δυσκολη φαση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Το ποιο πιθανον ειναι να μην θελει αυτη την περίοδο/φαση, να κανει κατι με καποιον. Ίσως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να πιστεύει πως αν είναι με κάποιον να νιώσει καλύτερα, όμως βλέπει ότι δεν της βγαίνει και γιαυτό το σταματάει. Μπορεί να τα είχε αλιώς στο μυαλό της, ότι θα σε γνώριζε θα ξεκινούσε κάτι καινούργιο και θα ένιωθε καλύτερα, όμως τελικά δεν έγινε έτσι, γιαυτό και οι δικαιολογίες. Το ξαναπροσπάθησε και με τον άλλον και συνέβηκε το ιδιο, οπότε παλι έκανε πίσω. Νομίζω πως αν δεν λύσει πραγματικα τα προβλήματα της η κοπέλα, δεν θα μπορεί εύκολα να κανει κατι με καποιον. Μπορεί να είναι καλή κοπέλα σαν χαρακτήρας, γιαυτό και το παρατήρησες στην αρχή, όμως ίσως λόγω των προβλημάτων της να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Junior Member
    Δεν πιστευω οτι εψαχνε παρηγορια σε καποιον. Την ενδιεφερε το σεξουαλικο κομματι. Συνεχεια ψαχνοταν.Δηλαδη πιστευεις οτι μου ελεγε αληθεια για το τοτε;; οτι "δεν ειναι οτι δεν θελω απλα ειναι δυσκολη περιοδος για μενα". "ειναι δυσκολη περιοδος για το οτιδηποτε ειδικα τωρα που εχω και εξεταστικη", "δεν το ηξερα νομιζα οτι μπορουσα αλλα τελικα καταλαβα οτι δε γινοταν", "δεν ημουν ετοιμη για κατι νεο, εδω ακομα δεν εχω ξεπερασειι αλλα", "εχω πολλα προβληματα, εχω μεταπτωσεις, στο σπιτι δεν ειμαστε καλα" και 15 μερες μετα να βλεπει καποιον που της αρεσει, να αρχισει να λεει απο δω και απο κει "ωραιο παιδι" για να φτασει στα αυτια του, να τα φτιαχνει λιγο πριν την εξεταστικη μαζι του και ακομα οταν καταλαβαινει οτι δεν μπορει να κανει κανονικη σχεση να ζηταει κατι χαλαρο; Γιατι εμενα αυτα μου φαινονται για αγριο δουλεμα.

Την ενδιεφερε το σεξουαλικο κομματι λες; Μαζι σου εκανε κατι; Δεν ξερω απο αυτα που λες καταλαβαινω πως δεν ξερει ακριβως τι θελει η κοπελα απο τον εαυτο της πρωτα και μετα απο ολους τους αλλους. Ισως οντως να εχει καποιο προβλημα και με το να πηγαινει με αλλους να ξεχνιεται. Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι συμβαινει πραγματικα και να εισαι σιγουρος απολυτα.

Junior Member
    Δεν εκανε κατι γιατι ξενερωσε. Ψαχνοταν λεω γενικα, οπως ψαχνονται οι μικρες στις μερες μας.
    Η δυσκολη φαση που μου ελεγε ηταν ο θανατος της μητερας της τρεις μηνες πριν με γνωρισει. Γι αυτο δεν ενιωθε καλα γενικα. Στον αλλον ελεγε μετα απο καποιο καιρο οτι δεν την ευχαριστουσε τιποτα κτλ. Αυτος ηταν ο λογος που το διελυσαν και μετα δεν ηθελε κανεναν και δεν εχω αμφιβολιες γι αυτο. Το θεμα ειναι με ΕΜΕΝΑ τι εγινε;;;

Απλο ειναι,βαρεθηκε που δεν μιλουσες και δεν εκανες κινηση,και αρχισε τις δικαιολογιες για να σε αποφυγει.Μην το σκεφτεσαι αλλο,αστο.Επρεπε να το χειριστεις αλλιως,τωρα παει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Απλο ειναι,βαρεθηκε που δεν μιλουσες και δεν εκανες κινηση,και αρχισε τις δικαιολογιες για να σε αποφυγει.Μην το σκεφτεσαι αλλο,αστο.Επρεπε να το χειριστεις αλλιως,τωρα παει.
    Το ιδιο πιστευω και εγω.

Senior Member
    Χμ, μάλλον τότε σεξ θα ήθελε και γι' αυτό θα ξενέρωσε, λαμβάνοντας υπ' όψιν και αυτά που έλεγε "να ακούσεις τους φίλους και να κάνεις κάτι".
    Αν έχεις ακόμα την απορία του τι συνέβη και σε βασανίζει, προφανώς θα είναι το γεγονός ότι δεν όρμησες στο ψητό γρήγορα όπως εκείνη ήθελε.
    Από την άλλη σκέψου ότι καλύτερα έτσι, για σένα. Γιατί αν προχωρούσες παραπάνω, μπορεί και να κολλούσες εσύ μαζί της, και εκείνη αφού έπαιρνε αυτό που ήθελε, να σου πέταγε τότε το "δεν είμαι σε φάση, ας το αφήσουμε" και να τρέχεις να μαζεύεις τα κομμάτια σου. Σκέψου ότι γλίτωσες από έναν μπελά.

Και μην αγχώνεσαι, όταν βρεις μια κοπέλα που να έχετε χημεία θα σου βγει αυθόρμητα το να μιλάς και να περνάτε καλά μαζί, χωρίς να ξενερώνετε και να βαριέστε.

Junior Member
    Εγω πιστευω απο αυτα που εχω ακουσει και απο τα οσα εκανε οτι ξενερωσε πρωτον γιατι δεν επαιρνε αυτο που ηθελε και δευτερον οτι με θεωρησε πολυ σοβαρο και περιεργο(να προσθεσω εδω οτι στο τεταρτο μου ειπε σε καποια στιγμη οτι ειμαι πολυ σοβαρος και μυστηριος) και δεν της αρεσε δηλαδη ο χαρακτηρας μου. Ειπε τζαμπα ο ενθουσιασμος, με αρχισε στις δικαιολογιες και μετα βρηκε τον αλλον και αφου πηρε οτι ηθελε απο εκει διαπιστωνε πραγματικα οτι δεν ηταν για σχεση και μετα δεν ηθελε κανεναν.Λογικο;;;

Junior Member
    Και αναθεωρω. Ξενερωσε, με φλομοσε στις δικαιολογιες ενω στους αλλους ελεγε αλλα, μετα εκανε κατι με τον αλλον, ηταν σε δυσκολη περιοδο και εκεινος ηθελε να βρισκονται καθε μερα, ξενερωσε απο την πιεση και τον εστειλε και μετα μας δουλευε και τους δυο οτι δεν ηθελε κανενα. Πιθανο;;;

4 ραντεβου και δεν εκανες την κινηση για ενα φιλι ή να της πεις οτι την γουσταρεις[ειδικα ενω ξερεις οτι σε γουσταρει?]?Why?Φιλε μου για εσενα δεν ξερω,αλλα πιεση δεν υπαρχει για τον αλλον.Μου θυμιζει την κοπελα στο θεμα μου,καποιο θεμα παιζει να ειχε,να μην εψαχνε για σχεση,απλα για επιβεβαιωση[η χλιαρη κατασταση,αν και στην δικη μου φαση δεν γουσταρε ουτε μαμησι],φαση για να ξεχαστει.Αν η κοπελα γουσταρει βρισκει 1 ωριτσα να βγει με καποιον.
    Επρεπε να της το εχεις πει,4 ραντεβου ειναι παρα πολλα,τουλαχιστον τον αλλον τον εκανε στην ακρη, γιατι την γουσταρε πολυ και ηθελε να την βλεπει[κατι που εκεινη το επαιρνε σαν σχεση και δεν ηταν ετοιμη εκεινη την στιγμη],εσενα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos23 View Post
    4 ραντεβου και δεν εκανες την κινηση για ενα φιλι ή να της πεις οτι την γουσταρεις[ειδικα ενω ξερεις οτι σε γουσταρει?]?Why?Φιλε μου για εσενα δεν ξερω,αλλα πιεση δεν υπαρχει για τον αλλον.Μου θυμιζει την κοπελα στο θεμα μου,καποιο θεμα παιζει να ειχε,να μην εψαχνε για σχεση,απλα για επιβεβαιωση[η χλιαρη κατασταση,αν και στην δικη μου φαση δεν γουσταρε ουτε μαμησι],φαση για να ξεχαστει.Αν η κοπελα γουσταρει βρισκει 1 ωριτσα να βγει με καποιον.
    Επρεπε να της το εχεις πει,4 ραντεβου ειναι παρα πολλα,τουλαχιστον τον αλλον τον εκανε στην ακρη, γιατι την γουσταρε πολυ και ηθελε να την βλεπει[κατι που εκεινη το επαιρνε σαν σχεση και δεν ηταν ετοιμη εκεινη την στιγμη],εσενα?
    Δεν εψαχνε για επιβεβαιωση, ηθελε να ξεκινησει κατι και οπου βγει. Οταν τα εφτιαξε με τον αλλον, ο αλλος την ρωτησε αν θελει να κανουν κατι χαλαρο και η αλλη του ειπε οχι, θελω κανονικα. Μετα απο δυο εβδομαδες του ειπε οτι συνειδητοποιησε οτι δεν ειναι ετοιμη για σχεση και να κανουν κατι χαλαρο και αυτο κρατησε αλλες τρεις εβδομαδες. Σε εναν φιλο της ειπε οτι χωρισε γιατι ηταν σε δυσκολη περιοδο και αυτος ηταν πιεστικος γιατι ηθελε να βρισκονται καθε μερα.
    Εγω ειδα περιεργες κινησεις απο μερους της οταν προσπαθουσα να κανονισω τεταρτο ραντενου. Προσπαθουσα να κανονισω για Τριτη βραδυ και μου ειπε οτι εχει μαθημα μεχρι αργα και να τα πουμε το Σαββατο γιατι θελει να διαβασει και λιγο. Οταν ειδε οτι ξενερωνα μου ειπε να βγουμε την Τριτη το μεσημερι και σορρυ δεν ειναι οτι δε θελει. Την παρασκευη μαλιστα μου εστειλε αυτη μηνυμα για να κανονισουμε. Στο τεταρο πηγε κατα διαολου, φτασαμε στοο σημειο να μου λεει στο τελος "τι περιμενεις να κανω, και μετα πολυ σιγα και περιφρονιτικα " δεν κανω κινηση εγω". Μετα στο δρομο μου ελεγε οτι μπορει μονο Σαββατα γιατι εχει και εξεταστικη (εναμιση μηνα μετα!), δεν ειναι οτι δεν μπορει και τις αλλες μερες αλλα ενταξει! Και αμεσως μετα μου εστειλε μηνυμα καιμου ειπε οτι δεν ηταν οτι δεν ηθελε σημερα απλα ειναι σε δυσκολη περιοδο για το οτιδηποτε ειδικα τωρα που εχει και εξεταστικη και δεν της βγαινουν αυτα απο κοντα γιαυτο με πρηζει τωρα. Μετα οταν τη ξαναβρηκα και μου μιλησε με το ζορι παλι τα ιδια συν οτι καταλαβε οτι δεν ηταν ετοιμη για κατι νεο. Τα ιδια δηλαδη που ελεγε και στον αλλον. Ομως στη δικη μου περιπτωση στους φιλους ελεγε αυτο που γραφεις πιο πανω, οτι δεν εκανα τιποτα ενω το ηξερα συν οτι ημουν περιεργος, οτι στην αρχη της αρεσα αλλα μετα δεν της αρεσε κατι στο χαρακτηρα μου κτλ.
    Οποτε 1. Αυτο με το τριτο προς τεταρτο ραντεβου και την εξεταστικη πως το βρισκετε. Μειωση ενδιαφεροντος;
    2. Τι συμβαινει; ξενερωσε και χρησιμοποιουσε την κατασταση της η πραγματι καταλαβε πως δεν ηταν σε φαση;
    Last edited by giorgosss1989; 20-12-2014 at 05:40.

...γιωργο, πόσο καιρό έχει χάσει τη μητέρα της?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...γιωργο, πόσο καιρό έχει χάσει τη μητέρα της?
    Τρεις μηνες πριν με γνωρισει, αλλα αυτο δεν την εμποδισε να γυρναει και να λεει διαφορα για μενα απο δω και απο κει, ουτε και να κανει κατι με τον αλλον ενω μου ελεγε οτι δεν ηταν σε φαση και επεμενε οτι το ξεκαθαρισε.

Junior Member
    Τελοσπαντων το υπεραναλυσαμε. Θελω να ρωτησω κατι αλλο.
    Μια γυναικα οταν θελει να απορριψει καποιον η να χωρισει, αναφερει καποιους λογους και μετα λεεει οτι το ξεκαθαρισε λεει αληθεια η μπορει και να ψευδεται και να λεει οτι το ξεκαθαρισε.Θελω να πω οτι οταν λενε οτι το ξεκαθαριζουν ειναι ειλικρινεις οπως δυνηθως συμβαινει μευσξυ των αντρων;;;

Junior Member
    Επιτελους μυστηριο ελυθη. Τα μαθα απο μια κολλητη που πλακωθηκαν. Μου ειπε οτι γενικα αυτη ειναι αγχωδης χαρακτηρας και πιεζετε με εξεταστικες, ειδικα σε αυτη την περιοδο αλλα αυτα ηταν δικαιολογιες. Δεν ισχυει το οτι δεν μπορουσε λογω της δυσκολης φασης και της εξεταστικης. Απλα δε με ηθελε γιατι ξενερωσε στην πορεια και κατι επρεπε να πει. Και μου ελεγε οτι εμεις της λεγαμε να πει την αληθεια και να μην το τραβαει αλλα αυτη δεν ηθελε και της λεγαμε οτι ειναι ανωριμη.
    Τι ψευτρες ειναι αυτες οι γυναικες;; απαπα! Μου αρεσει που επεμενε!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast