Είναι οι δουλειές του σπιτιού γυναικείες ?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 150
    Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΣΑΙ. ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΝΕ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Senior Member
    Σε ποια δεν αρέσει να την αγαπάνε ???
    Που το βλέπεις αυτό ?

(Πάλι φωνάζεις ! Ο λαιμός !)

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΝΕ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

δηλαδή, αν κάνεις τις δουλειές θα σε αγαπάω?
    καλό κι αυτό..

Senior Member
    Που είδες να λέω κάτι τέτοιο; Τι σχέση έχει η αγάπη με τις δουλειές;

Senior Member
    αν εννοούσες: δεν αγαπάνε τις δουλειές, πάλι δεν βγάζω νόημα γιατί έχουν πρόβλημα.

Banned
    Μα βρε παιδιά, αν ένα ζευγάρι συμφωνεί ότι κάποιες δουλειές είναι \'αντρικές\' και κάποιες \'γυναικείες\' και καταφέρουν έτσι να συμβιώσουν αρμονικά (αφού και στη νοοτροπία ταιριάζουν και τις καθημερινές δουλειές τις κάνουν όπως επιθυμούν) ποιο το πρόβλημα;

Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να έχει ο δικός μου σύντροφος αυτή τη νοοτροπία, αλλά περισσότερο με ενοχλεί να μην γίνονται τα λόγια πράξη. Τι να τον κάνω κάποιον που θα μου πει ότι ναι καμιά δουλειά δεν είναι αντρική ή γυναικεία, όλες για τους ανθρώπους είναι, αλλά στην πράξη δεν ξέρει ή δεν θέλει να κάνει τίποτα;

Όταν δύο άνθρωποι μένουν μαζί, καλό είναι να βρουν έναν τρόπο να γίνονται όλες οι δουλειές, ο καθένας ανάλογα με το τι μπορεί καλύτερα και τι του αρέσει. Αν δεν τα καταφέρνουν και τσακώνονται ακόμα και γι\' αυτό ας κάνει ο καθένας στον εαυτό του επανεκπαίδευση, ή ας βρει κάποιον άλλον!

Από την άλλη, επειδή για μένα καλό είναι ο καθένας να μπορεί να λειτουργεί και αυτόνομα (δηλαδή αν ο σύντροφος απουσιάσει ή αρρωστήσει τι θα κάνεις;...ή μήπως πρέπει πάντα να έχουμε ένα σύντροφο για να μας νοικοκυρεύει;) χρειάζεται να ξέρει τον τρόπο που θα συντηρήσει τον εαυτό του και το σπίτι του. Αν π.χ. δεν ξέρω να αλλάξω μια ασφάλεια, ας έχω πρόχειρο το τηλέφωνο του ηλεκτρολόγου, αν δεν ξέρω πώς καθαρίζεται ένας λεκές στα ρούχα, ας το πάω στο καθαριστήριο....

Senior Member
    Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Είπα ότι δυστυχώς πολλές γυναίκες δεν θέλουν πλέον να τις αγαπάνε. Δεν το σύνδεσα με το θέμα της δουλειάς

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Είπα ότι δυστυχώς πολλές γυναίκες δεν θέλουν πλέον να τις αγαπάνε. Δεν το σύνδεσα με το θέμα της δουλειάς

πες τι εννοείς τότε παρακαλώ..

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Μα βρε παιδιά, αν ένα ζευγάρι συμφωνεί ότι κάποιες δουλειές είναι \'αντρικές\' και κάποιες \'γυναικείες\' και καταφέρουν έτσι να συμβιώσουν αρμονικά (αφού και στη νοοτροπία ταιριάζουν και τις καθημερινές δουλειές τις κάνουν όπως επιθυμούν) ποιο το πρόβλημα;
    Αν συμφωνούν δεν είναι πρόβλημα ! Ομως αν παρατηρήσεις τα λόγια του Φώτη , δεν νομίζω οτι η γυναίκα του συμφωνεί σε αυτή την νοοτροπία ! (θα πίεζε, αν συμφωνούσε?) (δεν ξέρω μόνο αν είναι νυν ή πρώην :P)

Και πολλές είναι οι γυναίκες που δεν συμφωνούν , αλλα έχουν να αντιμετωπίσουν μια αντρική νοοτροπία χρόνων , που δεν αλλάζει απο τη μια μέρα στην άλλη !

Banned
    Κλειώ για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ότι ο Φώτης μιλάει για κάποια πρώην ή νυν και αν εκείνη συμφωνεί με αυτά, είδα μόνο να γράφει για τη γυναίκα που θα παντρευτεί. Ούτε είδα να την πιέζει, είδα απλά από τα γραφόμενά του μια προσπάθεια να πείσει για τις απόψεις του, που εμένα βέβαια δεν μου ταιριάζουν.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να βρει το σύντροφο που του ταιριάζει.

Banned
    μαρινα δεν νομιζω ο φωτης να δυσκολευτει να βρει το ταιρι του.
    Ολα τα ειδιη ανθρωπων υπαρχουν και τετοια ειδικα σε επαρκεια.

Senior Member
    Κλειώ για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ότι ο Φώτης μιλάει για κάποια πρώην ή νυν και αν εκείνη συμφωνεί με αυτά, είδα μόνο να γράφει για τη γυναίκα που θα παντρευτεί. Ούτε είδα να την πιέζει, είδα απλά από τα γραφόμενά του μια προσπάθεια να πείσει για τις απόψεις του, που εμένα βέβαια δεν μου ταιριάζουν.

Αναφέρθηκε στο οτι η γυναίκα δεν θέλει να τον πιέζει , οχι αυτός εκείνη !
    Προφανώς για να τον πιέζει η γυναίκα του (και σε κάποια εμπειρία θα το στηρίζει φαντάζομαι. Κάνω λάθος φώτη?), δεν συμφωνεί αυτη η γυναίκα με την θέση του !

Banned
    Originally posted by Kleiw

Αναφέρθηκε στο οτι η γυναίκα δεν θέλει να τον πιέζει , οχι αυτός εκείνη !
    Προφανώς για να τον πιέζει η γυναίκα του (και σε κάποια εμπειρία θα το στηρίζει φαντάζομαι. Κάνω λάθος φώτη?), δεν συμφωνεί αυτη η γυναίκα με την θέση του !

εσυ τωρα γιατι κρινεις το τι κανει ο καθενας επειδη δεν ειναι στα δικα σου μετρα και σταθμα??
    Και εγω διαφωνω με τις αποψεις του φωτη αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει ασπαστει αυτα που γραφω.

Αν βρει μια γυναικα και αυτη την βρισκει ακριβως ετσι, εμας δεν μας πεφτει λογος.
    Και σιγουρα εσυ δεν θα ηθελες μια τετοια σχεση, ομοιως και ο φωτης μια σχεση οπως την εχεις εσυ κατα νου.

Εν ολιγεις δεν θα τα φτιαξετε ποτε.
    :P

Senior Member
    Φυσικά ! Απλά , επειδή η αντίληψη αυτή είναι βολική για τους άντρες και δεν είναι και πολλοί πανάθεμα τους , πολλές γυναίκες επιλέγουν άντρες (σαν το Φώτη) που πιστευουν οτι οι δουλειες του σπιτιου είναι \'\'γυναικείες\'\' ! Προσπαθούν στην πορεία να τους επαναπρογραμματισουν , χωρίς πάντα να υπάρχει επιτυχία και καταφέρνοντας μόνο να αποκτήσουν και τον τίτλο \'\'γκρινιάρα\'\' !
    Μα πως να μην γκρινιάζει ???????????? Οταν ο άλλος είναι αραχτός και διαβάζει εφημερίδα, ενώ η γυναίκα ξεπατώνεται ?????????????

Banned
    OK πιθανώς να το στηρίζει σε κάποια εμπειρία του...κατα τ\' άλλα...αχαχα ναι krino αυτά τα είδη υπάρχουν σε επάρκεια....

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast