Results 31 to 45 of 132
Thread: βοηθεια!
-
28-12-2014, 18:13 #31
- 28-12-2014, 18:16 #32
28-12-2014, 18:16 #33
Εγώ δεν είχα κάτι να θέσω... για τον άνθρωπο εδώ και μόνο μιλάω... πολύ πιθανόν πάνω στην απελπισία του να φέρεται παρόμοια και εκτός φόρουμ
άλλωστε θα έχεις παρατηρήσει πως δεν μιλάω και ιδιαιτέρως κομψά... με θεωρώ αρκετά ωμή
28-12-2014, 18:20 #34
Άρα δεν δουλεύεις και δεν έχεις και ενδιαφέροντα... θα έπρεπε να ξεκινήσεις με κάτι... αν έχεις την οικονομική άνεση να ακολουθήσεις κάποιο χόμπι. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερα χρήματα, όπως η ποδηλασία που σου είπα... και πολλά άλλα... θα βοηθήσει πολύ
28-12-2014, 18:21 #35
τωρα ειναι χειροτερα γιατι τωρα πια εχασα και αυτα που ειχα.ενα σπιτι στην αθηνα μια δουλεια κλπ.προσπαθησα να βρω δουλεια να παω παλι αθηνα να ξεκινησω απο την αρχη αλλα δυστυχως τιποτα.οσον αφορα το αλλο που λες ,γρφτηκα μηπως και βρω καποια βοηθεια.απλα ειπα σε καποιον ανθρωπο που εχει και αυτος καποια προβληματα αν θελει να μιλησουμε.δεν καταλαβενεται πως ειναι να θες να πεις μια κουβεντα και να μην εχεις κανεναν απολυτος.απλα θεωρησα οτι ενας ανθρωπος που εχει και αυτος παρομοια προβληματα ισως με καταλαβει και μπορεσω να μιλησω και εγω σαν ανθρωπος με καποιον.αν ηταν κακο ζηταω συγνωμη
28-12-2014, 18:32 #36
Οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ με κάποιο πρόβλημα είμαστε, και πολλοί έχουμε βρεθεί στη θέση να μην έχουμε έναν άνθρωπο να μιλήσουμε κάποια περίοδο της ζωής μας, οπότε μια χαρά καταλαβαίνουμε.
Δεν είπε κανένας ότι ήταν κακό. Αλλά πρέπει να προσέξεις μην η απελπισία που λες, σε κάνει να κινείσαι σε λάθος μονοπάτια, Σπύρο. Σε λάθος άτομα με λάθος τρόπους, όπως σου είπε και η καθεύτης.
Για το αν έχετε εσύ και το ολγάκι παρόμοια προβλήματα... εσύ θα το κρίνεις, διαβάζοντας τα μηνύματά της στο φόρουμ... Από την πλευρά μου, μακάρι να βρεις και έναν και δύο και δεκαπέντε ανθρώπους να μιλήσεις και να γνωριστείτε και από κοντά και να δημιουργήσεις και σχέσεις ζωής.
Από κει και πέρα δεν απάντησες στο γιατί θεωρείς τον εαυτό σου αδιάφορο άνθρωπο;
28-12-2014, 18:39 #37
ενας μου φτανει δεν ζητησα ποτε πολλα στην ζωη μου.
αδιαφορος δεν ξερω γιατι ειμαι.αυτο νιωθω,αυτο βλεπω.ισως φταιει το οτι δεν μιλαω πολυ,δεν αρχιζω να λεω μαλακιες χωρις σταματημο,να το παιζω καποιος και ετσι και αλλιως.σημασια εχει οτι απλα δεν αντεχω να ειμαι τοσο αχρηστος να μην αξιζω και εγω εναν ανθρωπο να ενδιαφερθει λιγο για μενα
28-12-2014, 18:46 #38
Αυτό που κάνεις από την ώρα που γράφτηκες εδώ, είναι να κακολογείς τον εαυτό σου σε κάθε σου μήνυμα. Μήπως κάνεις το ίδιο και αν γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο; Αν όχι με λόγια, με τη στάση σου; Γιατί τόση απέχθεια για σένα βρε παιδάκι μου;
Από τη μία γράφεις "Δεν είμαι άσχημος, είμαι καλός χαρακτήρας" και πάντα κολλάς δίπλα και ένα "είμαι αδιάφορος, είμαι άχρηστος".
Γιατί το νιώθεις αυτό το πράγμα; Αισθάνεσαι για κάτι ενοχές; Γιατί δείχνεις να αυτοτιμωρείσαι;
Δεν πιστεύεις ότι έχεις κάποια θετικά στοιχεία;
Εσύ έχεις δοκιμάσει να πάρεις ποτέ κάποιον τηλέφωνο; Να πεις μια κουβέντα, να κανονίσεις ένα καφέ. Ή δεν το κάνεις γιατί σκέφτεσαι "είμαι αδιάφορος και άχρηστος οπότε δε θα έχω τι να πω"; Δοκίμασες ποτέ και σε απέρριψαν πραγματικά ή μόνος σου απορρίπτεσαι;;;
Και από τη στιγμή που είχες τόσο καιρό σχέση, δεν μπορεί, όλο και κάποια πράγματα θα σου βρήκε για να είναι μαζί σου! Δε νομίζω να καθόταν μαζί σου επειδή "είσαι άχρηστος και αδιάφορος"!
28-12-2014, 18:46 #39
Σπύρο εδώ και ενάμησι χρόνο είμαι τελείως μόνη μου, και όταν σου λέω τελείως εννοώ τελείως. Μένω με την μάνα μου που έχουμε κάκιστη σχέση και επικοινωνία έως καθόλου και όταν αυτή υπάρχει είναι κάκιστη όπως σου είπα... Δεν έχω ούτε έναν γνωστό να πω μια καλησπέρα, δεν έχω καν έναν σκύλο να χαιδεύω ή να χαζομιλάω... γιατί μέχρι και το κατοικίδιο μου κατάφερα να "χάσω"... γιατί κατάφερα να διαλύσω όλη μου τη ζωή μέσα σε ένα χρόνο σε όλους τους τομείς... Δεν ήμουν και ποτέ ιδιαιτέρως κοινωνική, αλλά δεν έχω υπάρξει και ποτέ τελέιως μόνη όπως τώρα.. Οπότε πίστεψε με, σε καταλαβαίνω απόλυτα... ίσως όμως ο τρόπος που το αντιμετωπίζουμε είναι διαφορετικός... η απελπισία μου όμως και το συναίσθημα αχρηστίας και σε εμένα είναι τεράστια...
Δύο άνθρωποι με παρόμοια προβλήματα, άλυτα, που δεν ξέρει κανένας από τους δύο τον τρόπο να τα λύσει, και μάλιστα έχουν και οι δύο την ίδια οπτική στο θέμα είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει... μιας και η αλλαγή είναι δύσκολη και θέλει κόπο, και ο ένας θα προσπαθεί να ανακουφίσει τον άλλον ξεκουράζοντας τον (διατηρώντας τον στα ίδια). Δεν μιλάς για έναν άνθρωπο που έχει λύσει το πρόβλημα ή έστω έχει βρει τον τρόπο ώστε να τραβήξει προς την λύση... μιλάς για δύο ανθρώπους βουτηγμένους στον ίδιο βούρκο που ο ένας θα τραβάει τον άλλον πάλι μέσα...
Αν το κάνεις αυτό και εκτός φόρουμ ή πλησιάζεις με ηττοπαθή ή ασφυκτικό τρόπο λογικό είναι να απογοητεύεσαι...
Και σκέψου λίγο γιατί διάλεξες άτομο που είναι σε ίδια ή χειρότερη φάση από σένα? Μοιάζει πιο εύκολο το να σε αποδεχτεί προφανώς... Μακροπρόθεσμα όμως, αν υπάρξει το μακρο... θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον... και μιλάω γενικότερα από το συγκεκρίμενο παράδειγμα... έτσι για να κάνουμε κουβέντα... και να ανακαλύψουμε τα θέλω μας... έτσι γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους και όχι μυξοκλαίγοντας. Μυξοκλαίγοντας τους απωθείς
28-12-2014, 18:51 #40
ναι δεν ειμαι ασχημος εκτος απο οτι εχω κοιλια,πιστευω οτι ειμαι αρκετα εμφανισιμος.ναι εχω πολυ καλο χαρακτηρα και αυτο οποιος μου δωσει την ευκαιρια θα το δει.απεχθεια εχω γιατι ετσι με κανουν να νιωθω.αυτο νιωθω αυτη ειναι η αληθεια.εννοειτε οτι δεν το βγαζω προς τον αλλον.και οσες φορες εχω παρει μια κοπελα(αν καποια τελικα αποφασισει να μου δωσει το τηλ της) να βγουμε για καφε,παντα το αποφευγουν.σαν να ξερουν οτι ειμαι ανς ανθρωπος που δεν αξιζει να ασχοληθουνε.χωρις να μουν δωσουν την ευκαιρια ομως να δουνε
28-12-2014, 18:55 #41
ετσι ειμαι και εγω.και δεν συμφωνω απολυτα στα υπολλοιπα που λες.αν καποιος καταφερει να βρει καποιον που θα τον καταλαβει ισως ταιριαξουνε και ισως αλλαξουν ολα ξαφνικα προς το καλυτερο παντα.ισως βρουνε και οι δυο αυτο που πραγματικα τους λειπει και αμεσως ολα τα υπολοιπα ξεχαστουν ως δια μαγειας και απλα να ζουνε ομορφα.αλλα δεν το πηγαινα εκει εγω το θεμα,μην το τραβατε τοσο.εγω απλα ζητησα να μιλησω με εναν ανθρωπο γιατι δεν εχω κανεναν να μιλησω.δεν ζητησα να παντρευτω η να κανω σχεση
28-12-2014, 18:56 #42
Εγώ πάντως Μρυα το καταλαβαίνω το συναίσθημα αχρηστίας που νιώθει... κι εγώ ενώ ξέρω πως δεν είμαι άχρηστη κάπως έτσι νιώθω... είναι η μοναξιά και η απελπισία που σε κάνει να νιώθεις έτσι..
Γιώργο τελικά πόσο καιρό είσαι στο χωριό? και γιατί δεν αποφασίζεις να ασχολειθείς με ένα ενδιαφέρον σου?
28-12-2014, 19:02 #43
αν εννοεις εμενα δεν με λενε Γιωργο.ειμαι 2 χρινια στο χωριο.δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον να με τραβαει.και δεν εχω ορεξη να κανω κατι.το μονο ενδιαφερον που ασχολουμε και μου αρεσε παντα ειναι να φτιαχνω αυτοκινητα μηχανακια κλπ.καποια στιγμη αποφασισα να σχοληθω πιο σοβαρα και βρηκα δουλεια σε συνεργειο.μονο με αυτο ασχολουμε πια(δουλευω στο σπιτι),δεν εχω πολυ δουλεια αλλα ειναι το μονο που μου αρεσει να κανω και το μονο που με κανει να ξεχνιεμε.ειναι ομονος λογος που θα με θυμηθει καποιος και θ αμε παρει τηλ.περα απο αυτο ειμαι απλα ενα τιποτα
28-12-2014, 19:05 #44
Δεν το τραβάμε τόσο, εσύ το τράβηξες.. γι αυτό θα συνεχίσω πάνω στο ίδιο τραβηγμένο θέμα για να θέσω την διαφωνία μου... Καταρχάς για να σε καταλαβαίνει κάποιος δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι και στην ίδια φάση με εσένα... το ιδανικότερο θα ήταν να την είχε περάσει ή να την ξεπερνάει τώρα... Επίσης δεν θεωρώ πως αυτό που λείπει τώρα στην κατάσταση μου (και μιλάω προσωπικά) είναι η σχέση... δεν μπορώ και να στηρίξω σχέση στην φάση που είμαι... δεν έχω δουλειά, δεν έχω σπίτι, δεν έχω αυτοπεποίθηση... και στα μαγικά δυστυχώς δεν πιστεύω... πιστεύω πως η κατάσταση για να αλλάξει χρειάζεται δουλειά και κόπο... Το να βρεθείς ξαφνικά από μία ζωή φυσιολογική, στο απόλυτο μηδέν ή κοντά σε αυτό... κάτι λάθος έχεις κάνει... κάτι πολυ λάθος... και αυτό πρέπει να διορθώσεις πριν κάνεις σχέση... ή να μπεις στον δρόμο της διόρθωσης του. Γιατί και στο χάλι που είμαστε δεν βρεθήκαμε με τρόπο μαγικό, κάτι κάναμε και γι αυτό... δυστυχώς όμως η πτώση είναι και πιο γρήγορη και πιο εύκολη.
Σου ξαναλέω πως αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να στηρίξεις κάποιο χόμπυ (υπάρχουν και σχετικά ανέξοδα) θα σε βοηθήσει πολυ και στα δύο θέματα
28-12-2014, 19:11 #45
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση