Πού πάω? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 248

Thread: Πού πάω?

Senior Member
    Celia έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Nothing lefto to say! Ναι, είναι σκληρά τα λόγια σου αλλά σωστά! Τα ξέρω. Τα ήξερα από την αρχή. Δεν είμαι από αυτούς που εθελοτυφλούν. Έλεγα και λέω πως ήταν συνειδητή επιλογή. Μεχρί εκεί όμως. Όταν αρχίζεις να ερωτεύεσαι και να πονάς, τότε πρέπει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις και να κάνεις μεγάλα βήματα κοιτώντας μπροστά. Κι όχι ένα μπρος δύο πίσω...

Έχεις δίκιο. Το να μιλάς για πρώην νυν και επόμενες, να τις φέρνεις όλες σε επαφή (άθελά σου πάντα!)και να έχεις την απαίτηση να μην σε ερωτεύονται, ε, είναι κάπως εγωιστικό θα έλεγα!Άσε που ποτέ δεν ήμουν από αυτές τις γυναίκες που ήθελαν το φτύσιμο για να κολλήσουν.ούτε μ\' αρέσει θα έλεγα η ένταση σε μια σχέση. Μ\' αρέσει να είμαι με κάποιον που αγαπάω για καιρό και να ζω ήρεμα. Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι όλοι έτσι!

Τώρα για το Loser, δεν ξέρω αν είναι αυτός ή εγώ...Πραγματικά ακόμη το ψάχνω...

Senior Member
    όσο γι\' αυτό που είπε ο alexandros3...ότιμια μεγαλύτερη κοπέλα δεν θα το δεχόταν...τις παράλληλες σχέσεις...

Οι 4 από τις 5 κοπέλες με τις οποίες γνωρίζω ότι είχε σχέσεις ήταν πάνω από 24!όλες. Μόνο εγώ κι άλλη μία είμασταν οι \"μικρές\", αλλά και πάλι αν μας βάλεις δίπλα δίπλα αυτή (ενώ είναι μόνο 21) φαίνεται για 30!

Alexandros3.......Σε απογοήτευσα?

Member
    ειρηνάκι μου δε παίζει ρόλο η ηλικία στο να μη δεχτούμε παράλληλες σχέσεις. Συμφωνώ μαζί σου.
    Η αξιοπρέπεια και η εικόνα μας για τον εαυτό μας είναι που κανει τη διαφορά.
    ΣΗΜ. το γραμματόσημο που είπα δεν είσαι εσύ αλλα ο καραγκιοζάκος. Εσύ γλυκειά μου είσαι ο αποστολέας τώρα που τις τελευταίες μέρες του κάνεις ερωτικά σκωτσεζικα ντουσ.
    Θέλω να πω ότι ισως μ αυτά κολλήσει αλλά θέλεις να τα έχεις με ένα γραμματόσημο?
    Εξοντωτικό δεν είναι? Εκεί έξω σε περιμένουν παληκάρια σα τα κρύα τα νερά.
    Απαγκίστρωσε τη καρδούλα σου και θα ρθουν αυτά σε σένα

Senior Member
    Α ρε celia μ\' έκανες και γέλασα...Σαν τα κρύα τα νερά...Κι εγώ νόμιζα το λέγανε μόνο για τις κοπέλες αυτό! Πολύ καλό πάντως!

Και ναι, η αξιοπρέπεια που νιώθω σιγά σιγά να ξαναβρίσκω είναι που μετράει για όλους μας

Και όχι, δεν θέλω νά τα έχω με ένα γραμματόσημμο! (αν και αυτό αποκλείεται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα!)

Και έχεις για άλλη μια φορά δίκιο...αν δεν πετάξουμε από πάνω μας αυτό το ύφος που λέει

\"ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ, ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ\"

εννοείται πως κανείς δεν θα πλησιάσει...και για κάποιο λόγο αυτό το ύφος το έχω εδώ και 1,5 χρόνο καρφωμένο στο πρόσωπό μου...και πάνω απ\' όλα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Senior Member
    Originally posted by eirineta
    \"ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ, ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ\"

εννοείται πως κανείς δεν θα πλησιάσει...και για κάποιο λόγο αυτό το ύφος το έχω εδώ και 1,5 χρόνο καρφωμένο στο πρόσωπό μου...και πάνω απ\' όλα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Διώξε το τώρα !! Πραγματικά χωρίς λόγο !

Αν έβλεπες τα πράγματα όπως εκείνος, δεν θα είχες αυτο το ύφος , όπως και δεν το έχει εκείνος !!!

Senior Member
    Right! Επιχείρηση \"αλλάζω ύφος\" ξεκινά! Από σήμερα κιόλας!

Thanks για την υποστήριξη! Όλους σας!Πραγματικά σας ευχαριστώ!

Kleiw μου αυτός έχει ένα άλλο ύφος που λέει

\"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ
    (κατά προτίμηση αναίσθητες!)\"

και η πλάκα είναι ότι τελικά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι!

Member
    Μου φαίνεται πως αρχισε το ειρηνάκι ν ανθίζει. Ετσι μπράβο. Πέτα το υφάκι του δαρμένου σκύλου τίναξε το μαλλί αλα εθνικός σταρ (Αντρέα Ευαγγελόπουλο) και άσε να σε παρακαλάνε τα παληκαρια και να εισαι εσύ αναποφασιστη για το σε ποιον θα δώσεις τον εαυτό σου

Senior Member

και για κάποιο λόγο αυτό το ύφος το έχω εδώ και 1,5 χρόνο καρφωμένο στο πρόσωπό μου...και πάνω απ\' όλα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

ο λόγος είναι οτι υπάρχει στο κεφάλι σου- όταν θα φύγει η σκέψη, θα φύγει και το ύφος..

(σαν διαφήμιση ακούστηκα...:P)

Senior Member
    Κι όταν ξεκινάς να βγεις με μια τόσο ωραία διάθεση (όπως είχα στο τελευταίο μνμ) γιατί πρέπει κάτι να σου τη χαλάσει?

Αυτή τη φορά δεν προκάλεσα την τύχη μου.
    Δεν πέρασα από το μαγαζί που δουλεύει.
    Δεν πέρασα από τη γειτονιά του.
    Δεν πέρασα \"τυχαία\" από κει που περνάει για να πάει στη δουλειά...

κι όμως...

Γιατί έπρεπε να δω τη μια απ\' όλες τις γκόμενες?
    Γιατί έπρεπε να δω έναν από τους κολλητούς του στο μαγαζί που θα πήγαινα με τη φίλη μου για ποτό?
    Γιατί έπρεπε να δω έναν ΑΛΛΟ φίλο του και πρώη συνεργάτη του εκεί που τελικά πήγα για ποτό
    Και γιατί έπρεπε να δω ΑΥΤΟΝ την ώρα που γυρνούσα σπίτι?

Και ναι πήγε στη δουλειά μισή ώρα αργότερα και έπρεπε να περάσει ΕΚΕΙΝΗ την ώρα από ΕΚΕΙ που περνούσα εγώ...Κι η τραγική ειρωνία (μετά τον τοίχο που βρήκε χθες μπροστά του)...

ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ...

Celia πάνω που άνθιζα, τώρα μαραίνομαι...

Τελικά ο κόσμος \"της νύχτας\" είναι μικρός κι έχω γνωρίσει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του ώστε να βλέπω παντού μπροστά μου ανθρώπους που σχετίζονται μ΄αυτόν...Και με πονάει που πρέπει να φανώ δυνατή και να κρατήσω τις αποφάσεις που πήρα αλλά και που με πονάνε...

Reina πώς φεύγει η σκέψη?

Senior Member
    με εκλογίκευση καλή μου..

προάσπισε τον εαυτό σου και βάλε τις σκέψεις σου απέναντι και ανέκρινέ τες λαίμαι..

Senior Member
    Thanks for support! Λογική και έρωτας δύσκολα συμβιβάζονται μάλλον...

Σας ευχαριστώ που με ανέχεστε...

Senior Member
    Thanks for support! Λογική και έρωτας δύσκολα συμβιβάζονται μάλλον...

Σας ευχαριστώ που με ανέχεστε...

αν δεν υπήρχε η λογική δεν θα υπήρχε και ο έρωτας παιδί μου..

Senior Member
    Δοκίμασε και το \'\'ο έρωτας με έρωτα περνάει\'\' (αν και δεν το εχω εφαρμόσει ποτε.)

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Δοκίμασε και το \'\'ο έρωτας με έρωτα περνάει\'\' (αν και δεν το εχω εφαρμόσει ποτε.)

δεν έχεις άδικο σ\'αυτό. Θα ήταν μία αναπλήρωση του κενού αρχικά, κάτι πιο ουσιαστικό στη συνέχεια. Για να το κάνει πρέπει να δημιουργήσει κενό όμως. Κι εκείνη είναι ακόμα γεμάτη...

Παρόλα αυτά, ντύσου, πλύσου, βάψου, φτιάξου και όρμα. Με μικρές προσδοκίες παρακαλώ για αρχή..Μην περάσουμε από μια απογοήτευση σε άλλη..

Member
    Αχ βρε ειρηνάκι μου! Η Μαγκιά βρε ειναι στο να τον βλέπεις και να μη σου κάνει κλικ.
    Σου στειλε φιλί είπες? ΣΙΓΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΕ!
    Δες τον γλυκεια μου στις πραγματικές του διαστάσεις
    Ενας ανασφαλής σιτεμένος για σένα γκομενάκος είναι που ούτε μια δουλειά της προκοπής δε κατάφερε να βρεί στα 32 του. Το να κάνεις ειρηνάκι στα 32 τον DJ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ εκτός πια και αν είσαι ΤΟ αστέρι πανελληνίως και ο περιζήτητος επαγγελματίας που δε προλαβαίνει να κλείνει δουλειές.
    Οι ΑΝΤΡΕΣ στα 32 δε παιζουν τους γκομενάκους. ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ
    Και μόνο αυτό φτάνει να τον απομυθοποιήσεις και να δεις ποσο αξίζει να χτυπάει τρυφερή 19χρονη καρδούλα σου για κάποιον που δε ξέρει που πάνε τα τεσσερα.
    Ελπίζω αποψε να κοιμηθεις

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast