My head is a jungle, jungle....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

My head is a jungle, jungle....

Καλησπέρα, γράφω πρώτη φορά σ’αυτό το φόρουμ είμαι 24 χρονών , έχω γράψει σε ένα ακόμη φορουμ αλλα είχα πάρει μια πολύ σύντομη απάντηση. Και επειδή δεν έχω την οικονομική άνεση να πάω σε κάποιο ψυχολόγο ψάχνω site αυτοβοήθειας . Το θέμα μου είναι η εμμονή με την πρώην μου. Έχει πλέον 3 μήνες περίπου που χώρισα μετα από 5 χρόνια σχέσης, 5 χρόνια με έναν ενδιάμεσο χωρισμό. Η σχέση μου δεν ήταν τέλεια και ναι έχω την αυτογνωσία να το παραδέχομαι , είχε πολλές ανασφάλειες ,τσακωμούς , απαιτήσεις , προδοσίες..Είχε όμως και πολλές χαρές , υποσχέσεις για το μέλλον , έρωτα , αγάπη , ασφάλεια . Στον πρώτο μου χωρισμό μαζί της στα 2,5 χρόνια σχέσης αποφασίζει να με χωρίσει ένα καλοκαίρι ,χωρίς καν να με ενημερώσει, τότε μου είχε πει απλά να κάνουμε ένα διάλειμμα για λίγο καιρό, εγώ όμως κίνησα γη και ουρανό για να την ξανα κερδίσω και την κέρδισα πριν γνωρίσει κάποιον άλλον . Το πρόβλημα της ήταν ότι η ίδια δεν είχε εμπειρίες με άλλους άνδρες πριν από μένα πέρα από τα γνωστά φιλιά της εφηβείας , το πρόβλημα μου είναι ότι την θεωρώ κτήμα μου και δεν θα ήθελα κανέναν να την ακουμπήσει γιατί για μένα αν έκανε σεξ με κάποιον άλλον θα ήταν καταστροφικό , θα έχανα ένα κομμάτι του εαυτού μου γιατι δεν θα είχα ποτέ τα μάτια να την ξανα κοιτάξω, δεν θα μπορούσα να της το συγχωρέσω . Μετά από τον πρώτο χωρισμό η σχέση ξανα φτιάχνει και όλος παραδόξως πάει πολύ καλά για περίπου 1,5 χρόνο ακόμα. Έτσι ερχόμαστε στο 2014 , από τον Δεκέμβριο του 2013 αρχίζει σιγά σιγά να ραγίζει το γυαλί , ήταν τότε η πρώτη φορά που δεν κατέβηκα στον τόπο καταγωγής της να κάνουμε Χριστούγεννα μαζί. Σημείωση : Σεπτέμβριο 2014 ήξερα ότι θα ξενοίκιαζε από το τόπο που σπουδάζει , έτσι από το 2014 υπήρχαν σκέψεις από πλευρά της να λήξουμε την σχέση μια ώρα αρχύτερα, εγώ δεν ήθελα καν να το ακούσω τότε παρουσιάστηκαν θέματα περί ελευθερίας δηλαδή να την αφήσω να κάνει πράγματα για τον εαυτό της (ταξίδια, πιο πολλές εξόδους με φίλες κτλ) εγώ τα σεβάστηκα απόλυτα όλα αυτά έχοντας όμως τον φόβο μερικές φορές μου έβγαινε σε ζήλια αλλά όσο μπορούσα συγκρατιόμουν . Έτσι ερχόμαστε στο φετινό καλοκαίρι αποφασίζει να κάνει εθελοντική εργασία σε ξένη χώρα για 1,5 μήνα, εγώ τότε πριν πάει της προτείνω να χωρίσουμε αφού με είχε περιθωριοποιήσει πριν πάει, εκείνη δεν ήθελε και μάλιστα μου είχε πει ότι όταν θα γυρίσει να πάμε διακοπές μαζί. Εγώ χάρηκα με αυτή την συμπεριφορά της και όσο ήταν στην άλλη χώρα μιλούσαμε αρκετά τακτικά με πολλές γλυκές κουβέντες ώσπου μια μέρα 10 μέρες πριν γυρίσει Ελλάδα από το πουθενά τραβάμε έναν καυγά και με χωρίζει μέσω τηλεφώνου . Έχοντας γυρίσει αυτή πλέον Ελλάδα και εγώ όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι πέφτω σε ήπια κατάθλιψη , τότε άρχισε η εμμονή ,από τέλη Αυγούστου μέχρι και τέλη Οκτωβρίου υπήρχε επαφή (αφου πήγα από το σπίτι της να πάρω τα πράγματα μου , υπήρχαν κλάματα κυρίως από την πλευρά της και έτσι άρχισε μια σύντομη τελευταία ερωτική περιπέτεια πριν μετακομίσει χωρίς να την έχω συγχωρήσει ) Από τέλη Οκτωβρίου ξανά μαλώνουμε(τηλεφωνικά αφού μετακόμισε αρκετά μακριά μου) και ενώ πριν ήθελε να κρατήσουμε επαφή δεν μιλάμε. Όποτε 27/10 μέχρι σήμερα εμένα μου έχει γίνει εμμονή ολό αυτό το θέμα και ξυπνάω και κοιμάμαι με την ίδια σκέψη(πως δηλαδή να την ξανά κερδίσω και πώς να αποτρέψω το γεγονός να πάει με άλλον, πράγμα απίθανο αφού είναι πλέον μακριά μου) Αυτόν τον μήνα άφησα στην άκρη τον εγωισμό μου και της ρώτησα αν είναι καλά και ενώ είπαμε τα νέα μας ήταν πολύ τυπική μαζί μου. Θέλω επιτέλους να βγει από το μυαλό μου, πως θα γίνει αυτό ;;; Πως θα φύγει η εμμονή μαζί της;; Πως ενώ μου φέρθηκε απαίσια να την αγαπάω ακόμα;; Γιατί ενώ χωρίσαμε μου πούλησε το καλύτερο «παραμύθι» ; Γιατί την θέλω ακόμα ; Γιατί νιώθω ότι έχασα την αυτοεκτίμηση μου στέλνοντας μήνυμα να μάθω αν είναι καλά ; Γιατί δεν ασχολείται μαζί μου ενώ τόσο καιρό έκανα τον αδιάφορο? Επίσης πρέπει να την σβήσω από τα social media?

Υ.Γ. Όταν ήμουν πιο μικρός και πριν γνωρίσω αυτήν την κοπέλα που αναφέρομαι , είχα έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που έκανα 2 χρόνια να το ξεπεράσω, δεν θέλω να μου πάρει άλλο τόσο για την μεγαλύτερη μου σχέση…

Γεια,

εγώ πιστεύω πως καλα εκανες και εστειλες μηνυμα. Είμαι της αποψης πως αν θες κατι να το κανεις πρεπει να το κανεις. Έτσι θα ξερει και ο αλλος πως νιωθεις και διχνεις ότι δεν την ξέχασες. Τώρα όσον αφορά αυτήν τι να σου πω και εγω; όπως φαινονται τα πράγματα ίσως μάλλον να θέλει λίγο χρόνο να μείνει μονη της. Μπορεί να σου απαντάει στα μηνύματα και αυτό εναι θετικό γιατί δίχνει οτι δεν σε εχει ξεγραψει τελειως, αλλα σου στελνει καθαρά τυπικα απάντηση στα μηνυματα σου γιατι ίσως να μην θελει να έχετε κατι αλλο μαζι περαν της απλης επικοινωνιας.

Είναι όμως καιρός να ξεκολλήσεις και εσύ από αυτήν για να καταλάβει πως όποια προσπάθεια ήταν να κάνεις μαζί της την έκανες και πως δεν μπορείς να την τρέχεις από πίσω για πάντα. Γιαυτό σου εισηγούμαι να μην της ξαναστειλεις μήνυμα ή να την πάρεις τηλ και αν αυτή θέλει θα σε ψάξει. Άλλωστε και από αυτά που αναφέρεις, στο είπε και η ίδια πως δεν θέλει άλλο και πως θέλει να έχει και άλλες εμπειρίες οπότε όσο και να προσπαθείς δεν νομίζω να πετύχεις κάτι ουσιώδες, αντίθετα θα βασανίζεσαι εσύ άδικα γιατί θα βλέπεις την απόρριψη της και αυτό είναι χειρότερο.

Προσπάθησε να κοιτάξεις την ζωή σου και σταματα να σκέφτεσαι πως δεν προκειται να ξεκολλησεις απο αυτην ή οτι θα γίνει το ίδιο με την προηγούμενη σου σχέση. Όσο περισσότερο σκαλίζουμε τα πράγματα τόσο περισσότερο μένουν και μας βασανίζουν. Στο λέω και από δική μου εμπειρία και πραματικά καταλαβαίνω ποσο δύσκολο είναι για σένα να την ξεπεράσεις, όμως πρέπει να προσπαθήσεις για το καλό σου!!! :)
    Last edited by LeelaT; 17-12-2014 at 15:37.

Senior Member
    Tις τελευταιες φορες που μαλωνατε για ποιο θεμα ηταν κυριως?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Captain_of_life View Post
    ........ τότε άρχισε η εμμονή ,από τέλη Αυγούστου μέχρι και τέλη Οκτωβρίου υπήρχε επαφή (αφου πήγα από το σπίτι της να πάρω τα πράγματα μου , υπήρχαν κλάματα κυρίως από την πλευρά της και έτσι άρχισε μια σύντομη τελευταία ερωτική περιπέτεια πριν μετακομίσει χωρίς να την έχω συγχωρήσει ) Από τέλη Οκτωβρίου ξανά μαλώνουμε(τηλεφωνικά αφού μετακόμισε αρκετά μακριά μου) και ενώ πριν ήθελε να κρατήσουμε επαφή δεν μιλάμε. Όποτε 27/10 μέχρι σήμερα εμένα μου έχει γίνει εμμονή ολό αυτό το θέμα και ξυπνάω και κοιμάμαι με την ίδια σκέψη(πως δηλαδή να την ξανά κερδίσω και πώς να αποτρέψω το γεγονός να πάει με άλλον, πράγμα απίθανο αφού είναι πλέον μακριά μου) Αυτόν τον μήνα άφησα στην άκρη τον εγωισμό μου και της ρώτησα αν είναι καλά και ενώ είπαμε τα νέα μας ήταν πολύ τυπική μαζί μου. Θέλω επιτέλους να βγει από το μυαλό μου, πως θα γίνει αυτό ;;; Πως θα φύγει η εμμονή μαζί της;; Πως ενώ μου φέρθηκε απαίσια να την αγαπάω ακόμα;; Γιατί ενώ χωρίσαμε μου πούλησε το καλύτερο «παραμύθι» ; Γιατί την θέλω ακόμα ; Γιατί νιώθω ότι έχασα την αυτοεκτίμηση μου στέλνοντας μήνυμα να μάθω αν είναι καλά ; Γιατί δεν ασχολείται μαζί μου ενώ τόσο καιρό έκανα τον αδιάφορο? Επίσης πρέπει να την σβήσω από τα social media?

Υ.Γ. Όταν ήμουν πιο μικρός και πριν γνωρίσω αυτήν την κοπέλα που αναφέρομαι , είχα έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που έκανα 2 χρόνια να το ξεπεράσω, δεν θέλω να μου πάρει άλλο τόσο για την μεγαλύτερη μου σχέση…
    αυτο που τρεφει την εμμονη σου αυτη, ειναι ο εγωισμος σου.
    δεν μπορεις να δεχτεις οτι θα παει με αλλον αν και εχετε χωρισει, δεν μπορεις να δεχτεις οτι δεν σε θελει οσο εσυ και σε χωρισε, γενικως δεν μπορεις να δεχτεις οτι δεν θα γινει αυτο που θελεις εσυ , σε αυτη την σχεση.
    παρτο αποφαση οτι δεν γινονται ολα οπως τα θελουμε, ουτε οι αλλοι νοιωθουν παντα αυτα που εμεις θελουμε, και προχωρα παρακατω..
    τα δειγματα οτι δεν θα παει μακρια η ιστορια, υπηρχαν απο πολυ νωρις εφοσον η κοπελα σου ελεγε ξεκαθαρα οτι θελει κι αλλες εμπειριες.
    εφοσον ενοιωθε ετσι, καποτε θα τις αναζητουσε, οσο κι αν το καθυστερουσε.
    ο μονος τροπος να ξεφυγεις καποτε απο την εμμονη σου, ειναι η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    αν σε εκοβε η ιδια απο σοσιαλ μιντια τηλεφωνα κλπ, μεγαλη χαρη θα σου εκανε. οσο σου μιλαει ακομα, αποκλειεται να ξεκολλησεις.
    κανε στον εαυτο σου την χαρη και ξεκοψε δια παντος, μπας και μπορεσεις καποτε να προχωρησεις.
    αυτο που σου συμβαινει δεν ειναι υγιες, ουτε θα σε οδηγησει σε κατι υγιες.

...όταν δούμε τον άλλο κτήμα μας, είναι η καλύτερη μέθοδος για να φύγει τρέχοντας.
    Κάνε την αυτοκριτική σου και προσπάθησε να καταλάβεις αν ήθελες την κοπέλα, ή το γεγονός ότι άντεχε μια τέτοια κατάσταση.

Junior Member
    LeelaT Δεν ξέρω αν έκανα καλά που έστειλα, το μόνο που κατάφερα είναι να την σκέφτομαι περισσότερο, ναι το ξέρω ότι δεν με έχει ξεγράψει έτσι και αλλιώς ο αποχωρισμός ήταν πολύ δύσκολος και για τους δυο μας και μάλιστα η ίδια πριν φύγει από την πόλη που σπούδαζε μου είχε γράψει «Σ’αγαπάω τόσο μα τόσο πολύ…Δε μπορώ να καταλάβω γιατί και πως τα έκανα έτσι σ…..α και φτάσαμε εδώ.. εγώ ζητάω συγγνώμη, εγώ σε πλήγωσα και πλήγωσα και εμένα..θέλω να ξέρεις ότι ένα σπίτι κλείνει αλλα η καρδιά μου θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα..το ξέρεις ήδη» όσο είχαμε επικοινωνία και πρίν μετακομίσει μου έλεγε να κλείσω την “ πόρτα “ πίσω μου αλλα να αφήσω ένα “παράθυρο”ανοιχτό γι’αυτην. Το να ξεκολλήσω είναι μια κουβέντα…
    Remedy Το ξέρω ότι δεν είναι υγιές αλλα αρνείται ο οργανισμός να πιστέψει ότι έφυγαν 5 χρόνια σε κάτι που επένδυσα συναισθηματικά, μηδενική επαφή και επικοινωνία μπορώ να το κάνω όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να την αντιμετωπίσω ,μπορεί να την ξανα δω και όταν γίνει αυτό φοβάμαι πολύ ότι δεν ξέρω τι συναισθήματα μπορουν να μου βγούν και μετα τι? Ξανά από την αρχή η “αποτοξίνωση” ? Ήδη νιώθω ότι με τα social media πάω πίσω, ευτυχώς δεν κάνω παρακολούθηση απλά μερικές φορές και ενώ έχουν περάσει μέρες έχω αυτήν την περιέργεια να δω που βρίσκεται(και έτσι ξεκινάει ένα φαυλος κύκλος) . Μήπως να την διαγράψω εγώ από τα facebook κτλ …?
    Θεοφανία Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και ίδια έχει κάνει την αυτοκριτική της και μάλιστα έχει πάρει όλες τις ευθύνες για τον χωρισμό μας και ναι φυσικά την ήθελα αυτην την κοπέλα γιατί την αγαπούσα και γιατι περνούσαμε τέλεια μαζί και κάθε μέρα μου λείπει πραγματικά και σκέφτομαι πως θα ήταν αν δεν μετακόμιζε και δεν είχε όλο αυτό το θέμα περί εμπειριών(πόσο άδικο για μένα…) επίσης πόσο άδικο για μένα να με χωρίζει 10 μέρες πριν πάμε διακοπές. Τέλος να σου πω ότι μπορεί να την είδα σαν κτήμα μου τώρα που φοβάμαι ότι θα βρεί άλλον αλλα πότε δεν την στέρησα την ελευθερία της και πάντα ρωτούσα και τις δικές της ανάγκες .
    kerasi Δεν μαλώναμε συχνά, οι καβγάδες άρχισαν από τον Δεκέμβριο του 13 που δεν ήθελε να περάσουμε μαζί διακοπές, κάπου προς την άνοιξη είχαμε μαλώσει επειδή θα έκανα να την δώ σχεδόν κανα μήνα για ένα ταξίδι που θα έκανε και μετα πρίν το καλοκαίρι που της πρότεινα να χωρίσουμε επειδή έβλεπα ότι με είχε περιθωριοποιήσει .
    Ο τελευταίος ήταν από το τηλέφωνο τον Οκτώβριο γιατί ενώ μου έλεγε πόσο της λείπουν οι στιγμές μας(μέσω facebook) την πήρα τηλέφωνο και της πρότεινα να τα πούμε μέσω skype τοτε η ίδια μου έλεγε πως έχουμε χωρίσει και πως δεν είναι σωστό (πόσο ειρωνικό και πόσο χαζό ταυτόχρονα την μία να λες πως σου έλειψαν οι στιγμές μας και την άλλη να θυμώνεις για μια κλήση) τότε ήταν που της είπα ότι δεν σε ξανα παίρνω τηλέφωνο (μπορεί να μην την πήρα τηλέφωνο όμως έμαθα να δω αν είναι οκ) και πρίν κλείσουμε μου λεεί «υποθετικά αν σου έλεγα να δοκιμάσουμε εξ αποστάσεως τι θα έλεγες?» τοτε της είπα ότι δεν απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις και ότι τώρα που είμαι δικός σου σκέψου τι θέλεις πραγματικά από μένα.(προφανώς δεν απάντησε ποτε σ’αυτό)

Junior Member
    Κάποιος να μου απαντήσει ? Πώς θα το ξεπεράσω ? Δεν αντέχω άλλο, πονάει ή ψυχή μου, φοβάμαι οτι χάνω κάθε ενδιαφέρον για την ζωή μου, όλα έχουν γίνει μια ρουτίνα ..

Senior Member
    Kαταρχην πρεπει να ηρεμησεις γιατι αυτη η ενταση δεν ξερω που θα βγαλει. Βλεπω ομως ενα βαρυ κατηγορω εναντιον της κοπελας και τα δικα σου τα περνας επιδερμικα και ωραιοποιημενα. Καπου εχεις κανει κ συ τα λαθη σου κ πρεπει να ναι σοβαρα αυτα, μη μας προβαλλεις μονο την κοπελα κ την κατηγορεις συνεχεια κ μονοσημαντα. Επισης εχετε το θεμα αποσταση, που απο μονο του φερνει προβληματα. Εισαι και νευρικος ομως και θα χεις προβλημα κ με αλλη κοπελα στο μελλον αν ειναι. Ή μπορει να μην εισαι νευρικος τυπος αλλα παρασυρεσαι ευκολα απ το παθος. Για την ωρα πρεπει να ηρεμησεις, να μην καλεσεις την κοπελα κ γενικως να ανασυνταχτεις. Θα σ ενδιαφερε καμμια ιδεα για επανασυνδεση?

Junior Member
    Όταν έψαχνα να βρω τα λάθη μου και τα "κατηγορώ" μου και όταν τότε της ζητούσα συγγνώμη, η κοπέλα έπαιρνε όλη την ευθύνη πάνω της και όταν είχαμε βρεθεί πρώτη φορά μετα τον χωρισμό η ίδια μου είχε πεί οτι "ξέρεις ποια είναι η πλάκα; η σχέση λειτουργούσε! " αλλα ακόμα μετα αυτή τι φράση συνέχιζα να ψάχνω αιτίες γιατί οκ μπορεί να το είπε πάνω σε ένα συναισθηματικό ντελίριο , η αλήθεια είναι οτι υπήρχαν και κάποια σεξουαλικά θέματα απο πλευρά της που τα μεγαλοποιούσε πολύ έχοντας αποκτήσει ανασφάλειες και ένιωθα οτι εγώ ευθύνομαι για αυτά ,παρόλα αυτά δεν ξέρω ποιος αληθινά ευθύνεται . Συγγνώμη για την ένταση απλά βράζω μέσα μου , είμαι γενικώς νευρικός(νευρικός όταν πρέπει, όσο και αν στέκει αυτο,ίσως φταίει που με μπριζόνουν φίλοι και γνωστοί γι'αυτο το θέμα,) και παρασύρομαι απο το πάθος(με 1000 όταν θέλω κάτι πολύ) Στην τελευταία ερώτηση η απάντηση μου είναι οτι ναι θα με ενδιέφερε η επανασύνδεση , απλά μέσα μου περιμένω την κατάλληλη στιγμή όταν δηλαδή η αυτοπεποίθηση μου θα ξεκολλήσει απο το πάτωμα....

Senior Member
    Δεν ξερω, ενα ενα μας τα λες και καπως μπερδεμενα και τωρα και στο αρχικο μηνυμα. Πετας τωρα ας πουμε οτι υπηρχε κ σεξουαλικο θεμα που εκεινη το μεγαλοποιουσε. Ειναι καλο φυσικα που παραδεχεσαι τα λαθη σου και εχεις αυτογνωσια. Κατι και απ αυτα θα την εχει ενοχλησει. Οταν σου λεγε να χωρισετε για ποιο λογο σου λεγε?

Junior Member
    Επίσημα χωρίσαμε λόγω οτι ήθελε να αρχίσει καινούργια ζωή στην πολη που μετακόμισε και οτι επειδή είμαστε 24 χρονών πρέπει να ζήσουμε τη ζωή μας πρώτα και να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους αλλα είμαι σίγουρος οτι ένας παραπάνω λόγος ήταν και αυτό το σεξουαλικό θέμα που υπήρχε (ίσως να θέλει να δεί πως θα είναι με άλλον ώστε να δει αν ήταν δικό της προβλημα ή δικό μου,αυτο όμως είναι δική μου εκτίμηση και δεν το ανέφερα στην αρχή γιατι θεωρώ οτι είναι λεπτό ζήτημα)

Senior Member
    Κοιταξε ειναι σωστο αυτο που σου λεει, σου ξαναειπα κι εγω πως οταν μεσολαβει αποσταση δε γινεται, δεν τραβαει. Παρτο και σαν γενικο κανονα στη ζωη σου, να μην μπλεκεις με κοπελες που μενουν μακρια ή που προκειται να φυγουν ή που δεν ξερουν που θα ειναι γενικως. Μην ασχολεισαι καθολου μ αυτες. Αλλωστε ειναι μικρη η κοπελα και ειναι λογικο να θελει κ αλλες εμπειριες. Ειναι δυσκολο να την κρατησεις κοντα σου σ αυτες τις ηλικιες για χρονια και για σοβαρα. Εχετε πολλα χρονια μαζι.
    Συνακολουθα βλεπω οτι παλι κανεις το ιδιο με το να κατηγορεις την κοπελα. Ειναι δυνατον να μην αναφερεις ενα σεξουαλικο θεμα ή να το απαξιωνεις? Το καλο σεξ ειναι το Α και το Ω σε μια σχεση. Ολα τ αλλα τελεια να ειναι-που δεν θα ειναι-χωρις καλο σεξ η σχεση εχει ημερομηνια ληξης. Δηλαδη κανεις μια κακη αξιολογηση σ αυτο και ενδεχομενως και σε αλλα ζητηματα οπως αυτα που λες στο αρχικο μηνυμα σου οτι υπηρχαν ανασφαλειες, προδοσιες, τακωμοι κλπ. Συμπερασματικα λοιπον υπαρχει αποσταση, κακο σεξ, μικρη ηλικια λιγες εμπειριες, εισαι νευρικος κ θυμωνεις, τελικα και πολυ κρατησε. Πρεπει να τα αναγνωρισεις αυτα, το ξερω οτι εχεις την καψουρα σου αλλα μονο ετσι δε θα το ξαναπαθεις. Δηλ λες οτι σου φερθηκε απαισια, σου πουλησε παραμυθι, σε προδωσε κλπ, αυτα πως τα λες? Δηλ χαλαρωσε γτ δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Το χεις κανει στο μυαλο σου μεγαλοποιημενο.
    Τωρα για επανασυνδεση νομιζω δεν εχει νοημα να σου προτεινω γτ μενετε μακρια, καλυτερα να ξεκολησεις και μην ενοχλεις παλι. Αστη να κανει οτι θελει. Αν παλι ειναι να μενετε κοντα τοτε να το δουμε.
    Last edited by kerasi; 24-12-2014 at 15:09.