Mήπως είμαι καθυστερημένη; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Στο επαγγελματικο επιπεδο,στην Ελλαδα τουλαχιστον που η κοινωνια ειναι ακρως ταξικη,αναξιοκρατικη,οπως θελετε πειτε την,το πιο σημαντικο ειναι απο ποιανου τα αρχιδια εχεις βγει.Και αν δε γεννηθηκες σε ''εξασφαλισμενη'' οικογενεια,πρεπει να κανεις κονε μονος σου.Αλλα τα κονε ειναι θεμα του κατα ποσο ανεχεσαι να γλυφεις κατουρημενες ποδιες,οχι εξυπναδας.
    Δυστυχώς είναι αρκετά αληθής οι προτάσεις σου και αυτό είναι θλιβερό.
    Αλλά νομίζω πως κάπου παραπάνω στο θέμα είχαμε καταλήξει πως το Ολγάκι, εγώ και άλλοι πολλοί εδώ μέσα που έχουμε "κολλήσει" και δεν τα καταφέρνουμε σε διάφορους τομείς είναι επειδή έχουμε έλλειμμα συναισθηματικής νοημοσύνης και όχι της κλασικής. Κάπου αναφέρθηκε και ο όρος συναισθηματικώς ηλίθοι ή κάτι παρόμοιο.

Senior Member
    Εγώ θεωρώ καθυστερημένη τον εαυτό μου γιατί δεν παντρεύτηκα όπως όλα τα κορίτσια στην ηλικία μου και δεν μπορώ να στεριώσω σε μία δουλειά.

Όχι όλα Ολγάκι, αυτά που επιλέγεις να κοιτάς για να νιώθεις καθυστερημένη παντρεύτηκαν.. αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας.. εσύ έτσι την βρίσκεις...
    Καλή σου Χρονιά

Banned
    Αυτη η επαναληψη σου ρε Ολγακι ειναι αρκετα εκνευριστικη..Απο δουλεια ειμαστε οι περισσοτεροι γαμησε τα και αυτο το κομματι του προβληματισμου σου το καταλαβαινω απολυτα , αλλα αυτο με τον γαμο...Ελεος πια..Αμα θες συντροφικοτητα , σεξ , ερωτα ανοιξε λιγο τα φτερα σου! Πρεπει να μπει στεφανι???

ξέρω άτομο με την κλασσική έννοια χαζή, που παντρεύτηκε και τώρα έχει δυο παιδιά. δεν ξέρω όμως αν είναι ευτυχισμένη με τις επιλογές αυτές που στάνταρ δεν μπορεί να αντέξει. τέλως πάντων, ο γάμος είναι ένα κοινωνικό στερεότυπο που η κοινωνία έχει επιβάλει και θεωρεί αποτυχημένο όποιον δεν το έχει εκπληρώσει. τί γίνεται όμως με τους χωρισμένους; με τόσους που έχουν παιδιά εκτός ή με γάμο κάι χώρισαν;

πάντως οι ταμπέλες ποτέ δεν βοήθησαν, πχ είμαι χαζή, είμαι έτσι ή αλλιώς. το να νοιώσεις τη διαφορετικότητα είναι ένα μεγάλο χαστούκι, γι αυτό και βοηθούν οι ειδικοί, αλλά εδώ είναι Βαλκάνια, δηλ. τα ταμπού δίνουν και παίρνουν και δεν υπάρχουν οικονομικά προσιτοί ειδικοί να δώσουν τα φώτα τους. αν κάποιος καταλάβει τη "μειονεξία" του, τότε θέλει διπλή και τριπλή προσπάθεια σε όλους τους τομείς. χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να μην μπει κανείς στο περιθώριο, από άποψη δουλειάς, φίλων, σχέση. ο ρατσισμός καραδοκεί. θέλει πολύ προσχοή να μην πέσεις και θύμα των αετονύχηδων.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234