οι επιτυχημενοι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

οι επιτυχημενοι

Συμφωνα με το link lifehack.org οι επιτυχημενοι δεν κανουν τα εξης
    δεν κουτσομπολευουν
    δεν κανουν πολλα πραμματα ταυτοχρονα
    δεν αποσπαται η προσοχη τους ευκολα
    δεν αναβαλλουν , δεν χρονοτριβουν
    δεν αναζητουν την επιβεβαιωση των αλλων
    δεν αντεχουν την αποδιοργανωση/αταξια
    δεν εφευρισκουν ανοητες δικαιολογιες για να μην εργαστουν
    δεν αποφευγουν το ρισκο
    δεν μενουν στο παρελθον
    δεν ενεργουν απερισκεπτα
    δεν μπλεκονται με οτι δεν τους αφορα
    δεν συγκρινουν τον εαυτο τους με τους αλλους
    δεν εχουν μη ρεαλιστικες προσδοκιες
    δεν λενε ναι σε ολα
    δεν τα παρατανε

Εσεις ποσα εφαρμοζετε στην καθημερινοτητα σας , ε ? !!!

Senior Member
    Καλα οκ , αν εργαζεσαι σκληρα , δεν ενεργεις απερισκεπτα αλλα δεν αποφευγεις και να ρισκαρεις κλπ κλπ μαλλον ειναι επιτυχημενες συνταγες. Το δεν κουτσομπολευουν που κολλαει που το εχουν και πρωτο -πρωτο λολ.

Για δωσε το λινκ του αρθρου γιατι εχει και πολλα το σαιτ... οπως 10 πραγματα για να εισαι πιο παραγωγικος , 10 πραγματα να εισαι ετσι 10 πραγματα να εισαι αλλιως κλπ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    εγω προτιμω να το πω με πιο απλο τροπο μαλον επιδη ειμαι καλλιτεχνης..

επιτυχημενος ειναι αυτος που ακολουθει τη φυση του αγνοωντας αν του λεει το αντιθετο το συμπαν προσπερνα οτι εμποδιο βρει εχει λιγο μυαλο κ πολυ επιμονη.
    δε πιστευω σε οτιδηποτε αλλο οτι μπορει να πετυχει

Senior Member
    Επιτυχημένος είναι αυτός ο οποίος κυνηγάει και υλοποιεί τα όνειρά του.

Senior Member
    Επιτυχημενος ειναι μια εννοια που εχει δωσει η κοινωνια για αυτους που ξεχωριζουν απο τους αλλους και εχουν πετυχει στη ζωη τους πραγματα τα οποια πολλοι θα ζηλευαν να πετυχουν.

Μπορει να ειναι καποιος πλουσιος , καποιος αυτοδημιουργητος , καποιος μεγαλος επιστημονας , καποιος μεγαλος φιλανθρωπος και ουτω καθεξης. Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο.

Σε γενικες γραμμες καταφερα να βρω το αρθρο , ειναι αυτο:

http://www.lifehack.org/articles/pro...ople-dont.html

και αναφερεται σε 15 πραγματα που δεν κανουν οι υψηλα αφοσιωμενοι- συγκεντρωμενοι ανθρωποι , γιατι η αφοσιωση- συγκεντρωση συμφωνα με το αρθρο ειναι βασικο συστατικο για επιτυχια και ευτυχια , συμφωνα με τον αρθρογραφο.

Τεινω να συμφωνησω σε γενικες γραμμες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Επιτυχημένος είναι αυτός ο οποίος κυνηγάει και υλοποιεί τα όνειρά του.

Γιεπ ... αυτο:) Αρκει να εχει και σωστα ονειρα ... οχι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω προτιμω να το πω με πιο απλο τροπο μαλον επιδη ειμαι καλλιτεχνης..

επιτυχημενος ειναι αυτος που ακολουθει τη φυση του αγνοωντας αν του λεει το αντιθετο το συμπαν προσπερνα οτι εμποδιο βρει εχει λιγο μυαλο κ πολυ επιμονη.
    δε πιστευω σε οτιδηποτε αλλο οτι μπορει να πετυχει
    Σε αυτο διαφωνω , την φυση μας την καθοριζουμε εμεις σε μεγαλο βαθμο. Μεγαλο συστατικο της επιτυχιας ειναι να αφουγκραζεσαι ισως το συμπαν και να αλλαζεις κατευθυνσεις οταν ακους κατι που ειναι σωστο. Ανοικτομυαλος δλδ.

Banned
    την φυση μας την καθοριζουμε εμεις σε μεγαλο βαθμο.
    εφοσον καθοριζεις εσυ τη φυση σου τοτε γινε πυρινικος φυσικος κ εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα σου πω μπραβο.
    εγω παντως δεν θα μπορουσα να γινω γιατι δεν ειμαι τοσο υψηλης νοημοσυνης κ δεν εχω κ κανενα κομπλεξ να το παραδεχτω.

Senior Member
    εφοσον καθοριζεις εσυ τη φυση σου τοτε γινε πυρινικος φυσικος κ εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα σου πω μπραβο.
    εγω παντως δεν θα μπορουσα να γινω γιατι δεν ειμαι τοσο υψηλης νοημοσυνης κ δεν εχω κ κανενα κομπλεξ να το παραδεχτω.

Μπα εγω λεω να γινω Θεος αλλα μου λειπει η παντοδυναμια ... τι σχεση εχει αυτο με το οτι καθοριζουμε σε μεγαλο βαθμο την φυση μας? Εγω την εχω καθορισει σε μεγαλο βαθμο την δικια μου ... αν εσυ οχι για τον εαυτο σου και εισαι οτι εισαι εκ φυσεως επειδη ετσι γεννηθηκες και αυτο πιστευεις για σενα παω πασο.

Senior Member
    η ζωη ειναι σαν να φτιαχνεισ ενα πιατο φαι ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον απειροι συνδυασμοι απειρα υλικα και ο καθενασ μαγειρευει ξεχωριστα λιγοι ειναι σεφ
    και λιγοι θελουν να γινουν σεφ οι υπολοιποι ζουμε μαγειρευοντασ καθε μερα ενα απλο φαγητο που μασ αρεσει κι ολασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Αυτο σε τιμαει Αλεξ , λιγοι παραδεχονται τι εχουν και τι δεν εχουν .