Results 16 to 21 of 21
Thread: ειδος ψυχοθεραπειας...........
-
10-12-2014, 15:55 #16
σε ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια...το εκτιμω πολυ
- 10-12-2014, 16:30 #17
ελα εχεις μνμ ! πηγαινε δες..εγω μεχρι τις 5 θα μαι μεσα..μετα σχολαω κ εχω ενα καρο δουλειες να καμω..οποτε ο.τι στειλεις σημερα κ το βλεπω εως τις 5 κ μετα αυριο παλε..
10-12-2014, 16:53 #18
κατι κανω λαθος...σου στελνω μηνυματα δοκιμαστικα αλλα τιποτε.....
10-12-2014, 18:49 #19
εμενα παντως η συστημικη δεν μου ειχε αρεσει για το προβλημα μου και τωρα που κανω σχεδον ενα χρονο γνωστικη ψυχαναλυση ειναι πολυ αποτελεσματικη και με βοηθησε παρα πολυ! ανακαλυψα πραγματα που δεν τα ηξερα καν.. αλλα ειναι αναλογα το ατομο και το προβλημα.αν ας πουμε αντιμετωπιζεις προβληματα με την οικογενεια σου ή στην σχεση σου είναι καλη η συστημικη.. ετσι εχω ακουσει δλδ.. παντως ενταξει τρια χρονια ειναι αρκετουτσικα.. αλλα εξαρταται και το προβλημα που αντιμετωπιζεις!!
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
10-12-2014, 23:05 #20
αυτό που έχω καταλάβει εγώ για την συστημική είναι: ο καθένας μας περιέχεται σε συστήματα, οικογένεια, δουλειά, κτλ κτλ... και πως επιρεαζόμαστε από τα συστήματα, το πως λειτουργεί επιρεάζει και τον τρόπο που εμείς φερόμαστε, καθώς επίσης και τα επιρέαζουμε.. και πως για να άλλαξουμε ένα σύστημα, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που εμείς συμπεριφερόμαστε μέσα στο σύστημα.
επίσης το άλλο που έχω ακούσει και πιστεύω πως όντως ισχύει, από ψυχαναλυτή (όχι ψυχοθεραπευτή) είναι πως στην τελική όλες οι μέθοδοι ψυχοθεραπείας εμπεριέχουν και την ψυχαναλιτική μέσα... επισης από τον ίδιο ψυχαναλυτή 66, έχω ακούσει πως η ψυχανάλυση δεν γίνεται μία φορά την εβδομάδα αλλά θέλει συνεδρίες τουλάχισον μέρα παρά μέρα, πράγμα που την καθιστά αδύνατη για τους περισσότερους... και πως οι ψυχοθεραπευτές που δηλώνουν ψυχαναλυτές στην ουσία μας κοροιδεύουν...
εμένα η γιατρός μου δεν ήταν, νομίζω, τόσο κολλημένη στην μέθοδο της όμως... αν και στην ουσία δεν έχω δουλέψει με άλλον. Δεν μπορώ ακριβώς δηλαδή να καταλάβω και πόσο διαφορά μπορεί να έχει η μία μέθοδος απ' την άλλη
μπουμ χαρά στο κουράγιο σου!! χαίρομαι που κατάφερες να τελείωσεις και είσαι το μόνο άτομο που "ξέρω" να έχει ολοκληρώσει. Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι είναι η ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία? Και τι είναι αυτή η γνωστική συμπεριφοριστική που λέτε όλοι? 14 χρόνια δεν διέκοψες ποτέ? και το ότι τελειώσατε ο θεραπευτής το απόφασισε? εσύ ήθελες?
παναγιώτη υπνοθεραπεία είναι αυτό που λέγαμε παλιά να σε υπνωτίσει? μπορείς να πεις λίγο πως δουλεύει αυτό? και δεν φοβάσαι να το κάνεις?
10-12-2014, 23:44 #21
εβδομάδα αλλά θέλει συνεδρίες τουλάχισον μέρα παρά μέρα, πράγμα που την καθιστά αδύνατη για τους περισσότερους... και πως οι ψυχοθεραπευτές που δηλώνουν ψυχαναλυτές στην ουσία μας κοροιδεύουν...
για αυτο εγω εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη σε αυτους που ξερω καλα παρα σε αυτους που δε γνωριζω
τους φιλους με πτυχια η χωρις δε μπορει να τους αντικαταστησει τιποτα
μεσα απο τη γνωση μαζι με αυτη γεννιεται κ η πονηρια.