θεμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: θεμα

Banned

θεμα

Γεια χαρα σε ολους ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Πριν αρκετο καιρο ειχα γραψει κι εγω την εμπειρια μου στο φορουμ χωρις μεχρι τοτε να εχω επισκεφθει ειδικο μεχρι πριν 2 εβδομαδες που επισκεφθηκα ψυχιατρο σενα δημοσιο κεντρο.λοιπον οσων αφορα τη επισκεψη στη γιατρο,ειδε το ιστορικο μου και μου ειπε οτι ειχα ψυχωσικα συμπτωματα λογω των ναρκωτικων..για να πω την αληθεια ρε παιδια δεν εγινε πιο αναλυτικη πανω σαυτο το θεμα το οποιο εμενα με εκαιγε.ισως κατα την γνωμη της δεν επρεπε κιολας διοτι εχει περασει ενα συμαντικο διαστημα που ειμαι καλα και δεν εχω αλλα παρομοια συμπτωματα αφου εχω σταματησει και τα ναρκωτικα..της ειπα οτι εχω αρκετο αναιτιο αγχος και μου ειπε οτι μπορουμε να το λυσουμε με ψυχοθεραπει.μετα μου εδωσε να κανω ενα τεστ προσωπικοτηας το οποιο εεχε "απειρες" ερωτησεις και απο οπου φαινεται πως σκεφτεσαι κτλ..πως θα σχολιαζατε τη σταση της ψυχιατρου?θα επρεπε να ειχε γινει πιο λεπτομερης και πιο ενημερωμενη στο θεμα μου?και δευτερον εχετε κανει εσεις κανενα παρομοι τεστ και πειτε μου τις εμπειριες σας πανω σαυτο!ευχαριστω πολυ!να ειστε παντα καλα!

Senior Member
    Είναι η πρώτη φορά που πήγες και σου έδωσε να κάνεις το τεστ για να σε γνωρίσει καλύτερα κι από εκεί και μετά θα συζητήσετε και για το θέμα σου αναλυτικά πιστεύω. Εγώ όταν είχα πάει για άλλους λόγους (όχι ναρκωτικά) μου έδωσαν να κάνω ένα τέτοιο τεστ με παρά πολλές ερωτήσεις. Μου είχαν βγάλει ότι εχω δυσκολία να εμπιστευτώ τους άλλους. Μετά μου είχαν δώσει αλλά δύο το ρορσαχ και ένα τεστ για κατάθλιψη

Banned
    Αν και εγω δεν απαντησα σε μερικες ερωτησεις τοσο ειλικρινα οσο θα επρεπε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by purity View Post
    Αν και εγω δεν απαντησα σε μερικες ερωτησεις τοσο ειλικρινα οσο θα επρεπε..
    εγω εχω παει σε πολλους γιατρους αλλα κανενας δεν μου εδωσε ερωτηματολογιο , ισος και αυτο να βοηθαει παντος αν σε καποιες ερωτησεις απαντησες οχι με ακριβεια μπορεις να του το αναφερεις . ελπιζω να σε βοηθησει το ερωτηματολογιο και να σου δωσει σωστες πληροφοριες.

Senior Member
    φίλε-η ο κάθε ειδικός εχει τη δικιά του μεθοδολογία,, αν εσένα δεν σου κάνει πήγαινε αλλού , είναι απλό.
    είναι σημαντικο να ταιριάξεις με αυτόν που θα σε βοηθήσει

αυτο το ερωτηματολογιο το συμπληρωσα καμια 6 φορες νομιζω.την μια φορα το συμπληρωσα στα κουτουρου γτ το βαρεθηκα.παντως οταν το συμπληρωνεις ειλικρινως στο τελος νιωθεις μια ανακουφιση λογω του οτι ειναι κατι σαν εξομολογηση θα ελεγα(βεβαια η ανακουφιση μπορει να οφειλεται κ στο οτι ειναι τεραστιο κ λες δλδ ενα ουφ ξεμπερδεψα...).ο ψυχολογος δεν κοιταει ολες τις ερωτησεις αλλα εχουνε καμια 15 διασπαρτες κ συγκεκριμενες ιδιες για ολους τους ψυχολογους που κοιταν μονο εκεινες για να σε ψυχολογησουν

Banned
    Quote Originally Posted by nikopoul View Post
    εγω εχω παει σε πολλους γιατρους αλλα κανενας δεν μου εδωσε ερωτηματολογιο , ισος και αυτο να βοηθαει παντος αν σε καποιες ερωτησεις απαντησες οχι με ακριβεια μπορεις να του το αναφερεις . ελπιζω να σε βοηθησει το ερωτηματολογιο και να σου δωσει σωστες πληροφοριες.
    Εχεις δικιο φιλε μου!