Κρίση ηλικίας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Το αντιθετο... Σαν 20 αρης δειχνω
    καλή φάση πάντως σε γενικές γραμμές να μικροδείχνεις.Και εμένα ελάχιστοι καταλαβαίνουν ότι είμαι πάνω απο 30.Εαν στα 45 μου,δείχνω για 35 θα έχω ένα λόγο να είμαι χαρούμενος.Θυμαμαι μια φορά πριν 5 χρόνια είχαν έρθει στη δουλειά απο την επιθεώρηση εργασίας και όταν με είδε η υπάλληλος με ρώτησε σαν να μιλάει με 15χρονο "πόσο χρονών είσαι αγόρι μου;"
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Θυμαμαι μια φορα που περπατουσα στο κεντρο της πολης για διαφορες δουλειες , καλοκαιρι ηταν..Εγω ζαλισμενη , τα ποδια μου κομμενα , η ανασα μου κοφτη (ειμαι και καπνιστρια) .. και να βλεπω γεροντια να προχωρουν λες και ειχαν ντουρασελ μπαταριες , λες αντι για καφε πρωινο ηπιαν κηροζινη..και εκεινη την ωρα σκεφτομουν "εσυ ρε καραμητρενα γιατι πας σαν καραβι σε φουρτουνα"? ..η απαντηση ειναι : ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!
    να μην σου πω για την 64χρονη θεια μου που την προηγουμενη Κυριακη δεν κοινωνησε επειδη την φυστικωσε ο θειος μου χαχαχαχα!Οκ ισως ειναι γελοιο που τα αναφερω ολα αυτα , απλα θελω να καταληξω οτι πραγματικα δεν φταιει η ηλικια!Αλλο να νιωθεις οτι μεγαλωνεις,αυτη την απλη μεταβαση την νορμαλ..και αλλο να νιωθεις οτι σαπιζουν τα κυτταρα σου!
    πόσο δίκιο έχεις.ο πατέρας μου είναι 75 χρονών συνταξιούχος και όταν περπατάει δεν τον προλαβαίνω.έχουμε και ένα κτήμα όπου έχει βάλει κότες και όλων των ειδών τα δέντρα και λαχανικά που μπορούν να αναπτυχθούν στο κλίμα της περιοχής και ασχολείται με τόση όρεξη που με εκπλήσσει.μακάρι και εμείς όταν γεράσουμε να είμαστε τόσο χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    πόσο δίκιο έχεις.ο πατέρας μου είναι 75 χρονών συνταξιούχος και όταν περπατάει δεν τον προλαβαίνω.έχουμε και ένα κτήμα όπου έχει βάλει κότες και όλων των ειδών τα δέντρα και λαχανικά που μπορούν να αναπτυχθούν στο κλίμα της περιοχής και ασχολείται με τόση όρεξη που με εκπλήσσει.μακάρι και εμείς όταν γεράσουμε να είμαστε τόσο χαρούμενοι και ευδιάθετοι.
    Φιλε Kozchr μας νικανε και στο σεξ οχι μονο στο περπατημα ή στις δουλειες γενικοτερα!!Πριν μια εβδομαδα μου ελεγε η θεια μου (μιας και τα αθλια ανηψια της την πειραζαν) το περιστατικο που ανεφερα παραπανω..Τουτεστιν ζουνε , κινουνται ,κανουν ερωτα περισσοτερο απο εμας τους νεους!

Senior Member
    Θυμαμαι μια φορα που περπατουσα στο κεντρο της πολης για διαφορες δουλειες , καλοκαιρι ηταν..Εγω ζαλισμενη , τα ποδια μου κομμενα , η ανασα μου κοφτη (ειμαι και καπνιστρια) .. και να βλεπω γεροντια να προχωρουν λες και ειχαν ντουρασελ μπαταριες , λες αντι για καφε πρωινο ηπιαν κηροζινη..και εκεινη την ωρα σκεφτομουν "εσυ ρε καραμητρενα γιατι πας σαν καραβι σε φουρτουνα"? ..η απαντηση ειναι : ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!
    να μην σου πω για την 64χρονη θεια μου που την προηγουμενη Κυριακη δεν κοινωνησε επειδη την φυστικωσε ο θειος μου χαχαχαχα!Οκ ισως ειναι γελοιο που τα αναφερω ολα αυτα , απλα θελω να καταληξω οτι πραγματικα δεν φταιει η ηλικια!Αλλο να νιωθεις οτι μεγαλωνεις,αυτη την απλη μεταβαση την νορμαλ..και αλλο να νιωθεις οτι σαπιζουν τα κυτταρα σου!
    χαχαχα

Το mnimonio πάντα on topic

Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    συγνώμη τώρα αλλά με εκνευρίζει το ότι ένας 30αρης "χτυπάει" μαθήτρια γυμνασίου (12-15) έστω και για πλάκα... μπορεί να ισχύει... αλλά ούτε για να το κάνετε είναι, ούτε για να το πενευομάστε, ούτε για να το λέμε, ούτε για να το ανεχομάστε αν το βλέπουμε δίπλα μας... θέλω να πιστεύω πως η πρόταση σου αλαφροίσκιωτε δεν ήταν κυριολεκτική και εννοούσες λυκείου... που και πάλι πρέπει να μιλάμε για την τελευταία τάξη και μόνο.. και πάλι με επιφυλάξεις...
    Δεν το ανεχομαι,αλλα δεν παυει να συμβαινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    χαχαχαχα απίθανη λέμε!! έχω λυθεί στα γέλια... και είχα καιρό να γελάσω... να σαι καλά ρε μαριαν..
    πάντως πραγματικά μακ μπορεί να το έχεις ξεχάσει κι όλας... η μίση σου ζωή έχει περάσει από τότε και βέβαια φαντάζομαι πως δεν συγκρίνεται σε ένταση με την κρίση των 50.

εγώ πάντως νομίζω πως την κρίση ηλικίας την παθαίνουμε όταν είμαστε ανικανοποιήτοι απ' αυτά που έχουμε αποκτήσει, ζήσει και καταφέρει... και απλά κάθε δεκαετία που είναι ευκαιρία απολογισμού (όπως και κάθε χρόνια, αλλά πιο ελαφριά) μας πιάνει, δεν είναι ακριβώς λόγω ηλικίας.. απλά η ηλικία είναι μια καλή αφορμή για να την πάθουμε...
    εσύ μακ προφανώς ήσουνα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου στα 30

Καθρεφτη , δεν ξεχνω τιποτα , αλλα μην ξεχναμε οτι ανηκω σε διαφορετικη γενια , μεγαλωσα σε μια κοινωνια που δεν υπηρχαν οικονομικα προβληματα , υπηρχε ξεγνοιασια , ουδεις απο τους συνομηλικους φιλους μου περασε κριση των 30 η 40 , αλλα οταν η καταληξη της ηληκιας ειναι αιφνης -ηντα , καπως σουρχεται , για κανα δυο χρονια , μετα το ξεπερνας .
    Και ναι , εχει σχεση το ποσο εισαι ικανοποιημενος απο τον εαυτο σου , εγω ειμαι , χωρις φυσικα να εχω την τελεια ζωη , οπως καποια αλλα μελη , αλλιως εδω θα ημουν ? οχι βεβαια . Ακομη δινω την μαχη με την καταθλιψη .
    Ο Β.Ουγκω θεωρει τα 50 την νεοτητα των γηρατειων αλλωστε . Το 50 ειναι κομβικη ηλικια ( ψυχολογικα ) .
    Η μανα μου , 79 , πηγαινει στο χωριο της , 560 χλμ πηγαινε - ελα , αυθημερον , χτυπαει 160αρες στην εθνικη ,
    ο δε πατερας μου , 89 , ειναι αυθεντια στους η/υ , και προ 2μηνου αγορασε και εμαθε και tablet !!
    Ολα λοιπον ειναι σχετικα .
    Κανας αλλος γελαδερος ?
    Last edited by Macgyver; 15-12-2014 at 12:37.

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sfinas View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
    εσυ, μπορεις ακολουθωντας το παραδειγμα του ειδώλου σου, να παραδεχεσαι τους κλωνους σου για να μην εκτιθεσαι οταν βγαζει την λιστα ο διαχειριστης, μετα το μπαν...

Junior Member

Senior Member
    με ολο το παραπανω, προσπαθεις να πεις οτι δεν εισαι το παοκι και σε παρεξηγησα??
    Last edited by Remedy; 15-12-2014 at 18:54.

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

Junior Member

Senior Member
    Αν εσυ δεν ειδες να την βριζεις, υπαρχει προβλημα...
    Last edited by Remedy; 15-12-2014 at 18:45.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Αν εσυ δεν ειδες να την βριζεις, υπαρχει προβλημα...
    μάθε να διαβάζεις κυρια Remedy!!

Banned
    Γεια και πάλι μετά από καιρό.

Τζιμάνι, σε καταλαβαίνω. Κάποιος έγραψε ότι η κρίση ηλικίας πηγαζει από μία ζωή ανικανοποίητη. Λαμπρό παράδειγμα ο υποφαινόμενος, συνεπώς θα συμφωνήσω μαζί του. Επειδή έχω συζητήσει το θέμα με ειδικό, θα συμμεριστώ την άποψή του και θα σου πω ότι ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να ζήσεις ενεργά αυτή την περίοδο της ζωής σου. Και τις επόμενες φυσικά.

Επιπλέον θα συμφωνήσω με τον Μακ (του οποίου δηλώνω φανατικός φόλοουερ από τότε που απαντούσε στα δικά μου μηνύματα), ότι το να μεγαλώσεις είναι αναπόφευκτο. Το να γεράσεις όμως δεν είναι! Η ηλικία είναι ένα νούμερο. Από εσένα εξαρτάται πως θα το προβάλλεις.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast