Τα βασανα μου μεσα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    αόρατε είσαι σε κάποιο πρόγραμμα? πόσο καιρός είσαι που είσαι καθαρός.. καταρχάς να σου πω να μην απογοητεύεσαι για το κενό που νιώθεις, είναι φυσιολογικό και περνάει. Σιγά- σιγά θα αρχίσεις να βρίσκεις το νόημα στα σημερινά ανούσια πράγματα. Έχεις κάνει μία δύσκολη αρχή σε έναν ακόμα πιο δύσκολο δρόμο και αξίζει να συνεχίσεις... Αξίζει να βρεις την ουσία της ζωής... το πονο και τη χαρά "γυμνός" να μπορείς να αγκαλιάζεις, σαν μεθυσμένος απ' τον Θεό σαν εθισμένος στην ζωή, να γίνεις κι εσύ επικυνδίνος ρε άνθρωπε, γιατί μπορείς.
    Αυτό που σου είπε ο τύπος από το κεθεα το άκουγα κι εγώ και δεν το καταλαβαίνα. Ισχύει όμως, αλλά δεν είναι το μυαλό σου που μένει στα 13 αλλά η ζώη σου, συναισθηματικά δηλαδή είσαι στα 13, γιατί αυτά που έχεις ζήσει στις ουσίες δεν τα έχεις ζήσει. Δηλαδή δεν έχεις κάνει σχέση, δεν έχεις κάνει έρωτα, ίσως να μην έχεις κάνει και πιο λειτουργικά πράγματα όπως να μην έχεις τελειώσει το σχολείο, επίσης δεν ξέρεις πως είναι να αναλαμβάνεις ευθύνες 18χρονου, 20χρονου και 30χρονου, μιας και η μόνη σου ευθύνη ήταν να πιεις.. Αυτό θα το καταλάβεις στην πρώτη καθαρή σχέση που θα κάνεις και θα νιώσεις πράγματα για πρώτη φορά. Εγώ πρώτη φορά έρωτα έκανα στα 22 και τότε κατάλαβα πόσο ωραίο μπορεί αν είναι, πρώτη φορά χώρισα στα 25, πρώτη φορά πένθισα για θάνατο στα 24... όχι πως δεν τα είχα ξαναζήσει... δεν τα είχα ξανανιώσει όμως...
    Είναι μαγική η ζωή και τα συναισθήματα που σε περιμένουν αν επιλέξεις να μείνεις σε αυτό το δρόμο αόρατε, είναι εκπληκτική η ικανοποίηση που θα μπορείς να παίρνεις από τις επιτυχίες που θα έχεις στη ζωή, όπως το να καταφέρεις να πάρεις ένα δώρο στα γενέθλια κάποιου αγαπημένου σου με λεφτά που θα έχεις βγάλει από την δουλεία σου. Ειναι εκπληκτική η ικανοποίηση που θα παίρνεις από τόσο "ανούσια" πράγματα. Στην ουσία το ωραίο είναι πως θα μπορείς μόνος σου να τα κάνεις.
    Γεια σου, 8 μηνες πλεον ημουν στον οκανα κ εγω στο χαπι αλλα δεν ειδα καλο εκει χειροτερα εγεινα κ ετσι μπικα σε κλινικη απεξαρτησης για 4 μηνες εκει τα ειδα ολα τις δυσκολιες που περασα τους κρυους ιδρωτες ριγους αυπνιες νευρα βαρουσα μπουνιες τους τοιχους, σε 2 εβδομαδες εστρωσα απο στεριτικα σκεφτομουν πιο καθαρα και ενιωσα αυτα που ελεγες ακουγα πχ ενα τραγουδι και μεσα μου ηρθαν στιγμες απο το παρελθον πριν μπλεξω και λεω τι ωραια ηταν..πριν το χαπι επινα πολυ ζα το ξεφτυλιζα δεν ειχα οριο μεχρι και 5γρ την μερα, μεχρι που μια μερα εβγαζα μαυρο δακρυ απο τα ματια μπροστα σε εναν φιλο που πιναμε μαζι μ λεει μλκ τι μαυρο δακρυ ειναι αυτο και τον λεω αντε γαμησου ρε μλκ μου λεει πανε δες ειδα την φατσα μου στον καθρευτη και τρομαξα.. Πηγα σε γιατρο και μ λεει κολλησε στους αδενες και στα αγγεια ι ζα.. Κοψε γτ δεν σε βλεπω καλα κ ετσι την εκοψα πηγα οκανα εκατσα 2 χρονια σεν ειδα να καλυτερευω κ μπηκα σε κλινικη 4 μημες συνολο 8 μημες περιπου καθαρος απο ολα, οχι εγω δεν επεινα να γεινω αποδεκτος ουτε ξερω γτ επεινα ακομα το ψαχνω.. Δεν υπαρχει φιλια οντως στην ζα υπαρχει μονο το πως θα βολευτει ο καθενας εχω δει πολλες πουστιες κλεψιματα ρουφιανιες μεχρι και μαχερωματα, εχω δει επισης γνωστους που φυγαν εξω για χρονια και μολις γυρησαν ο ενας επεσε σε κομα απο οβερντοζ και δν ξαναξυπνησε και ο αλλος παλιστα πιωματα τζαμπα ο κοπος που κανανε, εγω εχει τυχει να ειμαι σε παρεα που πινανε χορτο αλλα δν εκανα ουτε τζουρα και στγν φαση που ειμαι τους εκανα περα ολους, εκει την πατανε ολοι στο ελα να σε κερασω μια ψιλι η μια γινεται δυο και μπλεκεις ξανα πριν καν το καταλαβεις.. Εγω προς το παρον δεν εκανα υποτροπες αν θελω μπορω να το εχω καθε μερα αλλα δεν γουσταρω ψαχνω κινητρα κοπελα και ολα αυτα που καποτε αγνοουσα απλα καθημερινα πραγματα οπως ειπες και εσυ αυτα μευρανε κ εκει ειναι η χαρα της ζωης δεν θελω ψευτικη χαρα.. Αυτο με την μιρωδια εχεις απολυτο δικαιο, να φανταστεις ετρωγα μια φετα γαλοπουλας και η γευση που μ αφηνε ηταν ιδιαμε την πικρα της πρεζας κ αλλες φορες το νιωθω κ εγω αυτο που ειπες. Εσυ γιατι ξαναηπιες δεν κολλησες μετα πως το κανεις? Σορυ για τα ορθογραφικα ελπιζω να μη σε κουρασα και ευχαρηστω για την συζητηση και εσενα κ τον Γιωργο και την Μυσπ πρεπει να ειναι καλα παιδια κ εσενα σ ευχομαι να βρεις το κατι που θα σε κανει να ξεχασεις αυτον τον διαολο. Εγω οταν ειμαι μπριζομενος κ θελω να πιω περνω διαβαζω βιβλιο ακουω τραγουδια προσπαθω να το βγαλω απο το μυαλο συντομα. Εχεις ακουστα την ιμπογκαινη? Λενε οτι βοηθαει στην απεξαρτηση
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό και νομίζω πως δεν έχει νόημα να μάθεις κι εσύ, μιας και το της απεξαρτήσης το έχεις περάσει. Το θέμα είναι να βρεις τι σε κάνει να πίνεις, και όπως σου είπα και πριν το πραγματικό αίτιο και όχι το φαινομενικό, και να απομακρυνθείς από αυτό. Ο λόγος που υποτροπιάζουμε ξανά και ξανά αυτός είναι. Το να κόψεις τα ναρκωτικά εύκολο είναι, το να μην τα ξανα αρχίσεις είναι το δύσκολο. Και απ' την στιγμή που είναι δύσκολο και το να τα κόψεις φαντάσου πόσο πολύ δύσκολο είναι να παραμείνεις καθαρός.
    Αυτό που κάνω εγώ αυτή τη περίοδο είναι η υπερτάτη μαλακία και δεν ξέρω πως το κάνω... Αλλά δεν είναι πως το κάνω και το χαίρομαι, όπως κάνουν κάποιοι με το χόρτο, που πίνουν μια δυο φορές τον μηνα "για να διασκεδάσουν". Και να σου πω κι όλας δεν ξέρω πως το κάνω... και εύχομαι και να μην το ξανακανω, μόνο πίσω με γυρνάει... αλλά είναι αρκετές οι φορές που σκέφτομαι να πάρω τα πραγματάκια μου και να την κάνω... Να ξανα γίνω άστεγο πρεζάκι... Αν έχεις το θεό σου ρε αόρατε... αλλά αυτή η σκέψη ώρες ώρες μου περνάει σοβαρά απ' το μυαλό.
    Όταν ξανάπια κι εγώ μετά τα 7 χρόνια που ήμουν καθαρή μια χαρά κόλλησα... με τα μούτρα έπεσα για τρία χρόνια... και τότε έτσι το είχα ξεκινήσει, όπως κάνουμε άλλωστε όλοι πάντα. Μια φορά το μήνα, που γίνεται μια φορά τη βδομάδα, που γίνεται κάθε μέρα, μέχρι να γίνει πολλές φορές τη μέρα... Και τώρα μέσα σε δυο γραμμές πως να σου πω τον λόγο... Στην ουσία ξαναγύρισα σ' αυτά που με έκαναν να πίνω.. Βέβαια αφορμή ήταν η οικονομική κρίση που με βρήκε.. για πολλούς αυτός θα μπορούσε να είναι και ο λόγος. Δούλευα σε μια εταιρεία που αρκετό καιρό πριν κλείσει είχε σταματήσει να μας πληρώνει, με αποτελέσμα να μην έχω στην κυριολεξία να φάω, πόσο μάλλον να συντηρήσω ολόκληρο σπίτι μιας και έμενα μόνη μου... Ήταν καλός λόγος ώστε πολλοί να τον τρώνε ως τον κύριο...
    Βρες να κάνεις κάτι που σχετικά σου αρέσει και αποφέρει κάποιο αποτελέσμα, για να παίρνεις ικανοποίηση από αυτό.. Έτσι θα δώσεις αξία στον εαυτό σου...

Banned
    Καθευτη καλησπέρα
    όπως εχεις κι εσυ διακιωμα να κρινεις οσα λεω κι να λες ότι θες εδώ, ετσι εχω κι εγω! λοιπον μην μου ξανα πεις "ότι δεν εχω δικαιωμα να λεω στον φιλο για το θεμα της χρησης!! ο.κ??κανεις δεν μου κοβει το δικαιωμα να λεω ότι γουστάρω!!!!!
    Οσο για το τι εχει παιχτεί στην ζωημου κι πως εχω ζησει το τι εχω ζησει, το τι εχω καταφερει δεν το γνωρίζεις!! Μπορει να λες η να νομιζεις ότι δεν είμαι καθαρος, μπορεις να λες ότι θες, απλα θα σου ελεγα να κρατας κι λιγο ταπυνοτιτα! δεν εχεις περασει μονο εσυ τα "πακετα" στην ζωη κι μες στην χρηση!! δεν είναι η δικη σου εμπειρια μοναδικοτητα ουτε τα οσα εχεις περασει εσυ!!δεν ξερεις το τι εχω περασει κι εγω ουτε κι ο κάθε ενας!!κι ουτε μπορω να λεω λεπτομεριες! Σου ευχομαι να σου πανε όλα καλα, σου ευχομαι να βρεις πνευματικη υγεια κι σωματικη .
    Φιλε ινβιζιμπλ,εχεις κανει τεραστιο βημα, μπραβω σου κι μαγκια σου!!! θελει πολλα κοτσια για να κανεις ότι εκανες κι θελει τα διπλα για να το κρατας αυτό!!πιστευω κι ευχομαι να τα εχεις!! καλη δυναμη κι μια μικρη ταπυνη συμβουλη!!μην κολας στο παρελθον πολύ,,κοιτα μπροστα πλεον!!εχεις κανει πολύ καλο στον εαυτοσου!!ξανα βρηκες το πιο ομορφο δωρο!!την ζωησου!!μην κολας με ατομα που είναι ακομα στην ζωη της χρησης ,γραψτους,,,,,διοτι μονο κακες αναμνήσεις θα σου φερουν,,συμβουλες άλλες δεν εχω να σου πω!! την αληθεια την ξερεις μονο εσυ!! εχεις κανει κατι πολύ δυναμικο δεν εχεις αναγκη από ψευτο αναλυσεις κανενος!!ποσο μαλον από αυτόν που είναι πολλα σκαλια πιο κατω σου!!!

Γιώργο παρεξήγησες... Ποτέ δεν έχω πει σε κανέναν πως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του, και δεν είμαι και αυτής της απόψης. Εχεις κάθε δικαίωμα να έχεις άποψη και να την εκφράζεις και εγώ να διαφωνώ, και εσύ επίσης να εκφράζεις την διαφωνία σου με δικές μου απ' την στιγμή που υπάρχει... Δεν θεωρώ πως είναι κακό να διαφωνούμε... Ποτέ όμως δεν έχω πει να μην εκφράζει κάποιος την άποψη του. Άλλωστε αν δεν υπάρχουν και διαφορετικές ή αντίθετες απόψεις δεν εξελλίσσεται και η κουβέντα.
    Την άποψη μου για το χάπι στην έχω πει... Δεν θυμάμαι τώρα τι ακριβώς έγραψα εδώ που σε στράβωσε τόσο και δεν μπορώ και να κοιτάξω αυτή τη στιγμή... Αλλά πιστεύω πως αν και το χάπι είναι χίλιες φορές καλύτερο από την ηρωίνη, και ο κυριότερος λόγος είναι πως είναι μόνιμο, είναι χρήση. Εγώ το θεωρώ χρήση ψυχότροπης ουσίας τουλάχιστον. Και προφανώς και δεν υποτιμάω τα πακέτα που έχεις φάει ούτε μέσα στην χρήση, αν δεν τα είχες φάει άλλωστε δεν θα έκανες και προσπάθειες για να απέχεις από αυτή, ούτε και τα πακέτα της ζωής σου, αν δεν υπήρχαν άλλωστε δεν θα άρχιζες την χρήση. Ούτε πιστεύω πως τα δικά μου είναι χοντρότερα... άλλωστε δεν έχει και τόσο σημασία...δεν ξέρω... δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατι τα πήρες τόσο...

Banned
    Λοιπον, καθευτη! δεν εχω κανενα προβλημα ουτε ουτε εχω ασχημα συναισθηματα προς εσενα! Εχεις απολυτο δικαιωμα να γραφεις οτι θες εδω μεσα! να κρινεις, να σχολιαζεις, να εκφραζεις την αποψησου οπως κι οπωτες εσυ το θες! Ομως καθευτη δεν ειναι σωστο, δεν ειναι καθολου ευγενικο να γραφεις λογια οπως αυτα!, βεβαια κι παλυ μπορεις να γραφεις οτι θες! δεν εχω την δυναμη να σε λογοκρινω! ουτε να σου υπαγορευω τι θα γραψεις! μα κι ουτε θα το ηθελα!! μα κι να με βρισεις , η να με προσβαλεις - οπως εκαναν παλαια κατι ατομα εδω μεσα,(η ξακουστη κλικα! χιχιχι) συνηθως κοπελες οπου αγωνιουσαν πως θα με ταπινοσουν! πως θα κλιμακοσουν την ψυχικη ασθενειαμου!μια εποχη οπου αγωνιουσα να απεξαρτηθω απο την πολυτοξικομανιαμου, - ξεκαθαριζω πως δεν λεω οτι κανεις κατις τετοιο εσυ!! ξεκαθαριζω πως δεν νιωθω μεσα απο τα γραπτασου να θες εσυ να με "χαλασεις" απεναντιας νομιζω οτι οντως θα θελες να παραμινω καθαρος! ισως να ειναι θεμα εκφρασης σου,η λογο της κακης διαθεσης που εχεις η λογο των οσων σε απασχολουν!! ομως τα παρακατω ειναι ΔΙΚΑΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!! κι δεν τα βρισκω τοσο αλληλεγγυα ουτε τοσο αντικειμενικα!!
    ΚΑΘΕΥΤΗς'΄ ""- ,,,δεν είσαι καθαρός (λόγο χαπιού) για να μιλάς και να νιώθεις λες και έχεις κερδίσει το παιχνίδι. δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές σε κάποιον για το πως θα καταφέρει, αφού ο ίδιος ακόμα δεν το έχεις κάνει..""- εδω περα,φιλημου, κανεις πρωτα γνωματευση -το αν ειμαι καθαρος δλδη- ,αν το παρεις με την ιατρικη εννοια, ειμαι καθαρος! αφου οι ουσιες που πρεπει να αποτοξινωθω επαψαν πλεον! επισης το χαπι δεν ειναι παρανομη ναρκωτικη ουσια ,διοτι δεν προσφερει "μαστουρα" κι διοτι το κανω με την επιβλεψη των γιατρων! Μετα μου λες να μην δινω συμβουλες!!! ΚΑΘΕΥΤΗ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙς ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ!!!ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ Η ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΟΧΙ??? ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕς ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΣΥ!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΟΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς ΑΓΕΝΕΣ ΚΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ !
    ""ΚΑΘΕΥΤΗΣ" ΄""-,,,"είσαι ακόμα στην χρήση, κι ας είναι του χαπιού του νόμιμου.. αν δεν ζήσεις καθαρά ποτέ δεν θα καταλάβεις την διαφορά, και ποτέ δεν θα δεις τι χάνεις.. Μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου Γιώργο... δυστυχώς εσύ είσαι που χάνεις. Είναι κρίμα Γιώργη να κάνεις πάλι μια απ' τα ίδια... κρίμα για σένα..-" εδω περα, γραφεις με συγουρια οτι ειμαι ακομα πολυτοξικομανεις! πως ξερεις εσυ τι ειμαι εγω??γτ. το γραφεις με συγουρια οτι ακομα ειμαι "πρεζακιας"? ε? αυτο πρωτων ειναι ψεμα κι συκοφαντια! αφου εγω εχω πει οτι εδω κι 2-3 μηνες εχω παψει την ακομα κι τις υποτροπες!( δλδη το να πινω μια φορα τον μηνα η τις 15 μερες), αφου εχω πει οτι απο το τελος του καλοκαιριου αρχισα την απεξαρτησημου( δλδη απο τον αυγουστο σταματισα σιγα σιγα να κανω καθημερινη χρηση)! πως λοιπον εσυ γραφεις κατι αντιθετο με αυτα που λεω εγω για την υγεια μου?? αληθεια στην θεσημου δεν θα ενιωθες ασχημα? δεν θα ενιωθες πως προσβαλουν την προσπαθειασου?πως ξεφτιζουν τον αγωνασου??
    Στο "10"μηνυμασου ΚΑΘΕΥΤΗ γραφεις με απολυτο τροπο οτι για να γινω πραγματικα καλα πρεπει πρωτα να κανω ψυχοθεραπεια! επισης - στο ιδιοσου μηνυμα - γραφεις παλυ με απολυτο τροπο οτι για να αρχισει καποιος να παραγει απο μονος του ενδορφινες θελει 3 μηνες ,κι οτι ειναι για ολους το ιδιο!! ΚΑΘΕΥΤΗ, σε θεματα ιατρικα η σε ερευνες ιατρικες καλο ειναι - το συνηστα κι το φορουμ,οπου καλο θα ειναι να ριχνουμε μια ματια στους κανωνες του φορουμ - καλο θα ειναι λοιπον αν δεν γνωριζεις κατι να μην το γραφεις με τοσο συγουρια! δεν ειμαστε γιατροι, κι οπως κι εγω που δεν γνωριζω ιατρικα θεματα καλο ειναι να το ψαχνουμε πρωτα η να γραφουμε πρωτα "νομιζω οτι,,,μου φαινεται,",,κ.α. τετοια, ποσο μαλον οταν δεν γνωριζεις τον νευρολογικο μηχανισμο που εχει σχεση με τα οπιουχα! οσο για τα κυτταρα που λες, θα σου πω λοιπον για να γνωριζεις!! οτι επικοινωνουν μεταξυτους εκκρινοντας ειδικες ουσιες - κατι σαν μηνυματα δλδη -τους "νευροδιαβιβαστές"!! Επειδη λοιπον το κεφαλι μας εχει βρεθει οτι υπαρχουν ειδικοι υποδοχεις για τα οπιοειδή !! συμπεραναν οτι παραγουμε με φυσικο τροπο οπιοειδη! αυτα λοιπον ερχετε εδω Η ΚΟΛΟΠΡΕΖΑ ΚΙ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ!! ΧΑΛΑ ΤΗΝ ΩΣ ΤΩΤΕΣ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ Ως ΤΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΟΠΙΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!! με αποτελλεσμα ο εγκεφαλος μας, ο οργανισμος μας να παυει να πραγαγει η να το κανει πολυ λιγο!!! οταν λοιπον θελουμε κι σταματαμε την ηρωινη! σταματαμε να του δινουμε με εξωγενεις τροπους την "πρεζατου", τα οπιοειδη του, τωτες αρχιζουν τα προβληματα!!! αφου ειχε μαθει να ντεμπελιαζει, ειχε μαθει να του δινουμε εμεις αυτο που ηθελε, αρχιζει να το ξανα παραγει μονος του!! μεχρι ομως να ξανα βρει την αρμονια, να ξανα ισορροπει ,να παραγει την ποσοτιτα που χριαζομαστε περνα καποιος καιρος!! αυτος ο καιρος ειναι αναλογος της ποσοτητας που πιναμε,αναλογος την φυσικς καταστασης μας, της υγειας που ειμαστε, αν εχουμε αρρωστιες θα ειναι πολυ πιο δυσκολοσ, αν εχουμε ενα γυμνασμενο κι με σωστη δυατροφη κορμι θα κανει πιο γρηγορα!! κι λογο του οτι εχει να κανει με ψυχολογια παιζει ρολο κι η διαθεση μας!! ομως σε καμια περιπτοση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΞ! ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ!! κι δυστυχως υπαρχουν κι καποια παιδια πολυ ατυχα οπου πωτες δεν προκετε να ξανα παραγει ο οργανισμος τους την ποσοτητα που πρεπει! αυτο ομως ειναι παρα πολυ σπανιο κι θελει αρκετο καιρο για να ειναι οντως ετσι!!-πανω απο χρονο!- αυτα τα ατυχα παιδια!!! τα τελευταια δλδη, που δεν παραγουν τις αναλογες ενδορφινες ,ΚΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!!!ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ!! ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ! ΚΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ !!! ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ !!,ουτε μπορει να το καταλαβει απο μονος του η απο μονη τησ!! ειναι πολυ δυσκολο να το βρει καποιος αυτο, θελει εξετασεις κι γιατρους, κι φυσικα ειναι κατις που μπορει με την φροντιδα κι τα φαρμακα των ψυχιατρων σιγα σιγα να θεραπευτη η τουλαχιστον καλητερευση!!!!

Banned
    Έχει ολόγιομο φεγγάρι πάλι.

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΚΑΘΕΥΤΗς'΄ ""- ,,,δεν είσαι καθαρός (λόγο χαπιού) για να μιλάς και να νιώθεις λες και έχεις κερδίσει το παιχνίδι. δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές σε κάποιον για το πως θα καταφέρει, αφού ο ίδιος ακόμα δεν το έχεις κάνει..""- εδω περα,φιλημου, κανεις πρωτα γνωματευση -το αν ειμαι καθαρος δλδη- ,αν το παρεις με την ιατρικη εννοια, ειμαι καθαρος! αφου οι ουσιες που πρεπει να αποτοξινωθω επαψαν πλεον! επισης το χαπι δεν ειναι παρανομη ναρκωτικη ουσια ,διοτι δεν προσφερει "μαστουρα" κι διοτι το κανω με την επιβλεψη των γιατρων! Μετα μου λες να μην δινω συμβουλες!!! ΚΑΘΕΥΤΗ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙς ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ!!!ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ Η ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΟΧΙ??? ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕς ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΣΥ!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΟΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς ΑΓΕΝΕΣ ΚΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ !
    ""ΚΑΘΕΥΤΗΣ" ΄""-,,,"είσαι ακόμα στην χρήση, κι ας είναι του χαπιού του νόμιμου.. αν δεν ζήσεις καθαρά ποτέ δεν θα καταλάβεις την διαφορά, και ποτέ δεν θα δεις τι χάνεις.. Μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου Γιώργο... δυστυχώς εσύ είσαι που χάνεις. Είναι κρίμα Γιώργη να κάνεις πάλι μια απ' τα ίδια... κρίμα για σένα..-" εδω περα, γραφεις με συγουρια οτι ειμαι ακομα πολυτοξικομανεις! πως ξερεις εσυ τι ειμαι εγω??γτ. το γραφεις με συγουρια οτι ακομα ειμαι "πρεζακιας"? ε? αυτο πρωτων ειναι ψεμα κι συκοφαντια! αφου εγω εχω πει οτι εδω κι 2-3 μηνες εχω παψει την ακομα κι τις υποτροπες!( δλδη το να πινω μια φορα τον μηνα η τις 15 μερες), αφου εχω πει οτι απο το τελος του καλοκαιριου αρχισα την απεξαρτησημου( δλδη απο τον αυγουστο σταματισα σιγα σιγα να κανω καθημερινη χρηση)! πως λοιπον εσυ γραφεις κατι αντιθετο με αυτα που λεω εγω για την υγεια μου?? αληθεια στην θεσημου δεν θα ενιωθες ασχημα? δεν θα ενιωθες πως προσβαλουν την προσπαθειασου?πως ξεφτιζουν τον αγωνασου??
    !
    οχ οχ θα πω γι αυτά τώρα που τα έχεις κάνει αντιγραφή και με διευκολύνει. Αν και τώρα παίζουμε με τις λέξεις... Εγώ το χάπι το θεωρώ χρήση, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό... καλώς ή κακώς... παρ' όλο που το παίρνεις νόμιμα... και έχω πει όλα τα πλεονέκτιματα που έχει βέβαια... το μηνυμα ήταν δυο τρεις μέρες μετά την τελευταία σου χορήγηση... οπότε από ιατρικής άποψης κυρίως ήταν που δεν ήσουν καθαρός... είπα πως δεν είσαι σε θέση, όχι πως δεν έχεις δικαίωμα... γιατί όπως λες κι εσύ σε άλλο σου μήνυμα δεν έχει νόημα να ακούμε συμβουλές από αυτούς που έχουν καταφέρει λιγότερα απ' ότι εμείς... είπα επίσης πως κι εγώ ουσιαστικά δεν είμαι σε θέση... και μιλάω μόνο λόγο παλαιότερης εμπειρίας...

όσο για τη δεύτερη παράγραφο γράφο πως είσαι στην χρήση του χαπιού, δεν λεω ούτε υπονοω κάτι για οτιδηποτε άλλο, είναι ξεκάθαρο πως μιλάω για το χάπι. Και καλώς ή κακώς το χάπι το θεωρώ χρήση.

Banned
    Η αληθεια είναι ότι στα πιο πανω μηνυματαμου αντεδρασα υπερβολικα!! πολλα λογια εγραψα,, πολλα εκραξα! γενικα ειπα πολλα! στην τελικη σε ένα φορουμ ειμαστε,χωρις ονομα κι χωρις παρουσια! δεν υπαρχει λοιπον το αισθημα της προσβολης! Αρα λοιπον δεν πρεπει να εχω πρόβλημα στο να διαβαζω ολων τις αποψεις οσο λογικες η οσο παραλογες κι αν μου ακουγοντε εμενα! στην τελικη δεν είμαι εγω ο σωστος! κι το ότι καποια γραφει κατι που εμενα δε μου αρεσει δεν εγινε κι κατι το κακο!!απλα αντεδρασα λογο το ότι ενιωσα περιφρονηση
    Τωρα για το ζητουμενο εχω να πω ότι η καταρα της εξάρτησης από ουσιες είναι δυστυχως αυτή που μας αλλαζει ολη την ζωη ποσες φορες εχω σκεφτει αν δεν επινα εκεινη την καταραμενη πρωτη φορα!! η αν δεν εμπλεκα γενικα με τα ναρκωτικα τι ανθρωπος θα ειμουν?? θα ειμουν ενας επιτυχημένος οικογενειάρχης? η θα ειμουν σε κανα ψυχιατρειο? διοτι παιζει κι οι ουσιες να δουλεψαν σαν φαρμακο! παιζει να ειμουν χαρουμενος χωρις ναρκωτικα ?η όχι? χωρις ναρκωτικα θα ειμουν πιο ευαίσθητος η όχι? θα ειχα παιθανει η όχι?

Page 2 of 2 FirstFirst 12