Είναι οι δουλειές του σπιτιού γυναικείες ?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 150
    Senior Member
    Εχω βρεθεί σε σχέση με κάποιον με την δική σου νοοτροπία και εκείνη την περίοδο δουλευα πολύ περισσότερο απο εκείνον ! Στην αρχή γυρνούσα στο σπίτι και έκανα δουλειές χωρίς παράπονα ! Εβλεπα τον κύριο να διαβάζει εφημερίδα, να πηγαίνει γυμναστήριο κ.α. και να μην προσφέρεται να βοηθήσει ! Εγω γυμναστήριο προλάβαινα να πάω ? Ποιος ενδιαφερόταν ! Ξεκαθάρισα λοιπον την θέση μου ! Και άρχισα να ενημερώνω για τις δουλειές ! Ξέρεις όμως τι εκνευριστικό είναι να ζητάς συνεχώς απο τον άλλον να βοηθήσει(και να πρέπει να το κάνεις και με τον πιο γλυκό τρόπο), να εισπράττεις την αγανάκτηση (και γκρίνια) επειδή τον ξεβόλεψες για να κάνει δουλειές που δεν είναι \"δικές του\"(???????) και να σε λέει και γκρινιάρα απο πάνω? Φυσικά και χωρίσαμε ! (και δουλάρα και γκρινιάρα! εεεεεεεεε!)

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Και εγω καλος στο μαγειρεμα :)
    Τι είδους μαγείρεμα εννοείς Keep ??????

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Senior Member
    Καμία δεν απάντησε αν προτιμάει να συναρμολογήσει ένα τραπέζι ή να κουβαλήσει ένα βαρύ αντικείμενο και ο άντρας να μαγειρεύει. Και θα το ξαναπώ ότι δεν έχω πρόβλημα να την βοηθήσω αν την δω κουρασμένη. Άρα το παράδειγμα που αναφέρεις δεν με αφορά

Senior Member
    Στο θεωρητικο ειμαι καλυτερος ....δηλαδη φτιαξε σημερα εκεινο...ετσι ...και ετσι..μην ριχνεις πολυ αλατι...μην το κανεις αναλατο:D
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και επερχομαι στην καιρια ερωτηση...ειναι τα μαστορεματα αντρικες δουλειες?
    Και αν ναι γιατι?
    Και αν οχι γιατι παλι το κανουν συνεχεια οι αντρες?
    Οτι και να πεις θα ρωτησω γιατι οπως ελεγε και μια καθηγητρια στο σχολειο:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    Καμία δεν απάντησε αν προτιμάει να συναρμολογήσει ένα τραπέζι ή να κουβαλήσει ένα βαρύ αντικείμενο και ο άντρας να μαγειρεύει. Και θα το ξαναπώ ότι δεν έχω πρόβλημα να την βοηθήσω αν την δω κουρασμένη. Άρα το παράδειγμα που αναφέρεις δεν με αφορά
    Απάντησα εγω !!

Μια χαρά τα πάω με την συναρμολόγηση ! Στα βαριά αντικείμενα υστερώ , αλλα βρε αδερφέ, πόσες φορές θα κουβαλήσεις βαρύ αντικείμενο ? Εκείνη την ημέρα θα έχεις ρεπό απο όλες τις δουλειές του σπιτιού !!! ;)

Απάντησε τώρα και στην δική μου τοποθέτηση - ερώτηση !!

Senior Member
    Όταν λέω για συναρμολόγηση τραπεζιού δεν είναι σαν να κάνεις παζλ. Αν κάποιος σας πρότεινε να κάνετε εσείς όλες τις δουλειές που θεωρεί αντρικές και εκείνος να κάνει όλες τις γυναικείες θα θέλατε; Είμαι σίγουρος πως όχι.

Senior Member
    Δεν πάει έτσι !

Χρησιμοποιείς την αδυναμία μου να σηκώσω κάτι βαρύ και αντ\'αυτού μου φορτώνεις όλες τις άλλες δουλειές !

Την ημέρα που θα σηκώσεις βάρος έχεις απαλλαγή ! Αυτο δεν είναι πιο δίκαιο ?

Αν το πάμε έτσι όπως το πάς εσύ, με την ίδια λογική , θα μπορούσα να πω και εγώ, αφού εσύ δεν μπορείς να γεννήσεις και να θηλάσεις , θα κάνεις όλες τις άλλες δουλειές που μπορείς (και θα τις ονομάσω αντρικές) ! Μπορείς να γεννήσεις και να θηλάσεις ?

Senior Member
    Keep οι άντρες που είναι χρυσοχέρηδες στα μαστορέματα (δεν είναι τόσοι πολλοί) κάνουν πράγματι πολλά χρήσιμα πράγματα ! Δικαιούνται μια απαλλαγή !
    Τα λεφτά που γλιτώνεις απο τους υδραυλικούς , τους ηλεκτρολόγους, τους αλουμινάδες, τους ψυκτικούς κ.α. , ε, ας τα πάρει μια καθαρίστρια που θα έρχεται να βοηθάει !

Ο πατέρας μου πιανόταν με τα πάντα ! Και έφτιαχνε οτι μπορούσες να φανταστείς ! Αλλα οταν χρειαζότανε μας μαγείρευε κιολας και καποιο καλοκαίρι που είχα αναλάβει εγω το μαγείρεμα, είχε γίνει ο βοηθός μου και καθάριζε τις πατάτες, την κουζίνα κ.λ.π. Δεν κολούσε στην λέξη \'\'γυναικείες\'\' δουλειές και οσο είχε ελευθερο χρόνο και οπου χρειαζότανε έβαζε ενα χεράκι !
    Χωρίς να του το ζητήσει ποτέ κανένας !

Senior Member
    Φώτη περιμένω απάντηση και στις παρακάτω ερωτήσεις !

Originally posted by Kleiw
    Η γυναίκα σου όμως εχει δικαίωμα να έχει οσο ελευθερο χρόνο έχεις και εσύ !!

Αυτο δεν το σέβεσαι ?

Θα πρέπει να σε παρακαλέσει για να κάνεις μια δουλειά ? Σαν να της κάνεις χάρη ?

Οταν συμβάλλει οικονομικά στον ίδιο βαθμό με εσένα, γιατί πρέπει να επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος απο τις δουλειές στο σπίτι ??? Αυτές που ονομάζεις γυναικείες απαιτούν καθημερινά περισσότερο χρόνο (ποσο μάλλον αν έχετε και παιδί) !!!!

Και στο κατω κάτω της γραφής, εσύ τις ονομάζεις γυναικείες και δεν σημαίνει οτι συμφωνεί μαζί σου !!

Senior Member
    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΩ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΖΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.

Senior Member
    Τώρα φωνάζεις ή μου φαίνεται ????

Και η γυναίκα δηλαδή για ποιον θα ζεί ? Για εσένα και άλλους 10 ? Δεν θέλεις να ζει μόνο για εσένα ?

Senior Member
    Εννοώ ότι θα την βάζω πάνω από τον εαυτό μου χωρίς να με νοιάζει για μένα. Γιατί απλά έτσι μου αρέσει να αγαπώ. Δεν έχω απαίτηση να κάνει και εκείνη το ίδιο
    Συγνώμη αλλά έχω συνηθίσει να γράφω με κεφαλαία και το ξέχασα. Δεν φωνάζω. Άσε που πονάει και ο λαιμός μου :P

Senior Member
    παιδια εμενα μου αρέσουν οι \"γυναικειες\" δουλειες κ δεν θα θελα να τις ανταλλαξω με τις \"αντρικες\"! ειμαι αθλια σ αυτες! αυτο που θα μ ενοχλουσε ειναι να μην καταλαβαινει ο σύντροφος μου πότε ειμαι κουρασμενη και να περιμενει τα παντα έτοιμα....

Senior Member
    Αν θέλεις να το κάνεις αυτό, μια μικρή συμβουλή απο γυναίκα : Να σέβεσαι το δικαίωμα της για ίσο (περίπου) ελευθερο χρόνο !
    Αυτο σημαίνει την βάζω ίσα με εμένα ! Και πόσο μάλλον αν θές να την βάλεις πάνω απο εσένα !
    Η αγάπη πρέπει να εκφράζεται και με πράξεις ! Δεν αρκούν τα συναισθήματα !

Οσο για το λαιμό, περαστικά !!! (τσαγάκι με μέλι και λεμόνι , βοηθάει)

:)

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast