Results 1 to 15 of 16
-
12-02-2014, 22:06 #1
γνώμη για το πως να φερθώ-τι να πω
γεια σας,ανοιγω ξανα θεμα για ενα αλλο θεμα που με απασχολει καθως πιστευω οτι το προηγουμενο δε με απασχολει τοσο και αρχιζω να το ξεπερναω σιγα σιγα.θελει κοπο αλλα θα το καταφερω.(μιλαω για το θεμα που ειχα ανοιξει τις προαλλες)
εδω και καιρο μου στελνει ενας γνωστος μου και ενω γνωριζομασταν 2 χρονια τωρα και τα πολυ τυπικα,τωρα δεν ξερω γιατι αλλα συνεχεια μου στελνει και δεν εχουμε και τι να πουμε.μιλαμε για την καθημερινοτητα αλλα βαριεμαι απο ενα σημειο και μετα.νταξει χαβαλε κανουμε κλπ αλλα οκ κατανταει βαρετο να στελνει τοσο συχνα και να λεμε τα ιδια..το κακο του θεματος δεν ειναι αυτο αλλα το γεγονος οτι θελει να βγουμε τετ α τετ για καφε και επειδη εμενα δεν μου αρεσει και δεν εχω ριξει ποτε χυλοπιτα καθως μεχρι τωρα ειχα μονο μια σχεση και δεν εχω αλλες εμπειριες δεν ξερω πως να του φερθω και θα ερθω σε δυσκολη θεση.δεν ειμαι τιποτα σνομπ και τετοια μη με θεωρησετε κατι τετοιο αλλα δε ξερω τι να πω σε εκεινη τη φαση.το θεμα ειναι οτι ψιλοεπιμενει γιατι ο καφες που θα πηγαιναμε ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΔΕΧΤΕΙ με το ζορι λογω παλι δυσκολης θεσης (καθως θεωρησα οκ μπορει και να πηρα εγω λαθος μηνυμα και να μην μου την πεφτει-αν και τωρα ειμαι σιγουρη που περασε καιρος) δεχτηκα λοιπον αλλα προεκυψε δουλεια σε αυτον εκτακτη και το ακυρωσε.φανηκε οτι θελει να βγουμε μην πειτε οτι το ακυρωσε κ με παιζει (καμια σχεση) .εγω ανακουφιστηκα εκεινη την ωρα απειρα και ειπα οκ,παλι καλα..μετα μου ειχε στειλει σορρυ ρε π ακυρωσα τον καφε..και εγω ειχα πει τι σοορυυ ρε σιγα; ολα οκ
απο τοτε απο δω το γυροφερνει απο κει ττο γυροφερνει ολα σε εναν καφε καταληγουν.''θα τον πιουμε εκεινον τον καφε που λεγαμε;;'' κλπ κλπ
εγω σημερα το απεφυγα λεγοντας μια μαλακια οτι εχω υποχρωσεις.ξερω παιδια πρεπει να φερεσαι ομορφα για να σου φερονται ομορφα κι εγω δεν θα ηθελα να μου κανουν το ιδιο αλλα δεν το κανω για κακο πιστεψτε με απλως ειμαι στη δυσκολη θεση του πως θα αντιδρασω πως θα πω οχι κλπ κλπ..ειμαι ντροπαλη κ δεν μπορω να αντεπεξελθω.δεν εχω και πολλες εμπειριες..βεβαια αν μου αρεσε ο τυπος θα ηταν πανευκολο γιατι θα φλερταρα κι εγω αλλα τωρα ντρεπομαι πως θα φερθω; δε θελω να φανω σνομπ ή κατι αλλο.δεν ισχυει τιποτα τετοιο.φοβαμαι μηπως ερθω σε δυσκολη θεση,αυτο μονο.το παιδι δεν μου εχει κανει κατι κακο για να μη θελω να βγω.
αυτα..αν μπορειτε πειτε μια γνωμη.ευγενικα μη με κραξετε!!
και εγω ευγενικα θα σας απαντησω.:p
- 12-02-2014, 22:17 #2
Καλά,άραξε.
Το να μην θες να βγείς με κάποιον,η να μην σου αρέσει κάποιος,δεν σημαίνει πως είσαι snob,καταρχάς.
Κατά δεύτερο,η ξεκαθάρισε του πως απλά δεν,η απλά "γραψτων" άμα δεν μπορείς να του πεις το και το η αν δεν χαμπαριάζει και το πιέζει.
Απλό.
12-02-2014, 22:24 #3
ναι..γιατι μια κοπελα μου λεει ''αν δεν μπορεις να το αντιμετωπισεις κατσε να σε θεωρει σνομπ τοτε''
ελεος γιατι αμα δεν ειναι το ενα θα ειναι απαραιτητα το αλλο;;
πως να τον γραψω; σημερα ειπα οχι.
ναι δεν ειναι σνομπ απλως δε θελω να ερθω σαυτη τη δυσκολη θεση οπως ειπα
12-02-2014, 22:36 #4
AX0XA0XA0AX0XA00XAAX0AX0XA0XA0
Ποια δύσκολη θέση?
Και τι να αντιμετωπίσεις?
AX0XA0X0AX0A0XA0XA0XA0XA0XA0XA
καμμένο...
Απλά δεν θες να βγείς μαζί του...
ΠΕΣ του ξεκάθαρα,δεν γουστάρω,δεν μου αρέσει η μουσούδα σου πχ,δεν θέλω να βγω έξω μαζί σου...
Καθόλου tact,αλλα πιάνει...
Γράψιμο σημαίνει γράψιμο,δεν του απαντάς καν...
Μονο που μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς δικαιολογίες για να αποφύγεις την έξοδο...Κουραστικό...
Απλά,σε γενικές γραμμές,ξεκαθάρισε την θέση σου,γιατί μέχρι τώρα,απλά κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου,και ο τυπάκος πιστεύει ότι το παίζεις δύσκολη ας πούμε.
12-02-2014, 22:40 #5
xaxaxaxa σου ειπα,ειμαι αρχαρια κατσε πως θα ξεκαθαρισω τη θεση μου;;;
δεν εδωσα κανενα δειγμα πεσιματος μεχρι τωρα μιλαω οπως μιλουσα παντα.φιλικα.αυτος πεταξε τον καφε απο το πουθενα.παντα τον ηξερα στο φιλικο.οταν το πρωτοειπε και δεν το περιμενα
παααααρα πολυ κουραστικο να σκεφτεσαι δικιολογιες γενικοτερα οχι μονο σε αυτο συμφωνωω!
αρα τι να πω;; να μην απαντησω καν ειναι χοντρο.αφου μιλαμε εστω φιλικα.δεν μου εκανε κατι για να μην απαντησω καν.
να αλλαζω θεμα; να κανω το μ@λακα; τι να πω;;
12-02-2014, 23:17 #6
Κοίτα,κάποια άτομα,μονο και μονο που τους μιλάει κάποια τύπισσα θεωρούν πως έχουν και την ελπίδα να γίνει κάτι παραπάνω...Και στην συγκεκριμένη περίπτωση μιας και,από τι λες,ο τύπος γίνεται κάπως πιεστικός,με την όλη συμπεριφορά,ανήκει στην κατηγορια.
Από κει και πέρα,εσύ πρέπει να σταματήσεις να το γυροφέρνεις,και απλά να του πεις,το και το.
Γουστάρω που μιλάμε,είναι λιγότερο βαρετό από το να έβλεπα tv,αλλα ρε φιλε δεν γουστάρω να βγω για καφέ μαζί σου...
Πως να το κάνουμε,απλά δεν μου βγάζεις κάτι...
Απλό,και όχι σνομπίστικο...
Απλά μην το γυροφέρνεις...Ναι μωρέ,να κανονίσουμε,απλά σήμερα δεν μπορώ κλπ...Κρίμα...
12-02-2014, 23:21 #7
12-02-2014, 23:30 #8
Δεν ξέρω άλλων τρόπο,μπορεί κάποια τύπισσα να σου προτείνει κάτι πιο,ήπιο,αν υπάρχει...
W8 and see.
12-02-2014, 23:34 #9
η κοπελα που σου ειπα ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.οποτε οχι δε βρηκα αλλη λυση και ειπα να γραψω κι εδω.
η αληθεια ειναι πως ουτε κι εγω ξερω αλλον τροπο.ειτε το λες να το καταλαβει ή θα σε πρηζει για καφε και καποτε θα παρει το μηνυμα.
δεν ξερω παιδια αν εγω το πιστευω μονο αυτο κι εχω κολλησει ή αν εσεις εχετε καποια αλλη καλυτερη λυση.
θα χαρω να το δω αυριο και να απαντησω! καληνυχτα σας και ευχαριστω για τις απαντησεις (αυτες που δόθηκαν κι αυτες που μπορει να δοθούν)
13-02-2014, 13:27 #10
η αριθμητικη της απορριψης:
το να βγεις με καποιον που δεν γουσταρεις, μονο για να του κανεις το κεφι και να μην τον πληγωσεις αμεσα, με σκοπο να εξαφανιστεις σταδιακα (η την επομενη φορα), ειναι κατι που βγαζει ΕΣΕΝΑ απο την δυσκολη θεση να πεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ, δεν ειναι κατι που κανει καλο σε εκεινον.
εντελως αντιθετα, αν εκεινος ειχε προσδοκιες για τους δυο σας, σε βαθμο 3, βγαινοντας μαζι του εστω και για ενα ποτακι της πλακας, εστω και με φιλους, οι προσδοκιες του πανε στο 8, την επομενη φορα στο 10 κ.ο.κ
εσυ απο την αλλη, εφοσον δεν γουσταρεις ,αργα η γρηγορα, διακριτικα η αποτομα, θα την κανεις.
εκεινος θα πεσει και θα τσακιστει απο το 10 , ενω μπορουσες να τον αφησεις απο την αρχη, στο 3 στην ησυχια του και θα το ξεπερνουσε μια χαρα σε πολυ συντομο διαστημα σε πληροφορω.
13-02-2014, 14:24 #11
Α καλά, αφήσαμε το ένα θέμα "θέλω να ξεκόψω", πιάσαμε το άλλο.
Δηλαδή, τόσες σελίδες να αναμασάς τα ίδια και τα ίδια και ανοίγεις και καινούργιο θέμα με το ίδιο περιεχόμενο.
Αν δεν μας δουλεύεις κοπέλα93, τότε εγώ θα σου έλεγα να ξεκόψεις από το διαδίκτυο.
Γιατί όπως φαίνεται, η ζωή σου περιορίζεται σε άτομα από κει μέσα, από τα οποία το πρόβλημά σου είναι πάντα το ίδιο "πώς να ξεκόψω".
Αλλά ίσως είναι και μια ένδειξη του γιατί αποφεύγεις τις πραγματικές σχέσεις, εκτός διαδικτύου.
Αν σε δυσκολεύουν τόσο οι εικονικές "σχέσεις" και "φίλοι", από τους οποίους μπορείς απλούστατα να εξαφανιστείς με το πάτημα ενός κουμπιού, φαντάζομαι τι θα συμβαίνει με τους πραγματικούς.
13-02-2014, 15:15 #12
14-02-2014, 00:30 #13
Remedy , ποσο δικιο εχεις σαυτο που λες . Θεωρω αυτου του ειδους την επικοινωνια κατι αρρωστημενο , γιαυτο κ σουπα τις προαλλες οτι δεν μαρεσει τοτσαταρισμα . Μιλας με καποιον , που δεν ξερεις οχι μονο τη φατσα του , αλλα ουτε την φωνη του . Μονο αν τον δεις απο κοντα , πως μιλαει , πως κινειται , αν εχει καποια γοητεια . Μπορει να αποδοκιμαζω αυτου του ειδους τις επαφες , επειδη ανηκω στην παλια γενια , αλλα μου φαινονται ολα αυτα αλλοκοτα . Φιλικα .
14-02-2014, 01:38 #14
απαξιω.
οχι μονο ηρθα να πω τον πονο μου εδω αλλα μου τη λες κιολας..αλλα ετσι ειναι,ανθρωποι που βγαζουν πανευκολα συμπερασματα.
αμα νομιζεις οτι τρολλαρω μην απαντας.
αν και θα επρεπε να ησουν λιγο εξυπνη και να σκεφτεις οτι αυτος που καθεται και μιλαει και αναλυει τον πονο του δεν παιζει να τρολλαρει.
αν τρολλαρα θα φαινοταν αλλα χεστηκα τι νομιζετε.
οποιος νομιζει κακο για μενα ας συνεχισει να το νομιζει.
εγω μπηκα εδω για να βοηθηθω,αν εσεις τωρα μου λετε οτι δεν εχω παρεες και αλλες τετοιες μ@λακιες και αυθαιρετα συμπερασματα,χεστηκα γιατι πολυ απλα δεν με ξερετε.
σε πληροφορω πριν απο λιγο γυρισα απεξω και βγηκα με μια παρεα και περασα υπεροχα.
το να με απασχολουν και αλλα θεματα,οπως ιντερνετικα ατομα με τα οποια δεν εχω καμια'' φαινομενικα επιφανειακη σχεση'' γιατι με την κοπελα παρολο που δε γνωριζομαστε εχουμε πει τα εσωψυχα μας,δε παυω να νοιαζομαι και για τετοιου ειδους επικοινωνιες.
αντε πισω στο κλουβι σου τωρα που θα μου πεις οτι φοβαμαι να ξεκοψω κι απο αληθινες παρεες.εχω ξεκοψει απο μια φιλη οταν δεν τα πηγαιναμε καλα και πανευκολα συζητησαμε και λυσαμε τις διαφορες μας ενω ειδαμε οτι δεν πηγαινε αλλο!
βαριεμαι τους ανθρωπους που δεν εχουν τι να σχολιασουν και τσουβαλιαζουν αυθαιρετα χωρις καν να κατσουν να ακουσουν τον αλλον!
κι αν εγω αναμασαω τα ιδια και τα ιδια εσυ εισαι απειρα επιφανειακη και η κακη σου κριτικη θα βρεθει μπροστα σου!
αντε γεια!
14-02-2014, 01:42 #15