Πού πάω? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 248

Thread: Πού πάω?

Junior Member
    Μαλιστα¨)¨)¨)¨)
    Αν ειχα χρονο και δεν ειχα εργασια να κανω που δεν μου αρεσει κιολας για να ειμαι σιγουρη οτι θα βγει, θα επαιρνα και εγω ενα ενα τα πραγματα και θα σου παντουσα ναλογα ετσι για να ειμαστε σε αρμονια.
    Ειρωνικο σε βρισκω γενικοτερα, οχι στο συγκεκριμενο τοσο με την Ειρινετα, ωστοσο το λεω με την εννοια του τσαντισμενου απο την κοιλια της μανας του, οπως το ειπες (γιατι για μενα απο τοτε αρχιζει η κοινωνικοποιηση και νομιζω, αν δεν κανω λαθος οτι αυτο λες...?)
    Αν μου πεις την ηλικια σου μπορω ισως να σκιαγραφησω λιγο γιατι νομιζω οτι εισαι απολυτος¨)
    Δεν κανω την κυρια ξερολα απλα ετσι νομιζω. Μορει να κανω και μεγα λαθος ομως...μπορει και οχι...
    Οι προσωπικες μου εμπειριες δεν ειναι το μετρο ουτε της παρουσης....Ειμαι λιγο απο αλλο ανεκδοτο....οχι οτι θεωρω με αυτο που λεω οτι οι υπολοιπι ειναι απο καποιο κοινο και εχω καποια μοναδικοτητα, απλα μου ετυχαν καποια καθολου τυχαια πραγματα στη ζωη μου.
    Το μονο που θα σου πω σχετικα με τις σχεσεις αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιστευω στη θεωρια του χαμενου μισου του Πλατωνα. Εσυ μαλλον αυτο το βρισκεις τραγικο η κωμικοτραγικο η νομιζεις οτι εχω ακομα παιδικες αρρωστιες¨) Μπορει, μπορει απλα και να ειμαι ευτυχισμενη στην γνωση μου η στην αγνοια μου. Βλεπεις προσπαθω να παρω και την πλευρα σου μιας και η γλωσσα κανει μαγικα πραγματα.
    Κατα τα αλλα νομιζω οτι καποιος βγαινει στην επιφανεια μονο αφου πιασει πατο και νομιζω οτι εκει ειναι τωρα η Ειρινετα και πρεπει να παθει μια μικρη ασφυξια μπας και κανει καμια κινηση προς τα πανω...
    Σεξιστρια δεν ειμαι αλλα ξερω πολυ καλα οτι This is a man\'s world και οποτε θελεις το συζηταμε.....για αυτο ειναι και σκατα γιατι δεν υπαρχει ισορροπια.
    Δεν λεω οτι η Ειρινετα πρεπει να κλαιει συνεχεια αλλα αυτο με το \'ξοδεμα ζωης\' που λες θεωρω οτι ειναι απλα λογικο. Οι ανθρωποι ομως καθε αλλο παρα λογικοι ειμαστε. Αυτο το total control πανω στα συναισθηματα μας το θεωρω πολυ δυτικο και καθολου μεσογειακο και μπορει να ειμαι ξενιτεμενη αλλα ειμαι μεσογεια. Αυτα προς το παρον.
    Καλη σου μερα ολη μερα¨)

Banned
    Μπον,
    βαζεις πολλα ζητηματα, ωστοσο επι της παρουσης επιλεγω να απαντησω σε καποια απο αυτα, μιας και οπως λες δεν εχεις χρονο. Δεν θεωρω οτι πρεπει να βρεις χρονο, ωστοσο προτιμω να ανοιγω ολοκληρωμενες συζητησεις και οχι κομματια αυτων.

Ετσι,
    1. Δεν αναιρεσα οτι ειμαι ειρωνικος, αν σε δικαιωνει κατα περιπτωση ειμαι πολυ ειρωνικος.

2. Την ηλικια μου προτιμω να την μαντεψεις εσυ.

3. Δεν θεωρω οτι εισαι ξερολας, εχεις την γνωμη σου και την σεβομαι,
    αυτο δεν με υποχρεωνει να την αποδεχτω κιολας.

4. Οκ αν δεν θες να μιλησεις για τον εαυτο σου, μιλα για την γειτονια σου, η το μεσο ορο οπως εσυ τον νομιζεις.
    Βλεπω ομως οτι τελικα οταν κατι δεν βρισκει εφαρμογη πανω μας, ειμαστε αλλο ανεκδοτο. Ξερεις ποσους μπορεις να βρεις εδω μεσα και να σου πουν το ιδιο???

5. Δεν υοθετω το μαζοχισμο του πατου οπως ευκρινως αναφερεις. Απο την αλλη αν για σενα ειναι σταση ζωης ειναι σαφεστατα δικαιωμα σου, οχι ομως αποψη μου, επισης και αυτο σαφεστατο.

6. Σχολιαζω οτι γραφεις εξου και το σεξιστρια. Το οτι ετσι ειναι, this is man\'s man\'s world (το τραγουδι εχει 2 man\'s) δεν μου λεει κατι. Σε ενα σεξιστικο κοσμο εγω προσπαθω να ειμαι κατι αλλο, και επισης να κατακρινω οτιδηποτε αναπαραγει στερεοτυπα. Ξερω - ξερεις που ζουμε δεν γεννηθηκαμε στον Αρη. Οποτε εχεις χρονο ριξε μπαλακι.

7. Δεν ειμαι υπερ του total control ακριβως, οσο του αναλυση του τι νιωθω.
    Εκει εστιαζω τις διαφορες μας. Δεν μπορω να συναινεσω οτι νιωθω και οποιον παρει ο χαρος που ακολουθεις.
    Θελω να ξερω απο που προερχονται τα συναισθηματα μου και αν τελικα τα θελω, τοτε να τα νιωσω.
    Ξερεις το χυμα και το απορσδιοριστο, ενεχει πολλες παγιδες και εδω μιλαω για ψευδα συναισθηματα τα οποια εχουν εμφυτευθει σαν πλαστες αναγκες.
    Και εγω σε αυτη την λουμπα δεν θα πεσω.
    Για παραδειγμα μπορω να πω για την πλαστη αναγκη της αναπαραγωγης.

χμμμ και εγω μεσογειος ειμαι....

Bonjour.......

Senior Member
    Το αν είμαι κακός άνθρωπος ή όχι δεν κρίνεται μόνο από το πόσο πόνο χαρίζω στους γύρω μου...
    Ναι, πλήγωσα πολλούς ανθρώπους ...
    Το θέμα είναι όταν βάζεις τον εαυτό σου ανάμεσα.
    Αν κάνω αυτό πληγώνω εμένα και τον άνθρωπο που αγαπάω.
    Αν κάνω το άλλο πληγώνω όλους τους υπόλοιπους. Όλους.

Είμαι ακόμη πολύ βαθιά χωμένη και δεν μπορώ να δω καθαρά.
    Νιώθω σαν τυφλωμένη ακόμη από έρωτα που θα έπρεπε να έχει ξενερώσει, τσατιστεί, σιχαθεί, ίσως και μισήσει έναν άνθρωπο που όμως λέω ότι αγαπάω.
    Πλύση εγκεφάλου.
    Σαν να το μυαλό μου είναι ένα υγρό και όποιος πατάει πάνω του αφήνει το δικό του σημάδι.
    Οι γονείς μου...αφήνουν το δικό τους.
    Οι φίλοι μου...αφήνουν το δικό τους.
    Χθες το βράδυ μίλησα με το Αλέξη....κι άφησε το δικό του.

Το \'ξερα ρε γμτ ότι αν μιλούσαμε θα μου έλεγε όσα μου είπε!
    Το ξερα και παρ\' όλα αυτ΄μιλήσαμε.
    Ένας τρόπος υπάρχει για να ξεκολλήσει από μένα.
    Να του πω ότι δεν τον αγαπώ...
    Θέλει να με δει, να τα πούμε από κοντά,
    και ξέρω ότι αν βρεθούμε θα είμαστε χάλια και οι δύο.

Δεν γυρνάω πίσω.
    Αυτό που έλεγα και χθες.
    Είναι μονόδρομος.
    Και δεν θέλω να πονέσω άλλο τους γύρω μου.
    Γιατί θα πονέσω ανθρώπους που θα είναι δίπλα μου εφ\' όρου ζωής.
    Ο Αλέξης καλώς ή κακώς θα τελειώσει.

Τα όνειρα που λέγαμε.
    Μου είπε να πάω να μείνω μαζί του, να με ζει κοινώς μέχρι να τελειώσω τις σπουδές μου.
    Να φύγουμε κάπου οι δυο μας.Μόνοι μας.
    Ότι αφού λέω ότι τον αγαπάω, αυτός θα με περιμένει είναι δικός μου ψυχή τε και σώματι.

Πώς μπορώ να τα κάνω αυτά?
    Πώς θα φύγω μαζί του?
    Πώς γίνεται να τον κρατάω δεμένο σε μένα?
    Του είπα να με ξεχάσει, να πει ότι πέθανα, να προχωρήσει...
    Δεν θέλει, δεν μπορεί...

Μου είπε ότι αν τον έβλεπα δεν θα τα έλεγα όλα αυτά
    Το ξέρω ότι γι\' αυτό θέλει να βρεθούμε.
    Για να νιώσω ακόμη χειρότερα?
    Τελικά είπαμε ότι θα τον πάρω τηλ.
    Να πούμε τι....δεν ξέρω.
    Έχει απλά την ανάγκη να μου μιλήσει, να συζητήσει μαζί μου.

Κρίνο έχεις δίκιο...το κλάμα σταματάει μόνο του. Αυτά είναι ξεσπάσματα φυσιολογικά όμως...
    Και μόλις έχω όμορφες αναμνήσεις, ναι, μεταπηδώ στο χωρισμό.
    Τώρα τελείωσε, είναι φρέσκο.΄
    Θέλει λίγο καιρό για να μένω μόνο στις αναμνήσεις

Konman και Φοίβη ευχαριστώ για το άπλωμα του χεριού...
    Μου δίνετε πολύ κουράγιο.
    ΑΝ και από το βούρκο πρέπει να βγει ο καθένας μόνος του αυτή τη φορά.
    Χωρίς να είναι ο άλλος εκεί να τον κρατήσει...

Καλημέρα κι από μένα...

Junior Member
    Δεσμευομαι να απαντησω συντομα. Ωστοσο να θιξω εντωμεταξυ κατι. Ειπα ηδη οτι λεγοντας οτι ειμαι απο αλλο ανεκδοτο δεν θεωρω οτι ειμαι ετσι μονο εγω, οποτε ηταν περιττο το σχολιο νομιζω αλλα μαλλον το ειχες αναγκη¨) Τα στερετυπα τα αναπαραγουμε ολοι μας, θελουμε δεν θελουμε. Ηδη εσυ και εγω εχουμε βγαλει καποια συμπερασματα οενας για τον αλλο βαση αυτων η οχι...?????
    Νομιζω εισαι περιπου σαρανταρης.

Yours in solidaruty.

Senior Member
    Eirineta,

δεν διαβασα και τις 11 σελιδες παρα μονο το πρωτο σου μηνυμα και ενα αλλο που αναφέρεις οτι πληγωσες 3-4 ατομα μ αυτη τη σχεση.

Πως εμπλεκονται τα αλλα 3-4 ατομο με την σχεση που επιλεγεις εσυ? πιστευεις οτι με τις επιλογες σου πρεπει να εοναι ευχαριστημενα και αυτα τα ατομα? πρεπει να τους βρισκουν συμφωνους? διαφορετικα, τι?

Senior Member
    Originally posted by eirineta
    Αν κάνω αυτό πληγώνω εμένα και τον άνθρωπο που αγαπάω.
    Αν κάνω το άλλο πληγώνω όλους τους υπόλοιπους. Όλους.

Σαν να το μυαλό μου είναι ένα υγρό και όποιος πατάει πάνω του αφήνει το δικό του σημάδι.
    Οι γονείς μου...αφήνουν το δικό τους.
    Οι φίλοι μου...αφήνουν το δικό τους.
    Χθες το βράδυ μίλησα με το Αλέξη....κι άφησε το δικό του.
    Αν καταλαβαίνω καλά, η επιλογή που έχεις να κάνεις είναι ποιούς θα πληγώσεις. Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιοι θα πληγωθούν.
    Παρόλα αυτά με τρομάζει πολύ η εικόνα που χρησιμοποιείς για την επιρροή που έχουν οι άλλοι πάνω σου. Για τη ρευστότητα του μυαλού σου...Πρέπει να σε τρελαίνει αυτό το πράγμα, καθένας να περνάει από πάνω σου και να αφήνει τη στάμπα του...
    Μάκια...

Banned
    Originally posted by Bonnie
    Νομιζω εισαι περιπου σαρανταρης.

χωρις το περιπου.
    :P

Senior Member
    Ναι Φοίβη σίγουρα κάποιοι θα πληγωθούν.
    Κι είναι βαρύ φορτίο να ξέρεις ότι οι ΔΙΚΕΣ σου κινήσεις είναι υπεύθυνες γι\' αυτό.

Όσο για την επιρροή, ναι, έτσι νιώθω.
    Ο καθένας αφήνει τη στάμπα του γιατί θέλω να βρω έναν τρόπο που δεν θα πληγώσει κανέναν.
    Άντε, να πληγώσει μόνο εμένα
    Αλλά τα \"στρατόπεδα\" είναι Αλέξης- Εγώ, και όλοι οι άλλοι.

Liberchild δεν είναι τόσο απλό.
    Υπάρχουν άνθρωποι που δεν γίνεται να τους πονέσω άλλο.
    Τόσο απλά. Δεν γίνεται.

...Μιλήσαμε τελικά τώρα.
    Πολλά είπαμε, λίγα τα συμπεράσματα.
    Να βρισκόμαστε έστω για 10\'.
    Όποτε μπορώ εγώ.
    Ούτε ζευγάρι, ούτε άγνωστοι.
    Δεν μμπορεί να προχωρήσει τη ζωή του.
    Τον κέρδισα. Με αγαπάει. Αξίζω χρυσάφι.
    Τι να τα κάνω όλα αυτά?
    Να εχουμε σχέση του τετάρτου την ημέρα. Όποτε μπορώ, για λίγο. Χωρίς πίεση.
    Θέλει να βλεπόμαστε, να μιλάμε, να είμαστε στις χαρές και τις λύπες του άλλου
    Σαν άνθρωποι, αν δεν γίνεται σα ζευγάρι
    Να πούμε τουλάχιστον ότι αν δεν το αντέξουμε αυτή είναι μια φυσική κατάληξη μεταξύ μας που την αποφασίσαμε ΕΜΕΙΣ για ΕΜΑΣ
    Δεν μπορεί να δώσει αλλού την καρδιά του είναι δική μου
    Δεν μπορεί να είναι ο Αλέξης που ήξερα
    Αυτός που του ζήτησα χθες το βράδυ να είναι
    Αυτός που γελάει, πίνει σφινάκια, παίζει μουσική, ΖΕΙ
    Αφού κι εγώ δεν είμαι η Ειρήνη που ήμουν
    Αυτή που έκανε τα πάντα για να τον δει, που τον πολιορκούσε όταν δεν άξιζε
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    Είναι εδώ για ό,τι θέλω, όποτε θέλω, όσο θέλω.

Τι θα γίνει?
    Έτσι θα πάει?
    Πάλι ψέματα, πάλι στα κρυφα
    Περιμένωντας τι?
    Και σταματώντας κι οι δυο τη ζωή μας?

Senior Member
    Eirineta,
    αλλα αν σκεφτεσαι πως με τις επιλογες σου να ειναι ευχαριστημενοι οι αλλοι, το πιθανοτερο ειναι να καταληξεις να ζεις τη ζωη που θελουν οι άλλοι.Αν αυτο σε ευχαριστει, τοτε....οκ!

Senior Member
    Εirineta,

εγώ με τη σειρά μου θα σου ζητούσα να είσαι πολύ επιφυλακτική με το πως οι άλλοι άνθρωποι δηλώνουν οτι πληγώνονται.
    Δεν μπορούμε να κινούμε τη ζωή μας σύμφωνα με τα όρια των άλλων, αλλά χαράζοντας και τα δικά μας.

Senior Member
    Sofia όχι δεν έιναι αυτό που θέλω.
    Και γι\' αυτό άλλωστε προσπαθώ ακόμα να συμβιβάσω τα ασιμβίβαστα.
    Αλλά είναι άνθρωποι που ήδη τους πλήγωσα μια φορά μ αυτό το θέμα και τώρα δεύτερη, χειρότερη
    Και χτυπιούνται να μου δείξουν ότι έχουν δίκιο (γονείς και φίλοι)
    και πιστεύουν ότι το βλέπω
    Αλλα εγώ μέσα μου δεν ξέρω τελικά...

Senior Member
    Ναι Φοίβη σίγουρα κάποιοι θα πληγωθούν.
    Κι είναι βαρύ φορτίο να ξέρεις ότι οι ΔΙΚΕΣ σου κινήσεις είναι υπεύθυνες γι\' αυτό.

Όσο για την επιρροή, ναι, έτσι νιώθω.
    Ο καθένας αφήνει τη στάμπα του γιατί θέλω να βρω έναν τρόπο που δεν θα πληγώσει κανέναν.
    Άντε, να πληγώσει μόνο εμένα
    Καλή μου, αναρωτιέμαι, γίνεται αυτό που λες? Γίνεται να μην πληγωθεί κανένας από τους άλλους? Ξέρω οτι δεν θες να κουβαλάς πια αυτό το φορτίο, είναι πολύ πολύ βαρύ, αλλά ειλικρινά και μιλώντας από δική μου εμπειρία, δεν ξέρω αν γίνεται να μείνουν όλοι οι άλλοι ευχαριστημένοι, έτσι κι αλλιώς. Τουλάχιστον εγώ όποτε το προσπάθησα, απέτυχα παταγωδώς.
    Μάκια...

Senior Member
    Αλλά είναι άνθρωποι που ήδη τους πλήγωσα μια φορά μ αυτό το θέμα και τώρα δεύτερη, χειρότερη
    Έχουν δίκιο τελικά, Ειρήνη?
    Μάκια...

Senior Member
    Originally posted by Φοίβη
    Έχουν δίκιο τελικά, Ειρήνη?

Τι να σου πω?
    Δεν είμαι σίγουρη
    Ναι, σε πολλά έχουν δίκιο.Σε άλλα όχι

Ότι ο Αλέξης με τραβάει πίσω, δεν μπορώ να εξελιχθώ μαζί του, δεν είναι για τα κυβικά μου, δεν μπορεί ο ένας να ακολουθήσει τη ζωή του άλλου, η ηλικία του, η δουλειά του, η ζωή του.ΣΥΝ το ότι πιστεύουν ότι δεν μ\' αγαπάει, δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου, όλα είναι θέατρο και ψέματα και εγωισμοί.

Από την άλλη η καρδιά μου λέει ότι είναι άδικο. Τον αγαπώ. Και μ\' αγαπάει. Μου το δείχνει. Οκ, λόγια? Το πρωί μου είπε αυτά, το βράδυ πηδάει άλλη? ΟΧΙ. Ο Αλέξης ήταν ΠΑΝΤΑ απόλυτα ειλικρινής μαζί μου. ΠΑΝΤΑ. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο χάρισμά του. Κι αυτό ισχύει και για μένα απέναντί του. Επικοινωνούμε σε άλλη σφαίρα. Ακούγεται γελοίο αλλά έτσι είναι. Σαν να όταν μιλάμε δεν υπάρχει η λέξη ψέμα, θέατρο.

Δεν μπορώ να του πω \"δε σ\' αγαπώ\"
    Και να του το πω δε θα με πιστέψει
    Γιατί όπως μου είπε ξέρει κάθε σπιθαμή μου, μέσα, έξω, και ΞΕΡΕΙ ότι τον αγαπώ.

Άρα, αν έχουν δίκιο?
    Τι καταλαβαίνεις εσύ?
    Κι αν έχουν?
    Τι αλλάζει για μένα ή γι\' αυτόν?
    Μπορεί να έχουν αλλά εγώ δεν το βλέπω.

Senior Member
    Eirineta,
    το τί γινεται μεταξύ σας δεν αφορα κανεναν αλλον παρα μονο εσας. Μη δινεις χωρο σε τριτους να ανακατευονται. Δεν εισαι ανηλικη ουτε κ αυτος. Αναλαμβανεις την ευθυνη εσυ για σενα. Το αν θα πληγωθουν οι αλλοι ειναι δικο τους θεμα και οχι δικο σου.

Ο καθε ενας μπορει να κρινει τον αλλο οπως θελει.Τί σημασια εχει τί λενε οι αλλοι για ένα ατομο?σημασια δεν εχει πως αισθανεσαι κ πως σκεφτεσαι εσυ γι αυτον? Εγω μπορει να αντιπαθω καποιον που για τα δικα μου γουστα ειναι εμετικος κ εσυ να τον γουστάρεις τρελα. Τι θα κανεις? Κανεις δεν αρεσει σε ολους κ ποτε κανεις δεν μπορει να συμβιβασει τις επιθυμιες ολων . Ακομα κι αν το κανει θα ναι ο πρωτος που θα αισθανεται τρομερα απομονωμενος:απο τις επιθυμιες του κ τη ζωή που ονειρευεται.

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast