συγκατηκηση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42
    Junior Member

συγκατηκηση

Καλημέρα σας, θα ήθελα την αποψή σας....
    Είμαστε με το αγόρι 5 χρόνια μαζί εγώ είμαι 26 και αυτός 28 χρόνων πρίν λίγες μέρες τέλειωσε τον στρατό. Γενικά ο ένας έχει στιρίξει πολύ τον άλλων και γενικά ο ένας φροντίζει πολύ τον άλλων. Είναι πολύ καλός μαζί μου, μου έχει δείξει αλλα και με γενικότερα με τα λεγόμενα μου έχω καταλάβει ότι βλέπει σοβαρά την σχεσή μας.
    Λοιπόν αυτός πέρσυ μου είχε πεί ότι θα ήθελε στο μέλλον να μείνουμε μαζί αλλα όχι κάτι συγκεκριμένο έτσι γενικά το είχε πεί.

Έγω τώρα που τέλειωσε και με τον στρατό σκεφτόμαι οτι είναι μια καλή περίοδος απο δώ και πέρα να το προσπαθήσουμε να μείνουμε μαζί αλλά αυτός μου είπε σε δύο χρόνια γιατί λεεί θέλει να μαζέψει κάποια λεφτά για αυτό το σκοπό. Αλλα έγω νομίζω οτι είναι υπερβολικός δε του είπα να ψάξουμε άυριο για σπίτι αλλα και δύο χρόνια μου φαίνονται πολλά.

Εν το μεταξύ δουλέυουμε και οι δύο και μπορούμε θεωρώ να στηρίξουμε ένα σπίτι. αυτός μου λέει οτι θα έχουμε πολλά έξοδα και δε θα μπορούμε λέει να κάνουμε κάποια ταξίδια που θέλει...

φοβάμαι ότι θέλω αλλα εγώ και άλλα αυτός....

Επίσης εγώ δε έχω άμεσα τον γάμο στο μυαλό μου απλά θέλω να μείνουμε μάζι να έχουμε τον χώρο μας επιτέλους!!!!
    Last edited by anna89; 16-12-2014 at 12:53.

Junior Member
    kamia apopsh paidia na mou peite ?????

Senior Member
    Βασικα τι ταξιδια θελει να κανει?

Junior Member
    νορμαλ τύπου αγγλία ή διακοπές εδώ ελλάδα τέτοια !!!! μου είπε ότι άμα μείνουμε μαζί θα έχουμε πολλά έξοδα και δε θα μπορούμε να κάνουμε πράγματα !!!

Senior Member
    Βασικα εσυ που θα θελες να μεινετε? πχ κοντα στους γονεις σου ή ασχετα?

Junior Member
    κοίτα δουλέυουμε στην ίδια περιοχή αλλα μένουμε σε διαφορετικές οπότε σκεφτόμουνα να μείνουμε κοντά στις δουλείες μας!!! όχι δε έχω τέτοιο θέμα να μείνω κοντά στους γονείς μου εκεί που είναι πιο έυκολο για την καθημερινότητα μας !!!!!!

Senior Member
    Ωραια ωραια, στο λεω γιατι αν μενατε κοντα στους γονεις ή στα πεθερικα να σε βοηθαγανε με καποια πραγματα πχ με το φαι κ να κανετε ετσι κ οικονομια. Βασικα τα χεις βαλει κατω να τα υπολογισεις? Ετσι να δεις τι γινεται. Γιατι αμα βγαινετε ισα ισα μετα φυσικα δε θα μπορειτε να πατε ταξιδια. Ή μια αλλη λυση ειναι να μεινετε μαζι με τον ορο τα πρωτα χρονια να μην πατε ταξιδια εκτος απο κανενα κοντινο.

Junior Member
    σύγουρα θα μας βοηθήσει και η δικιά μου οικογένεια και η μητέρα του σε τετοιά θέματα που είπες !!!!! ναι εντάξει σύγουρα θα έχουμε έξοδα για να στείσουμε ενα σπίτι αλλα σιγά σιγά τα απαραίτητα πρώτα !!!! ναι το ξέρω ότι δε θα μπορούμε να πάμε εκτός απο κοντινά τον πρώτο καιρό !!! να σου πώ δε έχω κάτσει να υπολογήσω αλλα πως να το κάνω αφου βλέπω οτι δε θέλει να το κάνουμε το αγορί μου τώρα θέλει σε δύο χρόνια !!!!!

Senior Member
    Eγω στο λεω γιατι ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και εβαλα κατω και τα υπολογισα. Μπορει κι αυτος να τα χει υπολογισει για να το λεει αυτο. Και μια αλλη ιδεα ειναι να κανετε λιγο οικονομια γιατι και οι πολλοι καφεδες, κλαμπακια, βολτες κλπ ειναι μετα απο ενα σημειο τζαμπα λεφτα που θα μπορουσανε να πανε αλου καλυτερα.

Junior Member
    εντάξει και εγώ που τον ρώτησα αυτό που τον κόβει είναι το οικονομικό θέλει να μαζέψει μερικά χρήματα ασπούμε για τα δύο πρωτα ενοίκια κτλ...!!! αλλα να σου πώ κάτι αμα πάμε έτσι ούτε σε πέντε χρόνια δε θα μείνουμε μαζί !!!!!! όλοι απο κάπου ξεκίνησαν !!!

Senior Member
    Ναι αν δεν εισαι κ απο τις κοπελες που θελουνε μεγαλη ζωη και να ναι ολα λουξ γινεται. Bασικα τωρα καθε ποτε βρισκοσαστε? Ποτε βγαινετε?

Junior Member
    δε είμαι τέτοιος άνθρωπος να θέλω τα σουπερ πράγματα να είναι όμορφα και νεανικά αυτό και αρχικά τα βασικά !!!!! τώρα βρησκόμαστε κυρίως τα σκ δλδ απο το σάββατο το βράδυ που σχολάμε γιατι δουλέυουμε και σάββατο και πάω και μένω σπιίτι του μέχρι το βράδυ της κυριακής και της καθημερινές που φέυγουμε απο την δουλειά μαζί σχολάμε αργά δυστηχώς αλλα πολλές φορές πάμε σινεμά μετά την δουλειά η να τσιμπήσουμε κάτι !!!!

Senior Member
    Σπιτι του τι εννοεις?

Junior Member
    δε μένει μόνος του αλλα με την μητέρα του και τον αδερφό του απλά είναι μεγάλο το σπίτι και δε έχουμε πρόβλημα έχουμε και το δικό μας μπάνιο !!!!

Senior Member
    Bασικα μπορει να επαναπαυεται σ αυτο γιατι εισαστε πολυ τυχεροι που υπαρχει αυτο το μεγαλο σπιτι και σου λεει αφου την κανουμε τη δουλεια μας γιατι να τρεχουμε μονοι μας αλλου? Και ειναι και λιγο ο φοβος της δεσμευσης, ξερεις οι αντρες δε μπορουνε αγχωνονται και με το οικονομικο και οταν σοβαρευει το πραγμα. Οποτε εγω θα σου λεγα αν θεωρεις οτι βγαινετε να αρχισεις να προτεινεις καποια πραγματα.

Page 1 of 3 123 LastLast