Results 61 to 75 of 132
Thread: βοηθεια!
-
28-12-2014, 21:10 #61
Σ' αυτό έχεις δίκιο, με 16χρονα τι να πεις και τι να κάνεις; Άλλη φάση εντελώς. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι αρκετά ώριμοι για την ηλικία τους, αλλά και πάλι...
Θα σε ξαναρωτήσω, αν όταν είχες σχέση ένιωθες πιο αποδεκτός ή αν και τότε ένιωθες πάλι άχρηστος και ανίκανος;
Στην Αθήνα όσο έμενες είχες παρέες άλλες εκτός από την κοπέλα σου;
Οι γονείς σου γενικά πώς σου συμπεριφέρονται; Σε φορτώνουν με ενοχές; Ήταν ποτέ υπερπροστατευτικοί μαζί σου;
Αν σου ζητήσω να μου περιγράψεις την ιδανική ζωή για σένα, πώς θα ήταν;
- 28-12-2014, 21:16 #62
οταν ειχα σχεση εννοεις πως ενιωθα απο τους αλλους η απο την κοπελα μου?
στην Αθηνα ειχα περισσοτερες παρεες οχι πολλα,αλλα γενικα παλι δεν με θυμοντουσαν και πολυ συχνα.
οι γονεις μου μια φορα που θιχτηκε το θεμα μου ειπαν οτι τι να κανουμε τοσος κοσμος ειναι μονος.απαθεστατα απλα.υπερπροστατευτικοι οχι ποτε.
ιδανικη ζωη.κοιτα ποτε δεν ειχα πολλες απαιτησεις.μια δουλεια να τα βγαζω περα και εναν ανθρωπο να με αγαπαει και να με νοιαζεται και να χαιρετε που ειναι μαζι μου.
28-12-2014, 21:22 #63
Εννοώ πώς ένιωθες εσύ με τον εαυτό σου. Σε έβλεπες πάλι ως άχρηστο και αδιάφορο ή ένιωθες πιο κοινωνικά αποδεκτός; Πίστευες τότε ότι είσαι αυτό που λέμε "νορμάλ";
Με τη σχέση πώς τα πήγαινες εσύ; Ένιωθες ότι δίνεις παραπάνω πράγματα;Είχες κρεμαστεί πάνω της; Ένιωθες ότι θα ήθελες να κάνει περισσότερα πράγματα για σένα;
Για τους γονείς δεν εννοούσα μόνο για την κατάσταση της μοναξιάς, αλλά αν σου τη λένε που έφτασες στα 33 και δεν έχεις βρει μια πιο σταθερή δουλειά ή μια σχέση ή αυτά που λένε οι περισσότεροι Έλληνες γονείς τέλος πάντων.
28-12-2014, 21:27 #64
29-12-2014, 00:14 #65
Κάνε τότε ό,τι περνά από το χέρι σου για να φύγεις από το χωριό σου Σπύρο και να πας σε ένα μεγαλύτερο μέρος με περισσότερες ευκαιρίες. Δεν μπορώ να γράψω και να σκεφτώ παραπάνω αυτή τη στιγμή, ο εγκέφαλος σχεδόν κοιμήθηκε. Αλλά επειδή είχες ρωτήσει για τα προσωπικά μηνύματα σου μένουν άλλα 3 ποστ με τα 47 που έχεις για να σου ανοίξει η δυνατότητα. Καλό βράδυ.
29-12-2014, 00:16 #66
Κουραγιο φιλε μου τα καλα πραγματα γινονται εκει που δεν τα περιμενεις ετσι κ εγω βρηκα το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κ τις λιγες κ καλες φιλες μου,Προσθεου δεν θα κανεις κακο στον εαυτο σου προσπαθησε να ασχοληθεις με τους δικους σου ανθρωπους κ καλο ειναι να απευθυνθεις κ σε ειδικο για να μιλησεις κ να βγαλεις οτι σε απασχολει απο μεσα σου ολο αυτο που λες μου θυμιζουν καταθλιψη κινητοποιησου για να βρεις λυσεις κ ανθρωπους για σενα
29-12-2014, 00:18 #67
29-12-2014, 00:20 #68
29-12-2014, 00:27 #69
Κουραγιο φιλε Σπυρο οτι ειναι να γινει θα γινει εκει που δεν το περιμενεις απευθυνσου σε κεντρο ψυχικης υγειας για δωρεαν ραντεβου η στις ειδικες τηλεφωνικες γραμμες που διαφημιζουν κ στην τηλεοραση για ανθρωπους με προβληματα που μιλανε τηλεφωνικα με ειδικους δωρεαν,Μην αφεθεις να παθεις καταθλιψη ασχολησου κ με τους δικους σου ανθρωπους κ με τα προβληματα τους κ θα νιωσεις πιο γεματος
29-12-2014, 00:39 #70
29-12-2014, 00:53 #71
29-12-2014, 00:55 #72
29-12-2014, 01:03 #73
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ουραγιο φιλε Σπυρο κ επειδη κ εγω εκανα πραγματα δυσκολα σου στελνω την ιστορια μου ημουν πολυ δυστυχης κ μετα συνεβησαν πραγματα κ αλλαξα αρκετα διαθεση
29-12-2014, 01:31 #74
Σταμάτα να λες ότι δεν είσαι ενδιαφέρον άτομο. Μπορεί και να μην είσαι, δεν σε ξέρουμε. Όμως ακόμα και έτσι, υπάρχουν άτομα που θα θελήσουν να σε συναναστραφούν. Και εγώ έχω γνωρίσει τραγικά βαρετά άτομα στη ζωή μου. Και όμως, έχουν παρέες! Άρα μπορείς και εσύ, είτε είσαι βαρετός είτε όχι. Και αυτός ο χαρακτηρισμός, να ξέρεις, είναι υποκειμενικός.
Συμφωνώ και με τις δύο
Έχεις λοιπόν κάτι που σε ευχαριστεί και που γνωρίζεις. Τη δουλειά και τα αμάξια. Ξεκίνα να συναναστρέφεσαι σε τέτοιους κύκλους, όπως είπαμε όμως. Χωρίς να κλαίγεσαι. Κανείς δεν θέλει τη θλίψη του άλλου για ξεκίνημα μιας σχέσης,φιλικής ή μη.
Να λοιπόν ένα θέμα, κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να μιλάς! Δεν είναι απαραίτητο να λες μαλακίες. Μίλα για σοβαρά θέματα. Ρώτα τον άλλον για τον εαυτό του, για τη δουλεία του. Δεν ξέρω τι άλλο... Θα σε ρωτήσει και εκείνος, θα υπάρξει αλληλεπίδραση. Μπορείς να κάνεις βολιδοσκόπηση του άλλου και κάποια προετοιμασία. Να μάθεις τα ενδιαφέροντά του και να με ερωτήσεις σου να αρχίσει να μιλάει αυτός. Πχ. έχω έναν φίλο μουσικό. Αν του κάνω μία και μόνο ερώτηση για μουσική, καλύπτουμε μισή ώρα μονολόγου... Δεν είναι ευχάριστο, αλλά είναι μια αρχή.
Αυτό!
Και αυτό!
Ρε παιδί μου, αν σου δίνουν το τηλέφωνο τους, σημαίνει ότι για αρχή κάτι κάνεις σωστά! Έπειτα, το ότι δεν βγαίνουν μαζί σου σημαίνει είτε ότι κάτι κάνεις λάθος, είτε ότι έχουν αυτές κάποιο θέμα! Γυναίκες είναι, όλο και κάτι θα έχουν!!
Καθεύτη, μπορεί να μην ήθελε να το παρεξηγήσεις και γι αυτό δεν σου το ζήτησε. Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ!
Τι όνειρο; Στο κύμα; :P
Και κυρίως το 2, Σπύρο
Να πας σε εσπερινό λύκειο. Μεγαλύτεροι άνθρωποι, άλλες προοπτικές.
Και εμείς ελπίζουμε ότι αντί να μας λες πόσο βαρετός είσαι, θα μας πεις τι έκανες για να αλλάξεις αυτό που χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ότι είναι, τι σε δυσκόλεψε, τι αποτελέσματα είχες..
Ματαιότις, ματαιοτήτων..
29-12-2014, 01:52 #75
προσπαθω προσπαθω απλα καθε αποτυχια με κανει χειροτερα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση