Τα βασανα μου μεσα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

Τα βασανα μου μεσα

Καλησπερα, εχω συνειδητοποιησει οτι δεν φερομαι σωστα στη μητερα μου και δεν εκτημαω οσα μου εχει προσφερει μεχρι σημερα. Θα σας περιγραψω τι γυναικα ειναι για να μην νομιζετε οτι αυτη φταιει σε κατι. Λοιπον η μητερα μου ειναι μια γυναικα σπουδαια και ιδιαιτερη που μεγαλωσε 5 παιδια και προσπαθησε να μας μεγαλωσει με τον σωστο τροπο μας εδωσε αγαπη και μας εμαθε να αγαπαμε ο ενας τον αλλον ηταν παντα δικαιη με αλους κανενας απ τα αδερφια , δεν πηρε κατι παραπανω απο τους υποληπους.Παντα εκανε το σωστο πραγμα μας διδαξε μετριοφροσυνη σεβασμο προς τον συνανθρωπο, μου εμαθε να μην κλεβω να μην λεω ψεματα να αγαπαω τις γυναικες γιατι γυναικαε γεννησε ,την αγαπαω πιο πολυ κ απο την ζωη μ και την εκτιμαω, εδεινε παντα θετικες επιρροες στα χτυπηματα της ζωης, παντα μου ελεγε ολα θα πανε καλα ακομα και οταν εκανα ακραια πραγματα δεν τα σχολειαζε δεν θυμωνε για οτι κακο εκανα ακομα και στγν χρηση οταν ημουν ακομα και τοτε εκανε οτι επρεπε κι ας ηξερε οτι δεν επρεπε για χαρη μ το εκανε ομως. Εγω τωρα μετα απο ολα οσα μου διδαξε η γυναικα αυτη βλεπω πως δεν ειμαι ενταξει απεναντι τις εχω αλλαξει σαν ατομο σαν συνπεριφορα γενικα δεν ειμαι πλεον το καποτε χαμογελαστο ευγαινικο κοινωνικο παιδι εγινα πλεον αντρας και μεσα μου υπαρχει μια οργη μια κραυγη μια απογοιτευση μια πικρα δεν βρησκω νοημα σε τιποτα σχεδον μετα απο ολα αυτα ππυ περασα με τα ναρκωτικα.. Πλεον ειμαι καθαρος αλλα μου αφησε κουσουρια στην συμπεριφορα μου, δεν λεω κατι θα φταιει κατι που δεν εχω αλλα οτι και να εχω πλεον δεν με ικανοποιει και ολα αυτα εχουν ως αντικτοπο να ειμαι αποτωμος με την μητερα μου απομακρος και εχω ενοχες γτ να μην μπορω να εκφρασω αυτο που πραγματικα νιωθω μεσα μ και να δεινω λαθος ενττπωση σε ατομα που νοιαζονται κ νοιαζομαι για αυτους εχω ενοχες και δεν ξερω αν μπορεσω κποτε να βρω τον παλιο μ καλο εαυτο.. Ειναι κανεις αλλος σε τετια φαση η ειμαι ο μονος? Υπαρχει τροπος?

αόρατε να σου πω πως η χρήση δεν αφήνει κανένα κουσούρι στον τρόπο συμπεριφοράς ή στον τρόπο σκέψης μόνιμο... στο λέω και από προσωπική πείρα αλλά το έχω δει και σε άλλους.. βέβαια αν είσαι λίγο καιρό καθαρός και λίγο εννοώ λιγότερο από χρόνο, όπως επίσης και αν δεν έχεις προχωρήσει στην ζωή σου (εργασιακά, σε σχέσεις και ενδιαφέροντα, σε θέμα ανεξαρτησίας) λογικό είναι να σκέφτεσαι και να φέρεσαι με τέτοια αποθημένα.. και μη μου πεις κι όλας πως μιλάμε για χόρτο... γιατί μην το συζητάς καν σ' αυτή την περίπτωση.. είναι αρκετά δύσκολο να μάθεις να ζεις "φυσιολογική" ζωή αλλά δεν είναι αδύνατο... μπορεί να συμβεί... μην απελπιζέσαι... και ελπίζω να μην είναι κακιά τρίπλα του μυαλού σου "αφού και καθαρός σκατά είμαι ας ξαναπιω" γιατί μερικές φορές ψάχνουμε δικαιολόγιες για να ξαναπιούμε... και θα είναι βλακεία να σου ξαναφορτώσεις ακόμα μία δύσκολια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by invisiblebullet View Post
    Καλησπερα, εχω συνειδητοποιησει οτι δεν φερομαι σωστα στη μητερα μου και δεν εκτημαω οσα μου εχει προσφερει μεχρι σημερα. Θα σας περιγραψω τι γυναικα ειναι για να μην νομιζετε οτι αυτη φταιει σε κατι. Λοιπον η μητερα μου ειναι μια γυναικα σπουδαια και ιδιαιτερη που μεγαλωσε 5 παιδια και προσπαθησε να μας μεγαλωσει με τον σωστο τροπο μας εδωσε αγαπη και μας εμαθε να αγαπαμε ο ενας τον αλλον ηταν παντα δικαιη με αλους κανενας απ τα αδερφια , δεν πηρε κατι παραπανω απο τους υποληπους.Παντα εκανε το σωστο πραγμα μας διδαξε μετριοφροσυνη σεβασμο προς τον συνανθρωπο, μου εμαθε να μην κλεβω να μην λεω ψεματα να αγαπαω τις γυναικες γιατι γυναικαε γεννησε ,την αγαπαω πιο πολυ κ απο την ζωη μ και την εκτιμαω, εδεινε παντα θετικες επιρροες στα χτυπηματα της ζωης, παντα μου ελεγε ολα θα πανε καλα ακομα και οταν εκανα ακραια πραγματα δεν τα σχολειαζε δεν θυμωνε για οτι κακο εκανα ακομα και στγν χρηση οταν ημουν ακομα και τοτε εκανε οτι επρεπε κι ας ηξερε οτι δεν επρεπε για χαρη μ το εκανε ομως. Εγω τωρα μετα απο ολα οσα μου διδαξε η γυναικα αυτη βλεπω πως δεν ειμαι ενταξει απεναντι τις εχω αλλαξει σαν ατομο σαν συνπεριφορα γενικα δεν ειμαι πλεον το καποτε χαμογελαστο ευγαινικο κοινωνικο παιδι εγινα πλεον αντρας και μεσα μου υπαρχει μια οργη μια κραυγη μια απογοιτευση μια πικρα δεν βρησκω νοημα σε τιποτα σχεδον μετα απο ολα αυτα ππυ περασα με τα ναρκωτικα.. Πλεον ειμαι καθαρος αλλα μου αφησε κουσουρια στην συμπεριφορα μου, δεν λεω κατι θα φταιει κατι που δεν εχω αλλα οτι και να εχω πλεον δεν με ικανοποιει και ολα αυτα εχουν ως αντικτοπο να ειμαι αποτωμος με την μητερα μου απομακρος και εχω ενοχες γτ να μην μπορω να εκφρασω αυτο που πραγματικα νιωθω μεσα μ και να δεινω λαθος ενττπωση σε ατομα που νοιαζονται κ νοιαζομαι για αυτους εχω ενοχες και δεν ξερω αν μπορεσω κποτε να βρω τον παλιο μ καλο εαυτο.. Ειναι κανεις αλλος σε τετια φαση η ειμαι ο μονος? Υπαρχει τροπος?
    Καλησπερα σου φιλε μου,Περασες μια μεγαλη δοκιμασια κ ειναι λογικο να βγηκες λιγο διαφορετικος μετα απο ολο αυτο πιθανον βεβαια να ειναι κ ιδεα σου οτι δεν φερεσαι καλα στην μητερα σου,τωρα ετσι κ ειναι αληθεια τοτε μπορεις ανετα να το καλυτερευσεις στο χερι σου ειναι προσπαθησε λιγο να φερθεις στοργικα κ να την βοηθησεις απο εδω κ περα αυτο κανε κ ολα θα καλυτερευσουν,Αυτη η οργη κ η πικρα που νιωθεις δεν ειναι λογω της μητερας σου η των οικειων σου ανθρωπων ειναι λογω της δοκιμασιας που περασες με τα ναρκωτικα απο τα οποια σιγουρα αγωνιστηκες πολυ να αποτοξινωθεις απο την χρηση,Ειναι λογικο ετσι να σε εχεις τραυματισει ολο αυτο ψυχολογικα να σε εφθειρε πολυ κ να θελεις καιρο για να ηρεμησεις,Ναι μπορεις να γινεις αυτος που ησουν με την διαφορα οτι εχεις ηδη αυτην την εμπειρια με τα ναρκωτικα κ παντα κατι θα σε ταραζει στην αναμνηση της περιοδου που εκανες χρηση,Απευθυνσου σε ενα ειδικο εαν θελεις να του μιλησεις για τα ναρκωτικα κ τι να κανεις να βρεις παλι τους ρυθμους σου κ οτι αρνητικο νιωθεις θα γινει ηπιοτερο με τον καιρο αρκει να το παλεψεις λιγο,Απο ναρκωτικα δεν εχω καμμια πειρα ομως επειδη περασα κακοποιηση κ καταθλιψη με επιτυχια πιστευω οτι ολα λυνονται με την αναλογη προσπαθεια κ υπομονη,Καλο κουραγιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    αόρατε να σου πω πως η χρήση δεν αφήνει κανένα κουσούρι στον τρόπο συμπεριφοράς ή στον τρόπο σκέψης μόνιμο... στο λέω και από προσωπική πείρα αλλά το έχω δει και σε άλλους.. βέβαια αν είσαι λίγο καιρό καθαρός και λίγο εννοώ λιγότερο από χρόνο, όπως επίσης και αν δεν έχεις προχωρήσει στην ζωή σου (εργασιακά, σε σχέσεις και ενδιαφέροντα, σε θέμα ανεξαρτησίας) λογικό είναι να σκέφτεσαι και να φέρεσαι με τέτοια αποθημένα.. και μη μου πεις κι όλας πως μιλάμε για χόρτο... γιατί μην το συζητάς καν σ' αυτή την περίπτωση.. είναι αρκετά δύσκολο να μάθεις να ζεις "φυσιολογική" ζωή αλλά δεν είναι αδύνατο... μπορεί να συμβεί... μην απελπιζέσαι... και ελπίζω να μην είναι κακιά τρίπλα του μυαλού σου "αφού και καθαρός σκατά είμαι ας ξαναπιω" γιατί μερικές φορές ψάχνουμε δικαιολόγιες για να ξαναπιούμε... και θα είναι βλακεία να σου ξαναφορτώσεις ακόμα μία δύσκολια..
    σευχαρηστω για την απαντηση μακαρι να ειναι ετσι δγλαδη να μην αφηνει κουσουρια, οχι δν μιλαμε για χορτο για την ρουφιανα παπαρουνα αναθεμα την ωρα κ τη στιγμη που το δοκιμασα και ισως εχεις δικαιο που λες οτι δεν προχωρησα σε καποια θεματα σε προσωπικο επιπεδο αλλα προσπαθω πιο πολυ να κουμανταρω το συναισθηματικο μου κοματι που ειναι δυσκολο να τα βρω με την παρτυ μου για να μπορεσω παλι να αγαπησω και να αγαπηθω σαν ανηφορος μου φενεται ομως.. Και παλι ευχαρηστωι
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

ρε συ είναι πολύ δύσκολο όχι μια απλή ανηφόρα... ειδικά αν μιλάμε για χρόνια χρήσης που θα έχεις ξεχάσει πως είναι να είσαι "άνθρωπος", και ειδικά αν μιλάμε για χρήση από μικρή ηλικία που ποτέ δεν έμαθες πως να είσαι "άνθρωπος". πάντως η άποψη μου είναι πως είσαι "άδικος" και "επιθετικός" με την μάνα σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους επειδή δεν σε γεμίζει η ζωή σου και δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά, η ζωή σου βέβαια σε αυτή την κατάσταση είναι λόγο των ναρκωτικών... είσαι καιρό καθαρός και επίσης μόνος σου έκοψες? αν εντασόσουνα σε κάποια ομάδα ίσως να σε βοηθούσε ή πάλι αν δεν μπορείς για κάποιο λόγο την ομάδα (αν και είναι το ιδανικό) το να πήγαινες σε κάποιον ειδικό θεραπευτή για το θέμα... πάντως κανένα κουσούρι δεν έχεις... είναι που δεν ξέρεις από που να μαζέψεις την ζωή σου... αυτός είναι ο λόγος που φέρεσαι και νιώθεις έτσι... και δεν σου λέω ότι να ναι και παρηγοριές... και τα έχω περάσει και έχω δει και άλλους να τα περνάνε...

Banned
    φιλεμου γειασου κι από μενα!!¨),
    Θα αρχισω με το βασικο! τα συγχαρητηριαμου για το ότι κατάφερες να καθαρησεις!!! Θαρρω πως πρεπει να "πανηγυρισεις"για το "τροπαιοσου"είναι μεγαλη νικη που κατάφερες να βγεις νικητης σε ένα τοσο δυσκολο αγωνα!! Στο λεω διοτι κι εγω εχω την τυχη να βρισκομαι σε ένα παρομοιο επιπεδο με εσενα! κι εγω ειχα κανει την μεγα βλακεια να μπλέξω με ουσιες ,με την παραμυθα κυρια ουσια από αυτές.Ετσι λοιπον θα σου ελεγα να απολαυσεις την νικησου,, να μην κολας να χαρεις για αυτην!!όπως ενας αθλητης καταφερνει έναν στοχο ετσι κι εσυ καλο θα είναι να χαρεις !να γιορτασεις για αυτό!!μην "τσιγκουνεύεσαι" τα συναισθηματα χαρας από αυτό!! δυστυχως είναι σπανιο,,όπως θα ξερεις είναι πολύ λιγα τα παιδια που εχουν καταφερει για αρκετο δυαστημα να κρατησουν αυτόν τον "τιτλο"Όπως μου ελεγε κι ενας αξιόλογος θεραπευτης οσο πιο πολύ χαρουμε ,οσο πιο πολύ διασκεδασουμε αυτην την νικη ζωης! τοσο πιο πολύ θα την εκτιμάμε, αρα κι τοσο πιο πολύ θα μας περασει υποσυνείδητα ότι πρεπει να την κραταμε!! δλδη θα νιώσουμε την αξια του να ειμαστε καθαροι !! μακρια από εξαρτησεις!!!
    Τωρα ,σχετικα με την μητερασου, φιλεμου τα λογιασου μου δειχνουν ένα ατομα πολύ αξιολογο,το ότι εκτιμάς την μητερασου , το ότι αναγνωρίζεις τα οσα δυσκολα περασε για να σε φερει στην ζωη!! τα μυρια οσα περασε για να σας κρατησει εσενα κι τα αδελφια σου μεσα στην ζωη! γερα κι υγειες!! τα τοσα οσα εζησε για να σας μεταφερει ηθικες αλλα κι τον σεβασμο !! διοτι αυτά που λες φιλεμου μου φερνουν στο μυαλο ένα ατομο που το δασκαλεψε κι το διδαξε μια αξιολατρευτη μανουλα! με ευγενια! κι απυθμενη αγαπη για τα παιδακια της!! που όχι μονο τους προσφερε αληθινη αγαπη αλλα καταφερε να τους την μαθει κι σωστα!! φιλεμου είναι πολύ δυσκολο μια μητερα να μεγαλωσει ,να θρεψει 5 παιδακια !είναι ακομα πιο δυσκολο να μεγαλωσει 5 αδελφάκια κι να τα κανει σωστα ατομα για το κοινωνικο συνολο!! φιλεμου η μητερασου είναι ηρωιδα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    φιλεμου γειασου κι από μενα!!¨),
    Θα αρχισω με το βασικο! τα συγχαρητηριαμου για το ότι κατάφερες να καθαρησεις!!! Θαρρω πως πρεπει να "πανηγυρισεις"για το "τροπαιοσου"είναι μεγαλη νικη που κατάφερες να βγεις νικητης σε ένα τοσο δυσκολο αγωνα!! Στο λεω διοτι κι εγω εχω την τυχη να βρισκομαι σε ένα παρομοιο επιπεδο με εσενα! κι εγω ειχα κανει την μεγα βλακεια να μπλέξω με ουσιες ,με την παραμυθα κυρια ουσια από αυτές.Ετσι λοιπον θα σου ελεγα να απολαυσεις την νικησου,, να μην κολας να χαρεις για αυτην!!όπως ενας αθλητης καταφερνει έναν στοχο ετσι κι εσυ καλο θα είναι να χαρεις !να γιορτασεις για αυτό!!μην "τσιγκουνεύεσαι" τα συναισθηματα χαρας από αυτό!! δυστυχως είναι σπανιο,,όπως θα ξερεις είναι πολύ λιγα τα παιδια που εχουν καταφερει για αρκετο δυαστημα να κρατησουν αυτόν τον "τιτλο"Όπως μου ελεγε κι ενας αξιόλογος θεραπευτης οσο πιο πολύ χαρουμε ,οσο πιο πολύ διασκεδασουμε αυτην την νικη ζωης! τοσο πιο πολύ θα την εκτιμάμε, αρα κι τοσο πιο πολύ θα μας περασει υποσυνείδητα ότι πρεπει να την κραταμε!! δλδη θα νιώσουμε την αξια του να ειμαστε καθαροι !! μακρια από εξαρτησεις!!!
    Τωρα ,σχετικα με την μητερασου, φιλεμου τα λογιασου μου δειχνουν ένα ατομα πολύ αξιολογο,το ότι εκτιμάς την μητερασου , το ότι αναγνωρίζεις τα οσα δυσκολα περασε για να σε φερει στην ζωη!! τα μυρια οσα περασε για να σας κρατησει εσενα κι τα αδελφια σου μεσα στην ζωη! γερα κι υγειες!! τα τοσα οσα εζησε για να σας μεταφερει ηθικες αλλα κι τον σεβασμο !! διοτι αυτά που λες φιλεμου μου φερνουν στο μυαλο ένα ατομο που το δασκαλεψε κι το διδαξε μια αξιολατρευτη μανουλα! με ευγενια! κι απυθμενη αγαπη για τα παιδακια της!! που όχι μονο τους προσφερε αληθινη αγαπη αλλα καταφερε να τους την μαθει κι σωστα!! φιλεμου είναι πολύ δυσκολο μια μητερα να μεγαλωσει ,να θρεψει 5 παιδακια !είναι ακομα πιο δυσκολο να μεγαλωσει 5 αδελφάκια κι να τα κανει σωστα ατομα για το κοινωνικο συνολο!! φιλεμου η μητερασου είναι ηρωιδα!!!
    καλησπερα Γιωργο, να σου πω την αληθεια δεν νομιζω οτι ακομα εφτασα στον στοχο οτι εκοψα και καθαρησα , ειναι σαν να ανοιξα ενα βιβλιο με 500 σελιδες και ακομα βρισκομαι στην αρχη οταν το διαβασω ολο τοτε θα νιωθω οτι πλεον ειμαι κυριλε, αυτο μπορει ν διαρκεσει κ χρονια παρολα αυτα σευχαρηστω για την στηρηξη και ευχομαι κ σε σενα να βγεις απο αυτον τον ψευτικο ανουσιο και υπουλο εφιαλτι σε εχω διαβασει κ σε ενα μνμ σε ρωτησα αν εισαι ακομα χρηστης αλλα δεν απαντησες

Senior Member
    ρε συ είναι πολύ δύσκολο όχι μια απλή ανηφόρα... ειδικά αν μιλάμε για χρόνια χρήσης που θα έχεις ξεχάσει πως είναι να είσαι "άνθρωπος", και ειδικά αν μιλάμε για χρήση από μικρή ηλικία που ποτέ δεν έμαθες πως να είσαι "άνθρωπος". πάντως η άποψη μου είναι πως είσαι "άδικος" και "επιθετικός" με την μάνα σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους επειδή δεν σε γεμίζει η ζωή σου και δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά, η ζωή σου βέβαια σε αυτή την κατάσταση είναι λόγο των ναρκωτικών... είσαι καιρό καθαρός και επίσης μόνος σου έκοψες? αν εντασόσουνα σε κάποια ομάδα ίσως να σε βοηθούσε ή πάλι αν δεν μπορείς για κάποιο λόγο την ομάδα (αν και είναι το ιδανικό) το να πήγαινες σε κάποιον ειδικό θεραπευτή για το θέμα... πάντως κανένα κουσούρι δεν έχεις... είναι που δεν ξέρεις από που να μαζέψεις την ζωή σου... αυτός είναι ο λόγος που φέρεσαι και νιώθεις έτσι... και δεν σου λέω ότι να ναι και παρηγοριές... και τα έχω περάσει και έχω δει και άλλους να τα περνάνε...
    εχεις δικιο εχω ξεχασει πως ειναι να ζεις πραγματικα αφου μεσα στγν χρηση χανεις τγν ζωη κ την πραγματικοτιτα, επισης μου ειχε πει καπιος στο κεθεα οτι αν κανεις χρηση πχ. Απο τα 13 το μυαλο σου μενει εκει λογο χρησης και κολλαει και 30 να πας μου ειχε πει οτι θα εχεις συμπεριφορα ηλικιας απο την οπια ξεκινησες τις ουσιες δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα με προβληματι εχω παει για αποτοξυνοση εχω μιλησει με ειδικους με βγαλανε με ενα φαρμακο και τουςβεκανε εντυπωση γτ δεν εκανα παραπονα αντεξα και δν ξανα εκανα χρηση απο τοτε ειμαιβσε καλο δρομο αλλα θελω χρονο ακομα, αλλα καποια βραδυα βλεπω ονειρα οτι παω μα φτιαχτω και ολο κατι τυχαινει κ δεν το κανω, μια οτι με επιασαν ασφαλιτες μια οτι δεν ειχε ο αλλος να μου δωσει μια οτι μου επεσε και το πηρε ο αερας σαν να μου λενε κ τα ονειρα μη το κανεις δεν αξιζει..Εχεις δικιο απο καπου πρεπει να ξεκινησω αλλαξα καποια πραγματα οπως στεκια παρεες αριθμο τηλεφωνου την σκεψη μου κ την συμπεριφορα μου πως θα αλλαξω δεν ξερω

Banned
    καλησπερα Γιωργο, να σου πω την αληθεια δεν νομιζω οτι ακομα εφτασα στον στοχο οτι εκοψα και καθαρησα , ειναι σαν να ανοιξα ενα βιβλιο με 500 σελιδες και ακομα βρισκομαι στην αρχη οταν το διαβασω ολο τοτε θα νιωθω οτι πλεον ειμαι κυριλε, αυτο μπορει ν διαρκεσει κ χρονια παρολα αυτα σευχαρηστω για την στηρηξη και ευχομαι κ σε σενα να βγεις απο αυτον τον ψευτικο ανουσιο και υπουλο εφιαλτι σε εχω διαβασει κ σε ενα μνμ σε ρωτησα αν εισαι ακομα χρηστης αλλα δεν απαντησες
    ΣΥΓΝΩΜΗ ! που δεν απαντησα αλλα δεν το χα δει! Όχι δεν πινω πλεον! Αρχισα να τα κοβω μετα το καλοκαιρι, αλλα στην αρχη εκανα υποτροπες (ειτε κοκα ειτε ηρωινη),η εκανα καναβη, εδώ κι δυο μηνες κι κατι μερες όμως όλα κομπλε! βεβαια είμαι σε πρόγραμμα βουπρεμορφινης,αλλα κι αυτην την σταματισα! πλεον είμαι τελειως ξενέρωτος!!!χαχα. δυσκολα τα πραματα αλλα μου αρεσει ετσι όπως είμαι εξαλου ειχα 4 χρονια να το ξανα κανω αυτό!!!
    Φιλεμου εχεις δικιο, θελεις να περασει καιρος πρωτα, θες να αρχισει να βγαινει μονο του το "φυσικο οποιο" στους υποδοχείς ,αλλα αυτό είναι σχετικο,μπορει να παρει 1 μηνα μπορει κι 2 χρονια!! κι σε σπανια -πολύ ατυχα παιδια - πωτες δεν θα ξανα γινουν όπως πριν!!αλλα γτ. να μην νιώθεις υπερήφανος για οσα εκανες?? ξερεις ότι ανικεις στο 1\100??βεβαια αυτό είναι πολύ σχετικο αλλα δυστυχως είναι πιο λιγα τα παιδια που βγαινουν από αυτην την "μουτσα"Προσωπικα θελω να νιωθω ότι καταφερα κατις!!ξερω ότι για τους πολλους αυτό φαινετε αστειο, για τους πολλους δεν είναι κατι μεγαλο να "ξεσκονιζεις" το μυαλοσου,αλλα για οσους την είχαμε παθει ξερουμε ποσο σημαντικο είναι!! για αυτό σου λεω φιλεμου ότι αξίζεις!! απλα να προσπαθήσεις να το κρατησεις οσο πιο πολλα χρονια μπορεις!!

γιώργο με εκνευρίζει ο τρόπος που βλέπεις το "καθάρισμα", νομίζω πως το υποτιμάς πολύ. Ο αόρατος έχει κάνει μία πολύ καλή αρχή αλλά δεν είναι και για να πανυγήριζει ακόμα.. Ποτέ δεν είναι για να το πανυγίρισεις αυτό... Επίσης το πόσο καιρό θα κάνουν να ξαναλειτουργήσουν τα κύταρα σου σωστά είναι ψιλοφιξ για όλους το διάστημα και είναι γύρω στο τρίμηνο
    (μπορεί και να κάνω λάθος στο χρόνο που λέω), αν δεν ξαναεπανέλθεις είναι γιατί έχεις πρόβλημα... Αλλά δεν είναι πρόβλημα, υπάρχουν φάρμακα γι αυτό, δεν είναι ανάγκη να κάνεις χρήση για να έχεις τέτοιο πρόβλημα.
    Εγώ πάλι ξέρω πως το 99/100 κόβει, περνάνε οι χαρμάνες και ξαναπίνει. Ένα μεγάλο ποσοστό πίνει μετά από κάνα μήνα δίμηνο που βλέπει πως έχει καθαρίσει και δεν είναι όπως τα φανταζοταν.. Το 1/100 που λες είναι τα άτομα που είναι καθαρά πάνω από 5-10 χρόνια και ζούνε ζωή φυσιολογική.. Εμένα η άποψη μου είναι αυτή που είχε γράψει κάποιος παλιότερα και τον είχες κοροιδέψει. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ. Απλά κάνουμε οφ. Το αν θα κρατήσει το οφ 50 λεπτά ή 50 χρόνια εξαρτάται από μας βέβαια, αλλά υποτροπή πάντα μπορείς να κάνεις.. Στο πρόγραμμα ερχόντουσαν άτομα 50 ετών, που υποτροπίασαν μετά από 25 χρόνια... Εγώ να σου θυμισω πως ξαναήπια μετά από 7 και ζωή στρωμένη και φυσιολογική.. Και μεσα σε αυτά τα 7 χρόνια την είχα μυρίσει δύο φορές... Περπατούσε στο δρόμο και μου μύρισε σαν να βράζει κάποιος δίπλα μου και μία ακόμα φορά μόλις μπήκα στο σπίτι... αφού νόμισα πως κάποιος είχε μπει μέσα... Το τι παιχνίδια θα σου παίξει το μυαλό σου στα ζόρια του είναι απίθανο... Γιατί το μυαλό σου πάντα θα ξέρει πως υπάρχει αυτό το φαρμακάκι που εσύ του στερείς.. Αν μάθεις πως λειτουργεί ο εγκέφαλος σου όμως και γιατι εσύ έπινες καθώς και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα απομακρύνεσαι από τον κίνδυνο... και να μάθεις γιατί έπινες στην πραγματικότητα και όχι λόγους του τύπου "για να γίνω αποδεκτός απ' την παρέα, πάντα ήμουνα κλειστό παιδί". Για να μάθεις όμως τους λόγους τους πραγματικούς θέλει θεραπεία χρόνων.. και αν τους μάθεις και ποτέ (γενικά μιλάω, δεν αναφερόμαι προσωπικά σε εσένα)
    Επίσης δεν θεωρώ πως με το να είσαι σε υποκατάστατο σε κάνει καθαρό. Προφανώς και δεν έχει καμία σχέση, αλλά καθαρός δεν είσαι. Και προφανώς δεν έχει καμία σχέση το χάπι με την μεθαδόνη αλλά καθαρός δεν είσαι. Και την διαφορά θα πρέπει να την έχεις καταλάβει την εβδομάδα αυτή που είσαι όντως καθαρός και ειλικρινά σου εύχομαι να παραμείνεις.

Banned
    γιώργο με εκνευρίζει ο τρόπος που βλέπεις το "καθάρισμα", νομίζω πως το υποτιμάς πολύ. Ο αόρατος έχει κάνει μία πολύ καλή αρχή αλλά δεν είναι και για να πανυγήριζει ακόμα.. Ποτέ δεν είναι για να το πανυγίρισεις αυτό... Επίσης το πόσο καιρό θα κάνουν να ξαναλειτουργήσουν τα κύταρα σου σωστά είναι ψιλοφιξ για όλους το διάστημα και είναι γύρω στο τρίμηνο
    (μπορεί και να κάνω λάθος στο χρόνο που λέω), αν δεν ξαναεπανέλθεις είναι γιατί έχεις πρόβλημα... Αλλά δεν είναι πρόβλημα, υπάρχουν φάρμακα γι αυτό, δεν είναι ανάγκη να κάνεις χρήση για να έχεις τέτοιο πρόβλημα.
    Εγώ πάλι ξέρω πως το 99/100 κόβει, περνάνε οι χαρμάνες και ξαναπίνει. Ένα μεγάλο ποσοστό πίνει μετά από κάνα μήνα δίμηνο που βλέπει πως έχει καθαρίσει και δεν είναι όπως τα φανταζοταν.. Το 1/100 που λες είναι τα άτομα που είναι καθαρά πάνω από 5-10 χρόνια και ζούνε ζωή φυσιολογική.. Εμένα η άποψη μου είναι αυτή που είχε γράψει κάποιος παλιότερα και τον είχες κοροιδέψει. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ. Απλά κάνουμε οφ. Το αν θα κρατήσει το οφ 50 λεπτά ή 50 χρόνια εξαρτάται από μας βέβαια, αλλά υποτροπή πάντα μπορείς να κάνεις.. Στο πρόγραμμα ερχόντουσαν άτομα 50 ετών, που υποτροπίασαν μετά από 25 χρόνια... Εγώ να σου θυμισω πως ξαναήπια μετά από 7 και ζωή στρωμένη και φυσιολογική.. Και μεσα σε αυτά τα 7 χρόνια την είχα μυρίσει δύο φορές... Περπατούσε στο δρόμο και μου μύρισε σαν να βράζει κάποιος δίπλα μου και μία ακόμα φορά μόλις μπήκα στο σπίτι... αφού νόμισα πως κάποιος είχε μπει μέσα... Το τι παιχνίδια θα σου παίξει το μυαλό σου στα ζόρια του είναι απίθανο... Γιατί το μυαλό σου πάντα θα ξέρει πως υπάρχει αυτό το φαρμακάκι που εσύ του στερείς.. Αν μάθεις πως λειτουργεί ο εγκέφαλος σου όμως και γιατι εσύ έπινες καθώς και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα απομακρύνεσαι από τον κίνδυνο... και να μάθεις γιατί έπινες στην πραγματικότητα και όχι λόγους του τύπου "για να γίνω αποδεκτός απ' την παρέα, πάντα ήμουνα κλειστό παιδί". Για να μάθεις όμως τους λόγους τους πραγματικούς θέλει θεραπεία χρόνων.. και αν τους μάθεις και ποτέ (γενικά μιλάω, δεν αναφερόμαι προσωπικά σε εσένα)
    Επίσης δεν θεωρώ πως με το να είσαι σε υποκατάστατο σε κάνει καθαρό. Προφανώς και δεν έχει καμία σχέση, αλλά καθαρός δεν είσαι. Και προφανώς δεν έχει καμία σχέση το χάπι με την μεθαδόνη αλλά καθαρός δεν είσαι. Και την διαφορά θα πρέπει να την έχεις καταλάβει την εβδομάδα αυτή που είσαι όντως καθαρός και ειλικρινά σου εύχομαι να παραμείνεις.
    διαφωνω με τα οσα λες,, κι μαλον κι εσυ διαφωνεις μαζι μου!!χαχα,,εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια για την ζωη! ¨), δεν είναι κακο!! για φαντασου να είχαμε ολοι μας την ιδια??? θα ηταν ενας κοσμος πολύ βαρετος!!!
    Προσωπικα νομιζω ότι η απεξαρτηση από τις σκονες είναι πολύ σημαντικο πραμα αλλα δεν είναι ο αυτοσκοπος της ζωης!!! αν δλδη γινω καλα κι καθομαι να ασχολουμε γτ. εγινα καλα,,,,η γτ. δεν ειμουνα καλα.,.. η γτ. εκανα υποτροπες κι ολο τετοια ,,παει!!! περασε η ζωημου!! για εμενα ηταν ένα εμποδιο,, ένα λαθος το ότι επινα!! το να κοψω τα ναρκωτικα δεν είναι αυτό που θελω πανω από όλα!!!! το να κοψω τα ναρκωτικα είναι το μεσο για να κανω αυτό που θελω πανω από όλα!! εμενα σκοπος της ζωης μου δεν είναι να κοψω τα ναρκωτικα!! σκοπος της ζωης μου είναι να βρω καθαρα ενδιαφεροντα!! να βρω ομορφους κι ευχαρηστους τροπους να ζω!! ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΘΑΝΩ!! ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΖΩ!!

αόρατε είσαι σε κάποιο πρόγραμμα? πόσο καιρός είσαι που είσαι καθαρός.. καταρχάς να σου πω να μην απογοητεύεσαι για το κενό που νιώθεις, είναι φυσιολογικό και περνάει. Σιγά- σιγά θα αρχίσεις να βρίσκεις το νόημα στα σημερινά ανούσια πράγματα. Έχεις κάνει μία δύσκολη αρχή σε έναν ακόμα πιο δύσκολο δρόμο και αξίζει να συνεχίσεις... Αξίζει να βρεις την ουσία της ζωής... το πονο και τη χαρά "γυμνός" να μπορείς να αγκαλιάζεις, σαν μεθυσμένος απ' τον Θεό σαν εθισμένος στην ζωή, να γίνεις κι εσύ επικυνδίνος ρε άνθρωπε, γιατί μπορείς.
    Αυτό που σου είπε ο τύπος από το κεθεα το άκουγα κι εγώ και δεν το καταλαβαίνα. Ισχύει όμως, αλλά δεν είναι το μυαλό σου που μένει στα 13 αλλά η ζώη σου, συναισθηματικά δηλαδή είσαι στα 13, γιατί αυτά που έχεις ζήσει στις ουσίες δεν τα έχεις ζήσει. Δηλαδή δεν έχεις κάνει σχέση, δεν έχεις κάνει έρωτα, ίσως να μην έχεις κάνει και πιο λειτουργικά πράγματα όπως να μην έχεις τελειώσει το σχολείο, επίσης δεν ξέρεις πως είναι να αναλαμβάνεις ευθύνες 18χρονου, 20χρονου και 30χρονου, μιας και η μόνη σου ευθύνη ήταν να πιεις.. Αυτό θα το καταλάβεις στην πρώτη καθαρή σχέση που θα κάνεις και θα νιώσεις πράγματα για πρώτη φορά. Εγώ πρώτη φορά έρωτα έκανα στα 22 και τότε κατάλαβα πόσο ωραίο μπορεί αν είναι, πρώτη φορά χώρισα στα 25, πρώτη φορά πένθισα για θάνατο στα 24... όχι πως δεν τα είχα ξαναζήσει... δεν τα είχα ξανανιώσει όμως...
    Είναι μαγική η ζωή και τα συναισθήματα που σε περιμένουν αν επιλέξεις να μείνεις σε αυτό το δρόμο αόρατε, είναι εκπληκτική η ικανοποίηση που θα μπορείς να παίρνεις από τις επιτυχίες που θα έχεις στη ζωή, όπως το να καταφέρεις να πάρεις ένα δώρο στα γενέθλια κάποιου αγαπημένου σου με λεφτά που θα έχεις βγάλει από την δουλεία σου. Ειναι εκπληκτική η ικανοποίηση που θα παίρνεις από τόσο "ανούσια" πράγματα. Στην ουσία το ωραίο είναι πως θα μπορείς μόνος σου να τα κάνεις.

Επίσης για τα όνειρα είναι η επιθυμία σου που είναι και να πιεις και να μην πιεις... Ελπίζω και στο ξύπνιο σου να έχεις την ίδια επιλογή, γιατί στο όνειρο πιο πολυ από τύχη μου φαίνεται πως δεν πίνεις... Ίσως γιατί είσαι σε δύσκολη φάση... Το όνειρο σου σε προειδοποιεί... επειδή όμως ξέρεις πως μπορεί να μην φυσήξει ο αέρας και πως ο άλλος πιθανότατα να έχει καλύτερα μην κάνεις την χαζή κίνηση...
    Το ότι άλλαξες τηλέφωνο και στέκια είναι πολύ σωστή κίνηση... άλλωστε ξέρεις εκεί που θα πας τι θα βρεις...
    Αν δεν έχεις καθαρές παρέες αόρατε το θέμα θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολο... στο λέω γιατί μια απ' τα ίδια είμαι... δεν έχω καθόλου παρέες... και όταν λαλάω από την μοναξιά και πάω στα παλιά λημέρια πίνω... πάω με την δικαιολογία να δω άνθρώπους λες και δεν ξέρω πως θα πιω...
    Αυτό πρώτον δεν με αφήνει να προχωρήσω μπροστά όπως θα το έκανα αν δεν έκανα αυτή την χρήση έστω και μια φορά τον μήνα, δεύτερον δεν αφήνει το μυαλό μου να ξεκολλήσει και τρίτον το να ψάχνω εκεί επαφή ανθρώπινη είναι γελοίο... δυστυχώς ξέρουμε πολυ καλά πως επαφή ανθρώπινη στην πρέζα δεν έχει... Είναι άλλωστε αυτό που μας λείπει πιο πολύ όταν είμαστε στην χρήση... Γι αυτό νιώθουμε και συνέχεια αδικημένοι από τους άλλους... Πως δεν μας δίνουν (συναισθηματικά), στην πραγματικότητα όμως είμαστε εμείς που δεν μπορούμε να πάρουμε, πόσο μάλλον να δώσουμε... γιατί δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να είμαστε σταθεροί...
    Και εγώ που το κάνω αυτό και παίζω τον κώλο μου κάθε φορά που το κάνω να ξανακολλήσω, έχω κάνει πολυ θεραπεία και έχω μείνει πολύ καιρό καθαρή... και πάλι σου λέω δύσκολο είναι... το μία στο τόσο δεν παίζει...
    οπότε πρόσεχε

παρε και την κομματάρα που σου πέταξα δυο στιχάκια πριν..

Όσοι γελούν κι όσοι κι όσοι χλευάζουν, όσοι ασκόπως τριγυρνάνε και ρεμβάζουν
    Είναι επικίνδυνοι και με τρομάζουν, είναι επικίνδυνοι
    Όσοι θρηνούν κι όσοι γιορτάζουν, όσοι τον πόνο ή τη χαρά γυμνοί αγκαλιάζουν
    Όσοι αγρυπνούν και δεν δειλιάζουν, όσοι σωπαίνουν κι όσοι απόκοσμα ουρλιάζουν

Όσοι γελούν κι όσοι κι όσοι χλευάζουν, όσοι ασκόπως τριγυρνάνε και ρεμβάζουν
    Όσοι αγαπούν κι όσοι σπαράζουν, όσοι ονειρεύονται ένα κόσμο πιο ζεστό,
    όσοι δεν σκύβουν, ούτε διατάζουν, όσοι την βρίσκουν με τραγούδια σαν κι αυτό
    Είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί, οι ονειροπόλοι, οι χαμένοι, οι τρελοί
    Είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί, θα πρεπε κι όλας να χαν ήδη συλληφθεί.
    Είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί, οι μεθυσμένοι απ' το Θεό, οι εθισμένοι στη Ζωή
    Είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί, θα πρεπε κι όλας να χαν ήδη συλληφθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=AmaGmFN9FtQ

εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια για την ζωη!
    εδώ δεν φαίνεται διαφορετική φιλοσοφία για την ζωή αλλά για το "καθάρισμα" την φιλοσοφία μας για την ζωή θα την δούμε αλλού, αν την δούμε

Προσωπικα νομιζω ότι η απεξαρτηση από τις σκονες είναι πολύ σημαντικο πραμα αλλα δεν είναι ο αυτοσκοπος της ζωης!!!
    όσο κάποιος είναι στην χρήση και μέχρι να περάσει κάποιο διάστημα χωρίς χρήση αυτός είναι ο σκοπός της ζωής, τώρα που εσύ είσαι δύο μήνες χωρίς ηρωίνη λογικό είναι να έχεις προχωρήσει στον επόμενο στόχο σου.

αν δλδη γινω καλα κι καθομαι να ασχολουμε γτ. εγινα καλα,,,,η γτ. δεν ειμουνα καλα.,.. η γτ. εκανα υποτροπες κι ολο τετοια ,,παει!!! περασε η ζωημου!! για εμενα ηταν ένα εμποδιο,, ένα λαθος το ότι επινα!!
    το ότι θα ασχοληθείς και με αυτό δεν σημαίνει πως θα ασχολείσαι μόνο με αυτό ώστε να χάσεις την ζωή σου, ξέρεις οι άνθρωποι που κάνουν ψυχοθεραπεία μία ώρα την εβδομάδα, ή τρεις αν κάνουν ομαδικά δεν χάνουν την ζωή τους, δεν χάνουν καν το τρίωρο που αφιερώνουν εκεί μιας και τα οφέλη είναι πολλά... επίσης έχεις σκεφτεί πως αν καταλάβεις γιατί κάνεις υποτροπές μπορεί και να σταματήσεις να κάνεις? ελπίζω αυτή σου η προσπάθεια γιώργο να είναι η τελευταία. Αλλά για να είναι η τελευταία θα πρέπει να έχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες. Είσαι πάρα πολύ λίγο καιρό χωρίς ηρωίνη και όπως το βλέπω εγώ δεν είσαι καθαρός (λόγο χαπιού) για να μιλάς και να νιώθεις λες και έχεις κερδίσει το παιχνίδι. Και αυτό είναι που με ανησυχεί σε σένα σε σχέση με την έκβαση του παιχνιδιού. Και αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ πως δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές σε κάποιον για το πως θα καταφέρει, αφού ο ίδιος ακόμα δεν το έχεις κάνει. Κι εγώ αν δεν είχα την 7ετία πίσω μου, με αυτό που έχω κάνει τώρα... που ήμουν ένα χρόνο καθαρή, χωρίς καμία ουσία και το τελευταίο 6μηνο έχω πιει 5 φορές, τι θα μπορούσα να πω? "Πως να κοροϊδέψετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας πως κόψατε τα ντρόγκια" αυτό θα μπορούσα να πω...

εμενα σκοπος της ζωης μου δεν είναι να κοψω τα ναρκωτικα!! σκοπος της ζωης μου είναι να βρω καθαρα ενδιαφεροντα!! να βρω ομορφους κι ευχαρηστους τροπους να ζω!! ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΘΑΝΩ!! ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΖΩ!!
    Γιώργο νομίζω πως βιάζεσαι... αυτό που λες είναι πολύ σωστό αλλά για κάποιον που έχει κόψει την χρήση... εσύ είσαι ακόμα στην χρήση, κι ας είναι του χαπιού του νόμιμου... Βέβαια το ότι δεν είσαι στην παρανομία σου δίνει ένα ατού και ένα προβάδισμα και την δυνατότητα ίσως του να τα κάνεις ανάποδα και να βρεις πρώτα καθαρά ενδιαφέροντα που θα σε τραβήξουν τελικά... βέβαια παίζει και ο κίνδυνος να βολευτείς έτσι.. και να έχεις καθαρά ενδιαφέροντα κάνοντας παράλληλα και χρήση σουμποτεξ... Εγώ όταν είχα χρήμα πολύ το κατάφερνα αυτό και με την πρέζα. Φαινομενικά καθαρή ζωή είχα, και αρκετές σχέσεις με καθαρούς ανθρώπους, καθαρά συναισθήματα δεν είχα όμως. Είχα καθαρή ζωή αλλά δεν ζούσα καθαρά. Και αν δεν ζήσεις καθαρά ποτέ δεν θα καταλάβεις την διαφορά, και ποτέ δεν θα δεις τι χάνεις.. Μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου Γιώργο... δυστυχώς εσύ είσαι που χάνεις. Είναι κρίμα Γιώργη να κάνεις πάλι μια απ' τα ίδια... κρίμα για σένα

Page 1 of 2 12 LastLast