Results 1 to 15 of 64
-
19-12-2014, 17:59 #1
Ολα στο Μηδεν !!! Λυση η αυτοκτονια ......
Καλησπερα καλοι μου συνανθρωποι... Σας ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες.
Λυπαμαι πολυ που αντι να ειμαι εξω να ψωνιζω με τους συνανθρωπους μου πλεον ζω μονος μου τελειως μεσα σε ενα σπιτι. Οπως εχω πει σε πολλα παλαιοτερα θεματα διατηρουσα μια σχεση τα τελευταια 4 περιπου χρονια με εναν οριακο ανθρωπο που απλα πλεον εχω τη γνωση οτι με απατουσε κατα συρροη με αιτιολογια οτι παντα φταιω εγω ειτε επειδη δεν μπορουσα να τη διασκεδασω πλεον ειτε επειδη τσακωνομασταν γιατι στα προβληματα της της εβρισκα λυσεις οι οποιες απλα δεν τις ηθελε γιατι της αρεσε να γκρινιαζει συνεχως με κοροιδευε μεσα στα μουτρα μου λεγωντας μου χιλιαδες ψεμματα μεχρι που καποια ημερα πλεον δεν αντεξα και χωρισαμε με πολυ ασχημο τροπο. Οπως καταλαβαινετε οσο και αν απαλαχτηκα απο το ψεμμα την κοροιδια και το "κερατο" πλεον ζω μονος μου τελειως χωρις φιλους και γνωστους γιατι δεν ηθελε να μιλαω με κανεναν μιας και ολοι ηταν παρανομοι οι φιλοι μου η τις φιλες μου τις ειχα ακουμπησει σεξουαλικα πραγμα που ποτε δεν ισχυε μιας και ειμαι ανθρωπος του σπιτιου και της δουλειας. Δυστηχως διατηρω ενα μαγαζι υγειονομικου ενδιαγφεροντος με την αδερφη μου απο το οποιο σημερα με εδιωξε κακην κακως λεγοντας με αχρηστο και ανικανο και οτι με πηρε στο μαγαζι της επειδη πολυ κακως με λυπηθηκε κατι που δεν ισχυει γιατι εγω ειμαι ο τεχνιτης .... Εν παση περιπτωση εχω βρεθει να ειμαι μονος μου χωρις φιλους, σχεση, οικογενια, παρεες, δουλεια κλπ. Για μενα τι πιο ωραιο να δοσω ενα ωραιοτατο τελος στη ζωη μου αφοθ πρωτα το διασκεδασω λιγο σημερα το βραδυ θα πιω τα ποτα μου μονος μου θα ακουσω τη μουσικη που αγαπαω και μετα Adios Amigos.... Εχω ξεχασει να σας αναφερω οτι πασχω απο καταθλιψη η οποια οταν διαγνωστηκε απο ψυχιατρο ημουνα μεσα στη σχεση και η κοπελα με κοροιδευε καθημερινα λεγοντας μου αν πηρα τα χαπια μου ειρωνικα με σκοπο να με βγαλει τρελλο...... Θα ηθελα τις γνωμες σας. Η ωρα ειναι 18:00 λιγες ωρες απομενουν για μενα πλεον.......
Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.
- 19-12-2014, 18:28 #2
Εγώ λίγα θα σου πω γιατί πρέπει να φύγω.
Καλό είναι όταν έχουμε να πάρουμε μια τόσο σοβαρή απόφαση (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) να είμαστε ψύχραιμοι και να μην έχουμε κατάθλιψη.
Γιατί αυτός που έχει κατάθλιψη έχει απολύτως διαστρεβλωμένη οπτική της πραγματικότητας. Επίσης, οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η χειρότερη περίοδος για όσους δε νιώθουν καλά. Οπότε, είναι λογικό να αισθάνεσαι χειρότερα αυτές τις μέρες.
Εγώ μπορώ να σου εγγυηθώ ότι κάποια στιγμή θα είσαι πολύ καλύτερα, πιθανόν θα έχεις γιατρέψει και την κατάθλιψη και θα είναι πολύ κρίμα να μην είσαι εδώ να απολαμβάνεις τη ζωή. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να το πιστέψεις ή δεν έχεις τη διάθεση να το πιστέψεις.
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και νηφαλιότητα.
Αυτό που θα συμβούλευα ένα φίλο που είναι σ' αυτή την κατάσταση, είναι αρχικά να το αναβάλει.
Έχει όλο το χρόνο μπροστά του να το κάνει εφόσον το θέλει και σ' ένα μήνα, για παράδειγμα.
Όμως μέσα σ' ένα μήνα συχνά έρχονται τα πάνω κάτω. Και στη ζωή μας και στη διάθεσή μας!
19-12-2014, 18:32 #3
Εγώ προτείνω να ποιείς τα ποτακια σου,να ακούσεις την μουσικούλα σου,να φας τίποτα καλο,και μετά να ξεραθείς για ύπνο.
Αύριο ξημερώνει νέα μέρα.
Όσο για των κόσμο,ας πάει να γαμηθεί ρε αδερφέ.
Υπάρχουν μερικά dis,οποτε μπορούμε και επιλέγουμε.
Ξυπνάς αύριο,ψάχνεις για νέα δουλειά,και όλα τα υπόλοιπα έρχονται.Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
19-12-2014, 18:43 #4
Humans are lumps of meat.
19-12-2014, 19:51 #5
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.... Νιοθω τοσο μονος και αχρηστος που πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω. η αυτοεκτιμηση μου ειναι τοσο χαμηλα.....
19-12-2014, 20:10 #6
Πολλοί είναι μονοι και άχρηστοι.
Πολλοί νιώθουν μονοι και άχρηστοι.
Πολλοί είναι άχρηστοι αλλα όχι μονοι.
Πολλοί είναι μονοι αλλα όχι άχρηστοι.
Σαλάτα.
Είπαμε τι θα κανεις.
Η ζωή,είναι για το πέος,στο μεγαλύτερο μέρος της.
Αυτή είναι η αλήθεια*
Αλλα υπάρχουν και τα ωραία.
Από κει και πέρα,επιλογή του καθενός,σε ποια θέλει να σκαλώσει.
Μια αυτοκτονία ανά 30 δευτερα...
Τι σημασία έχει,ο κόσμος θα συνεχίσει...
Το θέμα είναι εάν θες εσύ να συνεχίσεις.
Και μην ευχαριστείς για τίποτα,αυτά στα λέει κάποιος που πριν μια bdomada έκατσε και κοίταζε έναν τοίχο,μιση ώρα,με θηλιά γύρο στον λαιμό...
Απλά δεν μπόρεσα...
Όχι γιατί,άλλαξε κάτι,η γιατί περιμένω να αλλάξει κάτι.
Λόγο εγωισμού,νιώθω ότι θα κάνω χάρη στα τόσα μαϊμουδάκια που την περνάνε μια χαρά με το προγραμματισμένο τρόπο ζωής τους,και την ευφυΐα σκύλου.
Οποτε,πειές,άκου,φάε,πέσε για ύπνο,και αύριο,πάλι από την αρχή.Humans are lumps of meat.
19-12-2014, 20:16 #7
Μην το κάνεις. Επικοινώνησε ξανά με τον ψυχίατρο η με άλλον γιατρό. Πες του ότι σκέφτεσαι να κάνεις κακό στον εαυτό σου.
19-12-2014, 20:17 #8
Καλησπέρα alfapark2001
Αν και βρίσκεσαι υπό την επήρεια όλων αυτών των δυσάρεστων καταστάσεων που έζησες, θα ήθελα να σου πω ένα πράγμα μόνο η ζωή είναι πολύτιμη. Και θα ήθελα να το πω αυτό σε όλα τα παιδιά που γράφουν στο φόρουμ ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν.
Και αντί να φλυαρήσω πολύ θα παραθέσω ένα βίντεο που ελπίζω να μπορείς να παρακολουθήσεις.
Η ιστορία μιας γυναίκας που ονομαζόταν Έλεν Κέλλερ. Η οποία από μωρό ήταν τυφλή και κουφή. Ναι, μπορείς απλά να το φανταστείς αυτό? Το απόλυτο σκοτάδι και η απόλυτη σιωπή. Και όμως στη ζωή της έκανε πολλά, έγινε συγγραφέας, ταξίδεψε και βοήθησε πολύ κόσμο ως ακτιβίστρια.
Αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε ποτέ να δει τη θάλασσα ή τα βουνά, τα χρώματα της φύσης, να απολαύσει κανονικά τη μουσική, να ακούσει τη φωνή ενός ανθρώπου ή να δει έστω και ένα χαμόγελο, να δει την ίδια της τη γραφή και τα βιβλία, και να κάνει όλα αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα..., αν αυτή που τόσο την αδίκησε η ζωή κατάφερε να τη χαρεί, να κάνει πράγματα πολλά μέχρι μεγάλη ηλικία και να βοηθήσει τους συνανθρώπους της, γιατί να μη μπορείς να το κάνεις και εσύ?
Και αν βρέθηκες τώρα σε τόσο δύσκολες στιγμές αναθεώρησε τις σκέψεις σου αυτές και μη το βάλεις κάτω ποτέ. Δε θα πω άλλα, καλή δύναμη και δώσε και άλλες ευκαιρίες στον εαυτό σου και στη ζωή σου.
19-12-2014, 20:26 #9
Πάρε στο 1018 είναι γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία. Πληκτρολόγησε στο γκούγκλ (Στοπ στην αυτοκτονία) και διάβασε το αν σκέφτεσαι να βλάψεις τον εαυτό σου. Καλή τύχη
19-12-2014, 21:42 #10
Η ζωη εχει μεγαλη γκαμα γευσεων..εχει γλυκα , εχει πικρα , ξινισμα! Πρεπει να εχουμε δυναμη να δοκιμαζουμε ολες τις γευσεις που μας δινονται ανα διαστηματα , τιποτα δεν ειναι μονιμο!Ουτε η χαρα, ουτε και η λυπη. Ισως αυτη η ανισορροπια την κανει και πιο ενδιαφερουσα την ζωη γιατι το ενα δινει νοημα στο αλλο (λυπη-χαρα) . Μην το βαζεις κατω και να εισαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα φτιαξουν ολα..Και τελος βοηθησε λιγο την αυτοεκτιμηση σου , μην δεχεσαι κανεναν να σε τσαλαπαταει , οποιος και αν ειναι.
19-12-2014, 22:08 #11
Τι να πω ρε παιδια με εχετε συγκινησει ολοι τοσο πολυ. Πηγα γυμναστηριο και μολις γυρισα επεισα τον εαυτο μου να παω να σηκωθω και να παω ενω το απογευμα ειχα ανεβει ταρατσα και κοιτουσα το υψος για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα γλιτωσω....λεω να κοιμηθω ησυχος σημερα και το αναβαλω για αυριο ποτε δε ξερεις τι ξημερωνει αυριο.... ομως σιγουρα θα ειμαι ανεργος. και γιορτες και ανεργος αχαχαχα
Αυτό που θα συμβούλευα ένα φίλο που είναι σ' αυτή την κατάσταση, είναι αρχικά να το αναβάλει.
Έχει όλο το χρόνο μπροστά του να το κάνει εφόσον το θέλει και σ' ένα μήνα, για παράδειγμα.
19-12-2014, 22:10 #12
Εσυ και αλλα 2 εκατομμυρια ειστε ανεργοι..Και γιορτες και ανεργοι!! :P
19-12-2014, 22:46 #13
Να σου πω κατι το ανεργος δε με νοιαζει μετα τις γιορτες θα βρω δουλεια και ειμαι σιγουρος τη μοναξια δε μπορω με τιποτα....
19-12-2014, 23:21 #14
Χαίρομαι για σένα. Να είσαι δυνατός και να μιλάς με τον κόσμο. Ξέρεις καμιά φορά καλύτερα μόνος παρά με κόσμο που σε κάνει να νιώθεις πιο μόνος
19-12-2014, 23:24 #15
Ειμαι τοσο πληγωμενος απο τους ανθρωπους που νομιζα πως με νοιαζονται και με αγαπανε που πραγματικα δεν μπορω πλεον να πιστεψω κανεναν.... Παλευω να τα καταφερω δεν ξερω τι θα γινει!!!