Κρίση ηλικίας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Βεβαίως, βεβαίως!
    Δεν υπάρχει κρίση των 30 στους άντρες (μόνο στις γυναίκες υποθέτω), εφόσον ο ίδιος δεν πέρασε κάτι τέτοιο (ή δεν το θυμάται, συμπληρώνω εγώ).
    χαχαχαχα απίθανη λέμε!! έχω λυθεί στα γέλια... και είχα καιρό να γελάσω... να σαι καλά ρε μαριαν..
    πάντως πραγματικά μακ μπορεί να το έχεις ξεχάσει κι όλας... η μίση σου ζωή έχει περάσει από τότε και βέβαια φαντάζομαι πως δεν συγκρίνεται σε ένταση με την κρίση των 50.

εγώ πάντως νομίζω πως την κρίση ηλικίας την παθαίνουμε όταν είμαστε ανικανοποιήτοι απ' αυτά που έχουμε αποκτήσει, ζήσει και καταφέρει... και απλά κάθε δεκαετία που είναι ευκαιρία απολογισμού (όπως και κάθε χρόνια, αλλά πιο ελαφριά) μας πιάνει, δεν είναι ακριβώς λόγω ηλικίας.. απλά η ηλικία είναι μια καλή αφορμή για να την πάθουμε...
    εσύ μακ προφανώς ήσουνα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου στα 30

Banned
    Και εγω εχω σκασει στα γελια με marian!! Νομιζω θα την χρειαστουμε ολοι οσοι περναμε κριση ηλικιας!

Senior Member
    Καλησπερα φιλε μου,κ εγω 28 ειμαι πλησιαζω 30 πιστευω ειναι μια πολυ καλη ηλικια κ ειμαι πολυ καλυτερα απο την περιοδο του σχολειου που τιποτα δεν μου πηγαινε καλα τωρα ειναι στην ζωη μου το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια καλυτερες φιλες απο αυτες του σχολειου που δεν μου φερθηκανε καλα επομενως η ηλικια δεν παιζει παντα ρολο αυτο που παιζει ρολο ειναι να ειναι στην ζωη σου οι συνθηκες για να νιωθεις ευτιχης θεσε στοχους κ παλεψε για αυτους!

καλά μυσπ ξαναπες τα μας αυτά σε 2 χρονάκια που θα σε πιάσει και εσένα η κρίση..
    δεν ξέρω προσωπικά κάποιον που να μην την έχει περάσει έστω και ελαφριά... άλλωστε η κρίση είναι των 30 όχι των 28...

(καποιες φορές τα μηνύματα μου έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα.. και δεν ξέρω πως να το κανω να φαίνεται αυτο... σκέφτομαι να βάζω αυτά τα φατσάκια τα κίτρινα... αλλά με δυσκολεύει η χρήση τους... αν και το καταλάβες φανταζομαι μυσπ σου λέω πως είχε χιουμοριστική διάθεση το μήνυμα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν τα χεις ζησει ακομα?
    Nope
    ... Αν και ειναι λιγο ανακριβες αυτο....αλλα οχι οπως θα ηθελα .. Για να γινω πιο συγκεκριμενος πρωτον ειμαι bi και εμφανισιμος.. Δευτερον εκανα πρωτη φορα σεξ μετα τα 25........ Τριτον αν αποδειχτει οτι ολα τα ωραια τα εχασα για παντα....θα κρεμαστω.....
    Last edited by tzimani; 14-12-2014 at 13:47.

Ε πες το ετσι,αρα αλλα σου φταινε οχι η ηλικια.

Senior Member
    Ε πες το ετσι,αρα αλλα σου φταινε οχι η ηλικια.
    Με προβληματίζει στο πώς θα εξελιχθεί το σώμα μου μεγαλώνοντας... αν θα έχω τις ίδιες αντοχές να ευχαριστηθώ τα πράγματα που στερήθηκα. Το πώς με βλέπουν τα μικρότερα ηλικιακά γκρουπ (πχ μια 25άρα κοπέλα) ... μέχρι τώρα αισθανόμουν μέρος της νεολαίας αλλά αυτό το βλέπω να ξεφτίζει σιγά σιγά... Επίσης έχω την εντύπωση πως έχω θέμα ψυχολογικό.

Στην ηλικια που εισαι,χτυπας απο μαθητρια γυμνασιου (χωρις υπερβολη) μεχρι 50αρα,μην σε απασχολει αυτο.

Senior Member
    Στην ηλικια που εισαι,χτυπας απο μαθητρια γυμνασιου (χωρις υπερβολη) μεχρι 50αρα,μην σε απασχολει αυτο.
    Τότε γιατί μου έκατσε τόσο βαρύ το ******** το 30 και νομίζω ότι οι μικρές άμα τους την πέσω με βλέπουν σαν λιγούρη πορνόγερο? :P

Γιατί νιώθω κάθε δευτερόλεπτο που περνάει να με αγχώνει? Παρόλα αυτά μου έφτιαξες την διάθεση με αυτό που είπες :P

Senior Member
    Στα clubs φαινομαι σα την μυγα μεσ το γαλα;; εχω και θεματα επαγγελματικα και οικονομικα και προσωπικα. Αλλες φορες νιωθω οτι εχω ολο το χρονο με μενα. Αλλες νιωθω τρελη απελπισια....

Δε ξερω ισως μεγαλοδειχνεις

Δεν εχεις ξανακουσει 30αρη με 22αρα πχ?

Senior Member
    Δε ξερω ισως μεγαλοδειχνεις

Δεν εχεις ξανακουσει 30αρη με 22αρα πχ?
    Το αντιθετο... Σαν 20 αρης δειχνω

Banned
    Θυμαμαι μια φορα που περπατουσα στο κεντρο της πολης για διαφορες δουλειες , καλοκαιρι ηταν..Εγω ζαλισμενη , τα ποδια μου κομμενα , η ανασα μου κοφτη (ειμαι και καπνιστρια) .. και να βλεπω γεροντια να προχωρουν λες και ειχαν ντουρασελ μπαταριες , λες αντι για καφε πρωινο ηπιαν κηροζινη..και εκεινη την ωρα σκεφτομουν "εσυ ρε καραμητρενα γιατι πας σαν καραβι σε φουρτουνα"? ..η απαντηση ειναι : ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!
    να μην σου πω για την 64χρονη θεια μου που την προηγουμενη Κυριακη δεν κοινωνησε επειδη την φυστικωσε ο θειος μου χαχαχαχα!Οκ ισως ειναι γελοιο που τα αναφερω ολα αυτα , απλα θελω να καταληξω οτι πραγματικα δεν φταιει η ηλικια!Αλλο να νιωθεις οτι μεγαλωνεις,αυτη την απλη μεταβαση την νορμαλ..και αλλο να νιωθεις οτι σαπιζουν τα κυτταρα σου!

συγνώμη τώρα αλλά με εκνευρίζει το ότι ένας 30αρης "χτυπάει" μαθήτρια γυμνασίου (12-15) έστω και για πλάκα... μπορεί να ισχύει... αλλά ούτε για να το κάνετε είναι, ούτε για να το πενευομάστε, ούτε για να το λέμε, ούτε για να το ανεχομάστε αν το βλέπουμε δίπλα μας... θέλω να πιστεύω πως η πρόταση σου αλαφροίσκιωτε δεν ήταν κυριολεκτική και εννοούσες λυκείου... που και πάλι πρέπει να μιλάμε για την τελευταία τάξη και μόνο.. και πάλι με επιφυλάξεις...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast