Results 16 to 30 of 98
Thread: Τι πραγματικά συμβαίνει;
-
16-12-2014, 23:21 #16
Εγώ πιστεύω αλέξανδρε_77 πως μόνο αν ντρεπόμουνα πολύ για κάτι ίσως να το απέκριπτα. Δηλ σε περίπτωση που είχα λερωμένη την φωλιά μου ή δεν είχα συμπεριφερτεί σωστά στον άλλον. Γιατί αυτό θα με βασάνιζε να ξέρω πως δεν συμπεριφέρομαι σωστα στον αλλον και το συνεχίζω και ο αλλος το βλεπει σοβαρα.
- 16-12-2014, 23:22 #17
...εσένα δεν σε προβλημάτιζε αυτό?
Φαντάζομαι έχεις κάνει και άλλες σχέσεις και έχεις νιώσει ενθουσιασμένη. Δεν ήθελες να βρίσκεσαι συνέχεια με τον άλλο, και ειδικά στο κρεβάτι;
Είπες πως αυτός σε προσέγγισε πρώτος.
Μήπως είχε μια άλλη εικόνα σου στο μυαλό του και όταν βρεθήκατε χάθηκε ο ενθουσιασμός?
Είδες καμια τέτοια απότομη αλλαγη?
16-12-2014, 23:27 #18
Θεοφανία, όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά μου είχε πει πως είμουν ακριβως όπως με φανταζοταν και ότι θα ήθελε πολύ να συνεχίσουμε και να μιλαμε και να συναντιομαστε και να σου πώ την αληθεια εδιχνε και πιο ενθουσιασμενος μετα την πρωτη συναντηση. Φυσικα και τον ήθελα από όλες τις απόψεις αλλά εφόσον μου έλεγε πως δεν είχε χρόνο και οτι προσπαθούσε για το καλύτερο, προσπαθούσα και εγω να τον καταλαβαινω και να κάνω υπομονή. Αφού δεν είχαμε ένα χώρο πιο προσωπικό ήταν πολύ δύσκολο βρεθούμε πιο κοντα τις περισσοτερες φορές. Ίσως κάποιες φορές που έτυχε να του γκρινιάξω επειδή δεν κανόνιζε να βρεθούμε και μου έλειπε πολύ αυτό να τον ενοχλούσε λίγο. Αλλά ρε συ μου έλεγε οτι του λειπω και μακαρι να ειμασταν μαζι κτλ και δεν γινοταν κατι απο μερους του δεν εβλεπα να προσπαθει.
16-12-2014, 23:28 #19
πως μόνο αν ντρεπόμουνα πολύ για κάτι ίσως να το απέκριπτα. Δηλ σε περίπτωση που είχα λερωμένη την φωλιά μου ή δεν είχα συμπεριφερτεί σωστά στον άλλον
16-12-2014, 23:36 #20
Δεν ξερω πραγματικα τι μπορει να συμβαινει αν ειχε αλλη παντως δεν καταλαβαινω γιατι με προσεγγισε εμενα εξ' αρχής. Εγώ έτσι κι αλιώς δεν του πρόσφερα τιποτα. Δηλ μιλούσαμε τοσο καιρό όμως αν το σκεφτεις καλα θα δεις οτι δεν κερδισε κατι απο εμενα απο ολο αυτο. Πολλες φορές μάλιστα μου έλεγε συγγνώμη που δεν μπορώ να σου προσφέρω αυτό που θες (γιατί εγώ ήθελα μια φυσιολογική σχέση), όμως μου ειναι δυσκολο. Και οταν τον ρωτούσα γιατί με προσέγγισες εξ' αρχής αν δεν ήθελες κατι απο εμενα, μου έλεγε δεν περίμενα να εξελιχθούν τοσο γρήγορα τα πράγματα και να νιώθουμε έτσι ο ένας για τον άλλον. Πίστευα μου ελεγε, πως οταν συναντηθούμε δεν θα σου αρεσω. Και αυτά τα περι, θα ειμαι διπλα σου και θα σε στηριζω οποτε με χρειαστεις και δεν εχω προβλημα να μιλαμε γιατι μου τα λεει εφόσον εχει αλλη;
16-12-2014, 23:51 #21
μερικοι ανθρωποι επιδη εξελισονται σαν χαρακτηρες "ξεφευγουν" απο τον πραγματικο τους εαυτο κ μεταλασονται σε κατι καλυτερο. οστοσο πεφτουν θυματα του αληθινου εαυτου τους αφου συγκινουνται οταν βλεπουν καπιον να τους μιαζει κ τους θυμιζει τον πραγματικο εαυτο τους ετσι φαινετε να εξακολουθουν τον συγχωρουν ενω τον βλεπουν τον αλλο να κανει λαθη κ τα λαθη που βλεπουν τους αρεσουν ακομα κ αν δε το πολυαντιλαμβανονται ετσι βγαινουν στη φορα οι εσωτερικες συγκρουσεις τους
μαλον θα στα λεει επιδη πιστευει οτι ως περισσοτερο εξελικτικο ον οτι μπορει να βρει λυσεις στα αδιεξοδα του μυαλου του... ολα αυτα που λεει ειναι δικαιολογιες δε τις πιστευω.. μαλον φοβαται να δοθει σε γυναικα.
17-12-2014, 00:02 #22
Ευχαριστώ αλεξανδρε πραγματικά για την βοήθεια, και εγώ πιστεύω πως όλα αυτά που λέει ειναι δυκαιολογίες γιατί ίσως να φοβάται να αφεθει. Νόμιζα πως με τον καιρο θα αλλαξει, εβλεπα καποιες αλλαγες η αληθεια αν και μικρες και χαιρομουνα, έλεγα στον εαυτο μου οτι ετσι εναι ο χαρακτηρας του και δεν πρεπει να τον κρινω απλα αν δεν μου αρεσει δεν μενω. Όμως μαλλον σκεφτομουνα πολυ επιπολαια και λαθος. Ακομα ειμαι στην φαση που δεν μπορω να πιστεψω πραγματικα αυτο που εγινε και οσο και να ξερω πως δεν προκειται ποτε του να με ψαξει ή να μου πει να βρεθουμε για να μου εξηγησει, στο βαθος του μυαλου μου κανω σκεψεις οτι ισως και να γινει. Αυτή η σκέψη με κάνει να είμαι όρθια ακόμη. Αν αρχίσω να σκεφτομαι αρνητικα οτι δεν θα γινει τιποτα και να τον ξεχασω τοτε θα γινω πολυ χειροτερα :(
17-12-2014, 00:03 #23
Προφανώς υπάρχει άλλη, πιθανόν μάλιστα να συζεί ή να είναι παντρεμένος. Αν δεν σ' αφήνει να τον πας ούτε μέχρι το σπίτι, είναι πολύ απασχολημένος συνεχώς και μυστικοπαθής κάτι τέτοιο παίζει. Προφανώς ξεκίνησε ένα φλερτ εκ του ασφαλούς μέχω facebook, είπε να το πάει λίγο παραπέρα, αλλά τελικά μαζεύτηκε.
Ήξερα περίπτωση παντρεμένου με παιδιά που παραμύθιαζε τις γκόμενες ότι μένει με τους δικούς του (φυσικά δεν τις πήγαινε ποτέ στο σπίτι, δεν ήξεραν ούτε τη διεύθυνση) και έλεγε ότι δεν είχαν καν τηλέφωνο σταθερό, γιατί τάχα τους ενοχλούσαν. Μάλιστα, για να είναι καλυμμένος έδινε και άλλη ημερομηνία γέννησης και επίθετο!
Άλλος πάλι παρουσιαζόταν για ελεύθερος, είχε το θράσος μάλιστα να φέρνει τη γκόμενα στο σπίτι, γιατί η γυναίκα του δούλευε σε άλλη πόλη και είχε μαζί και τα παιδιά.
Ο δεύτερος μάλιστα, έβγαινε άνετα με τους φίλους του και την κοπέλα, οι οποίοι δε λέγαν κουβέντα, ο ένας μάλιστα από αυτούς έπαιζε το ίδιο παιχνίδι.
Ο κοινός παρονομαστής σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι ενώ οι ενδείξεις ήταν πολλές, αυτές όμως που είχαν μπλέξει μαζί τους εθελοτυφλούσαν.
9 στις 10 περιπτώσεις αυτός που είναι μυστικοπαθής και κρύβει πράγματα, έχει άλλη σχέση.
17-12-2014, 00:07 #24
17-12-2014, 00:12 #25
Κατάλαβα, αυτό υποψιάζομαι και εγώ. Δεν ξέρω όμως γιατί έχει τόσο καιρό που μιλάμε η γυναικα/φιλη οτι ναναι τελος παντων δεν εχει καταλαβει τιποτα; Τον ειχα παρει τηλ στο κινητο του καποιες φορες χωρίς να το ξερει και το απαντουσε κανονικα. Συνεχεια ειμασταν με μυνηματα και στο κινητο, μου φαινεται αδιανοητο γιατι εγω στην θεση της γυναικας/φιλης του αν εβλεπα τετοια περιπτωση θα καταλαβαινα οτι κατι παει λαθος και θα υποψιαζομουν. Τωρα αν ειναι τοσο καλος στο να μπορει να κρυβεται δεν ξερω :/ Α, επισης να αναφερω πως την πρωτη φορα πριν συναντηθουμε καν μετα που ηρθα απο εκει που σπουδαζω, μου ειπε να παω σπιτι του και καλα για να δουμε ταινια. Εγω φυσικα και απεριψα την προταση του γιατι πρωτον ηταν 12 η ωρα και δευτερον δεν τον ηξερα καν. Ήταν η μοναδική φορά που με καλεσε σπιτι του.
17-12-2014, 00:14 #26
εγω μεχρι στιγμης συμπερανα οτι κανενας απο τους δυο δεν θελει να αφεθει στον αλλο κ για αυτο υπαρχει το καλο αλοθι οτι υπαρχει αλλη αρα απο οτι φαινετε πρεπει να αρχισεις να μπαλωνεις τα κενα το μυαλου σου για να εισαι κ σε θεση να διαχειριστεις κ τους συναδελφους σου
θα του ειπες αρχικα οτι προσπαθεις να ξεφυγεις απο μια σχεση που εκανες πριν απο αυτον κ θα του θυμισες τον εαυτο του για αυτο σου μιλαγε. αλλα μπορει κ αυτος ομως να εκανε σχεση πριν απο σενα με ημερομινια ληξης
17-12-2014, 00:16 #27
Όχι δεν θα συνεχιζα φυσικα να ασχολουμε μαζι του, ομως δεν κερδισε κατι απο εμενα με ολο αυτο γιαυτο και μου φαινεται περιεργο. Εγω θα το εκτιμουσα να ερχοταν να μου ελεγε προσωπο με προσωπο ξερεις εχω αλλη και δεν σου συμπεριφερθηκα σωστα. Αυτο θα ηταν το πιο σωστο για μενα. Το οτι απο την μια στιγμη στην αλλη μου ειπε αντε γεια ενω συνεχιζει να μου μιλαει αλλα τυπικα (όχι όπως πριν) αυτο ειναι που με κανει να τρελενομαι.
17-12-2014, 00:19 #28
Ναι αλεξανδρε οντως του ειχα πει η αληεθεια οτι ειχα περασει δυσκολα απο την τελευταια μου σχεση και πραγματικα ενιωθα καλα που μιλουσαμε γιατι ηθελα να ξεφυγω απο ολο αυτο το προηγουμενο που με ταλαιπωρουσε αρκετο καιρο.
17-12-2014, 00:22 #29
δε ξερω αν οι αλλοι εχουν καταλαβει τι εχει συμβει αλλα εγω πιστευω οτι πεφτεις ψυχολογικα επιδη δε ξερεις με πιον να τα βαλεις πρωτο με αυτον η με τον εαυτο σου σε αντιθετη περιπτωση δε νομιζω να σε πειραζε τοσο πολυ
αλλα να σου πω αυτο μου εχει συμβει αρκετες φορες να πεσω στο αδιεξοδο των ιδιων των σκεψεων μου εχω νιωσει αρκετες φορες οτι θα τρελαθω αλλα απ οτι φαινετε το αντεχω ακομα.
17-12-2014, 00:28 #30
Μαλλον αυτο ισχυει που λες γιατι πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να θυμωνει τοσο πολυ με εμενα που αφησα τα πράγματα να εξελιχθουν με αυτον τον τροπο. Και ενώ παντα έλεγα κράτα και μια πισινή για σένα στο τέλος δεν τα κατάφερα. Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να κάνω κατι οπότε θα αφήσω τον χρόνο να φέρει τα πράγματα όπως θέλει και ας ειναι δυσκολο :(