Results 1 to 7 of 7
Thread: Θελω υποστιρηξη
-
16-11-2007, 02:53 #1
Θελω υποστιρηξη
Παιδια ειμε 26 χρονων και εδω και 5 χρονια πασχω απο ψυχωση.Το προβλημα μου ειναι οτι απο τα 22 εως τα 26 περασα την σεχυαλικοτητα μου στις ιεροδουλες.Ειχα υπερβολικο αυνανισμο ειμε σ'ενα γιατρο βλακα που δεν μιλουσα καθολου 5 χρονια.Σε αυτα τα 4 χρονια πηγενα ανα 6 μηνεσ σε ιεροδουλες.Μου το χαν προτεινει και βλακες γονεις μου.Γνωριζα κοπελες και εβλεπα αλλα σε αυτες που δεν υπηρχναν.Της γνωριζα και εβλεπα εφιαλτες οταν τισ γνςρισα.Την αλλη εβλεπα λιλια στο πρσωπο της.επερνα 4 ρισπενταλ και επασχα απο βαρθα κατα8λιπση που εφτασε ωσ τα 25 καταθλιψη με συγκεκριμενα προσωπα.ειχα παρει xtc χασις τα πρωτα χρονια και αλκοολ μπολικο.
Ειχα μονο μια ερωτικη σχεση σχεσει και αυτη τσαλαπατημενη. Νιωθω σεχυαλικα κατεστραμενος.Μολις που ειμε η μητερα μου μηπως οι ιεροδουλες σου καναν κακο,τοτε το συνειδητοποιησα για τις ιεροδουλες και εφτανα σε σημειο να ξερασω με αυτο το θεμα.Δεν προκειτε να ξαναπαω ποτε στην ζωη μου.Το σκεφτομαι και φρικερνωΠερασα δλδ 4 χρονια με ιεροδουλες και αυτο με κανει να φρικερνω πολυ.Εχασα ολη την νεανικοτημα μου σε αυτες.Πειτε τπτ να μου καλμαρει ο πονος
- 16-11-2007, 16:14 #2
Καταρχην βρες αλλο γιατρο που να μην ειναι βλακας, ασχολησου με αυτο διεξοδικα.
Δευτερον κοψε η περιορισε σημαντικα ουσιες που αναφερεις.
Τριτον προσπαθησε να συζητησουμε τι ειναι αυτο που σε απωθησε να ασχοληθεις με την αναζητηση μιας κοπελας.
Εισαι μολις 25 χρονων και εχεις παρα πολλα χρονια για να ευχαριστηθεις το σεξ, δεν υπαρχει κανενας λογος για να σε πιανει τετοιο παραπονο.
Οτι εγινε εγινε, τωρα τι κανεις ειναι το θεμα.
16-11-2007, 16:18 #3
Εισαι πολύ νέος!!!!! μόνο 26. Αυτό είναι θείο δώρο γιατί έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου!!!!Πάλεψέ το και να σαι σίγουρος πως κάπου εκεί έξω σε περιμένει μια καλύτερη μέρα.ΑΓΆΠΗΣΕ τον εαυτό σου και γίνε εγωιστής. Πες σε σένα \"ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ\'. Θα δείς πως όλα θα πάνε καλύτερα τότε. Κανείς δεν μας φτιάχνει το μέλλον οταν είμαστε 26. Ουτε ¨οι βλάκες γονείς\'. Αγάπησε τον εαυτό σου πρώτα και άσε τους άλλους να βολοδέρνουν με τις καταστραμένες ζωές τους. ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!!!;)
16-11-2007, 17:19 #4
αντέα,
η κατάθλιψη σχετίζεται με την απουσία συναισθήματος...
δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, αφού υπάρχουν κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαχτείς μια ώρα αρχίτερα από οτι σε δυσκολεύει (βλέπε απάντηση κρίνου).
Μην πελαγώνεις και βυθίζεσαι σε χαοτικές καταστάσεις, ο χρόνος είναι μαζί σου.
(αμάν αυτά τα κοκτέιλ χαπιών και ουσιών)
σχεδίασε και πράξε.
17-11-2007, 03:41 #5
Αντρέα,
τώρα τουλάχιστον ξέρεις ΤΙ σε χαλάει.
Ξέρεις ποιές σχέσεις ΔΕΝ έχεις πιά ανάγκη , ΤΙ πρέπει να αποφύγεις να κάνεις.
Κατάλαβες μάλλον οτι αυτό που ζητάς ΔΕΝ είναι μόνο η σεξουαλική σου εκτόνωση όταν αυτό δεν ακουμπάει στην ψυχή σου ...
Οτι έγινε, έγινε ...
Πάρε τη ζωή σου απ΄την αρχή και γνώρισε ανθρώπους χωρίς να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ το sex ...
Κάνε μαζί τους πράγματα, βγες, διασκέδασε, μίλα και άκου και τους άλλους, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να γνωρίσεις και να σε γνωρίσουν και εκείνοι ...
Κι όλα θα έρθουν με τη σειρά τους ...
και το sex στην ώρα του ...
Μη ξεκινάς ΑΠΟ εκει .. και δώσε στις σχέσεις σου την ευκαιρία να καταλήγουν εκει -αν υπάρχει το κατάλληλο έδαφος βέβαια-
αλλά αστο να ερθει ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.
κι όχι να γίνεται αυτό σαν μιά \"εμπορική συναλλαγή\" όπως τόχες γνωρίσει μέχρι τώρα στη ζωή σου ...
Κάνε ΠΡΑΚΤΙΚΑ βήματα όπως π.χ. αυτά που σου έγραψε ο Krino
Originally posted by krino
- 1.βρες αλλο γιατρο που να μην ειναι βλακας, ασχολησου με αυτο διεξοδικα.
2.κοψε η περιορισε σημαντικα ουσιες που αναφερεις.
3.προσπαθησε να συζητησουμε τι ειναι αυτο που σε απωθησε να ασχοληθεις με την αναζητηση μιας κοπελας.
17-11-2007, 16:47 #6
Φιλε μου δεν ειναι και εγκλημα το οτι πηγες με ιεροδουλες, το σεξουαλικα κατεστραμμενος απο που προκυπτει;
20-11-2007, 13:45 #7
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να βρεις τον σωστο για εσενα γιατρο, να του μιλησεις ανοιχτα για ολα σου τα προβληματα(σεξουαλικο, ερωτικο, συναισθηματικο, αλκοολ, ναρκωτικων) και να ακολουθησεις την θεραπεια που θα σου προτινει.
Οσο για το οτι μπορει να εχασες 4 χρονια στις ιεροδουλες μην νομιζεις, αλλοι παλευουν χρονια να βρουν σχεση, και στην ηλικια μας ειναι δυσκολα τα πραγματα ειδικα εαν δεν εχεις επαγγελμα-χρηματα και καλη εμφανιση. Η συντριπτικη πλειοψηφια των κοριτσιων ειναι με ατομα 8, 10 και 15 χρονια μεγαλυτερους.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....