Σε ποια ηλικία θέλετε να κάνετε το πρώτο σας παιδί ?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    Να κάνω την αδιάκριτη ερώτηση ?

Ποσο χρονών είσαι ?

Senior Member
    Δεν είναι θέμα ηλικίας. Είναι θέμα πόσο έτοιμος να \"δώσεις\" και να θυσιάσεις πράγματα. Να πάψεις να στρέφεσαι γύρω από τον εαυτό σου και να ζεις με σκοπό να αναθρέψεις και να δώσεις ότι καλύτερο στο παιδί σου. Αυτά τα λέω με βάση παραδείγματα όπως η μητέρα μου ή μεγαλύτερες γυναίκες που ήταν μάνες με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Στην εποχή μας και οι γυναίκες και οι άντρες έχουν μπερδευτεί λίγο. Είμαστε αρκετά εγωιστές για να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας ανάγκες, με αποτέλεσμα να έχουμε δυστυχισμένα παιδιά που μεγαλώνουν \"μόνα\" τους. Η μητέρα μου παντρεύτηκε 20 χρονών και ήταν έτοιμη. Άλλος γίνεται γονιός στα 35 και δεν είναι έτοιμος. Όλα είναι σχετικά. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να κάνω παιδί όταν θα είμαι έτοιμη ψυχολογικά και όταν θα είμαι με έναν σύντροφο που θα το θέλει κι αυτός και θα έρθει σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα της ερωτικής σχέσης, όχι γιατί μας πήραν τα χρόνια, ούτε για λόγους κοινωνικούς. Να είναι εσωτερική ανάγκη που θα εκπληρωθεί αβίαστα.

Senior Member
    συμφωνω δεν ειναι θεμα ηλικίας, αλλα το πότε νοιώθεις οτι εισαι ετοιμος/η, και θα μου πεις εσυ εισαι μικρη..ναι αλλα ζω σε ενα μερος.. στο οποιο δεν θεωρούμαι μικρη.. και που συνομίλικες μου ήδη κάνουν και δευτερο παιδι! Τις βλέπω και νοιωθω μικρή.. και εκεινες.. τις βλέπω μεγάλες! Στις μεγαλουπόλεις φυσικά κάτι τέτοιο δεν σχύει... σε κάποια μέρη είναι λιγάκι πίσω τα πράγματα δυστυχως..
    I wOnDeR....

Senior Member
    Να το κάνεις όταν θα αισθάνεσαι έτοιμη. Όχι γιατί έκαναν και δεύτερο παιδί οι φιλενάδες σου.Το παιδί χρειάζεται φροντίδα και να το αγαπάς πιο πάνω από τον εαυτό σου. Όταν είσαι έτοιμη να βάλεις κάποιον πιο πάνω από τον εαυτό σου τότε να προχωρήσεις σε τέτοια απόφαση. προσωπική μου γνώμη. Άλλοι μπορεί να διαφωνούν.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234