Λογική και καθαρότητα σκέψης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Senior Member
    εγω πιο μεγαλος (κρυβω χρονια χεχε).
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    παντως φιλε εμενα τα φαρμακα με κουλαρουν τελειως, ηρεμω, καθαριζει το μυαλο μου, φτιαχνει η διαθεση μου, κελαηδαω και ειμαι μεσα στην τρελη χαρα.

μη βασανιζεσαι.

το παν ειναι να παρεις το καταλληλο φαρμακο στη σωστη δοση και να το παιρνεις ευλαβικα.

μετα σιγα σιγα το ελαττωνεις συμφωνα με το γιατρο στη δοση συντηρησης και επισης μη διανοηθεις να το κοψεις ή αλλαξεις μονο σου γιατι την επομενη φορα που θα παθεις πατατρακ θα χειροτερεψεις και θα χρειαζεσαι παραπανω φαρμακα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Member
    Και τα φαρμακα να σ πω την αληθεια μ εχουν σπασει τα νευρα .Σκεψου ασ πουμε εσυ να εκδηλωσες τις ψευδαισθησεις λογο των βιοχημικων αλλαγων των φαρμακων,και αν δεν ειχες παρει καθολου φαρμακα ισως να ειχες υποφερει περισσοτερο με αλλους τροπους και να μην ειχαν ξεκινησει ποτε οι ψευδαισθησεις

Senior Member
    κοιτα δεν ειναι τελεια τα φαρμακα, αλλα αμα εχεις φθασει στα ορια σου και ταλαιπωρεισαι παρτα.

ετσι και αλλιως φθαρτοι ειμαστε ολοι μας, τουλαχιστον να ζησουμε χαρουμενα και ας μην ειμαστε και τελειως μαγκες.

Senior Member
    πρεπει να τα παιρνεις και στη σωστη δοσολογια.

αμα παιρνεις μικρη δοσολογια τοτε δε λειτουργουν οπως πρεπει.

επισης ιδεες αυτοκτονιας κανουν ορισμενα φαρμακα, αλλα οχι.

οπως σου ειπα, εξαρταται να παρεις το σωστο φαραμακο στη σωστη δοσολογια, ευλαβικα για παντα.

Member
    Τι παιρνεις εσυ?εγω εχω παρει σεροκουελ,αμπιλιφαι,ζολοφτ ,συμπαλτα,εφεξορ,λαντοζ και διαφορες βενζοδιαζπνες

Senior Member
    εγω παιρνω τωρα το παλιο Risperdal 4mg και ειμαι οκ και σταθερος.

εχω παρει και τυπικα αντιψυχωτικα παλια που ηταν χειροτερα, βενζοδιαζεπινες, βαλπροϊκο οξυ κλπ.

Ο γιατρος μου λεει να παρω Seroquel αλλα δε το αλλαζω γιατι φοβαμαι μηπως δε λειτουργει ή δε θα ξερουμε τι δοσολογια χρειαζομαι μεχρι να το τεσταρω που θα ειναι ταλαιπωρια.

Banned
    Quote Originally Posted by mspasan ta neura View Post
    Breath και Μαus παω καθημερινα γυμναστηριο και απο αυτο το μηνα πιανω ευτυχως και μια δουλεια,περιμενω να αρχισουμε.Για εμενα τωρα μακαρι να εχω μονο ΙΔΨ,πραγματικα μακαρι,αλλα δυστυχως δεν το βλεπω,ενταξει κι εσεις δεν μπορειτε να ξερετε ακριβως τι μ συμβαινει.Αλλα ειμαι πολυ παλιος στο κουρμπετι των ψυχολογικων προβληματων και ξερω πολλα.Μακαρι,μακαρι να ηταν μια απλη ΙΔΨ........Μaus τα τελευταια 2 χρονια ποιος σ ειπε οτι νιωθω ο εαυτος μου συνεχως.Ξερω καλα τι εννοεις και δεν εννοω ενα απλο και κλισε τυπου<<δεν ξερω τι κανω στη ζωη>>.Νιωθω και βιωνω πραγματα που μου δειχνουν οτι ισως αρχισα με μια εντονη ΙΔΨ αλλα τελικα εξελισεται σε κατι χειροτερο
    Σίγουρα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς σου συμβαίνει. Όμως να πω αρχικά, η ΙΔΨ δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, μπορεί να είναι πολύ σύνθετη και να σου κάνει και διάφορα τερτίπια, να έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα, εξάρσεις άσχημες και να σε φτάσει σε σημείο απελπισίας. Μήπως έχεις μια έξαρση και σου παιρνούν τόσα πράγματα από το μυαλό για το τι έχεις... και φοβία έντονη. Σίγουρα ζήτα τη βοήθεια του γιατρού σου. Πάντως η ΙΔΨ σε σπάνιες περιπτώσεις εξελίσσεται σε κάτι άλλο, από μόνη της όμως μπορεί να σου εμφανίζεται αλλιώτικα.
    Τέλοσπάντων όπως είπαμε, γιατροί δεν είμαστε. Αλλά αφού δεν έχεις παραισθήσεις και ψευδαισθήσεις μην ανησυχείς τόσο. Πολύ θετικό ότι ξεκινάς δουλειά! Και ότι πας γυμναστήριο! Και έξω υπαίθρεια αν μπορείς να κάνεις κάτι, μακριά από βαβούρα, μπορεί να σε βοηθήσει. Ελπίζω γρήγορα να γίνεις καλύτερα.

Member
    Να σαι καλα Breath,συνηθως οι ψευδαισθησεις γενικα εχουν καποια μεση ηλικια που αρχιζουν?τις περισσοτερες φορες εννοω

Banned
    Να σαι καλα Breath,συνηθως οι ψευδαισθησεις γενικα εχουν καποια μεση ηλικια που αρχιζουν?τις περισσοτερες φορες εννοω
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για την έναρξή τους. Μόνο συγκεκριμένες παθήσεις.

Member
    Ελεγα μπας και αφου εφτασα 27 χωρις να εμφανισω ψευδαισθησεις ολο και λιγοστευουν οι πιθανοτητες,αλλα μπαααα

Banned
    Ελεγα μπας και αφου εφτασα 27 χωρις να εμφανισω ψευδαισθησεις ολο και λιγοστευουν οι πιθανοτητες,αλλα μπαααα
    Αφού δεν έχεις ψευδαισθήσεις, μη σε απασχολεί αν θα έχεις ποτέ! Είναι μια εμμονή που έπαθες τώρα το πιθανότερο, η ΙΔΨ δεν κάνει ψευδαισθήσεις.

Senior Member
    ναι και εγω εχω ακουσει οτι η ΙΔΨ (αμα εχεις αυτο) δεν κανει ψευδαισθησεις.

σε μενα ισως να μην ηταν σωστη διαγνωση στην αρχη ή να εγινε επειδη εκαψα τους υποδοχεις ντοπαμινης με το που εκοψα αποτομα τα φαρμακα.

Quote Originally Posted by Breath View Post
    Αφού δεν έχεις ψευδαισθήσεις, μη σε απασχολεί αν θα έχεις ποτέ! Είναι μια εμμονή που έπαθες τώρα το πιθανότερο, η ΙΔΨ δεν κάνει ψευδαισθήσεις.

Member
    Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι οι γιατροι που παω ,παω σε αλλο ψυχιατρο μια στο τοσο και σε αλλο ψυχοθεραπευτη πολυ συχνοτερα,δε μ λενε με ακριβεια τις διαγνωσεις τους.Σαν να μην ειναι σιγουροι ουτε οι ιδιοι.Δεν μ εχουν πει οτι εχω ψυχωση αλλα μ λενε οτι εμφανιζω καποια στοιχεια της ψυχωσης.Γενικα τους βλεπω λιγο ανασφαλεις με την περιπτωση μου.Κυριως μου λενε οτι εχω εμμονες και ιδεοληψιες,αλλα τους βλεπω αδιορατα να ειναι λιγο πιο αναποφασιστει.Ειναι στιγμες που μου εχουν πει οτι τους εχω ανυσηχισει με αυτα που τους λεω.Επισης ο ψυχιατρος μου εχει γραψει αντιψυχωτικα.Δεν ξερω...

Banned
    Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι οι γιατροι που παω ,παω σε αλλο ψυχιατρο μια στο τοσο και σε αλλο ψυχοθεραπευτη πολυ συχνοτερα,δε μ λενε με ακριβεια τις διαγνωσεις τους.Σαν να μην ειναι σιγουροι ουτε οι ιδιοι.Δεν μ εχουν πει οτι εχω ψυχωση αλλα μ λενε οτι εμφανιζω καποια στοιχεια της ψυχωσης.Γενικα τους βλεπω λιγο ανασφαλεις με την περιπτωση μου.Κυριως μου λενε οτι εχω εμμονες και ιδεοληψιες,αλλα τους βλεπω αδιορατα να ειναι λιγο πιο αναποφασιστει.Ειναι στιγμες που μου εχουν πει οτι τους εχω ανυσηχισει με αυτα που τους λεω.Επισης ο ψυχιατρος μου εχει γραψει αντιψυχωτικα.Δεν ξερω...
    Τους μπέρδεψες ίσως!... αλλά να σου πω κάτι που νομίζω αν κάποιος ειδικός αναφέρει ότι εμφανίζεις στοιχεία ψύχωσης δεν ισοδυναμεί ότι έχεις ψύχωση.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast