Ολα στο Μηδεν !!! Λυση η αυτοκτονια ...... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Banned
    Φίλε μου εσυ να νιώθεις καλά με εσένα και στο σπίτι να κανεις πρωτοχρονιά με ενα καλό κρασακι μόνος σου δεν τρέχει τίποτα!

Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    και εγω καπως ετσι μονο με το σκυλο μου τι να πω......?????Μεχρι περυσι ειμασταν σπιτι με παρεα πλεον κολλητη η μοναξια!!!
    ...γι αυτό σε ρώτησα και δεν μου απάντησες: είναι επιλογή σου, ή επιλογή τους;

Senior Member
    Επιλογη μου σιγουρα οχι. ομως απο το να ειμαι με κοσμο που με κοροιδευουν προτιμω μονος μου με το σκυλο μου!!!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγώ φέτος θα κάνω επανάσταση!! Μονο με την αδερφή μου και καμια έξοδο αν κάτσει.. Τσου ρεεε!

έλα παραδέξου , το ένα μάτι θα κοιτάει την αδερφή σου και το άλλο εδώ μέσα ...χα!!

Banned
    Quote Originally Posted by karidi View Post
    έλα παραδέξου , το ένα μάτι θα κοιτάει την αδερφή σου και το άλλο εδώ μέσα ...χα!!
    Εννοειται θα μπω και εδω!!Δεν θα ευχηθω στο paoki?? Αν ειναι δυνατον!! χα!

Junior Member
    Αλέξανδρος_77 τι κανεις? μπορεις να μου στείλεις λιγο στο inbox?

Banned
    ετσι κ ετσι ειμαι σε μια φλατ κατασταση ουτε ασχημα ουτε καλα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ετσι κ ετσι ειμαι σε μια φλατ κατασταση ουτε ασχημα ουτε καλα...
    υπάρχει ακόμα εκείνη η σελίδα, για κουβέντα?

Senior Member
    ποια σελιδα???

Ναι, σιγά μη διασκεδάζουν όλοι οι άλλοι! Εγώ τσακώθηκα με τον αδελφό μου παραμονές Χριστουγέννων και έκανα Χριστούγεννα με την πεθερά. Ξεφάντωσα λέμε!

Senior Member
    ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ απο οτι φενεται ολο το παραμυθι γινεται για το Θεαθηναι στην πραγματικοτητα ολοι φορανε ενα ψεφτικο χαμογελο και πανε στα σπιτι των αλλων για να "περασουν καλα" Παραμονη χριστουγεννων ειχα παει βολτα το σκυλο μου αργα και εβλεπα σε ολα τα σπιτια τους αντρες στο μπαλκονι να βριζουν "αντρικες κουβεντες" και τις γυναικες μεσα να κουτσομπολευουν αυτο μας εχουν περασει για διασκεδαση αυτο ξερουμε αυτο αγαπαμε δυστηχως....

Συμφωνώ! Απλά, αισθάνεσαι άσχημα επειδή πολύς κόσμος φαίνεται να διασκεδάζει αυτές τις ημέρες και λες εγώ γιατί όχι? Τί είμαι?
    Σήμερα το πρωί ήρθε μια γειτόνισσά μου για να μου περιγράψει πόσο εκπληκτικά πέρασε αυτές τις ημέρες που ήταν καλεσμένη με τον άντρα της σε ένα σωρό ρεβεγιόν, πάρτυ, τραπέζια, κλπ. και με ρώταγε, εσείς δεν πήγατε πουθενά ε? Αχ, τι κρίμα! γνωρίζοντας ότι ο άντρας μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα κατάθλιψης τα τελευταία χρόνια και δεν μπορεί να πηγαίνουμε σε χώρους με πολύ κόσμο, γιορτές, μουσικές κλπ. Ήθελε δηλαδή να αισθανθεί καλά λυπόμενη εμένα και κάνοντάς με να αισθανθώ άσχημα. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι για κάποιους λόγους δεν διασκέδασε στην πραγματικότητα αλλά προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της για το αντίθετο κάνοντας σύγκριση με την δική μου κατάσταση.
    Η αλήθεια είναι ότι επειδή αυτές τις ημέρες μαζεύονται οι οικογένειες και οι φίλοι, οι περισσότεροι θα αναγκαστούν να συναναστραφούν κάποιους συγγενείς ή γνωστούς που ούτε στον εφιάλτη τους δεν θα ήθελαν να τους ξανασυναντήσουν. Κάνουν λοιπόν την καρδιά τους πέτρα, τα άντερά τους γαρδούμπα, την γλώσσα τους κόμπο και περιμένουν να περάσει η ώρα πίνοντας και κανένα ποτηράκι για να ελαφρύνει η παρωδία της βραδιάς.
    Εντάξει, κάποιοι περνάνε και πολύ ωραία. Και μακάρι να περνάνε ωραία γιατί οι καλές στιγμές είναι λίγες για τους ανθρώπους και πάντα την επόμενη στιγμή δεν ξέρεις τί θα σε βρει. Έχει τύχει να ζηλέψω κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων στην ζωή μου και να πω¨νά ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, τα έχει όλα, γιατί όχι εγώ? Δεν το ξανακάνω όμως επειδή έτυχε να του συμβεί μετά κάτι πολύ δύσκολο που εγώ δεν θα το άντεχα ενώ εκείνη το άντεξε.

Senior Member
    Καποτε ειχα ενα φιλο με αμυθυτη περιουσια απειρες γυναικες και φιλους κουκλος ολοι τον ζηλευανε 29 χρονων εφυγε απο τη ζωη στα καλα του καθουμενου. Καθε σπιτι τα κλειδια του λεει μια παροιμια.... Εγω εχω περασει τις πιο ηρεμες γιορτες της ζωης μου περυσι τσακωνομουνα με την πρωην μου γιατι με εγραφε και με εβριζε και μου μιλουσε ασχημε μεχρι που την πρωτοχρονια ενω ειμαστε σε παρεα καλεσμενοι αρχισε να με βριζει και να μου λεει οτι θελει να χωρισουμε και ολα αυτα στα καλα καθουμενα επειδη απλα ειχε πιει. Φετος δοξα το θεο πρωτη φορα περναω μοναχικες γιορτες και απο οτι φενεται δεν ειναι και καθολου ασχημα..... Ειχα τρομοκρατηθει στην αρχη φοβουμενος το τι θα γινει και πως θα ειναι αλλα απο οτι φενεται η ηρεμια ειναι το μεγαλυτερο αγαθο που μπορει να εχει ενας ανθρωπος.

Member
    alfapark2001 ειμαι 19 χρονων και περιπου στην ιδια κατασταση με σενα. Εχω ΙΔΨ και αγοραφοβια σε πολυ μεγαλο βαθμο. Απο μικρο που θυμαμαι τον εαυτο μου σχεδον παντα ημουν μονος μου, χωρις φιλους. Ετσι ειμαι και τωρα, δεν εχω εναν ανθρωπο να παρω τηλεφωνο και να του πω παμε για ενα καφε. Αυτες οι μερες ειναι οι χειροτερες, γιατι βλεπω ολους τους γνωστους μου εξω με παρεες να διασκεδαζουν ενω εγω ειμαι κλεισμενος μεσα στο σπιτι. Γνωριζω ομως οτι και αφου περασουν οι γιορτες το ιδιο θα ειναι παλι, ξανα μονος.. σκεφτομαι και εγω πολλες φορες την αυτοκτονια αλλα δεν εχω προσπαθησει τιποτα ακομη. Δεν ξερω, ισως γιατι φοβαμαι, ισως γιατι βαθια μεσα μου θελω να ζησω.. ειμαι πολυ μπερδεμενος. Ευχομαι να εισαι καλα και χαρουμενος παντα οπως ΕΣΥ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

Senior Member
    Να ζήσουμε θέλουμε... Γιατί βαθιά μέσα μας υπάρχει η ελπίδα ότι ίσως, κάποτε, κάπως, κάτι θα αλλάξει. Κάτι θα αλλάξουμε.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast