Results 16 to 30 of 132
Thread: βοηθεια!
-
27-12-2014, 22:29 #16
αυτες τις μερες ειδικα ειμαι πολυ χαλια.τετοιες μερες και εγω κλεισμενος στο δωματιο και εκλεγα
- 27-12-2014, 22:30 #17
να σου φερω ενα παραδειγμα. Αν εχεις μια μπλουζα που η αξια της ειναι 100 ευρω εσυ ομως πιστευεις επειδη δε σου αρεσει οτι κοστιζει 15 ευρω και οταν βγεις να την πουλησεις με τα παζαρια θα τη δωσεις 10 ευρω οπως βλεπεις θα εχεις χασει το 90% της αξιας σου. Αρα εσυ πρωτα πρεπει να αγαπησεις τη μπλουζα που εισαι εσυ και να πουλας τον εαυτο σου ακριβα.... κανενας δεν θελςι να πληρωσει για να αγορασει αλλα ολοι στο τσαμπα....
27-12-2014, 22:36 #18
και τζαμπα και ακριβα απλα κανενας δεν με θελει
28-12-2014, 00:12 #19
H μοναξιά είναι σχετικό πράγμα. Δεν έχει σημασία αν έχεις οικογένεια, σύντροφο ή μένεις μόνος σου, μπορεί σε οποιαδήποτε κατάσταση να την αισθανθείς. Η μοναξιά είναι ωραίο πράγμα αν μπορείς να την απολαμβάνεις, να ζεις μαζί της. Έχεις και μια ευκαιρία να κάνεις φίλο τον εαυτό σου, να απολαύσεις πολλά πράγματα επικεντρώνοντας εκεί που εσύ γουστάρεις, π.χ. σε μια βόλτα μόνος σου να περπατήσεις όσο εσύ θέλεις, να καθήσεις για καφέ όπου ακριβώς εσύ θέλεις , για όσο χρόνο θέλεις, να χαζέψεις ό,τι θέλεις, κ.α. Αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να μην κάθεσαι στο σπίτι περιμένοντας παρέα για να βγεις. Αν το κάνεις αυτό αρχίζεις και εξαρτάσαι από την παρέα για να βγεις ή να απολαύσεις κάτι. ΟΧΙ! Μπορούμε και μόνοι μας!
28-12-2014, 04:21 #20
Σατανικό!! :P
Όταν είχα δει το μήνυμα σου φοβήθηκα! Ευτυχώς το είδα καθυστερημένα, είχες ήδη απαντήσει και ήσουν καλά.
Άρα, Σπύρο, έχεις μια απόδειξη ότι μπορείς!!
Εγώ από την άλλη θα σου έλεγα ότι το φθηνό/εύκολο δεν το θέλει κανείς. Δεν θα σε κάνει κανείς παρέα/γκόμενο επειδή τον έχεις ανάγκη. Όλοι έχουν τις δικές τους ανασφάλειες, ανεξαρτήτως το τι προβάλλουν, και ένας ανασφαλής ακόμη (εσύ στην προκειμένη) τους είναι βάρος.
Έχω νιώσει ακριβώς όπως εσύ. Πιο ακριβώς δεν γίνεται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και θέλω να σου δώσω συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.
Αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες όπως όλοι μας. Αυτές πρέπει να τις συγκαλύψεις, να δείχνεις δυνατός και ευχάριστος. Θα γίνεις πιο εύκολα αποδεκτός έτσι. Και εάν γίνεις αποδεκτός για την "καλή" σου πλευρά, θα δεχθούν και την "κακή" σου. Το αντίστροφο το βλέπω δύσκολο.
Μια λεπτή γραμμή στην οποία πρέπει να ισορροπήσεις είναι το μου αρέσει η παρέα σας και τη θέλω, όμως δεν σας έχω ανάγκη.
Αν δεν δείξεις ότι σου αρέσει η παρέα τους δεν θα σε ενσωματώσουν ποτέ. Αν δείξεις ότι τους έχεις ανάγκη θα σε δουν με επιφύλαξη.
Πάνω στη λεπτή γραμμή λοιπόν. Από ισορροπία πως πας;
28-12-2014, 10:44 #21
Σε άλλο thread έγραψες ότι δεν έχεις καν την ευκαιρία να πλησιάσεις άνθρωπο γιατί σε απορρίπτουν από τα 10 μέτρα. Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Εντάξει, φαντάζομαι δεν κυριολεκτείς με το 10 μέτρα, αλλά τι θέλεις να πεις; Ότι δε σου δίνουν καν την ευκαιρία να μιλήσεις; Να ξεκινήσεις μια κουβέντα; Μια γνωριμία; Ή σε βλέπουν και φεύγουν; Δε σου δίνουν καν σημασία;
28-12-2014, 16:26 #22
28-12-2014, 16:32 #23
αυτο που λες ακριβως.τις περισοτερες φορες απλα αδιαφορουν.και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση γιθα κανεναν λογο καποιον να με παρει τηλ ας πουμε για οτιδηποτε,να παμε μια βολτα η για καφε κλπ.οσο αφορα γνωριμια με κοπελες απλα καμια δεν εχει διαθεση να ασχοληθει μαζι μου,να βγουμε εστω για εναν καφε να γνωριστουμε.δεν ειμαι ασχημος,αλλα δεν ξερω.μαλλον ειμαι τοσο αδιαφορος σαν ανθρωπος και δεν το αντεχω αλλο αυτο.αξιζω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια ευκαιρια να με γνωρισει και μετα αν δεν της αρεσω ενταξει το δεχομαι.γιατι να μην εχω μια ευκαιρια?τι σκατα εχω δηλαδη?
28-12-2014, 16:40 #24
Φίλους και παρέες είχες ποτέ ως τώρα;
Σχέση με κοπέλα;
Ένιωθες να έχεις πάντα αυτό το πρόβλημα ή ξεκίνησε εδώ και κάποιο καιρό; Από πότε άρχισες να αισθάνεσαι έτσι;
Γενικά εσύ κάνεις κίνηση προς κοπέλες που σου αρέσουν; Αν ναι, με τι τρόπο; Δε σου δίνουν καν τηλέφωνο αν το ζητήσεις; Ή αν σου δώσουν δεν απαντούν μετά και δε δέχονται καν να βγείτε ένα ραντεβού για γνωριμία;
Μένεις σε πόλη ή σε κάποιο χωριό/νησί/μέρος με πολύ λίγο κόσμο;
28-12-2014, 17:15 #25
απο παλια ειμαι ετσι αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχει παραγινει.σχεσεις ειχα αφου με τα 1000 ζορια τα καταφερνα.μεχρι πριν 2 χρονια εμενα Αθηνα με την κοπελα που ειχαμε σχεση.ξαφνικα κατι συνεβει και επρεπε να παει στο χωριο της να μεινει μονιμα.εχω εμενα απο το 2004 Αθηνα μονος μου,δουλευα ειχα νοικιασει σπιτι κλπ.τοτε τα παρατησα και εγω ολα για να παω μαζι της.τελικα δεν καταφερα να βρω δουλεια εκει,γιναν και καποια αλλα πραγματα με την κοπελα και τελικα κατεληξα στο χωριο μου παλι με τους γονεις μου.απο τοτε ειδικα εχει παραγινει το κακο.ειμαι πολυ χαλια
28-12-2014, 17:42 #26
28-12-2014, 17:53 #27
απ' ότι καταλαβαίνω έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην ζωή σου και έχεις αλλάξει και πρόσφατα και περιβάλλον... λογικό μόνο και μόνο απο την αλλαγή τόπου να είσαι μόνος... Πόσος καιρός είναι που είσαι στο χωριό σου? Τώρα δουλευεις? Ενδιαφέροντα έχεις? Ξέρεις.. αν δεν έχουμε ενδιαφέροντα είναι δύσκολο να γνωρίσουμε κόσμο... αν ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει... ποδηλασία πχ., αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα, έχεις και ένα μέσο να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους, αλλά και ένα θέμα για συζήτηση ώστε να μην είσαι "βαρετός". Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ενδιαφέροντα
28-12-2014, 18:08 #28
Επίσης σκέφτομαι πως ίσως λόγο της "απελπισίας" σου προσεγγίζεις λάθος άτομα ή με λάθος τρόπο με αποτελέσμα να απογοητεύεσαι πολύ περισσότερο μετά...
Επίσης σκέψου και αυτό που σου είπε και η Κασσάνδρα... ίσως η μοναξιά σου είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις και να βελτιώσεις τον εαυτό σου...
28-12-2014, 18:08 #29
Οπότε για την τωρινή απελπισία σου ευθύνεται πιο πολύ η επιστροφή στο χωριό σου;
Στην Αθήνα που έμενες πριν δεν κατάφερες να ξαναβρείς δουλειά; Το έψαξες; Ή μετά το χωρισμό προτίμησες κατευθείαν την επιστροφή στο χωριό;
Έξω από το σπίτι βγαίνεις καθόλου; Υπάρχουν εκεί συνομήλικα ή άτομα κοντά στην ηλικία σου;
Και θέλω να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα... με αφορμή ένα άλλο thread... χωρίς όμως να το πάρεις στραβά ή να με παρεξηγήσεις. Στο φόρουμ γράφτηκες με σκοπό να ζητήσεις βοήθεια και να συζητήσεις πιο πολύ ή για κάποια γνωριμία, επειδή όπως λες αισθάνεσαι τόσο μεγάλη απελπισία;
Και κάτι ακόμα. Γιατί πιστεύεις ότι είσαι βαρετός άνθρωπος; Δεν έχεις ενδιαφέροντα; Τι σου αρέσει να κάνεις; Στην Αθήνα ποιες ήταν οι ασχολίες σου εκτός από τη σχέση σου; Δεν έχεις ξαναπροσπαθήσει να φύγεις από το χωριό;;
28-12-2014, 18:11 #30
Καλά.. Μρυα, ακριβώς τα ίδια έχουμε γράψει με άλλα λόγια... και για δύο θέματα... κι εγώ αυτό με το λάθος άτομα και τον λάθος τρόπο με αφορμή άλλη του δημοσίευση το είπα...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση