Πιθανό πρόβλημα με την υγεία της μητέρας μου. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Καλημέρα και καλό Σ/Κ και σε σένα!
    Πότε θα βγει από το νοσοκομείο η μαμά σου;
    Όταν λες ολική αφαίρεση εννοείς της ωοθήκης;
    ..προφανως εννοει υστερεκτομη.
    Συνίσταται σε περιπτώσεις που η γυναίκα έχει γίνει ήδη μητέρα, είναι κάποιας ηλικίας και γίνεται προληπτικά...

Καλημέρα και Χρόνια πολλά...διαβάζω την ιστορία σου εδώ και μέρες και πραγματικά εύχομαι ταχεία ανάρρωση για την μαμά σου και όλα να πάνε καλά. Πέρυσι έκανα ολική αφαίρεση μήτρας μετα εξαρτημάτων αλλά ο γιατρός θεώρησε σκόπιμο να μου αφήσει μια ωοθήκη για την λειτουργία των ορμονών.Σε ένα υπερηχογραφικό έλεγχο που έκανα πριν 2 μήνες μου βρήκαν κύστη 3εκ στην μια και μοναδική ωοθήκη που 'εχω. Ο γιατρός δεν μπορούσε να μου πει τι είδους είναι.Δεν φαίνεται λεει παρά μόνο αν αφαιρεθεί!!! μετά μου είπε κάτι για άρρηκτο ωοθηλάκιο αλλά εγώ δεν 'επαψα να ανησυχώ!Λέω να πάω ξανά για υπέρηχο μετά τις γιορτές.Η μαμά σου πόσο χρονών είναι? εγώ είμαι 47.Και πάλι σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!

Senior Member
    Άουτς...
    Το γνωρίζω αυτό, νόμιζα όμως ότι γίνεται μόνο σε επιβεβαιωμένα επικίνδυνες περιπτώσεις όταν δεν υπάρχει άλλη λύση, διότι προκαλούνται άλλα προβλήματα μετά. Βέβαια υπάρχουν φάρμακα και ορμονοθεραπείες γι' αυτό, αλλά τέλος πάντων..
    Thank you, Θεοφανία!

Member
    Καλησπέρα σε όλους!
    Η μητέρα μου,είναι στα 52 και έγινε ολική αφαίρεση μήτρας,και ωοθηκών!
    Σήμερα παραδώσαμε τα ευρήματα για βιοψία!
    Θα έχουμε τα αποτελέσματα σε 10 με 15 ημέρες!
    Όλοι ευελπιστούμε πως θα τελειώσει εδώ το πρόβλημα...
    Η αιτία της επέμβασης,εκτός από το ύποπτο εύρημα,ήταν ότι οι καρκ.δείκτες ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα!

Member
    Καλημέρα σε όλους!
    Η μητέρα μου ήδη τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και αύριο ή το αργότερο την Τρίτη θα έρθουμε στο σπίτι!
    Οι μεγάλοι πόνοι μετεγχειρητικά υποχώρησαν και όλα πάνε μια χαρά!
    Το μοναδικό θέμα που όλους μας απασχολεί,είναι τα αποτελέσματα της βιοψίας που τα περιμένουμε ή τέλος της εβδομάδας ή αρχές της ερχόμενης!
    Ανησυχώ τόσο πολύ,που πολλές φορές σκέφτομαι πως θα είναι πολύ,πολύ βαρύ πλήγμα για μένα!

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας!

Banned
    Καλημέρα ioannis.87! πολύ καλά τα νέα για τη μητέρα σου που θα γυρίσει στο σπίτι, είπαμε βήμα-βήμα! ηρεμήστε τώρα όλοι μετά από αυτές τις μέρες ταλαιπωρίας και θα δείτε όταν βγουν και τα αποτελέσματα, μην αφήνεις το άγχος να σε κυριεύει, κάνε έτσι ευχάριστα πράγματα και να περάσετε μια καλή Πρωτοχρονιά

Senior Member
    Καλή σου μέρα Γιάννη!
    Απ' ότι καταλαβαίνω, είτε βγουν θετικά είτε αρνητικά τα αποτελέσματα, ως καρκίνος αντιμετωπίστηκε η κύστη αυτή και γι' αυτό προβήκατε στην άμεση επέμβαση και την υστερεκτομή. Από κει και πέρα τι σε αγχώνει τόσο στα αποτελέσματα, αφού δε φάνηκε να εντοπίζεται αλλού πρόβλημα;
    Ο μπαμπάς σου ως γιατρός τι λέει γι' αυτό; Αν είναι θετικό το αποτέλεσμα της βιοψίας σε κάτι κακοήθες τι άλλες ενέργειες θα γίνουν;

Member
    Ο πατέρας μου,μετά το πέρας της αξονική και του χειρουργείου(λόγω του ότι είμαστε σίγουροι πως δεν πειράχτηκαν γειτονικά όργανα)είναι πολύ αισιόδοξος!
    Θα μας πει η βιοψία!
    Εύχομαι να τελειώσει η ιστορία μας με την επέμβαση και μόνο και να μην χρειαστεί κάποια περαιτέρω θεραπεία!

Member
    Αν είναι θετικό το αποτέλεσμα!
    Ίσως χρειαστούν κάποιες θεραπείες ή ίσως η επέμβαση να ήταν η αρχή και το τέλος!
    Θέλω να είμαι πολύ αισιόδοξος!

Senior Member
    Αφού δεν πειράχτηκαν γειτονικά όργανα, ό,τι και να είναι, είναι πλέον αντιμετωπίσιμο και μπορείς να ηρεμήσεις.
    Να συνεχίσεις να είσαι αισιόδοξος!

Γιάννη καλημέρα,θέλω να σου πω να μην ανησυχείς,δεν θα έχει κανένα πρόβλημα η μαμά σου ξέρω 3 γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικία από την μαμά σου με το ίδιο πρόβλημα που έκαναν αφαίρεση και δεν χρειάστηκε τίποτα απολύτως να κάνουν μετά. Είναι και οι τρεις εδώ και χρόνια μια χαρά!Σου εύχομαι Καλή πρωτοχρονιά!!

Member
    Από το στόμα σας και στου Θεού τ'αυτί που λένε!
    Δεν ξέρετε πόσο κουράγιο μου δίνετε καθημερινά!
    Μακάρι να μην είναι τίποτα!
    Τώρα θα πάω να καθίσω στην κλινική κάποιες ώρες με την μητέρα μου!
    Μακάρι,Μακάρι,Μακάρι όλα να τελειώσουν εδώ!

Senior Member
    Μηπως κανανε ταχεια βιοψια την ωρα του χειρουργειου? Λογικα και απο την οψη θα μπορουν να ξεχωρισουν αν ειναι κακοηθεια.

Member
    Καλησπέρα!
    Μόλις επέστρεψα από την κλινική και η μητέρα μου,είναι πολύ,πολύ καλύτερα!
    Μιλήσαμε και με τον πατέρα μου,ο οποίος μου είπε πως βέβαια σε κοινή συνάντηση με τους γιατρούς που χειρούργησαν την μητέρα μου,είπαν πως το μοναδικό ανησυχήτικό εύρημα ήταν οι καρκ.δείκτες οι οποίοι ήταν σε αυξημένα επίπεδα!
    Όλα ήταν μια χαρά,εάν εξαιρέσουμε το εύρημα!
    Μακάρι όλα να πάνε καλά!

Senior Member
    Μπράβο! Και βλέπω κι εσένα πλέον πιο ήρεμο και πιο αισιόδοξο! Όλα να σας πάνε καλύτερα λοιπόν!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast