Ολα στο Μηδεν !!! Λυση η αυτοκτονια ...... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Senior Member
    [QUOTE=marian_m;516579 Έτσι κι αλλιώς πότε δεν μου άρεσε να κάνω κάτι επειδή το κάνουν όλοι οι άλλοι!
    Δες το έτσι λοιπόν. Και σκέψου ότι υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες και πολλά ακόμα Χριστούγεννα που θα έρθουν και μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά!

Εσυ δλδ ψηνεις αρνι τα Χριστουγεννα , και το Πασχα στολιζεις δεντρο και τρως γαλοπουλα .

Senior Member
    Δεν ενοω εθυμοτυπικα ομως το να μιλαω στο ταβανι μονος μου στα 35 μου δεν ειναι το καλυτερο μου ειδικα γνωριζωντας οτι ολοι μου οι γνωστοι θα διασκεδαζουν και θα περνανε καλα

Αν σε παρηγορεί αυτό,θα σου πω ότι και εγώ στα 36 μου την παραμονή χριστουγέννων αλλά και μετά τις 00.00 που θα ειναι επίσημα ημέρα χριστουγέννων θα είμαι μόνος μου και στη δουλειά και θα κοιτάω και το ταβάνι αλλά και τα μηχανήματα.Το ίδιο και την παραμονή της πρωτοχρονιάς.Χρόνια τώρα...Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να πάω να αυτοκτονήσω

Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    Δεν ενοω εθυμοτυπικα ομως το να μιλαω στο ταβανι μονος μου στα 35 μου δεν ειναι το καλυτερο μου ειδικα γνωριζωντας οτι ολοι μου οι γνωστοι θα διασκεδαζουν και θα περνανε καλα
    ..δεν έχω διαβάσει ολο το θέμα σου, αλλά γιατί δεν θα είσαι και συ με τους γνωστούς σου να διασκεδάζετε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    Συνανθρωποι καλη σας ημερα.... μολις σηκωθηκα με τα 1000 ζορια απο το κρεβατι με μια ψυχολογια υπο το μηδεν. Χθες το τηλεφωνο μου δε χτυπησε ουτε απο εναν ανθρωπο περπατησα μονος μου προσευχηθηκα πηγα βολτα μονος μου και ολα μονος μου. Οσο σκεφτομαι οτι μεθαυριο το βραδυ ειναι παραμονη χρηστουγεννων και εγω παλι θα κοιταζω το ταβανι ενω ολοι οι υπολοιποι θα διασκεδαζουν αρρωσταινω ακομα χειροτερα... Φανταστειτε οτι το δωρο μου για τα χριστουγεννα λεω να ειναι το τελος μου το σκεφτομαι και μου ανεβαζει το χαμογελο....λεω 12¨00 25/12 να καθαρισω απο ολους και ολα επιτελους....
    εγω προσωπικα..θα φοραω τις πυτζαμες μου ...τις παντοφλες μου..θα εχω ανοιχτη την τιβι..θα χαζοκοιμαμαι μεχρι να με παρει για τα καλα ο υπνος..θα φαω του σκασμου κ θα κοιμηθω κ θα τρεχει σαλακι στο πλαι..
    ποια διασκεδαση καλε μου??τι λες τωρα???εχουμε λεφτα για πεταμα πρωτον...κ δευτερον...ελεος!! με τα χριστουγεννα πια..για να βγαλουν λεφτα τα μπαρ κ τα κωλομαγαζα!! μα τι νοοτροπια ειναι αυτη?επειδη ειναι χριστουγεννα πΠΡΕΠΕΙ να διασκεδασω, ΠΡΕΠΕΙ να αγορασω πραγματα, ΠΡΕΠΕΙ να δω ανθρωπους..ρε κανεναν δε θελω να δω....ζαλαδα ειναι..μια χαρα εισαι φιλε μου! μη πιστευεις σε αυτες τις βλακειες..χριστουγεννα κ παπαριες.

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    εγω προσωπικα..θα φοραω τις πυτζαμες μου ...τις παντοφλες μου..θα εχω ανοιχτη την τιβι..θα χαζοκοιμαμαι μεχρι να με παρει για τα καλα ο υπνος..θα φαω του σκασμου κ θα κοιμηθω κ θα τρεχει σαλακι στο πλαι..
    ποια διασκεδαση καλε μου??τι λες τωρα???εχουμε λεφτα για πεταμα πρωτον...κ δευτερον...ελεος!! με τα χριστουγεννα πια..για να βγαλουν λεφτα τα μπαρ κ τα κωλομαγαζα!! μα τι νοοτροπια ειναι αυτη?επειδη ειναι χριστουγεννα πΠΡΕΠΕΙ να διασκεδασω, ΠΡΕΠΕΙ να αγορασω πραγματα, ΠΡΕΠΕΙ να δω ανθρωπους..ρε κανεναν δε θελω να δω....ζαλαδα ειναι..μια χαρα εισαι φιλε μου! μη πιστευεις σε αυτες τις βλακειες..χριστουγεννα κ παπαριες.
    ....δεν είναι όλοι άνθρωποι στη ίδια φάση.
    Αν δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τα περιμένεις πως και πως. Και φυσικά πρέπει να βγάλουν λεφτά τα μπαρ και τα @@μαγαζα, γιατί και εκεί δουλεύει κόσμος που δεν έχει μεροκάματα πέρα σπό σαββατοκύριακα.

Banned
    εγω βλεπω οτι οι περισσοτεροι δε βρισκουν νοημα σε οτιδηποτε επιδη δε γνωριζουν κ τοσο καλα αυτο που βλεπουν αν το γνωριζαν θα αλαζαν γνωμη. ολοι εχουν πηξει να βλεπουν γνωστους αγνωστους σε αυτη τη πολη κ βαριουνται τα παντα.

Banned
    Δεν είναι κάτι φοβερό οι γιορτές.. Λίγοι είναι αυτοι που περνούν πραγματικά καλά, οι περισσότεροι θέλουν να κοπανησουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κεφάλι κάποιου συγγενή . Χο Χο Χο.

Banned
    xo xo xo xo καλα χριστουγενα αρχιζει ο χαβαλες.

Senior Member
    Νομιζω πως το θεμα εχει παει σε ενα αλλο επιπεδο....

Banned
    Καθόλου χαβαλε δεν κάνω , λέω τα πράγματα πως έχουν για τους περισσοτερους.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν είναι κάτι φοβερό οι γιορτές.. Λίγοι είναι αυτοι που περνούν πραγματικά καλά, οι περισσότεροι θέλουν να κοπανησουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κεφάλι κάποιου συγγενή . Χο Χο Χο.
    ναι, αν κάνεις γιορτές με συγγενείς, μπορεί να σκεφτείς και άλλα ευχάριστα με το δέντρο :ΡΡΡ

Senior Member
    Δεν εχεις καθολου αδικο αυτο μας εχουν περασει ομως οτι γιορτες οικογενεια φιλοι χαχα χου χαχα χα δεντρο στολισμενο αγαπες τουμπανα κλπ..... Τωρα βλεπω και την αλλη πλευρα του νομισματος. Νομιζω πως Πρωτοχρονια θα παω συνταγμα να αλλαξω το χρονο... τι αλλο?

Banned
    Εγώ φέτος θα κάνω επανάσταση!! Μονο με την αδερφή μου και καμια έξοδο αν κάτσει.. Τσου ρεεε!

Senior Member
    και εγω καπως ετσι μονο με το σκυλο μου τι να πω......?????Μεχρι περυσι ειμασταν σπιτι με παρεα πλεον κολλητη η μοναξια!!!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast