βοηθεια! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 132 of 132

Thread: βοηθεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    μακαρι αλλα εχω παψει να ελπιζω πια.αχρηστος ειμαι το πιστευω
    Να σε ρωτήσω, πως δημιουργούμε νέο θέμα εδώ; Γιατί δεν βλέπω κάπου κάποια επιλογή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by AggelikiAngy View Post
    Να σε ρωτήσω, πως δημιουργούμε νέο θέμα εδώ; Γιατί δεν βλέπω κάπου κάποια επιλογή.
    πατας επανω αριστερα το κουμπι Forum,μπαινεις στο φορουμ που ταιριαζει το θεμα σου και πατας "Δημιουργια νεου θεματος"

Banned
    Σπύρο, ανακυκλώνεις την ίδια ιστορία/πεποίθηση: "Είμαι άχρηστος, ανίκανος, αδιάφορος σε όλους"...
    Αυτό δεν βοηθάει ούτε εσένα να ξεφύγεις από αυτή, ούτε εμάς να σου προτείνουμε κάτι που πιθανώς να βοηθήσει, εάν δεν βοήθησαν όλα τα προηγούμενα.
    Αλήθεια, εφάρμοσες κάτι από αυτά που σου πρότειναν οι συμφορουμίτες; Και αν ναι, το εφάρμοσες με συνέπεια και επιμέλεια;
    Θα αμφιβάλω για αυτό, γιατί πολύ απλά είναι αδύνατον να μην επιφέρουν κάποιο αποτέλεσμα, έστω και ελάχιστο.
    Πως θα σου φαινόταν εάν χρησιμοποιούσες αυτό το thread ως ημερολόγιο του τι εφάρμοσες από όσα σου προτάθηκαν, τι πήγε (ή δεν πήγε) καλά και γιατί, τι σε δυσκόλεψε, τι έμαθες από την εκάστοτε προσπάθεια κλπ.

Είμαι βέβαιος ότι έτσι θα ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα για τη συμπεριφορά & τον χαρακτήρα σου και θα πάρεις και πιο εύστοχες συμβουλές!

Senior Member
    μαλλον αποτι καταλαβα δεν ειμαι ικανος να μιλησω,να μιλαω να συζηταω.ετσι ειμαι τελειως αδιαφορος.
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Το να μην μπορείς να μιλήσεις σε μια κοπέλα που σε ενδιαφέρει ερωτικά,το κατανοώ μιας και δεν είσαι ο μοναδικός που το έχει αυτό.Αλλά όταν λες ότι γενικά δεν είσαι ικανός να μιλήσεις,τι εννοείς; Δεν υπάρχει κάτι που να σε ενδιαφέρει και να σου αρέσει να κάνεις και να συζητάς γιαυτό; εμένα πχ μου αρέσει να συζητάω για κινητά,pc και γενικά τεχνολογία.παλιότερα ασχολιόμουν και με gps συσκευές πριν την εποχή των κινητών που για να τρέξεις άλλα προγράμματα,χρειάζονταν κάποιου είδους ξεκλείδωμα.Αυτό ως δραστηριότητα με βοήθησε να συμμετέχω σε διάφορα φόρουμ τεχνολογίας και έτσι γνώρισα κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα.Μάλιστα η "τρέλα" μου για το αντικείμενο,με οδήγησε να πάρω ανα χείρας το gps και να διορθώσω ολόκληρη την πόλη μου και έστειλα τα δεδομενα σε μια εταιρεία gps στην Αθήνα,εννοείται δωρεάν.Αυτοί για να με ευχαριστήσουν μου έστειλαν 2 gps συσκευές,τις οποίες επειδή εγώ δε χρειαζόμουν τις χάρισα σε ένα γνωστό μου και σε ένα φίλο μου.Και απο τότε όταν τύχει να κατέβω Αθήνα,παω και τους επισκέπτομαι στα γραφεία τους και συζητάμε γύρω απο το αντικείμενο πινοντας καφεδάκι.Η επίσης έχω γνωρίσει και κάποια ακόμη παιδιά και όταν βρέθηκα στην πόλη τους,πήγαμε για καφέ και περάσαμε 2-3 χαλαρές ώρες.Και με 2 παιδιά συνεχίζουμε να μιλάμε μέσω mail και να ανταλλάσουμε απόψεις γύρω απο το αγαπημένο μας αντικείμενο σχεδόν καθημερινά.
    Κάποτε ξέρεις πως είχα πιει ποτό με κάποια κοπέλα; Ειχα ένα κινητό nokia με symbian λειτουργικό όπου μπορούσες να στέλνεις μηνύματα απευθείας μέσω bluetooth σαν chat.Ημουν σε ένα κλαμπάκι και βλέπω στην εύρεση συσκευών, ένα "glikoula1983" και λέω έτσι για την πλάκα να στείλω μήνυμα.Μετά απο 5 λεπτά χαζοσυζήτησης,πίναμε ποτό και μου είχε δώσει και το κινητό της.Και ενώ μου είχε πει "τηλεφώνησε μου όποτε θες" εγώ δεν το έκανα ποτέ,γιατι θεώρησα ότι δεν είμαι αξιόλογο άτομο.Άλλο αυτό όμως και άλλο ότι δε μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μια γνωριμία.
    Θέλω να πω δηλαδή ότι αν σου αρέσει κάτι να κάνεις και δεν κάθεσαι όλη μέρα άπραγος να κλαις την μοίρα σου,κάπως θα βρεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα.Τώρα αν το βασικό σου θέμα είναι πως θα βρεις κοπέλα και επειδή δεν βρίσκεις,θεωρείς ότι είσαι εντελώς άχρηστος ως άνθρωπος και αυτό σε οδηγεί στο άλλο άκρο που σημαίνει ότι παρατάς δουλειές,δραστηριότητες και ότι άλλο θα μπορούσε να σε φέρει έστω και σε μια μικρή επαφή με κόσμο με τον οποίο θα μπορούσες να ανταλλάξεις μια κουβέντα,είσαι τελείως λάθος.Πάρτο άλλιως...Ναι προφανώς και μένα με ενοχλεί πάρα πολύ που κοντεύω στην 4η δεκαετία της ζωής μου και δεν είχα ποτέ μου σχέση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πω "αφού δεν τα καταφέρνω σε αυτό το κομμάτι,να πάω να κλειστώ στο σπίτι,να τα παρατήσω όλα και να κλαίω για την άδικη ζωή μου".Το σημαντικό είναι να μάθεις πρώτα να είσαι ευχαριστημένος με αυτά που κατάφερνεις να έχεις,να προσπαθείς να κάνεις αυτά που για σένα θεωρούνται πιο εύκολα και μετά να πας στα υπόλοιπα.
    Και αυτό που λες "εχω πολλά να προσφέρω και δεν είμαι άσχημος χαρακτήρας" και από την άλλη σε χαρακτηρίζεις τελείως αδιάφορο και άχρηστο,έρχεται σε πλήρη αντίθεση.Εγω προσωπικά δε μπορώ να πω για μένα "εχω πολλά να προσφέρω και δεν είμαι άσχημος χαρακτήρας." Ενας απλός ταπεινός άνθρωπος είμαι με τα όποια καλά μου και σαφώς και κακά στοιχεία μου.Ουδείς τέλειος.Αφήνω όποιον με γνωρίζει,να κρίνει εκείνος αν έχω κάτι να προσφέρω.

Senior Member
    Εγω απλα ποτε δεν μπορώ να μιλήσω να συζητήσω. Ποτέ δεν βρίσκω τι να πω.ειδικα οταν θέλω να προσεγγίσω μια κοπέλα, παρόλο που βλέπω ότι ίσως και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν ξέρω ποτέ τι να πω.οποτε είμαι απλά αδιάφορος αφού ποτέ δεν μιλάω.τι να με κάνει? Και τελευταία ειδικά δεν κάνω καν κίνηση. Αφού ξέρω: θα πάω θα χαιρετήσω,θα συστηθώ και θα φυγω γιατί δεν θα έχω και άλλο να πω. Και θα λέει τι μαλακας ήταν αυτός?

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Πω..πόσα χρόνια είχα να ακούσω αυτό το τραγούδι

Banned
    Το σπασαααααααααααααααα!

Banned
    spiros1981 σα να μου φαινετε οτι εχεις κοινα με την ολγαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    Εγω απλα ποτε δεν μπορώ να μιλήσω να συζητήσω. Ποτέ δεν βρίσκω τι να πω.ειδικα οταν θέλω να προσεγγίσω μια κοπέλα, παρόλο που βλέπω ότι ίσως και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν ξέρω ποτέ τι να πω.οποτε είμαι απλά αδιάφορος αφού ποτέ δεν μιλάω.τι να με κάνει? Και τελευταία ειδικά δεν κάνω καν κίνηση. Αφού ξέρω: θα πάω θα χαιρετήσω,θα συστηθώ και θα φυγω γιατί δεν θα έχω και άλλο να πω. Και θα λέει τι μαλακας ήταν αυτός?
    και εγω το ιδιο περναω. μου συμβαινει το ιδιο πραγμα.

Senior Member
    και που μιλαω,και που προσπαθω να δωσω και να κανω τα καλυτερα,πραγματα που λιγοι θα εκαναν και θα εδιναν....σκατα!απλα ειναι σαν να μην μιλησα,σαν να μην εκανα τιποτα,απλα δεν υπαρχω!σαν να μιλαω στον τοιχο!και πλακα πλακα τουλαχιστον ο τοιχος θα ειναι εκει δεν φευγει.κουραστηκα βαρεθηκα τι να κανω πια?μονο να πεθανω να ησυχασω με σωζει?δηλαδη να δω και εγω κατι καλο δεν γινεται?

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789