θα τον χασω αν του κατσω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν σε θελει, θα περιμενει να νοιωσεις κι εσυ ετοιμη.
    αν φυγει επειδη δεν πηδηξε με το καλημερα, να εισαι βεβαιη οτι θα εφευγε ετσι κι αλλιως.
    οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει.
    οτι ειναι να γινει θα γινει , αφενος, οσο περισσοτερο σεβεσαι τον εαυτο σου και τα θελω σου αντι να συρεσαι πισω απο τις απαιτησεις των αλλων για να μην τους χασεις, τοσο περισσοτερο θα σε θελουν κι οι αλλοι, αφετερου. ;)

Senior Member
    οτι ειναι να γινει θα γινει , αφενος, οσο περισσοτερο σεβεσαι τον εαυτο σου και τα θελω σου αντι να συρεσαι πισω απο τις απαιτησεις των αλλων για να μην τους χασεις, τοσο περισσοτερο θα σε θελουν οι κι οι αλλοι, αφετερου. ;)
    δεν ειναι απαιτησεις ακριβως ,αλλα σκεφτομαι παραπανω απο μενα τον αλλον καμια φορα- βεβαια ολο αυτο στο τελος εις βαρος μου ερχεται!:(

Senior Member
    δεν ειναι απαιτησεις ακριβως ,αλλα σκεφτομαι παραπανω απο μενα τον αλλον καμια φορα- βεβαια ολο αυτο στο τελος εις βαρος μου ερχεται!:(
    δεν σκεφτεσαι τον αλλον. ιδεα σου ειναι...
    τον εαυτο σου σκεφτεσαι,αλλα με λαθος τροπο.
    σκεφτεσαι πως ΘΑΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, κανοντας του τα χατηρια και οχι διεκδικωντας τα δικα σου θελω.
    αν θελεις σχεση με καποιον, δεν αρκεισαι σε ξεπετες για να μην τον χασεις εντελως. ζητας σχεση κι αν δεν την εχεις , ΦΕΥΓΕΙΣ.
    διαφορετικα, χανεις σιγα σιγα τον αυτοσεβασμο σου κι οταν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου, δεν σε σεβονται ουτε οι αλλοι.:rolleyes:
    αν θελεις σεξ, το ιδιο. το κανεις οταν το θελεις εσυ, οχι επειδη το ζηταει ο αλλος και φοβασαι μηπως φυγει.

Banned
    με αυτα που λετε πολες φορες γραφετε ο αλλος θα πρεπει να ειναι μεντιουμ για να βγαλει ακρη με το τι συμβαινει απο οτι φαινετε δεν εχεις εμπιστοσυνη σε κανενα για αυτο κ σκεφτεσαι ετσι κ οταν δεν εχεις εμπιστοσυνη σε τιποτα συνηθως βρισκονται οι πιο ασχετοι ανθρωποι διπλα σου κ οι πιο σχετικοι σε αποσταση.

τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα σκεφταισαι δηλαδη να τη βγαλουμε καθαρη ενα 3ημερο θα πρεπει να το φιλοσοφισεις πολυ για να κανεις καπιον να μινεις στο μυαλο του κ σιγουρα δε θα μινει επιδη εκανες σεξ μαζι του αλλα θα μινει για αλλους λογους.

Ολοκληρο πολεμικο συμβουλιο για το αν θα πεσουμε στο κρεβατι.Εκει καταντησαμε.

Senior Member
    Αν πας με το σκεπτικο ' αν του κατσω θα τον χασω ? ' θα σου δωσω δυο συμβουλες ¨
    Αν του κατσεις θα τον χασεις
    Αν δεν του κατσεις θα τον χασεις ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ολοκληρο πολεμικο συμβουλιο για το αν θα πεσουμε στο κρεβατι.Εκει καταντησαμε.
    δεν ειναι τοσο επιφανειακο για μενα

Senior Member
    δεν σκεφτεσαι τον αλλον. ιδεα σου ειναι...
    τον εαυτο σου σκεφτεσαι,αλλα με λαθος τροπο.
    σκεφτεσαι πως ΘΑΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, κανοντας του τα χατηρια και οχι διεκδικωντας τα δικα σου θελω.
    αν θελεις σχεση με καποιον, δεν αρκεισαι σε ξεπετες για να μην τον χασεις εντελως. ζητας σχεση κι αν δεν την εχεις , ΦΕΥΓΕΙΣ.
    διαφορετικα, χανεις σιγα σιγα τον αυτοσεβασμο σου κι οταν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου, δεν σε σεβονται ουτε οι αλλοι.:rolleyes:
    αν θελεις σεξ, το ιδιο. το κανεις οταν το θελεις εσυ, οχι επειδη το ζηταει ο αλλος και φοβασαι μηπως φυγει.
    να σε ρωτησω κατι?μπορεις να ζητησεις σχεση απο την πρωτη μερα γνωριμιας?δεν ειναι λιγο ακυρο?νομιζω οτι αυτο ερχεται σιγα σιγα.θα θελα να μου απαντησεις πραγματικα.εχω φαει το κεφαλι μου πολλες φορες οτι αρχιζω χαλαει.. φοβαμαι πολυ

Senior Member
    μου βαλες ιδεες καμια φορα μου ρχεται να πω στον αλλλον τι πραγματικα θελω .αλλα δεν το κανω. τα παραταω..δεν εχω τη δυναμη.πολλοι φιλοι μου μου ειπαν οτι ειναι αδιανοητο να μην προχωρησω με καποιον που ερχεται να με δει απο μακρια..δεν ξερω

Senior Member
    να μινεις στο μυαλο του κ σιγουρα δε θα μινει επιδη εκανες σεξ μαζι του αλλα θα μινει για αλλους λογους.[/QUOTE]σωστο

δεν ειναι τοσο επιφανειακο για μενα
    Δε πιστευω οτι το βλεπεις επιφανειακα,ισα ισα,το περιπλεκεις ενω ειναι πολυ απλο :s

Senior Member
    να σε ρωτησω κατι?μπορεις να ζητησεις σχεση απο την πρωτη μερα γνωριμιας?δεν ειναι λιγο ακυρο?νομιζω οτι αυτο ερχεται σιγα σιγα.θα θελα να μου απαντησεις πραγματικα.εχω φαει το κεφαλι μου πολλες φορες οτι αρχιζω χαλαει.. φοβαμαι πολυ
    μου βαλες ιδεες καμια φορα μου ρχεται να πω στον αλλλον τι πραγματικα θελω .αλλα δεν το κανω. τα παραταω..δεν εχω τη δυναμη.πολλοι φιλοι μου μου ειπαν οτι ειναι αδιανοητο να μην προχωρησω με καποιον που ερχεται να με δει απο μακρια..δεν ξερω
    το αδιανοητο ειναι να κανεις σεξ, ενω δεν το εχεις θελησει. δεν εισαι *******.. τι θα πει "ηρθε απο μακρια"? θα ζητησει τα λεφτα του πισω??
    αν ΘΕΛΕΙΣ να κανεις σεξ μαζι του, αλλα το αποφευγεις για να το καθυστερησεις , μηπως φυγει αμεσως μετα, ειναι αλλη ιστορια.
    ΔΕΝ προκειται να μεινει επειδη αργησες να του κατσεις.
    ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕς ΑΜΕΣΩΣ.
    στο ξαναειπα. ειτε κανετε σεξ συντομα, ειτε οχι, αν δεν του αρεσεις, θα φυγει κι αν του αρεσεις, θα μεινει.

σε αυτο που ρωτας, το θεωρω πολυ ακυρο να του ζητησεις σχεση με το καλημερα, γιατι ουτε κι εσυ μπορεις να ξερεις αν σου ταιριαζει. δειχνεις ετσι την πρεμουρα σου για σχεση με οποιονδηποτε και τον φοβο σου για την μοναξια.

εγω θα συνεχιζα την παρεα μαζι του εαν μου αρεσε και θα προχωρουσα σε οτι ηθελα, ΟΤΑΝ το ηθελα.
    αλλα δεν θα εμενα σε μια γνωριμια για να κανω σεξ οποτε του καπνισει του αλλου, ενω θα ειχα πλεον συνειδητοιησει οτι μαζι του θελω κατι παραπανω. με τιποτε.. θα του το ελεγα κι αν δεν με ηθελε αρκετα για να δεσμευτει μαζι μου, θα εφευγα.

Banned
    αφενος, οσο περισσοτερο σεβεσαι τον εαυτο σου και τα θελω σου αντι να συρεσαι πισω απο τις απαιτησεις των αλλων για να μην τους χασεις,
    oμως αν δε συρεσαι στις απαιτησεις των αλλων μετα ουτε κ αυτοι θα συρθουν στις δικες σου απαιτησεις τωρα εσενα μπορει να σου αρεσει αυτη η μετρια κατασταση αλλα εγω δε μπορω τη μετριοτητα τη βαριεμαι.
    το θεμα ειναι να εισαι σιγουρος οτι εχεις διαλεξει το καταληλο προσωπο πριν αποφασισεις οτιδηποτε.

Page 2 of 2 FirstFirst 12