Ολα στο Μηδεν !!! Λυση η αυτοκτονια ...... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 64 of 64
    Senior Member
    Καλοι μου συνανθρωποι ενα μονο πραγμα μπορουμε να λεμε στους εαυτους μας και στο Θεο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτο που περναμε θελουμε να ζησουμε και να ευτυχησουμε ομως αυτο θα το κανουμε ΜΟΝΟ αν αγαπησουμε εμας πρωτα απο ολα εμας καντε οτι σας αρεσει οτι αγαπατε χωρις να νοιαζεστε για το τι θα πουν οι αλλοι δεν υπαρχει κανενας αλλος εκτος απο εμας ο εαυτος μας η ζωη μας και η πνοη μας. Το βραδυ οταν κλεινεις τα ματια σου για να κοιμηθεις ειτε εισαι με καποιον ειτε οχι τα ονειρα ανηκουν σε εμας και μονο σε εμας. Σημερα ξυπνησα μετα απο πολυωρη συζητηση με τον εαυτο μου και ξερετε τι καταλαβα ΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΑΣ.... Ο Οσσο λεει οτι τι φοβασαι τη μοναξια? κατσε μονος σου για ποσο θα τη φοβασαι οταν πλεον καταλαβεις οτι δεν μπορει να σου κανει τιποτα .... Φοβασαι το σκοταδι? κατσε κλεισμενος μεσα σε ενα δωματιο χωρις φως κλαψε πονα κανε οτι θες μετα απο καποια ωρα θα καταλαβεις οτι δεν μπορει να σου κανει τιποτα απολυτως. Για πρωτη φορα στη ζωη μου εχω αρχισει να μη φοβαμαι τη μοναξια και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο ηταν η μεγαλυτερη μου φοβια.... Ας μας αγαπησουμε και ποτε δε θα ξανα ειμαστε μονοι σε αυτη τη ζωη!!!

Ναι. και γιατί να μην γίνουμε οι ίδιοι ο καλύτερος φίλος του εαυτού μας?

Senior Member
    Αυτο ακριβως εχω κανει εγω. Πλεον καταφερα να περναω καλα με εμενα κατι που ειχα να το νιοσω παρα πολλα χρονια. Δυστηχως οταν βασιζεις τα ονειρα σου πανω σε αλλους ανθρωπους μαζι με αυτους φευγουν και τα ονειρα. Αρα ονειρευομαι πλεον μονο για εμενα και οποια η οποιος ενδιαφερετε ας μπει στο ονειρο αλλα ειναι πλεον ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ετσι κ ετσι ειμαι σε μια φλατ κατασταση ουτε ασχημα ουτε καλα...

Εσυ Αλεξ εισαι μονιμως σε μια κατασταση Ζεν !!! πως τα καταφερνεις ..............

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345