Αντικαταθλιπτικα τελος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Αντικαταθλιπτικα τελος

Γειά σας

Σήμερα κατόπιν συνεννόησης με το γιατρό μου αποφασίσαμε να διακοψουμε τα αντικαταθλιπτικα που έπαιρνα κυρίως λόγω της αγχωδους διαταραχης που με ταλαιπωρήσε τα τελευταία 3 χρόνια.

Ευχηθειτε μου καλή δύναμη και κουράγιο.
    Μακάρι να πάνε όλα καλά. ..

Banned
    Καλή δύναμη.
    Όλα θα πάνε καλά

Senior Member
    Μόνο εγώ χαίρομαι όταν καταπίνω χάπια; Που να ήταν και εθιστικά δηλαδή, γιούριαααααααα !!

Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις, αν και το θεωρώ βέβαιο!!<3 <3
    Κι εγώ το ίδιο έχω κατά πάσα πιθανότητα, αν και είναι κάπως νωρίς για να το πει κανείς!....

Καλη δυναμη! και εγω 3 χρονια τα παιρνω και εκει που παω να τα κοψω κατι συμβαινει και αντε παλι απ'την αρχη! ολα θα πανε καλα! μην ανυσηχεις!

Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Μόνο εγώ χαίρομαι όταν καταπίνω χάπια; Που να ήταν και εθιστικά δηλαδή, γιούριαααααααα !!

Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις, αν και το θεωρώ βέβαιο!!<3 <3
    Κι εγώ το ίδιο έχω κατά πάσα πιθανότητα, αν και είναι κάπως νωρίς για να το πει κανείς!....
    Και εσυ παιρνεις φαρμακα Gallow? καταθλιψη?

Banned
    εδω κολαει να πω καλη λευτερια?..

Αυτα ειναι καλα νεα . Να εισαι καλα .

Senior Member
    Kαλος πολιτης !! αλλο ομως ΓΑΔ , αλλα κτθλψη , και στις δυο περιπτωσεις , τα αντικαθλθιπτικα , εκ πειρας , δεν κανουν κατι , απλως σε κουλαρουν , ωστε να σκεφτεσαι καθαροτερα , τι καθαροτερα , απαθεια φερνουν , ποτε δεν δε πολυνοιαζει να συνελθεις απ την κτθλψη , παλιοφαρμακα ειναι , για ΓΑΔ , δεν ξερω , δεν εχω , ουτε και θελω ......

ευχαριστω πολυ παιδια!
    ελπιζω να απαλλαγω τελειως και να μην κανω καμια υποτροπη.εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ τα τελευταια χρονια με ενα χειρουργειο,πολλη πιεση στη δουλεια ,προσωπικα κτλ και με ακουμπουσες και ετρεμα ολοκληρος.
    ειναι μαρτυριο για καποιον που εχει περασει παρομοια.
    για να δουμε.
    μια ψιλοζαλη νιωθω σημερα και μου ειπαν να περιμενω λιγο δυσκολια στον υπνο,αλλα θα το παλεψουμε.

ευχαριστω για την θετικη σας ενεργεια!να στε καλα ο καθενας σας προσωπικα ευχομαι

Quote Originally Posted by rea View Post
    εδω κολαει να πω καλη λευτερια?..
    κολλαει ναι! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Και εσυ παιρνεις φαρμακα Gallow? καταθλιψη?
    Αγχώδη διαταραχή, το ένα όμως δεν αργεί να φέρει το άλλο... Τα φάρμακα (mirtazapine) τα ξεκίνησα πριν μια εβδομάδα για το άγχος και τον ύπνο(την όρεξη την είχα και πριν)!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Unbreakable View Post
    ευχαριστω πολυ παιδια!
    ελπιζω να απαλλαγω τελειως και να μην κανω καμια υποτροπη.εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ τα τελευταια χρονια με ενα χειρουργειο,πολλη πιεση στη δουλεια ,προσωπικα κτλ και με ακουμπουσες και ετρεμα ολοκληρος.
    ειναι μαρτυριο για καποιον που εχει περασει παρομοια.
    για να δουμε.
    μια ψιλοζαλη νιωθω σημερα και μου ειπαν να περιμενω λιγο δυσκολια στον υπνο,αλλα θα το παλεψουμε.

ευχαριστω για την θετικη σας ενεργεια!να στε καλα ο καθενας σας προσωπικα ευχομαι
    ΕΓΩ οταν τα εκοψα μια χαρα υπνο ειχα κ ολα καλα για κανα διμηνο...κ γενικα ενιωθα σαν να τα παιρνω ακομα..καμια διαφορα..
    καλα εκανες κ εκανες αυτη τη δοκιμη! ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!

Senior Member
    επειδη εχω την εμπειρια της διακοπης ssri μετα απο πενταετη χρηση,
    θα σε συμβουλευα η διακοπη να γινει πολυ-πολυ σταδιακα ,σε δια στημα τουλαχιστον ενος χρονου.
    εαν δεις οτι σε καποιο σημειο αρχιζεις να εχεις παλι συμπτωματα ,συνεχισε με την μικροτερη δοση μεχρι να αισθανθεις παλι ασφαλης ,και μετα παλι συνεχιζεις να τα ελαττωνεις!
    σε ολο αυτο το διαστημα της διακοπης ,κανε μονο οτι σου προξενει ευχαριστηση και μεσα σε λογικα πλαισια ,κανε περα οτι σε στενοχωρει!
    οποτε προσπαθησα να τα κοψω γρηγορα επειδη για 1-2 μηνες αισθανομουν καλα (για τρεις προσπαθειες σου λεω ) ,συντομα ξανακυλισα με εντονα συμπτωματα και φτου κι απο την αρχη!

kostas62 ευχαριστω για την συμβουλη σου,διαβασα και γω τετοιες περιπτωσεις σταδιακης διακοπης στο ιντερνετ,απλα ο γιατρος μου ειπε ετσι να το κανουμε.
    επαιρνα effexor 75mg,ουτως η αλλως.η μικροτερη δοση ειναι 37.5 νομιζω.

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ΕΓΩ οταν τα εκοψα μια χαρα υπνο ειχα κ ολα καλα για κανα διμηνο...κ γενικα ενιωθα σαν να τα παιρνω ακομα..καμια διαφορα..
    καλα εκανες κ εκανες αυτη τη δοκιμη! ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!
    ΒΟΟΜ μπορει να ειναι στο μυαλο μου,επειδη διαβασα στο νετ κλπ..μπορει να αυθυποβαλλομαι.
    θα παω να κολυμπησω να ξεχαστει το μυαλο.αυτο το ηλιθιο κι ομως θαυμαστο εργαλειο που εχουμε...

Page 1 of 2 12 LastLast