Πού πάω? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 248

Thread: Πού πάω?

Senior Member
    Originally posted by celia
    Αχ βρε ειρηνάκι μου! Η Μαγκιά βρε ειναι στο να τον βλέπεις και να μη σου κάνει κλικ.
    Σου στειλε φιλί είπες? ΣΙΓΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΕ!
    Δες τον γλυκεια μου στις πραγματικές του διαστάσεις
    Ενας ανασφαλής σιτεμένος για σένα γκομενάκος είναι που ούτε μια δουλειά της προκοπής δε κατάφερε να βρεί στα 32 του. Το να κάνεις ειρηνάκι στα 32 τον DJ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ εκτός πια και αν είσαι ΤΟ αστέρι πανελληνίως και ο περιζήτητος επαγγελματίας που δε προλαβαίνει να κλείνει δουλειές.
    Οι ΑΝΤΡΕΣ στα 32 δε παιζουν τους γκομενάκους. ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ
    Και μόνο αυτό φτάνει να τον απομυθοποιήσεις και να δεις ποσο αξίζει να χτυπάει τρυφερή 19χρονη καρδούλα σου για κάποιον που δε ξέρει που πάνε τα τεσσερα.
    Ελπίζω αποψε να κοιμηθεις

αυτό κι αν είναι εκλογίκευση...:)

Senior Member
    Originally posted by celia
    Αχ βρε ειρηνάκι μου! Η Μαγκιά βρε ειναι στο να τον βλέπεις και να μη σου κάνει κλικ.
    Σου στειλε φιλί είπες? ΣΙΓΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΕ!
    Δες τον γλυκεια μου στις πραγματικές του διαστάσεις
    Ενας ανασφαλής σιτεμένος για σένα γκομενάκος είναι που ούτε μια δουλειά της προκοπής δε κατάφερε να βρεί στα 32 του. Το να κάνεις ειρηνάκι στα 32 τον DJ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ εκτός πια και αν είσαι ΤΟ αστέρι πανελληνίως και ο περιζήτητος επαγγελματίας που δε προλαβαίνει να κλείνει δουλειές.
    Οι ΑΝΤΡΕΣ στα 32 δε παιζουν τους γκομενάκους. ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ
    Και μόνο αυτό φτάνει να τον απομυθοποιήσεις και να δεις ποσο αξίζει να χτυπάει τρυφερή 19χρονη καρδούλα σου για κάποιον που δε ξέρει που πάνε τα τεσσερα.
    Ελπίζω αποψε να κοιμηθεις
    Δηλαδη εγω και τοσοι αλλοι που στα 30-40-50 ειμαστε ανεργοι, αλλοι τοσοι που δουλευουν σε δουλειες των 700 ευρω, τι ακριβως ΧΤΙΖΟΥΜΕ; Το ΤΙΠΟΤΑ; \'Η μηπως υποσκαπτουμε το ΜΕΛΛΟΝ μας; Δεν ξερουμε που μας πανε τα τεσσερα; Και δεν καταλαβα, τι το κακο εχει το επαγγελμα του DJ;

Τεσπα, δεν καθησα να διαβασω ολο το thread, ισως κατι μου διαφευγει. Αλλα τα οσα λες σε αυτο το post δεν μου αρεσαν.

Senior Member
    -βρε gog μου μην το παίρνεις προσωπικά.. εδώ έχουμε μία πώρωση να επιτελέσουμε..;)
    το πακέτο πάει ολόκληρο..

-δεν κατηγόρησε κανείς τους ανθρώπους που είναι σε φάση δημιουργίας, αλλά εκείνους που νομίζουν οτι είναι οι ίδιοι οι Δημιουργοί, χωρίς να είναι.

επίσης, άλλο 30, άλλο 40, άλλο 50. ε?

Senior Member
    Originally posted by Reina
    -βρε gog μου μην το παίρνεις προσωπικά.. εδώ έχουμε μία πώρωση να επιτελέσουμε..;)
    το πακέτο πάει ολόκληρο..

-δεν κατηγόρησε κανείς τους ανθρώπους που είναι σε φάση δημιουργίας, αλλά εκείνους που νομίζουν οτι είναι οι ίδιοι οι Δημιουργοί, χωρίς να είναι.

επίσης, άλλο 30, άλλο 40, άλλο 50. ε?
    Γκρρρ... Με αναγκαζεις να διαβασω ολο το thread τωρα. Επανερχομαι σε λιγο...

Senior Member
    xexe..

Member
    λοιπον σου απαντάω gog magog για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
    1. Ανεργος τι θα πει στα 30 στα 40 η στα 50? Aπο τα 30 εως τα 50 μεσολαβουν 20 ολοστρογγυλα χρονάκια. Αν κάποιος δε δουλεψε ποτε αυτά τα 20 χρονάκια, η έχει προβλημα υγείας η επιλέγει να ειναι άνεργος.
    2. Αν απολύθηκε προσφάτως τότε σίγουρα θα αναζητήσει εν ευθετω χρονω μια δουλίτσα έστω και των 600 ευρω για να επιζήσει και αυτό είναι φυσιολογικό και απόλυτα αξιοπρεπές
    Η Δουλεια του DJ είναι μια καθόλα αξιοπρεπής δουλειά αρκεί να σε παίρνει ηλικιακα και να μη τη χρησιμοποιείς για να βγάζεις γκομενίτσες τις οποίεσ στη συνέχεια τις πληγώνεις παιζοντας τες σα μπεγλέρι.
    Πρέπει κατά τη ταπεινή μου γνώμη να βάζουμε όρια ανάμεσα στο τι θα κανουμε με τη ζωη μας σε ποιο χρονο θα το κανουμε και γιατί πρέπει να το κανουμε. Αν κάτι δε μας κάθεται για μελλοντική κατάσταση κάνουμε μια στροφούλα και αναζητάμε κάτι καλύτερο.

Senior Member
    Αρχικα να πω, οτι διαφωνω με το να βαζεις οριο ηλικιας σε μια δουλεια σαν του DJ. Αυτο ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω. Δεν θα σχολιασω το οτι \"βγαζει γκομενιτσες\" καποιος απο αυτη τη δουλεια, αφου δεν το εθιξα ουτε στο προηγουμενο post μου και δεν ειναι αυτο που με ενδιαφερει.

Οταν ειπα οτι \"στα 30-40-50 ειμαστε ανεργοι\" εννοουσα οτι στατιστικα, καθε μερα, υπαρχουν πολλοι ανεργοι, οι οποιοι εχουν και διαφορετικες ηλικιες, οι οποιες ξεκινανε απο 30 και φτανουν εως και 50. Δεν ημουν αρκετα σαφης σε αυτο.

Αν καποιος απολυθει, λογικο ειναι οτι θα ψαξει για δουλεια και ειναι πιθανο να βρει.

Οταν ομως λες αυτο:

\"ούτε μια δουλειά της προκοπής δε κατάφερε να βρεί στα 32 του\"

τοτε αυτοματα διαχωριζεις τις δουλειες σε 2 κατηγοριες:

1. Δουλειες προκοπης
    2. Δουλειες \"μη προκοπης\"

Αν μαλιστα λαβουμε υποψη μας και το οριο ηλικιας που βαζεις στην δουλεια του DJ, τοτε υπαρχει και μια κατηγορια με δουλειες που αναλογα με την ηλικια ειναι δυνατο να ανηκουν ειτε στην κατηγορια 1 ειτε στην 2. Αρα:

3. DJ

(Σε περιπτωση που βρεθει και αλλη δουλεια παρομοια με του DJ, πρεπει να βρουμε και ενα ονομα στην κατηγορια)

Αυτα ολα προκυπτουν απο τα λεγομενα σου, συμφωνα με τον τροπο που τα αντιλαμβανομαι εγω.
    Και διαφωνω καθετα.

Θεωρω οτι το θεμα της δουλειας ή εργασιας ή οπως αλλιως μπορει να γραφτει, ειναι ενα πολυ λεπτο θεμα και πολυ σημαντικο. Και κοσμωντας το με λεξεις οπως \"προκοπης\" ή αναφεροντας το ως \"δουλιτσα\" σε φαση που μιλαμε γενικα γι αυτο, το απαξιωνουμε.

Δυστυχως δεν ζουμε στην τελεια κοινωνια. Οι εργασιες που εχουμε να επιλεξουμε δεν προεκυψαν απο τις πραγματικες μας αναγκες, αλλα απο την αναγκη του συστηματος για κερδος. Και δεν φτανει αυτο, εχουμε και ανεργια. Σε μια τετοια πραγματικοτητα ειναι δυνατον να εχουμε ολοι ισες ευκαριες; Ειναι δυνατον να εχουμε ολοι επιλογες βασισμενες στις προσωπικες μας αναγκες; Ειναι δυνατον ολοι να μπορουμε να χτισουμε το μελλον μας, οπως λες;

Αυτη η μικρη \"παρενθεση\" απο εμενα. Συνεχιστε με το θεμα σας. :P

Senior Member
    gog?

τα διάβασες όλα?:(

Senior Member
    Originally posted by Reina
    gog?

τα διάβασες όλα?:(
    Ναι. Γιατι;

Banned
    Originally posted by MANTHES

Όπως λέω θέλω μια κοπέλα για να αναπνέω από την αναπνοή της.

Δεν μπορεσα να μην το απομονωσω και να μην το σχολιασω.
    Σε πρωτη φαση μου φανηκε απολυτα αυτοκαταστροφικο.

Senior Member
    Καλημέρα παίδες!

Κατ\' αρχάς, ο φίλος μας εννοείται ότι δεν θα το άφηνε στο χθεσινό αιωρούμενο φιλί. Τα μηνύματα συνεχίστηκαν και σήμερα και μάλιστα με πολύ περίεργο ύφος. Δεν είναι καλά, αλλά να μην ανησυχώ. Από την άλλη πονάει και δεν μπορεί να κοιμηθεί...

Κι εγώ τι να κάνω ρε φίλε? Να ρθω να σου φτιάξω τσαγάκι και να σε χαιδεύω να κοιμηθείς?

Σα βρεμένη γάτα στα μηνύματα και με μικρές εκρήξεις έρωτα κι αγάπης...Ελπίζει να είμαι καλά, ότι θελήσω είναι εεκί για μένα...και άλλα τέτοια άκυρα!

Τι έγινε? Χθες δεν ήρθε καμιά από το μαγαζί και γύρισες σπίτι μόνος και σου τη βάρεσε?

Παρ\' όλα αυτά κρατάω χαρακτηρα! Μικρά βήματα, καλή αρχή...Και ναι, το βράδυ κοιμήθηκα...Μόνο που γμτ με ξύπνησε χαράματα όταν γυρνούσε από τη δουλειά....γιατί δεν μπορούσε να μου στείλει το βράδυ....Έπρεπε να με ξυπνήσει χαράματα (και ξέρει ότι μετά δεν ξανακοιμάμαι)

Όσο για το επάγγελμα του dj. Γνώρισα πολλούς και οι πιο πολλοί από αυτούς είναι πιτσιρίκια. Ο \"δικός μας\" είναι από τους μεγλύτερους και παλαιότερους στο κουρμπέτι. Βέβαια αυτό δεν τον κάνει πανελλήνιο αστέρι...Το θέμα δεν είναι το τι δουλειά κάνεις. Όλες καλές είναι, της προκοπής και όχι της ντροπής. Ούτε έχει να κάνει ο σκοπός. Ένας πιτσιρικάς μπορεί να αρχίσει αυτή τη δουλειά για να βγάζει γκομενίτσες, να μπει στη \"νύχτα\" που ακούγεται προκλητική κλπ. Αλλά δεν εναποθέτει τις ελπίδες του εκεί.

Συο πρώτο μήνυμα έγραψα πως καλά καλά δεν βγάζει το νοίκι. Δεν εννοούσα ότι με ενδιφέρουν τα λεφτά. Εννοούσα το εξής:

Δεν μπορείς ρε φίλε να είσαι 32, να δουλεύεις σ\' αυτή τη δουλειά που σε διαλύει σωματικά και πνευματικά (τη σιχίνεσαι μετά από λίγα χρόνια!) και να έχεις και την απαίτηση να γνωρίσεις μια σοβαρή κοπέλα κοντά στην ηλικία σου για μια σοβαρή σχέση...Έχει δίκιο η άλλη που σε απορρίπτει 3 χρόνια. Πώς θέλεις να κάνεις οικογένεις παιδί μου? Εδώ όντως δε σου φτάνουν για το νοίκι. Το παιδί πως θα το μεγαλώσεις?Θα το βάλεις ατραξιόν στο μαγαζί?Α, βέβαια, την απάντηση μου την έχεις δώσει...Θα δουλεύει η γυναίκα σου κι εσύ θα φροντίζεις το σπίτι και το παιδί. \"Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα στα 18 μου θα σπούδαζα\"... Μα παιδί μου, και τώρα μυαλό 18χρονου έχεις...

Είμαι πολύ σκληρή? μα συγγνώμη αλλά είναι πράγματα αυτά?

ΥΓ. gog_magog η δουλειά του dj έχει από μόνη της ημερομηνία λήξης. Πίστεψέ με. Είμαι μικρή ακόμα αλλά τουλάχιστον αυτά τα είδα από μέσα. Μετά τα 30 δύσκολα σε παίρνουν για δουλειά. (κι αυτός επειδή είναι καλός στη δουλειά του έχει ακόμη πού να δουλέψει αλλά δεν είναι όλοι έτσι) Αλλιώς πρέπει να είσαι ο Tiesto. Και ναι, οι μαγαζάτορες παίρνουν και djs πιτσιρίκια, ψιλοωραίους που όταν θα κεράσουν τη γκόμενα σφινάκι, αυτή την επόμενη φορά θα ξαναπάει στο μαγαζί. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, ΕΤΣΙ βγάζουν γκομενίτσες...

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Δοκίμασε και το \'\'ο έρωτας με έρωτα περνάει\'\' (αν και δεν το εχω εφαρμόσει ποτε.)
    Το έχω κάνει αλλά τελικά κατάλαβα ότι
    1. αυτό που βρίσκεις για να ξεχαστείς δεν είναι έρωτας και δουλεύεις τον εαυτό σου

2.Πολύ πιθανό να πληγώσεις κάποιον άλλον που δε φταίει
    (γι\' αυτό και ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω κι εγώ παράλληλες σχέσει όπως κι εκείνος για να μην πονάω)
    Το βρίσκω ηθικά απαράδεκτο να παίζεις με τον χρόνο και την καρδιά κάποιου κι αν εκείνος ποτέ να σε ερωτευτεί να του λες αυτά που ακούω εγώ τώρα\"μα τα ήξερες από την αρχή τα πράγματα, ν θες φύγε κλπ\"

3.Αν δεν τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας πώς θα δημιουργήσουμε κάτι αξιόλογο? Είμαι η πρώτη που φοβάται να μείνει μόνη της αλλά ξέρω ότι κάποιες φορές είναι το πιο υγιές...Έτσι δεν είναι?

Senior Member
    Συμφωνώ με την Κλειώ. Χρειάζεσαι κάποιον που να σε αγαπάει και να τον αγαπάς πραγματικά. Δεν είπε να κάνεις σχέση απλά για να είσαι με κάποιον. Και μια διευκρίνηση. Είμαι 31χρ και σχετίζομαι με μια 20αρα. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον να σε λατρεύει. Αν κάποιος θέλει να το παίζει γκομενάκιας η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα

Senior Member
    Συμφωνώ και δεν βάζω όλους του άντρες τις ηλικίας σου που σχετίζονται με κοπέλες της ηλικίας μου στην ίδια κατηγορία...Αυτό θα ήταν μεγάλο λάθος και όπως σωστά λες το πώς φέρεσαι είναι θέμα χαρακτήρα αι όχι ηλικίας...Μιλάω για αυτούς που βρίσκονται στη δική ΤΟΥ κατηγορία...

Όσο για το να \"είμαι απλά με κάποιον\"...δεν ξέρω...Μπορεί να έχει αποτέλεσμα...Μπορεί και όχι πάλι...Αλλά (τουλάχιστον για μένα) είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ και να μπορείς να μη δεθείς μαζί του. Γιατί δεν δένεσαι? Δε σ\' αρέσει αρκετά? Τοτε γιατί να περνάς έστω και μερικές ώρες μαζί του?

Και πάλι το λέω, το θεωρώ \"ανήθικο\" να περνάς το χρόνο σου με κάποιον έτσι, ακόμη κι αν το έχει δεχτεί κι ο ίδιος, γιατί αν αλλάξουν τα συναισθήματα, κάποιος θα πληγωθεί...For sure!

Senior Member
    δεν το έχω κάνει ποτέ ..........

ομως , αν και έμενα διάστημα μόνη μου για να το ξεπεράσω (και μεγάλα διαστήματα), οταν έρχεται ενας άλλος στο προσκήνιο πολλά υποσχόμενος, τα πράγματα γίνονται πιο ευκολα .
    τώρα βλέπω καλύτερα οτι είχα πάρει την σωστή απόφαση να τελειώσω σχέσεις , παρόλο που δεν μου ήταν ευκολο .......... την ώρα που το ζεις έχεις τις αμφιβολίες σου, γιατί παλευει η λογική με το συναίσθημα ............. μεχρι να νικήσει η λογική , θα αμφιταλαντευεσαι .......

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast