αντίδραση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    favvel
    Guest

αντίδραση

γεια σας ξανά..θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που σκέφτομαι εδώ και χρόνια..
    κατά καιρούς σκέφτομαι(όχι συνέχεια)πέρα απ'την αυτοκτονία που η σκέψη της έχει γίνει η καλύτερή μου φίλη..μιας και δεν έχω κάποιο σκοπό να με κρατάει στη ζωή..πέρα απ'αυτό όμως, σκέφτομαι τι θα κάνω για να επιβιώσω χωρίς να στηρίζομαι στους γονείς μου..επειδή έχω απογοητευτεί μιας και έχουν περάσει τα χρόνια και δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου,θεωρώ ότι είμαι ανίκανη να βρω μια δουλειά (όχι να δουλέψω)..
    Οπότε σκέφτομαι πώς θα συνδυάσω την ανικανότητά μου να βρω μια δουλειά με την ανάγκη μου να ανεξαρτητοποιηθώ απ'τους γονείς μου για να μη με λένε χαραμοφάισσα..(ο κόσμος πιο πολύ γιατί οι γονείς μου είναι χαρά τους να με φροντίζουν δε θέλουν να μεγαλώσω ούτε να φύγω απ'το σπίτι!)..

Σκέφτομαι λοιπόν να γίνω άστεγη(και δε θα εξαρτώμαι απ'τους γονείς,και δε θα δουλεύω)..Θα εξαρτώμαι όμως απ'το κράτος..πάλι χαραμοφάισσα θα είμαι αλλά όχι των γονιών μου άμεσα αλλά έμμεσα..δλδ με αυτόν τον τρόπο θα τρώω χρήματα από όλους τους πολίτες αφού θα πληρώνει το κράτος για το φαγητό μου και την στέγη μου(όποτε την έχω αυτήν)..
    Βασικά το ίδιο πράγμα είναι με αυτό που κάνω τώρα που κάθομαι σπίτι και με συντηρούν οι γονείς μου..έχει όμως μια διαφορά..

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορώ να εκδικηθώ και το κράτος δλδ έμμεσα τους συμπολίτες μου,επειδή συνεχίζουν και δουλεύουν τη στιγμή που κάποιοι άλλοι άνθρωποι δε βρίσκουν δουλειά..
    δλδ δεν πρέπει όλοι οι άνθρωποι να αλληλοβοηθηθούν προκειμένου να βρει ο ένας δουλειά στον άλλον?
    τι είναι αυτή η λογική επιτέλους ότι ο πιο καπάτσος,ο πιο ευέλικτος,αυτός που έχει τα περισσότερα μέσα επιβιώνει σε αυτόν τον κόσμο?διαφωνώ κάθετα με αυτήν την λογική.
    Κι επειδή όλος ο κόσμος νοιάζεται για το πώς θα βολευτεί αυτός και δε νοιάζεται για το διπλανό του,έτσι κι εγώ από αντίδραση θα γίνω άστεγη για να τρώω τα χρήματα του κόσμου..
    ή θα συνεργαστούμε ή θα κάνει ο καθένας ό,τι του κατεβεί..κι επειδή δε βλέπω διάθεση συνεργασίας επιλέγω να κάνω ό,τι μου κατεβαίνει..

Κανονικά θα έπρεπε το κράτος να επιφορτιστεί με το έργο της ανεύρεσης εργασίας σε όλους τους πολίτες του..όχι να ψαχνόμαστε εμείς με αποτέλεσμα ο πιο έξυπνος και πιο ικανός να βρίσκει δουλειά..θα έπρεπε όλοι να έχουν στρωμένη δουλειά με την ενηλικίωσή τους..
    Δουλειά της προτίμησης του καθενός όπου θα εκπαιδευτεί πριν αναλάβει το έργο του..
    Θα έρχεται ένα χαρτί στο κάθε παιδί που ενηλικιώνεται απ'το κράτος,θα του ζητάει να συμπληρώσει σε μια φόρμα σε τι θέλει να ειδικευτεί,το παιδί θα απαντάει κι ύστερα θα προσλαμβάνει το παιδί μια εταιρία η οποία θα το εκπαιδεύει κιόλας πάνω στο αντικείμενο που διάλεξε κι έπειτα το παιδί θα δουλεύει εφ' όρου ζωής σε αυτήν την εταιρία..

Αφού δεν είναι έτσι τα πράγματα προτιμάω να μη δουλέψω ποτέ μου όχι επειδή είμαι ανίκανη αλλά σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία της εργασίας..
    αυτά

Senior Member
    Favvel , καλη επιτυχια στο σχεδιο σου, σου ευχομαι να καταφερεις να γινεις αστεγη συντομα.
    Εχε ομως υποψην οτι το βραδυ στα παγκακια κανει κρυο και αν βρεχει κιολας μια πνευμονια την εχεις σιγουρη .
    Επισης το φαγητο στα συσσιτια δεν θα ειναι και τοσο νοστιμο οσο της μαμας σου , αλλα δεν νομιζω να σε πειραξει και τοσο.
    Αν στην πορεια ζοριστεις μπορεις να αλλαζεις σχεδιο και να γινεις ******* .Ετσι και θα πας κοντρα στην κοινωνια που θελει την γυναικα να κανει μονο συμβατικες δουλειες και στην Εκκλησια που θελει την γυναικα παρθενα και θα τρως τα χρηματα αγαμητων λιγουρηδων.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    συντροφισσα φαββελ συμφωνω μαζισου!!!¨)χεχε,, αυτά που λες είναι πολύ επαναστατικα!! μακαρι να μπορουσαν όλα τα νεα παιδια να εχουν το αληθινοτους δικαιωμα στην εργασια!!κανωνικα το ξερεις ότι το κρατος είναι υποχρεωμενο να παρεχει εργασια σε ολους τους πολιτες του!! δλδη αν υπηρχε δικαιοσυνη οντως το κρατος θα υποχρεούτο να εχει δουλειες!! το γραφει κι το συνταγμαμας!! αλλα εδώ,,στο ελλαντα μονο οι νομοι απέναντι σε εμας υπαρχουν!!
    Ουτοπικα αυτά που λες,,,αλλα ομορφα!! ξερεις, αν ολοι μας σαν αντιδραση βγαιναμε να μεινουμε στους δρομους συγουρα οσου ηταν πραγματικα αστεγοι θα σωνοντουσταν!! πρωτα από όλα αμεσως το κρατος -αφου θα εβλεπε ότι πουλαει, ότι εδώ παιζουν ψιφοι - αμεσως θα μαζευε αυτους τους δυστυχης συνανθρωπους μας ,αμεσως θα τους εβρισκε μια στεγη, κι θα ασχολειτε μαζιτους! διοτι οι αστεγοι δυστυχως δεν είναι τοσο ευκολο να ξανα μπουν στην κοινωνια μας!!βλέπεις όταν καποιος είναι καιρο αστεγος αλλαζει συμπεριφορα! θελει δουλεια από κοινωνικούς λειτουργούς, να τους ξανα φερουν τα ενδιαφερωντα, να τους ξανα φερουν στον συνηθες τροπο ζωης!! θελω να πω ότι δεν είναι, αντε τους βρήκαμε δουλεια, νοικιαζουν σπιτι κι όλα κομπλε!! αυτοι οι συνάνθρωποι μας εχουν δυστυχως σχεδόν ολοι καταθλιψη, μετα πρεπει να τους ξανα βρουμε κινητρα κι γενικα θελει αρκετη διαδικασια!διοτι είναι κι η κοινωνικοτητα στην εργασια τους, είναι κι η αποδωχη τους, όπως κι η συμπεριφορα που δυστυχως τοσο καιρο εχασαν στους δρομους! αφου από έναν κοσμο της βιας κι της ακαθοριστης ιδιοκτησίας πρεπει να ξανα βρουν την συνιδιοκτησια ,να ξανα μαθουν γενικα να επικοινωνουν όπως οι υπολοιποι!!
    θυγεις ένα τεραστιο θεμα, αυτό με τους αστεγους ,δυστυχως τους θυμωμαστε μονο τα χριστουγεννα !! είναι τοσο κριμα!! αν μπορούσαμε να ασχοληθούμε ολοι μας με αυτό το θεμα τωτες πραγματικα θα ειχαν μια ομορφη ζωη ξανα αυτοι οι ανθρωποι!! διοτι κι αυτοι όταν ηταν μικρα ειχαν ονειρα!!κι αυτοι ηθελαν να γινουν κατι καλο στην ζωη τους, ηθελαν να κανουν οικογενεια , να εχουν το σπιτακι τους,το αμαξακι τους ,την δουλιτσατους!! κι αυτοι θα ηθελαν να καθοντε όπως εμεις στην ζεστασιά του σπιτιουμας !! αλλα δυστυχως η ζωη κι ο σκληρος καπιταλισμος δεν ανεχετε αδυναμίες!! δυστυχως ο καπιταλισμος είναι ο σύγχρονος νομος της αρχαιας σπαρτης! οπου τους αδυναμους της κοινωνιας τους "ξερναγε" το συστημα! είναι τοσο κριμα που την ωρα που εμεις καθόμαστε στα ζεστα κι γραφουμε σε ένα πισι καποιοι αλλοι ανθρωποι είναι μες στο κρυο της νυχτας εξω σε καποιο παρκο με τον κυνδινο να τους κλεψουν!με τον αγωνα της αυριανης μερας να βρουν ένα φαγητο!!
    Παντος συντροφισσα φαβελ αυτά που λες είναι φουλ αναρχικα!! προσεχε με σε κυνηγα το συστημα - ο μεγας αδελφος- σε περασει για κανενα πυρηνα!!χαχαχα,,, ποποοο ειχα πολλα χρονια να διαβασω τοσο επαναστατικο κειμενο!! από την εποχη του τσουτσουβη!!χαχαχα

favvel
    Guest
    σύντροφε giorgo panou!σύντροφε!χαχααα δεν είμαι κκε καλέ αλλά τέλος πάντων..
    δεν ήξερα ότι το σύνταγμα είναι υποχρεωμένο να παρέχει δουλειά σε όλους τους πολίτες του!πρώτη φορά το ακούω αλλά μου ακούγεται πολύ λογικό..
    δυστυχώς οι πρόγονοί μας είχαν αγωνιστεί για κάποια δικαιώματα τα οποία με τον καιρό ξεχάστηκαν και δεν τηρούνται πια..έχουν καταπατηθεί..
    κι επειδή αυτό συμβαίνει συνέχεια στην ιστορία,δλδ οι άνθρωποι να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους όπως στην υγεία,την παιδεία,την εργασία και την ελευθερία κα..και στο τέλος να τα κατακτούν αλλά μετά από λίγα χρόνια αφού περάσει η γενιά τους και έρθει η επόμενη γενιά,να τα ξεχνούν και να τα καταπατούν,κι έτσι πρέπει εκ νέου να αγωνιστούν(η νέα γενιά αυτή τη φορά),να αγωνιστούν για τα ίδια διακαιώματα που θεωρητικά ήταν κεκτημένα,γι'αυτό επειδή αυτή η δουλειά γίνεται συνέχεια δεν ξέρω αν έχει νόημα να αγωνίζεται κανείς πόσο μάλλον να πεθαίνει για τα δικαιώματά του!δεν έχει αξία..δεν αξίζει να πεθαίνει για μια αξία για ένα ιδανικό όταν ξέρεις πως μετά από λίγα χρόνια η επόμενη γενιά θα έχει ξεχάσει για ποιο λόγο εσύ αγωνίστηκες!
    και δεν είμαι κανένας πυρήνας μην ανησυχείς!..αν ήμουνα πυρήνας θα ήμουνα ένας κρίκος του κράτους που χωρίς αυτόν δεν μπορεί να λειτουργήσει εκβιαστικά όπως κάνει το κράτος..
    είμαι μια απλή πολίτισσα που την έχει χεσμένη το κράτος!ένας απλός αριθμός ένα μηδενικό μπροστά από από τον αριθμό 1 που είναι το κράτος που χωρίς αυτό το μηδενικό,το 1 δεν επηρεάζεται και παραμένει 1 και κυρίαρχο χεχεε!

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Favvel , καλη επιτυχια στο σχεδιο σου, σου ευχομαι να καταφερεις να γινεις αστεγη συντομα.
    Εχε ομως υποψην οτι το βραδυ στα παγκακια κανει κρυο και αν βρεχει κιολας μια πνευμονια την εχεις σιγουρη .
    Επισης το φαγητο στα συσσιτια δεν θα ειναι και τοσο νοστιμο οσο της μαμας σου , αλλα δεν νομιζω να σε πειραξει και τοσο.
    Αν στην πορεια ζοριστεις μπορεις να αλλαζεις σχεδιο και να γινεις ******* .Ετσι και θα πας κοντρα στην κοινωνια που θελει την γυναικα να κανει μονο συμβατικες δουλειες και στην Εκκλησια που θελει την γυναικα παρθενα και θα τρως τα χρηματα αγαμητων λιγουρηδων.

χαχαχαχχαχα!

φαβελ θα μπορούσε να χει πλάκα το θέμα σου, αν τουλάχιστον δεν ήξερα μια άστεγη γυναίκα την οποία βοηθάμε τον τελευταίο καιρό και ξέρω από κοντά πόσο φρίκη είναι κάτι τέτοιο.
    Σοβαρέψου λίγο και κοίτα τι θα κάνεις στη ζωή σου, γιατί οι γονείς δεν θα ζουν για πάντα και όση περιουσία μπορεί να έχουν πίσω τους, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολα εξανεμίζεται αν έχεις μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα.

favvel
    Guest
    όντως δεν έχω υπάρξει ποτέ άστεγη οπότε δεν ξέρω πώς είναι για να το αποζητάω κιόλας..μπορεί να είναι φρίκη όπως λες αλλά θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου απέναντι στον τρόπο ζωής μας..
    με νευριάζει αυτή η ζωή.μόνο στη σκέψη ότι πρέπει μια ζωή να τρέχουμε σαν τα χαμστεράκια πίσω από το να βγάλουμε χρήματα κουράζομαι..
    ουσιαστικά δεν τα έχω βάλει τόσο με το κράτος και τους ανθρώπους γιατί ακόμα κι αν το κράτος είχε μεριμνήσει ώστε όλοι μας να είχαμε δουλειά πάλι θα δουλεύαμε..
    τα έχω βάλει με τη ζωή,με τη φύση,με το θεό αν υπάρχει που μας έβαλε εδώ για να δουλεύουμε κάθε μέρα,να κοιμόμαστε κάθε μέρα,να τρώμε κάθε μέρα και κάθε μέρα να κάνουμε τα ίδια πράγματα φφφφφφ δεν υποφέρεται αυτή η ζωή φφφφφφφ

Quote Originally Posted by favvel View Post
    όντως δεν έχω υπάρξει ποτέ άστεγη οπότε δεν ξέρω πώς είναι για να το αποζητάω κιόλας..μπορεί να είναι φρίκη όπως λες αλλά θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου απέναντι στον τρόπο ζωής μας..
    με νευριάζει αυτή η ζωή.μόνο στη σκέψη ότι πρέπει μια ζωή να τρέχουμε σαν τα χαμστεράκια πίσω από το να βγάλουμε χρήματα κουράζομαι..
    ουσιαστικά δεν τα έχω βάλει τόσο με το κράτος και τους ανθρώπους γιατί ακόμα κι αν το κράτος είχε μεριμνήσει ώστε όλοι μας να είχαμε δουλειά πάλι θα δουλεύαμε..
    τα έχω βάλει με τη ζωή,με τη φύση,με το θεό αν υπάρχει που μας έβαλε εδώ για να δουλεύουμε κάθε μέρα,να κοιμόμαστε κάθε μέρα,να τρώμε κάθε μέρα και κάθε μέρα να κάνουμε τα ίδια πράγματα φφφφφφ δεν υποφέρεται αυτή η ζωή φφφφφφφ
    ..αυτό που εκνευρίζεσαι επειδή οι άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν, ενώ εσύ δεν δουλεύεις, με ξεπερνά.... :Ρ

favvel
    Guest
    χαχααα!!σωστό κι αυτό!!χεχεε!!δεν το είχα σκεφτεί!
    μα δεν έχει σημασία όμως αν δουλεύω εγώ ή όχι!..απλά λέω τι θα έπρεπε να γίνεται,ποιο θα ήταν το σωστό να ισχύει για όλους τους ανθρώπους..
    είναι το αίσθημα δικαίου αυτό και πρέπει να το έχουν όλοι για όλους..αλά νταρτανιάν είναι αυτό..
    ό,τι θα ήθελα να ισχύει για μένα θέλω να ισχύει και για τους άλλους..
    οπότε κι εγώ επειδή αισθάνομαι τους συνανθρώπους μου σαν τον εαυτό μου τους καταλαβαίνω,τους νιώθω,τους πονάω..αν κάτι κακό συμβαίνει σ'αυτούς εγώ το παίρνω προσωπικά σα να συμβαίνει σ'εμένα και θυμώνω σα να μου το είχαν κάνει εμένα το κακό!
    γιατί κι εγώ σ 'αυτόν κόσμο ζω,οι συνθήκες είναι οι ίδιες για όλους,τις ίδιες δυσκολίες καλούμαι να αντιμετωπίσω άσχετα να κλείνω τα μάτια και χώνω το κεφάλι μου στην άμμο για να μην τις βλέπω..που σημαίνει ότι τα ίδια μπορεί να πάθω κι εγώ αργότερα δλδ να αρχίσω να δουλεύω άρα δεν ισχύει η λογική ότι αφού καίγεται το σπίτι του γείτονα εγώ καλά είμαι όχι!γιατί μπορεί αύριο να καεί και το δικό μου σπίτι!αφού είναι έτσι τα πράγματα αναγκάζομαι κι εγώ να κρατάω μικρό καλάθι και να δείχνω αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον αγώνα των συνανθρώπων μου χεχεε!

Senior Member
    favvel , ωραια ειναι αυτα που γραφεις , εχουν πλακα . Απο το ΣΚ ερχεται κρυουλακι ομως . Φυσικα δεν σε πιστευω οτι προκειται να γινεις αστεγη , απλως γραφεις το μανιφεστο σου !! ματαιοτης ματαιοτητων , ε ? πραματι , εχουμε γινει ρομποτακια , και εσυ αρνεισαι να γινεις , χαλας ολο το συστημα , και το συστημα διαμαρτυρεται , δεν θελει ανθρωπους σαν εσενα ! δουλευε / αγοραζε / δουλευε / αγοραζε , καταλαβαινω τι εννοεις . Ησουνα καλο ρομποτακι σημερα ? ( ρωταει το συστημα )
    Κανε μια καλη διαχειρηση των χρηματων των γονεων , και μη σε νοιαζει τι λενε οι γυρω σου .
    Ετσι και αλλιως , και να θελεις να δουλεψεις δεν υπαρχουν δουλειες . Κατσε στα αυγα σου , μεχρι να περασει η κριση , δλδ για παντα , βρες και εναν αντρα με χρηματα , και ο μηνας εχει 9 ...........

Senior Member
    Από το να γκρινιάζεις και να τρως τα χρήματα των γονιών σου favvel, κάνε κάτι πιο εποικοδομητικό.
    Βρες ένα επάγγελμα που σου αρέσει και κάνε ό,τι είναι δυνατόν για να το εξασκήσεις τώρα ή κάποια στιγμή.
    Αρκετοί άνθρωποι έχουμε διαλέξει επαγγέλματα που όχι απλώς μας αρέσουν, αλλά λατρεύουμε! Δε μισούμε όλοι τη δουλειά μας.
    Αν λοιπόν είσαι μάγκας, βρες κι εσύ αυτό που σου αρέσει.
    Έτσι και χρήματα θα κερδίζεις αλλά και αν δεν κερδίζεις πολλά, πάλι θα είσαι ευχαριστημένη γιατί θα ασχολείσαι με το χόμπυ σου!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    favvel , ωραια ειναι αυτα που γραφεις , εχουν πλακα . Απο το ΣΚ ερχεται κρυουλακι ομως . Φυσικα δεν σε πιστευω οτι προκειται να γινεις αστεγη , απλως γραφεις το μανιφεστο σου !! ματαιοτης ματαιοτητων , ε ? πραματι , εχουμε γινει ρομποτακια , και εσυ αρνεισαι να γινεις , χαλας ολο το συστημα , και το συστημα διαμαρτυρεται , δεν θελει ανθρωπους σαν εσενα ! δουλευε / αγοραζε / δουλευε / αγοραζε , καταλαβαινω τι εννοεις . Ησουνα καλο ρομποτακι σημερα ? ( ρωταει το συστημα )
    Κανε μια καλη διαχειρηση των χρηματων των γονεων , και μη σε νοιαζει τι λενε οι γυρω σου .
    Ετσι και αλλιως , και να θελεις να δουλεψεις δεν υπαρχουν δουλειες . Κατσε στα αυγα σου , μεχρι να περασει η κριση , δλδ για παντα , βρες και εναν αντρα με χρηματα , και ο μηνας εχει 9 ...........
    Συμφωνω κι επαυξάνω Αγγελε ,εχεις δικιο! δυστυχως εχεις δικιο!, ο κοσμος μας γινετε ολο κι πιο απαθης στα προβλήματα των αλλων, μακαρι να είχαμε την φιλοσοφια της φαββελ!! το ότι πολλοι ανθρωποι νευριαζουν η εξαγριονοντε με τετοια λογια είναι επειδή κατά βαθος ολοι μας εχουμε στην ψυχουλα μας την πανανθρωπινη αλληλεγγυη ,σαν βλέπουμε ότι την χανουμε η ότι γινόμαστε απαθεις στα προβλήματα των συνανθρωπωνμας στεναχοριομαστε με τον εαυτομας κι από οργη ξεσπαμε κι "κραζουμε" οσους αγωνιαν η οσους αναφερωντε σε αυτό το θεμα!
    Λογο των ημερων που εχουμε, είναι επικαιρο το να δυνουμε κανα μικρο ποσο σε αστεγους η γενικα σε φτωχούς, αλλα μετα το ξεχναμε. Δυστυχως αρκετοι ανθρωποι δινουν μια μικρη βοηθεια με σκοπο να συγκρινουν την δικη τους ζωη με αυτων, το κανουν για να "ανεβουν" ,λενε ότι "αα εγω είμαι πολύ καλητερα,, εχω το σπιτακιμου, τη δουλιτσαμου το αμαξακιμου,," ετσι λοιπον κερδιζουν την αυτοπεπιθεση τους κι επειδή εχουν δωσει κι μια μικρη χαρα σε καποιον που εχει αναγκη λενε ότι εκαναν κι την χριστιανικη πραξη!!χαχα, αρα με ένα σμπαρο δυο τριγονια!!χαχαχα.
    Ευτηχως όμως αγγελε δεν ειμαστε μονο εμεις! υπαρχουν πολλα ατομα που εχουν τις δικες σου ανησιχιες κι το ενδιαφερον για τους συνανθρωπους μας που πονανε κι πινανε! είναι όπως πολύ σωστα λες , το συστημα καταφερε να βαλει τους ανθρώπους σε ένα "τριπακι" σε ένα πρόγραμμα ,να παραγουν και να καταναλωνουν ! κι όταν καποιος τολμα να πει τετοια πραματα συνηθως βρισκει το μπελα του!!
    Τελος θελω να πω ότι στο θεμα της ευαισθησίας προς τους φτωχούς συνανθρωπους εχουν ολοι το δικαιωμα! δε σημαινει ότι αν καποιος είναι πλούσιος δεν μπορει να αγωνια, να πικρενετε με την φτωχια των αλλων!! δεν παει να πει ότι αν καποιος εχει οικονομικη ανεση ότι εχασε τον ανθρωπισμο του!!είναι πολύ παραλογο να λεγετε ότι "ααα αυτος-αυτή εχει λεφτα!! σιγα μην νιαζετε γιασ τους αστεγους!! τι να νιωσει μωρε!"" είναι πολύ λαθος αυτό κατά την γνωμη μου!

favvel
    Guest
    marina_m δε μου αρέσει κανένα επάγγελμα..και τώρα αυτό που επέλεξα να κάνω δεν το κάνω επειδή μου αρέσει αλλά επειδή κάτι πρέπει να κάνω για να ζήσω κι εγώ..δυστυχώς δεν έχω βρει τι θα μου άρεσε να κάνω..
    εν τω μεταξύ προσπαθώ να καταλάβω τι θα μου άρεσε να κάνω σαν επάγγελμα κρίνοντας από το πώς αξιοποιώ τον ελεύθερό μου χρόνο..αλλά τον ελεύθερό μου χρόνο είτε γράφω εδώ σπάνια δλδ είτε τρώω που αυτό γίνεται συνήθως..είτε βλέπω λίγο τηλεόραση..δε νομίζω ότι αυτές οι ασχολίες μου θα μπορέσουν να μου αποφέρουν χρήματα!
    κι επειδή δεν υπάρχει κάτι να με ενδιαφέρει να κάνω στη ζωή μου γι'αυτό δεν έχω βρει και επάγγελμα ακόμα που να μ'αρέσει!

Senior Member
    Αφού σου αρέσει τόσο το φαγητό, ξέρεις να μαγειρεύεις; Γιατί δε σπουδάζεις κάτι τέτοιο σε κάποιο ΙΕΚ/σχολή και να ασχοληθείς με αυτό;

φαβέλ εγώ πάλι επειδή νομίζω πως μας κοροιδεύεις για το ότι το θες... έχω να σου κάνω μία ερώτηση...
    γιατί δεν φτιάχνεις βαλιτσούλα να αρχίσεις να κοιμάσαι από αύριο στο παγκάκι? μικρή θα χρειαστείς ως άστεγη, μην πάρεις καμιά σαν αυτή που ετοίμασες για τις διακοπές σου το καλοκαίρι.
    Και αν πάλι το λες για αντίδραση, δεν είναι και πολυ σωστή η μορφή της... ξέρεις εσύ αν ο άστεγος κάτω από το σπίτι σου αντιδρά στο σύστημα ή αν το σύστημα τον έχει πετάξει στο περιθώριο? Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει... έτσι η αντίδραση σου θα χαθεί...
    Δεν ξέρω αν εγώ που το βλέπω ωραίο αυτό ως σκεπτικό 16χρονου είναι επειδή έχω γεράσει και παραιτηθεί/συμβιβαστεί... ή αν όντως είναι ανώριμο το σκεπτικό... ή λίγο κι απ' τα δύο ίσως...

Page 1 of 2 12 LastLast