Results 16 to 30 of 46
Thread: δυσκολη φαση
-
17-12-2014, 16:44 #16
LeelaT το ξερω γιατι αυτος ετυχε να ειναι γνωστος μου και μου ειπε πολλα. Το θεμα εχει κλεισει οριστικα, δε με θελει. Ηταν ολοφανερο απο τη σταση της. Η αλλαγη αρχοσε μετα το πρωτο ραντεβου, αφου σε αυτο ηταν καλες οι εντυπωσεις. Αυτη μαλιστα μου ζητησε να ξαναβρεθουμε και στο δευτερο με καλεσε να παω καπου μαζι της. Αλλα στο δευτερο εγω ημουν αρκετα διαφορετικος. Με τον αλλον δεν εβγαιναν απλα , προχωρησε πολυ το ολο θεμα.
Θεοφανια δε με στεναχωρεις καθολου. Αυτο που λες πιστευω και εγω. Αλλα νομιζω πως η εικονα γκρεμιστηκε σταδιακα.
- 17-12-2014, 16:54 #17
17-12-2014, 17:20 #18
Θα συμφωνήσω με την φίλη Θεοφανία αγαπητέ giorgosss1989 πάμε για άλλα και δεν χρειάζεται να σκας για κάτι που δεν αξίζει :) Σίγουρα αυτό που αξίζεις να βρεις στην ζωή σου είναι κάπου εκεί έξω ακόμη και όταν θα είναι η ώρα θα το βρεις :)
17-12-2014, 17:34 #19
Απλα θελω να καταλαβω τι εγινε. Θα προσθεσω νεα στοιχεια.
1. Αυτος οταν τον ρωτησα αν του ειχε πει κατι για μενα ειπε ναι, μου ειπε οτι στην αρχη μου αρεσε η τουλαχιστον ετσι νομιζα και επρηξα τους αλλους να βρεθουμε αλλα οταν αρχισαμε να βγαινουμε δε μου αρεσε κατι στον χαρακτηρα του και οι φιλες μου μετα με ελεγαν ανωριμη γιατι τις ειχα πρηξει αλλα εγω δεν τα κανω αυτα. 2. Ενας αλλος φιλος της μου ειπε,οτι ξενερωσε γιατι ημουν περιεργος και μια φιλη της που ηξερε πολλα 3. ειπε οτι ενω μου ειχε δειξει τι ηθελε εγω δεν εκανα τιποτα και αναρωτιοταν γιατι, οτι προσπαθουσε και μου ελεγε συνεχεια διαφορα αλλα εγω δεν καταλαβαινα, οτι ημουν περιεργος και την τρομαξα.
Αυτα ομως δεν εχουν σχεση με αυτα που μου ελεγε.
17-12-2014, 19:22 #20
17-12-2014, 21:27 #21
Καταλαβαινω πως εχει μπερδευτει το μυαλο σου με ολα αυτα και σκεφτεσαι συνεχεια τι και πως και γιατι. Περνάω μια παρόμια φάση και νιώθω ότι θα σκάσω γιατί δεν καταλαβαινω κάποια πράγματα. Όμως η άποψη μου και εμένα σαν παθούσα, είναι πως πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν και να μην τα σκαλίζουμε πολύ γιατί όσο τα σκαλίζουμε γίνονται χειρότερα και βασανιζόμαστε περισσότερο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αυτή την στιγμή. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξεχάσεις για λίγο αυτην και ιδίως το γιατί σε άφησε και δεν σε θέλει. Μπορεί να συμβαίνουν χίλια δύο πράγματα με αυτήν, κανεις όμως δεν μπορεί να ξέρει. Και συμφωνω με την φίλη Θεοφανία, μπορεί απλα να μην ταιριάζετε. Συμβαίνουν αυτά.
17-12-2014, 22:07 #22
Δεν μπορω και δε θελω να το αφησω! Απο οσα εγραψα τελευταια δεν προκυπτει κατι; τι καταλαβαινετε;
17-12-2014, 22:12 #23
Aλλες σχεσεις εχεις κανει?
17-12-2014, 22:21 #24
Εγω καταλαβα οτι θελεις ενα ρεκτιφιε για να ριχνεις τις γυναικες, αλλα η κοπελα ειναι πολυ μπερδεμενη. Δεν εισαι κ συ αποφασιστικος κ τολμηρος οποτε το χανεις το κορμι πατριωτη. Αλλα μπορεις να την κερδισεις. Πρεπει να γινεις μανιζεβελος βεβαια.
17-12-2014, 23:05 #25
Το εχω χασει το κορμι πατριωτισσα εδω καιρο, δεν υπατχει τετοιο θεμα. Ημουν για τα πανηγυρια, το εχω αποδεχτει. Το θεμα ειναι σε ποιον ελεγε την αληθεια, σε μενα που μου ελεγε οτι δεν ειναι φαση η στους αλλους οτι ξενερωσε. Αν λαβω υποψιν μου τις μαρτυριες συν το οτι 15 μερες μετα βρηκε αλλον ενω για μενα ηταν σε δυσκολη φαση για το οτιδηποτε θεωρω οτι ξενερωσε με τη σταση και τον χαρακτηρα μου και χρησιμοποιησε την κατασταση της για να με αποφυγει.
18-12-2014, 10:28 #26
Είναι ολοφάνερο ότι ξενέρωσε. Σε σένα λογικό είναι να μην μπορεί να το πει, είτε δεν τολμούσε, είτε φοβόταν το πώς θα το πάρεις, οπότε διάλεξε την εύκολη λύση του να σου πει ότι δεν είναι σε φάση να κάνει κάτι.
Εσύ τι ακριβώς θέλεις τώρα; Την ίδια, να την κερδίσεις; Ή να μάθεις πού έφταιξες ώστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο μελλοντικά σε άλλη γνωριμία σου; Αν είναι το δεύτερο, μην αγχώνεσαι τόσο. Μπορεί εκείνη να μη σου έβγαλε την άνεση και την οικειότητα, όπως ειπώθηκε παραπάνω, είναι και θέμα χημείας.
18-12-2014, 12:55 #27
Το δευτερο φοβαμαι. Γι αυτο ψαχνω τους λογους. Οσον αφορα το πρωτο περα απο το οτι δε θελει ε δε θα εβαζα ποτε το στομα μου εκει που εβαλε κατι αλλο αποτι εμαθα λιγες μερες μετα.
18-12-2014, 13:28 #28
18-12-2014, 13:39 #29
Αφου φίλε giorgosss1989, όπως είναι τα πράγματα όσο και να πιέζεις καταστάσεις για να μάθεις σε τι εφταιξες, δεν πρόκειται να το μάθεις ποτέ. Αν ρωτήσεις την ίδια το πιο πιθανό είναι να ντρέπεται να σου πει την αλήθεια, οπότε λογικά θα σου αραδιάσει καμια δικαιολογία πάλι και εσύ θα καταλήξεις να τα επεξεργάζεσαι ξανά όλα αυτά και να μην βγάζεις άκρη.
Απόσο καταλαβαινω εγώ όμως, αν δεν θελει αυτή να μάθεις, δεν πα να γυρισεις και τον κοσμο ανάποδα δεν θα σου πει. Εκτος αν εσύ μπορεις να αρκεστεις σε φτηνες δικαιολογιες. Εσύ ο ίδιος αναφέρεις πως δεν θελει να είστε μαζί, οπότε δεν αξίζει κιόλας να το παλέψεις, γιατί η μάχη είναι ήδη χαμένη.
Συνέχισε την ζωή σου, και άσε τα τι και πως. Μόνο έτσι θα ηρεμήσεις. Και αν γνωρίσεις και καμιά άλλη κοπέλα ακόμη καλύτερα, θα δεις πως θα την ξεχάσεις μέσα σε δευτερόλεπτα και δεν θα έχει ποια νόημα για σένα να μάθεις τίποτα, ούτε γιατί σε παράτησε ούτε τι λάθος μπορεί να έκανες :)
18-12-2014, 14:09 #30
Αφου την ξανσρωτησα και μου ειπε οσα ανεφερα παραπανω στο πρωτο μηνυμα... Ειναι οπως ειπα τελειωμενη υποθεση και ξερω οτι πρεπει να προχωρησω. Εγω παρεθεσα τα γεγονοτα και στη συνεχεια οσα εμαθα απο αλλους για να μου πειτε αν συμφωνειται με το σκεπτικο μου για το τι εγινε γιατι μου φαινοταν καλη κοπελα και με απογοητευσε. Πιστευω δηλαδη οτι ξενερωσε με πλακωσε στις δικαιολογιες, στη συνεχεια βρηκε αλλον τον οποιον τον χωρισε επειδη εκει καταλαβε οτι δεν ηταν σε φαση(αυτο ειναι σιγουρο 100%) και οχι πιο πριν.Οταν της ξαναζητησα το λογο μου ειπε παλι τις ιδιες δικαιολογιες για τοτε συν το οτι το κυριο ηταν οτι δεν ηταν ετοιμη για κατι νεο. Και για το τωρα οτι δεν ηταν σε φαση και δεν ηθελε κανεναν. Αυτο πιδτευω οτι ηταν αληθεια αφου χωρισε τον αλλον γιαυτο αν εξαιρεσω το υποκριτικο δε σου λεω οτι δε θα γινει ποτε που ελεγε και στον αλλον...Αυτα.