Results 1 to 13 of 13
Thread: Όλα λάθος
-
18-12-2014, 01:44 #1
Όλα λάθος
Συναντήθηκα με εκείνο το παιδί φαίνεται πολύ εντάξει και ανοιχτός. Εγώ αισθάνθηκα τον εαυτό μου ότι ήμουν σαν χαζη κι ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ανταποκριθώ σε κάτι φυσιολογικό μαζί του. Φοβάμαι ότι κι αυτή την φορά δεν θα καταφέρω να φανώ αντάξια κι ότι εχω πρόβλημα. Νιώθω ότι δεν ευχαριστηθηκε και τόσο από εμένα κι ότι τον απογοήτευσα ούτε εγώ ευχαριστηθηκα από τον εαυτό μου. Στα μυνήματα και στο τηλέφωνο είμαι αλλιώς δηλαδή δεν δείχνω τόσο κλειστή και μου το είπε. Του είπα ότι είναι αρχή ακόμα γι'αυτό. Κατάλαβε ότι φοβάμαι. Είχα καιρό να βγω και με κάποιον κι ένιωθα κάπως. Για δύο μέρες μετά απομακρύνθηκε κάπως αλλά μου μιλούσε πάλι. Τώρα τρέχει και αυτός με τις δουλειές του. Από χτες μιλάει πιο πολύ. Όμως πάλι μιλάει για το μέλλον του μαζί μου και δεν ξέρω τι να κάνω για να μην καταστρέψω τα πάντα γιατί αυτό φαίνεται να είναι κάτι πολύ καλό για μένα. Δεν ξέρω γιατί ζω ακόμα αφού δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα στον εαυτό μου ούτε στους άλλους. Εχω και την μητέρα μου που αντί να με βοηθήσει σε κάποια πράγματα σε σχέση με αυτό με φωνάζει και με υποτιμαει ώρες ώρες όπως σήμερα και να μπαίνει και η αδερφή μου στη μέση μέσω τηλεφώνου να βάζει λόγια επειδή δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με τον άντρα της. Εγώ όμως την βοήθησα την αδερφή μου πολλές φορές. Επίσης τότε που η αδερφή μου θα ξεκινούσε κάτι είχε στήριξη από την μάνα μου. Δεν εχω κανέναν να μιλήσω. Νιώθω αδύναμη
- 18-12-2014, 11:54 #2
νικη , ηρεμησε. τιποτε δεν χαλασε, αλλα δεν ξερεις ακομα τι ειναι και τι δεν ειναι αυτος ο τυπος κι αυτη η ιστορια.θα φανει στο επομενο διαστημα.
οπως ειδες, επανηλθε παρολο που δεν ησουν και τοσο επικοινωνιακη.
αν κανει λιγη υπομονη και συ ηρεμησεις λιγο, θα καταλαβει κι αυτος οτι θελεις τον χρονο σου κι εσυ δεν θα αγχωνεσαι τοσο μηπως δεν κανεις καλη εντυπωση.
μην πανικοβαλλεσαι. εσυ συνεχισε να φερεσαι και να μιλας οπως νοιωθεις, χωρις πανικο κι οτι ειναι να γινει, θα γινει.
18-12-2014, 12:36 #3
Τώρα θα νοικιάσει ένα σπίτι γιατί θα δουλεύει Θεσσαλονίκη κι επειδή θέλει να πηγαίνω κι εγώ να μένουμε κάποιες φορές μαζί (μένω σε χωριό) μου ζητάει κάποια πράγματα θέλει λέει να βοηθήσω κι εγώ να βάλω μια δίκη μου πινελιά για να γίνει ωραίο λίγα απλά πράγματα πχ κανένα κεράκι καμιά κορνίζα. Τώρα ψάχνει και χαλακι για το σαλόνι και με ρώτησε αν κοίταξα. Τα λέω στην μάνα μου γιατί δεν ξέρω τι να πω και με φωνάζει κι αργότερα ηρεμεί. Δεν ξέρω εγώ από σπίτια δεν έτυχε να ζήσω μόνη μου και αυτό με αγχώνει. Λέει αυτός να παω κι εγώ να βοηθήσω. Τι είδους βοήθεια δηλαδή θέλει; και μου λέει πότε θα παω. Τώρα είναι στην Καβάλα για τις γιορτές κι ύστερα θα έρθει να στήσουν και τα έπιπλα με δύο φίλους του. Αυτός νοίκιαζε και πέρυσι μόνος του στην Θεσσαλονίκη. Εγώ μέχρι τώρα ήξερα σε χαζοσχέσεις σεξ κι έξω από την πόρτα. Θα είναι λέει το σπίτι μας για 5 μήνες (δεν θα μένω μαζί του απλά θα πηγαίνω) από μαγείρεμα δεν ξέρω πολλά μαθαίνω όμως. Ντρέπομαι και νιώθω και άσχημα
18-12-2014, 12:41 #4
Nικη μου λογικο να αισθανεσαι ετσι μετα απο τοσα σκαμπανεβασματα και τωρα ξαναμπαινεις στο φλερτ. Εγω θα σου λεγα να πας να μεινεις θεσνικη να φυγεις απ το χωριο που σε τρελανανε. Για το σπιτι μην ανησυχεις, δε χρειαζεται να εισαι κ η σισυ φειδα. Ψιλοπραγματα θα κανεις. Το ιδιο και στα φαγητα, τα πολυ απλα. Φυγε απο κει, φυγε το συντομοτερο!
18-12-2014, 12:42 #5
δεν χρειαζεται να ξερεις απο σπιτια. το γουστο σου θα βαλεις, οπως θα επαιρνες ενα δωρακι σε καποια φιλη.
μην αγχωνεσαι.
το θεμα ειναι ομως, να τον γνωρισεις κι αλλο πριν προχωρησεις σε κατι.
μην κανεις τιποτε που δεν θελεις πραγματικα, επειδη φοβασαι μηπως απογοητευτει η μηπως 'ετσι συνηθιζεται"..
ΜΗΝ βιαστεις να κανεις σεξ αν δεν το θελεις πολυ ,οποτε αν δεν το θελησεις να αποφυγεις να κλειστεις μαζι του σε σπιτι κλπ.
προτιμησε να βγαινετε εξω και να μιλατε.
18-12-2014, 12:43 #6
διαφωνω με κεραση με ολους τους τροπους.
δεν τον ξερεις καθολου.
μια φορα βγηκατε, σιγα μην σπιτωθεις μαζι του με το καλημερα!!!
να μεινεις στο σπιτι σου και να δεις τι ανθρωπος ειναι.
18-12-2014, 16:26 #7
Ναι αυτό δεν είναι θέμα το να πάρω κάτι όμορφο πχ κερί κτλ. το χαλακι όμως για το σαλόνι; κι επιπλέον θέλει να δεις και το σπίτι και τα έπιπλα. Τα έπιπλα δεν τα έχει δει τι χρώμα έχουν ακόμα. (δεν θα τα αγοράσει της σπιτονοικοκυράς είναι) Το σπίτι όμως ναι το έχει δει. Κι όσο να ναι το σαλόνι στο μέρος που θα μπει το χαλί δεν θέλει ένα μέτρημα; όσον αφορά το χαλί του είπα θα πάμε να κοιτάξουμε μαζί. Πρέπει εγώ να πληρώσω το χαλί; Δεν θα φύγω από το σπίτι να παω να μείνω σε αυτόν κερασι. Αυτα έτσι δεν γίνονται. Ίσως το Φθινόπωρο να αρραβωνιαστουμε. Πάντως από πριν θέλει και αυτός να έρθει σπίτι να γνωρίσει τους δικούς μου. Θα το κανονίσουμε όμως κι εμείς εδώ πότε μπορούμε. Έτσι λέγαμε μέχρι πριν. Εγώ δεν μπορώ να φύγω έτσι δεν είναι σωστό κι ούτε θέλω να συζητήσω τίποτα για το σπίτι μου σε αυτόν γιατί είναι μοναχοπαίδι και οι δικοί τον έχουν ψηλά. Η μάνα του καμάρι μου τον λέει. Τώρα πάλι εχω ΠΡΟΒΛΗΜΆ όμως η μητέρα μου μου είπε να του πω πριν βάλουν τα έπιπλα να σκουπίσουν και να σφουγγαρισουν. (θα στήσουν τα έπιπλα με δύο φίλους του) Του το είπα σε μύνημα στο φεϊσμπουκ. Δεν είπα ότι το είπε η μητέρα μου. Το διάβασε πριν μια ώρα και δεν μου απάντησε. Χτες του είπα κάτι που τον χαροποίησε κι έγινε πάλι πιο ανοιχτός και γλυκός και τώρα που είπα αυτό πάγωσε. Τα καταστρέφω όλα. Πριν λίγο για να σώσω δήθεν την κατάσταση του έστειλα ότι το λέω για να μην έχει σκόνες (ξέρει από δουλειές εκτός μαγείρεμα) από κάτω όταν μπουν τα έπιπλα κι ότι όταν θα μένω κι εγώ εκεί κάποιες φορές εννοείται ότι θα τα καθαρίζω εγώ. Τι είναι όλα αυτα από την στιγμή που δεν είμαστε αρραβωνιασμένοι;
Last edited by nikiii; 18-12-2014 at 17:25.
18-12-2014, 16:37 #8
- In this old house where every door is open
πειραζει που δεν καταλαβαινω τπτ?
18-12-2014, 16:48 #9
18-12-2014, 17:07 #10
Τι δεν καταλαβαίνεις λιλιουμ; θα το ξαναδώ και θα το διορθώσω για να είναι λίγο πιο κατανοητό
18-12-2014, 17:29 #11
Το διόρθωσα
18-12-2014, 17:31 #12
Φοβάμαι ότι δεν θα μου μιλήσει άλλο
18-12-2014, 20:22 #13
Είδα πριν λίγο ότι δεν είδε τα μυνήματα τα αλλά και του έστειλα :-(. Μετά του έκανα αναπάντητη και αμέσως μου έστειλε στο κινητό είμαι σε μια συνάντηση ματάκια μου θα τα πούμε μετά