Ο πρωην συντροφος μου εχει οικονομικο προβλημα... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmyy View Post
    γεια χαρα, καλα μανταμιτσα δεν ξερω τι να σου πω,βεβαια βλεπω εχεις μια εμμονη να ανογεις θεματα με τους διαφορους πρωην που ειχες,την μια μενεις με γονεις λες και δεν εχεις λεφτα να μεινεις μονη σου..την άλλη τωρα λες εχεις λεφτα να βοηθήσεις,,παντως δεν νομιζω να θελει τα παρει από εσενα,ειδικα αφου από ότι εχουμε καταλαβει ολες οι σχεσεις σου?που ηταν καμια 5 από ότι εχω καταλαβει? σε εχουν παρατησει.
    αφου δε ξερεις τι να μου πεις τοτε γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις;
    δε νομιζω να ειναι το ιδιο να δωσεις μια οικονομικη βοηθεια μια φορα σε καποιον που εχει αναγκη κ το να δινεις εφ'ορου ζωης καποια χρηματα για να ζησεις... μη τα συγκρινεις.
    επισης δεν εχω καταλαβει που κολλαει ο αριθμος των σχεσεων μου (που δε σε αφορα) κ το αν με εχουν η τους εχω παρατησει, με αυτο που συζηταμε τωρα εδω...
    οπως κ να χει... thanks για την απαντηση.
    Every morning we are born again

...παντως μανταμίτσα, το μέλος έχει και ένα ποιντ.
    Στο άλλο θέμα μιλούσες για σημαντικά οικονομικά προβλήματα που σε αναγκάζουν να μένεις με τους γονείς και εδώ θες να βοηθήσεις τον πρώην οικονομικά, με ένα όπως είπες μεγάλο ποσό.
    Παράλληλα, χωρίσατε ακριβώς γιατί είχες παράπονα από εκείνον, όπου με τη στάση του έκανε τη σχέση να μη "τραβάει".
    Αν ήθελε να συνεχίσετε θα σου έδινε έστω μια υπόσχεση πως θα προσπαθήσει.
    Αφού δεν το έκανε, έχει περάσει ένα διάστημα και δεν ασχολείται, με αυτή την κίνηση (να του προτείνεις βοήθεια) θα νιώσει πως ζητάς επανασύνδεση.
    Γνώμη μου,

Γεια σου και από εμένα φίλη μου, διάβασα το μήνυμά σου και καταλαβαίνω από όλα αυτά πως πρόθεση σου, είναι να τα ξαναβρείς με τον φίλο σου. Το να τον βοηθήσεις οικονομικά πιστεύω πως ίσως είναι και μια δικαιολογία για να μπορέσεις να τον προσεγγίσεις. Καλύτερα όμως αν θες να τον ξαναφέρεις στην ζωή σου, να βρεις κάποιον αλλον λόγο γιατί αν πας με το σκεπτικό ότι θες να τον βοηθήσεις κτλ ίσως το πάρει στραβά εφόσον εσύ είσουν αυτή που τον άφησες κιόλας εξ αρχής. Αν τώρα πιστεύεις πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, καλύτερα να μην τον πλησιάσεις με σκοπό να του προσφέρεις βοήθεια. Μπορείς απλά να προσπαθήσεις κατά την γνώμη μου να του μιλήσεις αρχικά τελείως φιλικά γεια τι κανεις κτλ και αν δεις θετική αντίδραση από αυτόν τότε συνεχίζεις σε αυτό που θες (σιγά σιγά) και αν το φέρει η κουβέντα, αν στο πει και ο ιδιος. Μην πας όμως κατευθείαν, α εμαθα για το πρόβλημα σου και θελω να σε βοηθήσω δεν νομίζω να βγει σε καλό και ίσως φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που βλεπεις πως έχει θυμό ακόμη απέναντι σου, γνώμη μου είναι να μην τον πλησιάσεις καν, γιατί ίσως αν τα κρατάει και μέσα του όλα αυτά, να ξεσπάσει πάνω σου στο τέλος. Όσο για τις τύψεις που νιώθεις καλύτερα να μην το σκέφτεσαι το όλο θέμα γιατί μόνο κακό κανεις στον εαυτό σου. Ένιωθες πως δεν πήγαινε άλλο η σχέση σου μαζί του, έκρινες αυτό και το έπραξες, τώρα ότι έγινε έγινε και με το να νιώθεις τύψεις δεν θα πετύχεις κάτι. Αντιθέτως θα στεναχωριέσαι εσύ περισσότερο και δεν νομίζω να ειναι κατι που το θες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...παντως μανταμίτσα, το μέλος έχει και ένα ποιντ.
    Στο άλλο θέμα μιλούσες για σημαντικά οικονομικά προβλήματα που σε αναγκάζουν να μένεις με τους γονείς και εδώ θες να βοηθήσεις τον πρώην οικονομικά, με ένα όπως είπες μεγάλο ποσό.
    Παράλληλα, χωρίσατε ακριβώς γιατί είχες παράπονα από εκείνον, όπου με τη στάση του έκανε τη σχέση να μη "τραβάει".
    Αν ήθελε να συνεχίσετε θα σου έδινε έστω μια υπόσχεση πως θα προσπαθήσει.
    Αφού δεν το έκανε, έχει περάσει ένα διάστημα και δεν ασχολείται, με αυτή την κίνηση (να του προτείνεις βοήθεια) θα νιώσει πως ζητάς επανασύνδεση.
    Γνώμη μου,
    Δεν είπα ποτέ όμως πως θα του προσέφερα ολόκληρο το ποσό... Πού να τα βρω?? Μίλησα για μια μικρή βοήθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by LeelaT View Post
    Γεια σου και από εμένα φίλη μου, διάβασα το μήνυμά σου και καταλαβαίνω από όλα αυτά πως πρόθεση σου, είναι να τα ξαναβρείς με τον φίλο σου. Το να τον βοηθήσεις οικονομικά πιστεύω πως ίσως είναι και μια δικαιολογία για να μπορέσεις να τον προσεγγίσεις. Καλύτερα όμως αν θες να τον ξαναφέρεις στην ζωή σου, να βρεις κάποιον αλλον λόγο γιατί αν πας με το σκεπτικό ότι θες να τον βοηθήσεις κτλ ίσως το πάρει στραβά εφόσον εσύ είσουν αυτή που τον άφησες κιόλας εξ αρχής. Αν τώρα πιστεύεις πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, καλύτερα να μην τον πλησιάσεις με σκοπό να του προσφέρεις βοήθεια. Μπορείς απλά να προσπαθήσεις κατά την γνώμη μου να του μιλήσεις αρχικά τελείως φιλικά γεια τι κανεις κτλ και αν δεις θετική αντίδραση από αυτόν τότε συνεχίζεις σε αυτό που θες (σιγά σιγά) και αν το φέρει η κουβέντα, αν στο πει και ο ιδιος. Μην πας όμως κατευθείαν, α εμαθα για το πρόβλημα σου και θελω να σε βοηθήσω δεν νομίζω να βγει σε καλό και ίσως φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που βλεπεις πως έχει θυμό ακόμη απέναντι σου, γνώμη μου είναι να μην τον πλησιάσεις καν, γιατί ίσως αν τα κρατάει και μέσα του όλα αυτά, να ξεσπάσει πάνω σου στο τέλος. Όσο για τις τύψεις που νιώθεις καλύτερα να μην το σκέφτεσαι το όλο θέμα γιατί μόνο κακό κανεις στον εαυτό σου. Ένιωθες πως δεν πήγαινε άλλο η σχέση σου μαζί του, έκρινες αυτό και το έπραξες, τώρα ότι έγινε έγινε και με το να νιώθεις τύψεις δεν θα πετύχεις κάτι. Αντιθέτως θα στεναχωριέσαι εσύ περισσότερο και δεν νομίζω να ειναι κατι που το θες.
    Τα έχω συνειδητοποιήσει όλα αυτά κ σ' ευχαριστώ.
    Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλώ φαιά ουσία πλέον για το θέμα.
    Ότι έγινε έγινε, αν γινόταν κάτι άλλο θα γινόταν τόσο καιρό.

Junior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    αφου δε ξερεις τι να μου πεις τοτε γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις;
    δε νομιζω να ειναι το ιδιο να δωσεις μια οικονομικη βοηθεια μια φορα σε καποιον που εχει αναγκη κ το να δινεις εφ'ορου ζωης καποια χρηματα για να ζησεις... μη τα συγκρινεις.
    επισης δεν εχω καταλαβει που κολλαει ο αριθμος των σχεσεων μου (που δε σε αφορα) κ το αν με εχουν η τους εχω παρατησει, με αυτο που συζηταμε τωρα εδω...
    οπως κ να χει... thanks για την απαντηση.
    τι εννοεις δεν ξερω μανταμιτσα(σαν να λεμε νιτσα?)?μια χαρα ξερω,αν δεις κανεις τα μηνυματα σου καταλαβαινει πολλα για σενα αλλα και γενικα,εγω βλεπω μια εμμονη που εχεις να ανοίγεις διαφορα θεματα για τους πολλους πρωην που ειχες και σε παρατησαν,και γενικα παρατηρω μια διχογνωμια μεταξυ αυτων που γραφεις εσυ η ιδια..τελος παντων φαινεται ο αριθμος των πολλων σχεσεων σου,,και σαν αντρας σου λεω ότι αυτό μας επηρεαζει αρνητικα,να είμαι μια γυναικα τοσο μεταχειρισμενη.. οσο για αυτό που λες για μπηκα στο κοπο να γραψω,τι εννοεις?δημοσιο φορουμ ΕΙΝΑΙ,πως το εχεις στο μυαλο εσυ το σαιτ αυτό?οτι θα γραφουν μονο τα ατομα που εσυ με καποιο απροσδιορηστο κριτηριο σε βολευουν να γραφεις..δεν είναι ετσι..νιτσα..ουπς μανταμιτσα εννοω..

Senior Member
    Κ ξαναγυρναω κ αναρωτιεμαι...
    Πως να καταφερω να τον βγαλω ΕΝΤΕΛΩΣ απ το μυαλο μου οταν τον βλεπω καθε μερα στη δουλεια;;

Senior Member
    remedy ναι, αυτη η περιπτωση ειναι.. γιατι ρωτας;
    Κ ξαναγυρναω κ αναρωτιεμαι...
    Πως να καταφερω να τον βγαλω ΕΝΤΕΛΩΣ απ το μυαλο μου οταν τον βλεπω καθε μερα στη δουλεια;;
    νομιζω οτι τωρα ρωτας κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο του αρχικου μηνυματος σου.
    θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι η αναγκη που νοιωθεις ειναι οχι να βοηθησεις οικονομικα, αλλα να ξαναβρεθεις πιο κοντα του.
    αν δεν το θελει κι εκεινος, μονο πονο θα σου προσφερει η ενασχοληση.
    το οτι εχετε καθημερινη τριβη ειναι μεγαλο προβλημα, συμφωνω.
    μονο ο χρονος θα σε βοηθησει, η οσο το δυνατον λιγοτερη δικη σου ενασχοληση, κι ας ελπισουμε, μια ΑΛΛΗ καλη γνωριμια, συντομα..

Senior Member
    οσο για το λινκ,ειχα βαλει αλλο.
    ηθελα να σε ρωτησω αν προκειται γι αυτην εδω την περιπτωση
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...87%CE%B5%CE%AF

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι τωρα ρωτας κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο του αρχικου μηνυματος σου.
    θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι η αναγκη που νοιωθεις ειναι οχι να βοηθησεις οικονομικα, αλλα να ξαναβρεθεις πιο κοντα του.
    αν δεν το θελει κι εκεινος, μονο πονο θα σου προσφερει η ενασχοληση.
    το οτι εχετε καθημερινη τριβη ειναι μεγαλο προβλημα, συμφωνω.
    μονο ο χρονος θα σε βοηθησει, η οσο το δυνατον λιγοτερη δικη σου ενασχοληση, κι ας ελπισουμε, μια ΑΛΛΗ καλη γνωριμια, συντομα..
    αι η αληθεια είναι πως ρωτάω κάτι διαφορετικό, απλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο ποστ, θα γινόμουν κουραστική πιστεύω....
    Το ότι δε μου μιλάει (πλέον ούτε εγώ, ενώ πριν μια ανθρώπινη καλημέρα του την έλεγα χωρίς να παίρνω απάντηση), είναι κάτι το οποίο το ξεπερναω, μπορει στη θέση του κ εγώ το ίδιο να έκανα.
    Ακόμα κ να γίνει γνωριμία η καθημερινή επαφή με κάνει κ σκέφτομαι πολλά..

Senior Member
    αι η αληθεια είναι πως ρωτάω κάτι διαφορετικό, απλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο ποστ, θα γινόμουν κουραστική πιστεύω....
    Το ότι δε μου μιλάει (πλέον ούτε εγώ, ενώ πριν μια ανθρώπινη καλημέρα του την έλεγα χωρίς να παίρνω απάντηση), είναι κάτι το οποίο το ξεπερναω, μπορει στη θέση του κ εγώ το ίδιο να έκανα.
    Ακόμα κ να γίνει γνωριμία η καθημερινή επαφή με κάνει κ σκέφτομαι πολλά..
    Ο τυπος, ειναι αυτος στο λινκ που εβαλα χθες, με το 'timing"?

Senior Member
    Ο τυπος, ειναι αυτος στο λινκ που εβαλα χθες, με το 'timing"?

οχι δεν ειναι.

Senior Member
    δεν καταλαβαινω ομως γιατι κολλας τοσο πολυ, αφου τον χωρισες εσυ...

Senior Member
    Αν δεν σε επηρέαζε πολύ στην αρχή, μου φαίνεται οτι μάλλον ενέδωσες στο συναίσθημα του "Γιατί ρε γαμώτο δε μου λέει ούτε μια καλημέρα!".

Αυτό πάντως δείχνει ανεπίλυτα θέματα και από τις 2 πλευρές, αν είναι του στυλ, ερχόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο και προσπαθούμε να αγνοήσουμε ο ένας τον άλλο. Σαν να κρατάμε μούτρα.
    Αν είναι απλώς το οτι δεν έχουμε κάτι να πούμε και ούτε συντρέχουν λόγοι συνεργασίας, θα ήταν θετικό και πιο εύκολο.

Έτσι είναι δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των σχέσεων στον ίδιο εργασιακό χώρο... Ο πιθανός χωρισμός είναι κύριος ανασταλτικός παράγοντας.

Senior Member
    δεν καταλαβαινω ομως γιατι κολλας τοσο πολυ, αφου τον χωρισες εσυ...
    Καλη η ερωτηση σου... ισως γιατι ειμαι ενοχικη κ επιρρεπης στα πισωγυρισματα...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast