Results 91 to 105 of 150
-
15-11-2007, 10:23 #91
κρίνο για μια ακόμη φορά δεν διαβάζεις τι λέω !
Originally posted by Kleiw
Αν συμφωνούν δεν είναι πρόβλημα !
Τι συμβαίνει όμως πολλές φορές :
Απλά , επειδή η αντίληψη αυτή είναι βολική για τους άντρες και δεν είναι και πολλοί πανάθεμα τους , πολλές γυναίκες επιλέγουν άντρες (σαν το Φώτη) που πιστευουν οτι οι δουλειες του σπιτιου είναι \'\'γυναικείες\'\' ! Προσπαθούν στην πορεία να τους επαναπρογραμματισουν , χωρίς πάντα να υπάρχει επιτυχία και καταφέρνοντας μόνο να αποκτήσουν και τον τίτλο \'\'γκρινιάρα\'\' !
Μα πως να μην γκρινιάζει ???????????? Οταν ο άλλος είναι αραχτός και διαβάζει εφημερίδα, ενώ η γυναίκα ξεπατώνεται ?????????????
- 15-11-2007, 10:27 #92
Μα γιατί να προσπαθούν να τους \'επαναπρογραμματίσουν\'; Ας πάνε στον επόμενο...δύσκολο ίσως, αλλά αν η αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο ρόλος της \'γκρινιάρας\' που λες και ο ρόλος αυτός δεν τους κάνει, δεν βλέπω γιατί να συνεχίσουν να τον παίζουν.
15-11-2007, 10:27 #93
Με άλλα λόγια σε μια κοινωνία που οι άντρες με τις αντιλήψεις του Φώτη ήταν λίγοι, δεν θα είχα κανέναν μα κανέναν λόγο να διαμαρτύρομαι !!!!
Ομως επειδή τα βίωματα μου μου έχουν δώσει την εντύπωση οτι δεν είναι λίγοι (τόσο άτυχη ήμουν???????) , διαμαρτύρομαι !!!!
:cool:
15-11-2007, 10:31 #94
- νομιζεις....
Απλά , επειδή η αντίληψη αυτή είναι βολική για τους άντρες και δεν είναι και πολλοί πανάθεμα τους , πολλές γυναίκες επιλέγουν άντρες (σαν το Φώτη) που πιστευουν οτι οι δουλειες του σπιτιου είναι \'\'γυναικείες\'\' ! Προσπαθούν στην πορεία να τους επαναπρογραμματισουν , χωρίς πάντα να υπάρχει επιτυχία και καταφέρνοντας μόνο να αποκτήσουν και τον τίτλο \'\'γκρινιάρα\'\' !
Μα πως να μην γκρινιάζει ???????????? Οταν ο άλλος είναι αραχτός και διαβάζει εφημερίδα, ενώ η γυναίκα ξεπατώνεται ?????????????
δεν ειμαι υπερ του να ξεπατωνεται κανεις.
Αλλωστε ενας απο τους λογους που ενα ζευγαρι μενει μαζι ειναι για να μοιραζονται τα βαρη ενος σπιτιου, απο το νοικι, λογαριασμους κλπ μεχρι και την μοναξια τους.
Για να μεινεις μονος σου ειναι αρκετα δυσκολο οποτε μια καλη λυση ειναι να μενεις μαζι με αλλο ατομο και να λυνουν οτι προβληματα υπαρχουν πιο ευκολα.
Αυτη ειναι μια περιπτωση οπως και εσυ γραφεις.
Ωστοσο σε ενα ζευγαριη ισορροπια ειναι ενα πολυ περιεργο πραγμα και δεν ειναι οπως το εχεις αντιληφθει.
Δηλαδη για ενα ζευγαρι ισορροπια μπορει και να σημαινει ο αντρας να ασχολειται 30% και η γυναικα 70%.
Ισορροπια τρομου θες? ισως αλλα και παλι ειναι ισορροπια στην οποια αμα υπαρχει και δουλευει ακομα και με πιεσεις δεν μπορεις να εχεις τοση ανεξοδη κριτικη οπως εσυ κανεις.
Θα σου πω εν κατακλειδι το εξης:
Καθε στραβο κιουπι κλεινει απολυτα με το δικο του στραβο καπακι και οτι καταλαβες - καταλαβες.
15-11-2007, 10:33 #95
Originally posted by marina38
Μα γιατί να προσπαθούν να τους \'επαναπρογραμματίσουν\'; Ας πάνε στον επόμενο...δύσκολο ίσως, αλλά αν η αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο ρόλος της \'γκρινιάρας\' που λες και ο ρόλος αυτός δεν τους κάνει, δεν βλέπω γιατί να συνεχίσουν να τον παίζουν.
Και πως θα είναι ο επόμενος ???? Και αφού αυτόν τον αγαπήσανε !!!!!!!!!
Πιστευεις με άλλα λόγια οτι είναι μειοψηφία οι άντρες σαν το Φώτη ???????
15-11-2007, 10:34 #96
Φώτη συγνώμη που έγινες θέμα ! :P
15-11-2007, 10:39 #97
Ομως επειδή τα βίωματα μου μου έχουν δώσει την εντύπωση οτι δεν είναι λίγοι (τόσο άτυχη ήμουν???????) , διαμαρτύρομαι !!!!
το πρωτο ερωτημα ειναι γιατι εμπλεκες η σε τραβουσαν τετοιοι αντρες....
οι διαμαρτυριες μετα την απομακρυνση του ταμειου αξιζουν οσο μια πληθωρικη δραχμη σημερα...
:cool::cool:
15-11-2007, 10:39 #98
Originally posted by krino
- νομιζεις....
δεν ειμαι υπερ του να ξεπατωνεται κανεις.
Αλλωστε ενας απο τους λογους που ενα ζευγαρι μενει μαζι ειναι για να μοιραζονται τα βαρη ενος σπιτιου, απο το νοικι, λογαριασμους κλπ μεχρι και την μοναξια τους.
Για να μεινεις μονος σου ειναι αρκετα δυσκολο οποτε μια καλη λυση ειναι να μενεις μαζι με αλλο ατομο και να λυνουν οτι προβληματα υπαρχουν πιο ευκολα.
Αυτη ειναι μια περιπτωση οπως και εσυ γραφεις.
Ωστοσο σε ενα ζευγαριη ισορροπια ειναι ενα πολυ περιεργο πραγμα και δεν ειναι οπως το εχεις αντιληφθει.
Δηλαδη για ενα ζευγαρι ισορροπια μπορει και να σημαινει ο αντρας να ασχολειται 30% και η γυναικα 70%.
Ισορροπια τρομου θες? ισως αλλα και παλι ειναι ισορροπια στην οποια αμα υπαρχει και δουλευει ακομα και με πιεσεις δεν μπορεις να εχεις τοση ανεξοδη κριτικη οπως εσυ κανεις.
Θα σου πω εν κατακλειδι το εξης:
Καθε στραβο κιουπι κλεινει απολυτα με το δικο του στραβο καπακι και οτι καταλαβες - καταλαβες.
Είναι όμως ένα μεταβατικό στάδιο αυτή η ισορροπία τρόμου !!
Και εγώ αυτήν εφαρμόζω (70% , 30%) όπως λές !
Απο το να γκρινιάζω ή να γκρινιάζει !!!!!!!!!!
Η καλύτερη πραγματική λύση !!! :P
15-11-2007, 10:42 #99
οι διαμαρτυριες μετα την απομακρυνση του ταμειου αξιζουν οσο μια πληθωρικη δραχμη σημερα...
Λες απλά να τους ξεδιάλεγα ανάμεσα σε τόσους που έχουν αντίθετη νοοτροπία ??????????
(δεν έχω και μεγάλο δείγμα σχέσεων βέβαια)
15-11-2007, 10:45 #100
οκ η δικη σου περιπτωση δεν ειναι ο κοσμος ολος, αυτο το ποσοστο που αναφερω (70-30) σε μερικα ζευγαρια ειναι η ευτυχια τους.
Εσυ μπορεις να εισαι ικανοποιημενη με κατι καλυτερο, δικαιωμα σου να το παλεψεις η και να χωρισεις αμα δεν σου κανει.
Το προβλημα που ειναι?
15-11-2007, 10:46 #101
Τίποτα ! Το παλευω !
:D
15-11-2007, 10:51 #102
Λες απλά να τους ξεδιάλεγα ανάμεσα σε τόσους που έχουν αντίθετη νοοτροπία ??????????
(δεν έχω και μεγάλο δείγμα σχέσεων βέβαια)
υπαρχουν ανθρωποι που ενω γνωριζουν (η υποψιαζονται) οτι θα φανε πικρα ορμανε κατα πανω τους και μετα απο ενα Χ διαστημα ανακαλυπτουν οτι ειναι σεξιστες, καταπιεστες και αλλα δεκα ακομα σε -στες.
Θα σου προτεινα να σκεφτειςομως οτι κανεις μας δεν ειναι τελειος και αν εσυ προσαπτεις το δεκαρικο σου, επισης η αλλη πλευρα εχει να πει το δικο της.
Συνηθως αυτος που νομιζεις οτι εχει δικαιο, τελικα εχει δικαιο αναφερομενος στην δικη του μοναδικη αληθεια.
15-11-2007, 11:57 #103
Εγω δεν τον παίζω , γιατί δεν μου κάνει ! Αλλα έχω δεί ζευγάρια οπου αυτό γίνεται ! Και ο λόγος ? Πόσοι επόμενοι υπάρχουν ???
Και πως θα είναι ο επόμενος ???? Και αφού αυτόν τον αγαπήσανε !!!!!!!!!
Πιστευεις με άλλα λόγια οτι είναι μειοψηφία οι άντρες σαν το Φώτη ??????? [/quote]
Νομίζω ότι αν ξεφύγουμε λίγο από το άγχος του \'πόσοι επόμενοι θα υπάρξουν\' τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Πάντα υπάρχουν αλλά δεν τους ψάχνουμε ή δεν τους επιλέγουμε για χ δικούς μας λόγους.
Το \'πώς θα είναι ο επόμενος\' είναι άγνωστο, αλλά συνήθως έχουμε κάποια δείγματα από άλλα στοιχεία της συμπεριφοράς του ή του τρόπου σκέψης του που επιμένουμε να αγνοούμε.
Έπειτα καλά στη θεωρία αλλά στην πράξη ο κάθε κύριος και κυρία πώς φέρονται; Δηλαδή όταν πράγματι ζήσουν μαζί. Τώρα αν προφτάσαμε να \'αγαπήσουμε\' κάποιον και ζούμε μαζί του επειδή τον \'αγαπήσαμε\' (με ποια στοιχεία; τη θεωρία και τα μέλια των ραντεβού εκτός πραγματικής καθημερινότητας;) ή διαλέγουμε να τον \'αγαπάμε\' και συνεχίζουμε με τις διαφωνίες και τους καυγάδες, ή επαναπροσδιορίζουμε τα συστατικά της \'αγάπης\' με το μυαλό στον επόμενο.
Μειοψηφία; Ναι είναι μειοψηφία οι άντρες σαν τον Φώτη στο δικό μου περιβάλλον πλέον. Και δεν είναι θέμα \'τύχης\' (που αν είναι έτσι μάλλον άργησε να έρθει...χαχα) αλλά συνειδητής αλλαγής στον τρόπο σκέψης, που προσέλκυσε άλλου τύπου ανθρώπους δίπλα μου.
15-11-2007, 12:06 #104
Να διευκρινήσω πως δεν είμαι παντρεμένος. Να πω για πολλοστή φορά ότι ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ. Δεν χρειάζεται να παρακαλάει. Όταν αγαπάς πραγματικά τον σύντροφο σου δεν χρειάζεται να σε παρακαλέσει για να βοηθήσεις.Ούτε και να απαιτεί κάτι. Από εκεί και πέρα επειδή κάποιες έχετε κολλήσει λίγο και τα βλέπετε όλα άσπρο ή μαύρο θα κάνω τα εξής ερωτήματα. Προτιμάτε κάποιον που θα σας λατρεύει κυριολεκτικά αλλά δεν θα έχει πολλή διάθεση να κάνει δουλειές του σπιτιού ή το αντίστροφο; Επίσης προτιμάτε να κάνετε εσείς τις γυναικείες δουλειές και ο άντρας τις αντρικές ή το αντίστροφο; (Και δεν θέλω δικαιολογίες του στυλ ότι δεν έχετε τόση δύναμη όση ο άντρας)
15-11-2007, 16:44 #105
[Θα σου προτεινα να σκεφτεις ομως οτι κανεις μας δεν ειναι τελειος και αν εσυ προσαπτεις το δεκαρικο σου, επισης η αλλη πλευρα εχει να πει το δικο της.
Συνηθως αυτος που νομιζεις οτι εχει δικαιο, τελικα εχει δικαιο αναφερομενος στην δικη του μοναδικη αληθεια.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση