Πού πάω? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 248

Thread: Πού πάω?

Senior Member
    krino μου με συγκίνησες...σνιφ...τα δέχομαι τα φιλάκια αλλά να σου πω κάτι για τα υπόλοιπα...

Κατ\' αρχάς όταν λέω φταίω, φταίω που ταλαιπωρώ τον εαυτό μου πρώτα και μετά τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και πρέπει να με ανέχονται όταν δεν είμαι και στα καλύτερά μου...Οκ, φίλοι είναι, γι\' αυτό υπάρχουν αλλά είναι κουραστικό και το ξέρω. Άσε το ότι επειδή δεν ακούω τις συμβουλές τους (που είναι οι ίδιες και με εδώ -> φύγε, ασ\' τον ,κα) θεωρούν μερικές φορές ότι τους γράφω στα...

Κατά δεύτερον, ΠΑΝΤΑ έπαιρνα ρίσκα και πολλές αποφάσεις που ήξερα ότι στο τέλος θα φάω τα μούτρα μου...Ήξερα ότι δε θα μου βγει σε καλό τέλος πάντων και θα πονέσω. Παρ\' όλα αυτά ΠΟΤΕ δε φοβήθηκα να προχωρήσω. Και γι\' αυτό είμαι περήφανη. Ξέρω παιδιά στην ηλικία μου (που όπως λες έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας) και φοβούνται να βγουν από τη γυάλινη σφαιρα τους. Κι εγώ μέσα σ\' αυτή ζούσα αλλά αν δεν βγήκα εντελώς, τουλάχιστον άρχισα να τη χτυπάω για να σπάσει...Και θα σπάσει σύντομα..

Τέλος, μια-δύο ιστορίες που με πλήγωσαν δεν με αλλάζουν από αυτό που είμαι. Δε θα σταματήσω να παίρνω ρίσκα. Και στην τελική έτσι είμαι. Δεν θα αντέξω μετά από χρόνια να λέω έχασα την ταδε ευκαιρία (και δε μιλάω μόνο για έρωτα), δεν προσπάθησα αρκετά το ένα ή το άλλο. Δεν θέλω να μετανιώνω αργότερα για πράγματα που έχω κάνει και πολύ περισσότερο για αυτά που θα φοβήθηκα να κάνω. Γι\' αυτό βάζω το κεφάλι κάτω και λέω ακριβώς ό,τι είπες: ΠΑΝΤΑ υπάρχουν καλά στοιχεία που παίρνουμε από τέτοιες καταστάσεις, ζούμε καλές στιγμές. Και τελικά, δεν με ενδιαφέρει αν αυτές οι καλές στιγμές είναι οι περισσότερες ή οι λιγότερες. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν...

Όσο γι\' αυτό που λες...οι καλύτερες φάσεις στη ζωή σου ήταν όταν σε χώριζαν, όταν είχες προβλήματα κλπ....Δεν θα πω ότι ήταν οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αλλά οι πιο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ φάσεις της ζωής μου. Πάντα έβγαζα τον εαυτό μου πιο καθαρό, πιο διάφανο, για τους άλλους και για μένα μέσα από αυτές. Λίγη περισσότερη αυτογνωσία, πολλά περισσότερα γραπτά...

Ξέρεις κάτι krino? Το βρίσκω μεγάλη μαλακία να φοβάσαι να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου επειδή κάποιος, κάπου, κάποτε σε πλήγωσε. Χάνεις πολλά. Και δεν αξίζει. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα έρθει η ώρα που θα μετανιώνεις για όσα ΔΕΝ έκανες αλλά τότε θα είναι αργά...ο χρόνος δε θα σου κάνει τη χάρη να γυρίσει πίσω...

χαίρομαι για αυτά που είπες krino. δεν ξέρω, αλλά σε νιώθω. ίσως να με νιώθεις κι εσύ...

ανταποδίδω τα φιλιά (στις μύτες των ποδιών σε φιλάει το πακετάκι!!!)
    ;)

Senior Member
    Originally posted by pagwmenos
    Χωρις να θελω να φανω κακος... πιστευω οτι καλα σας κανουν. Γιατι παντα λετε οτι δεν θελτε τετοιους τυπους ανδρων αλλά οι περισσοτερες εκει καταληγετε. Αφου σας αρεσουν αυτοι οι χαρακτηρες και αυτου του τυπου οι σχεσεις τοτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα γκρινιζετε, αφου παλι εκει θα γυρισετε ή ο επομενος που θα διαλεξετε παλι αυτη την συμπεριφορα θα εχει. Ο συγκεκριμενος κυριος αφου βλεπει οτι μπορει και σας εχει σηκω-κατσε και 2-3 ταυτοχρονα το κανει γιατι ετσι περναει ευχαριστα .
    Μια παρενθεση, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως απο την αλλη βριζετε τους νεαρους και ειδικα τα ατομα που ειναι κοντα στην ηλικια σας, για ανωριμοτητα, για χιλια δυο πραγματα, στην ουσια τιποτε ομως απο αυτα δεν ισχυουν.

Φίλε παγωμένε,
    επειδή και \'γω για λίγο ήμουν \"αυτός ο DJ\" όχι με παράλληλες σχέσεις αλλά με πολλές σχέσεις διαδοχικά τη μία μετά την άλλη μπορώ να σου πω ότι οι κοπέλες που \"χτύπησα\" είχαν όλες ανεξαιρέτως πολλά προβλήματα και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όπως και \'γω εξάλλου γι\'αυτό κι έκανα τη μία σχέση μετά την άλλη.
    Προσωπικά δεν μου έχει μείνει τίποτα από όλα αυτά. Μόνο σεξουαλικές αναμνήσεις και νέα κόλπα στο κρεββάτι.

Είμαι σε μια σχέση τώρα για αρκετούς μήνες με μία κοπέλα που αφενός είναι πολύ ισσοροπημένη η ίδια αφετέρου με ωθεί νμα γίνω και \'γω καλύτερος. Η ηρεμία που δίνει αυτό το πράγμα κι η σιγουριά δεν συγκρίνεται.
    Το να είσαι \"γκομενάκιας\" είναι πολύ πιο εύκολο απ\'ό,τι νομίζει κανείς. Χρειάζεται απλά θράσσος. Το άλλο, το αληθινό, είναι το δύσκολο. Χρειάζεται ωριμότητα.

Senior Member
    Originally posted by alexandros3

Φίλε παγωμένε,
    επειδή και \'γω για λίγο ήμουν \"αυτός ο DJ\" όχι με παράλληλες σχέσεις αλλά με πολλές σχέσεις διαδοχικά τη μία μετά την άλλη μπορώ να σου πω ότι οι κοπέλες που \"χτύπησα\" είχαν όλες ανεξαιρέτως πολλά προβλήματα και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όπως και \'γω εξάλλου γι\'αυτό κι έκανα τη μία σχέση μετά την άλλη.
    Προσωπικά δεν μου έχει μείνει τίποτα από όλα αυτά. Μόνο σεξουαλικές αναμνήσεις και νέα κόλπα στο κρεββάτι.

Είμαι σε μια σχέση τώρα για αρκετούς μήνες με μία κοπέλα που αφενός είναι πολύ ισσοροπημένη η ίδια αφετέρου με ωθεί νμα γίνω και \'γω καλύτερος. Η ηρεμία που δίνει αυτό το πράγμα κι η σιγουριά δεν συγκρίνεται.
    Το να είσαι \"γκομενάκιας\" είναι πολύ πιο εύκολο απ\'ό,τι νομίζει κανείς. Χρειάζεται απλά θράσσος. Το άλλο, το αληθινό, είναι το δύσκολο. Χρειάζεται ωριμότητα.

Να τη πάλι η χαμηλή αυτοπεποίθηση...alexandros να είσαι σίγουρος ότι το άκουσα κι εγώ πολλές φορές από το ίδιο του το στόμα...

Και να σου πω την αλήθεια δεν κατακρίνω ούτε εσένα ούτε αυτόν που το κάνετε, ή το κάνατε με κάποιον τρόπο. Ίσως κάνει κάποιο καλό και στους δύο. Μαθαίνεις μέχρι πού αντέχεις, τι γουστάρεις και τι όχι. Στην τελική και οι κοπέλες με τις οποίες έκανες σχέσεις εσύ, κι εγώ η ίδια, σκληραίνουμε...μάλλον καλό είναι αυτό. το θέμα είναι αν γίνεται με τον σωστό τρόπο...

Καλά τα κόλπα στο κρεβάτι ( ;Ρ ) αλλά μην είσαι σίγουρος ότι και στις κοπέλες έμεινε μόνο αυτό. Τις πιο πολλές φορές μας μένει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό...

Όσο για τα περί ωριμότητας...συμφωνώ κι επαυξάνω!

Senior Member
    Originally posted by eirineta
    Originally posted by alexandros3

Φίλε παγωμένε,

Να τη πάλι η χαμηλή αυτοπεποίθηση...alexandros να είσαι σίγουρος ότι το άκουσα κι εγώ πολλές φορές από το ίδιο του το στόμα...

Και να σου πω την αλήθεια δεν κατακρίνω ούτε εσένα ούτε αυτόν που το κάνετε, ή το κάνατε με κάποιον τρόπο. Ίσως κάνει κάποιο καλό και στους δύο. Μαθαίνεις μέχρι πού αντέχεις, τι γουστάρεις και τι όχι. Στην τελική και οι κοπέλες με τις οποίες έκανες σχέσεις εσύ, κι εγώ η ίδια, σκληραίνουμε...μάλλον καλό είναι αυτό. το θέμα είναι αν γίνεται με τον σωστό τρόπο...

Καλά τα κόλπα στο κρεβάτι ( ;Ρ ) αλλά μην είσαι σίγουρος ότι και στις κοπέλες έμεινε μόνο αυτό. Τις πιο πολλές φορές μας μένει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό...

Όσο για τα περί ωριμότητας...συμφωνώ κι επαυξάνω!

Δεν ξέρω... για μένα πήγαζε από το ότι γενικά πίστευα ότι είμαι το δώρο του θεού στις γυναίκες. Δεν έβγαινε αλλαζονικό αυτό απλά μεταφέρονταν ως μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κι όταν τους τα ριχνα πάντα είχα από μέσα μου ότι τους έκανα χάρη και πάντα με τον τρόπο μου αδιαφορούσα αν έμεναν ή έφευγαν. Και δεν ήμουν ποτέ \"άγιος\". Ούτε κατάπεινα το θυμό μου όταν τον είχα ούτε τίποτα. Ήταν μια περίοδος πάρα πολύ έντονων συναισθημάτων, αχαλίνωτων ερωτικών στιχομυθιών και σεξουαλικότητας.

Είχα για κάποιο λόγο πιστέψει ότι οι νόμοι που ισχύουν για τους άλλους δεν ισχύουν για μένα. Δεν υπολόγιζα καθόλου την κοπέλα αλλά μόνο τον εαυτό μου. Δεν κρατούσα τίποτα πίσω και δρούσα υπό τη διττή αυταπάτη ότι όπως είπα οι κανόνες των άλλων δεν αφορούν εμένα κι ότι ο κόσμος είνα κατά βάση ανάξιος/κακός/κατώτερος. Αυτό μου έδινε την ελευθερία για τα πάντα καθώς και μια απαξίωση. Δεν ήταν και τόσο υγιεινό.
    Αυτά από την δική μου πλευρά. Βάλε τώρα και των κοριτσιών και έδενε το γλυκό.

Senior Member
    Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να το ψάξω...Μόνο που τα διάβασα μ\' έπιασε σύγκρυο...Χαίρομαι πάντως που είσαι τώρα σε μια σχέση όπως την περιέγραψες πιο πριν....Είναι τουλάχιστον πιο υγιεινή...

Όσο για το σεξ...Τελικά και οι άντρες και οι γυναίκες θυσιάζουν πάρα πολλά για την πάρτη του. Και οι κοπέλες ίσως (κάποιες από αυτές έστω) ίσως σε έβλεπαν σαν αρσενικό, μόνο σεξ, no strings attached, που έλεγα κι εγώ...

Άλλες πάλι μπορεί τώρα να σε βρίζουν και να κάνουν βουντού με τριχούλες που μάζευαν όταν κοιμόσουν δίπλα τους ;)

Τί να σου πω βρε παιδί μου? Πληγώνεις όταν απορρίπτεις τον έρωτα του άλλου. Δεκτόν βέβαια. Φιλανθρωπικό ίδρυμα είμαστε? αλλά να μωρέ, είναι που με πιάνει κι εμένα ο εγωισμός ρε γμτ! Γιατί όχι? Τέσπα...

Δεν ξανακάνω περπατιστά το φαύλο κύκλο των άλυτων ερωτημάτων...

Όσο για το θείο δώρο στις γυναίκες...ναί...έχει μια βάση...΄μόνο για αυτές που θέλαν να ζήσουν μια περιπετειούλα...για τις υπόλοιπες που μπορεί να το πήραν σοβαρά, πίστεψέ με, όπως είπες το γλυκό έδεσε! :)

Θέλεις να μου πεις πώς έγινε και δεν ερωτεύτηκες ή δε σε ερωτεύτηκε κάποια από αυτές?

Senior Member
    alexandre, είσαι πολύ ειλικρινής και ουσιαστικός.

Member
    Ειρηνούλα ακου τον Αλεξανδρο. Ξέχνα όλους εμάς και δες μέσα από τη δική του εξομολόγηση αν τελικά αξίζει το κόπο να ξενυχτας.
    Ο Dj σου μπορεί να γίνει στο μέλλον ένας καλός σύντροφος αλλά στη παρούσα φάση \"περί αλλων μεριμνά και τυρβάζει\".
    Αστον λοιπόν να ωριμάσει με την ησυχία του και κοίτα να κανακέψεις τη δική σου καρδούλα.
    Κάποιος εκεί έξω περιμένει να του τη δώσεις για να σου δώσει κι αυτός τη δική του

Banned
    krino μου με συγκίνησες...σνιφ...τα δέχομαι τα φιλάκια αλλά να σου πω κάτι για τα υπόλοιπα...

ατιμο κοριτσι και εμενα με συγκινησες, για αυτο σου τα εγραψα ολα αυτα...

τα υπολοιπα ειναι μονο ενα πραγμα,

\"απαλλαξου απο οτι σε φοβιζει και κολυμπα\"

Senior Member
    celia θα έρθει κι αυτό, στην ώρα του όμως...κάτσε να βρω πρώτα τον εαυτό μου και μετά θα τη δώσω την καρδούλα μου...σωστό?

Krino μου, να είσαι καλά...έχει δίκιο στα περί φόβου και κολυμβησης...κι επειδή σήμερα ξύπνησα χαμογελαστή και αισιόδοξη, η συμβουλή σου δε μου φαίνεται παρά ένα παιχνιδάκι...

;)

Member
    Originally posted by krino
    παγωμενε,
    αυτοι που μιλανε για σηκω και κατσε,
    στην συνεχεια οταν ενα ζευγαρι παραγνωριστει αυτα τελειωνουν.
    Οι \"καλοι\" πετανε την μασκα τους καιτους μενει η πραγματικοτητα.

Δεν μιλαω για αντρες μονο, αλλα πιστευω οτι δεν υπαρχουν καλα και κακα παιδια.
    Υπαρχουν στιγμες, χαρακτηρες και συνδιασμοι αυτων αναλογα τις συνθηκες.

Ολοι ειμαστε ανωριμοι, ανυπομονοι, εγωιστες και οτι αλλο θες.
    Θελει πολλη δυναμη για να δεις την αλλη οχθη, ποσο μαλλον να περασεις απεναντι.
    Εν ολιγεις δεν φαινεσαι κακος, απλα νομιζεις οτι εχεις περασει καπου αλλου και μας κοιτας.
    Διπλα εισαι απλα δεν το εχεις καταλαβει....
    τωρα βγαζει καποιο νοημα αυτο΄το τελευταιο που λες; οχι απλα παιζεις με τις λεξεις. Δεν θελετε να δειτε την πραγματικοτητα, αφου σας αρεσουν τετοιου ειδους σχεσεις και χαρακτηρες απο την άλλη μερια γεμιζετε ατελειωτες σελιδες υποβιβαζοντας και μειωνοντας τον συντροφο σας και παρουσιαζοντας τον εαυτο σας ως θυμα εκμεταλευσης, ενω στην ουσια παλι εκει θα γυρίσετε ή θα διαλεξετε παλι συντροφο με τον ιδιο χαρακτηρα. Και παλι το ιδιο απο την αρχη. Ενας κυκλος ειναι. Δεν ξερω ομως τι περνετε απο αυτες τις σχεσεις ...σας αρεσει αυτη η συναισθηματικη ταραχη, ο αλλος να σας εχει στο \"σηκω-κατσε\", η ερωτικη περπετεια, να σας συμπεριφερετε ο άλλος ασκημα και στο τελος να περνατε ολη αυτη την θλιψη και το παραπονο..αυτο δεν το γνωριζω μονο εσεις ξερετε την αληθεια. εκει πρεπει να εστιασετε κατα την γνωμη μου... Το λεω γιατι εχω δει και ατομα που ειναι 50+ ετων, τα γνωριζω πολλά χρονια, και ακουω τα ιδια αλλά παλι μενουν στις σχεσεις αυτες για δεκαετιες, άρα εχω καταληξει οτι τους αρεσει αυτη η συμπεριφορα και αυτου του ειδους οι σχεσεις, ασχετος εαν μετα παραπονουντε, θελουν την κακη συμπεριφορα για να παραπονουντε το εχουν αναγκη και αυτο απλά δεν το παραδεχοντε.

eirineta---- δεν εχω καμια διαθεση να σου επιτεθω ουτε περνω το μερος κανενος, απλα πιστευω ο,τι θα πρεπει να δεις τι περνεις απο αυτες τις σχεσεις. Εκει ειναι η ουσια κατα την γνωμη μου.

Banned
    δεν παιζω με τις λεξεις αγαπητε μου,
    Καταλαβαινω οτι θεωρεις εσυ εισαι ο καλος και οι αλλοι αντρες οι κακοι λυκοι, σωστα??

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις τετοια σταση.
    Δεν μου αρεσει να εξειδικευω αλλα θα σου πω σε γενικες γραμμες οτι δεν υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι, καλοι και κακοι αντρες.
    Υπαρχουν συγκυριες, συνθηκες και γωνιες αυτων.
    Αναλογα το ρου του χρονου μπορουμε ολοι να περασουμε απο αυτες και να υοθετησουμε μια κακη σταση, την επομενη στιγμη μια καλη. Αυτο τι μας κανει καλους η κακους ανθρωπους??

Κρινεις αλλους αντρες οτι συμπεριφερονται ασχημα υπονοωντας οτι εσυ εισαι ενας αγιος.
    Να ξερεις οτι η κριση για τον εαυτο μας ειναι πολυ υποκειμενικη και αν πουμε οτι θα ρωταγες μια Χ κοπελα πως σε βλεπει μπορει να ακουγες οτι εισαι ενα κακος ανθρωπος.... λεει αληθεια η ψεμματα??

Τελος,
    απο ολες τις σχεσεις, απο ολους τους ανθρωπους εχουμε να κερδισουμε κατι.
    Για μενα θα πρεπει αυτο το κατι να κοιταξουμε να το παρουμε πολυ προσεκτικα, οσο και οποτε μας το δινουν.

Member
    Originally posted by krino
    δεν παιζω με τις λεξεις αγαπητε μου,
    Καταλαβαινω οτι θεωρεις εσυ εισαι ο καλος και οι αλλοι αντρες οι κακοι λυκοι, σωστα??

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις τετοια σταση.
    Δεν μου αρεσει να εξειδικευω αλλα θα σου πω σε γενικες γραμμες οτι δεν υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι, καλοι και κακοι αντρες.
    Υπαρχουν συγκυριες, συνθηκες και γωνιες αυτων.
    Αναλογα το ρου του χρονου μπορουμε ολοι να περασουμε απο αυτες και να υοθετησουμε μια κακη σταση, την επομενη στιγμη μια καλη. Αυτο τι μας κανει καλους η κακους ανθρωπους??

Κρινεις αλλους αντρες οτι συμπεριφερονται ασχημα υπονοωντας οτι εσυ εισαι ενας αγιος.
    Να ξερεις οτι η κριση για τον εαυτο μας ειναι πολυ υποκειμενικη και αν πουμε οτι θα ρωταγες μια Χ κοπελα πως σε βλεπει μπορει να ακουγες οτι εισαι ενα κακος ανθρωπος.... λεει αληθεια η ψεμματα??

Τελος,
    απο ολες τις σχεσεις, απο ολους τους ανθρωπους εχουμε να κερδισουμε κατι.
    Για μενα θα πρεπει αυτο το κατι να κοιταξουμε να το παρουμε πολυ προσεκτικα, οσο και οποτε μας το δινουν.
    Παλι δεν καταλαβαινω το νοημα της απαντησης σου....παλι παιζεις με τις λεξεις. Δεν νομιζω ο,τι εγραψα καπου πως θεωρω τον εαυτο μου ως \"αγιο\" και τους αλλους ως κακους. προσπαθεις να με ενοχοποιησεις για κατι που δεν ειπα και να με συρεις σε απολογια. Εαν κοιταξεις στις πισω σελιδες εσεις ειστε που δωσατε διαφορους χαρακτηρισμους στον συντροφο της κυριας και σε οσους αλλους εχουν παρομοια συμπεριφορα και τους σκιαγραφισατε ως ατομα με ασκημη συμπεριφορα.

Member
    Ελάτε βρε παιδια μη διαφωνήτε για το ποιος ειναι κακός η καλός. ΟΛΟΙ είμαστε \"εν δυναμει\" και απο τα δύο. Ο χρόνος ο τόπος οι συγκυρίες και ο αποδέκτης ειναι που μετρανε.
    Οσο για την ειρηνούλα απλώς χρειάζεται το χρόνο της γιατί ειλικρινά ποτέ δε θυμάμαι να εχω αλλάξει συναισθήματα έπειδη με παρότρυναν καποιοι αλλοι να το κάνω ακόμα κι αν αναγνώριζα οτι είχαν 100% δίκιο.

Senior Member
    παγωμένε, καταλαβαίνω ότι δεν κάνεις επίθεση και απλά ζητάς να μάθεις το λόγο αυτών των συμπεριφορών...

Δεν είμαι σίγουρη αν θα σε καλύψω αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να εμφανίζεται αυτή η συμπεριφορά:

- μπορεί μια γυναίκα να ζητάει μόνο το ερωτικό παιχνίδι αλλά μετά να γκρινιάζει γιατί θέλει κάτι παραπάνω (πχ σχέση)

- μπορεί να θέλει πάντα μόνο το σεξ αλλά αυτός να το μοιράζει και σε άλλες πέρα από αυτήν. Τότε μάλλον γκρινιάζει από εγωισμό, γιατί τον θέλει μόνο για την πάρτη της, ή από ζήλια.

- μπορεί από την αρχή να τον βλέπει σοβαρά, να ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ για να μην τον χάσει να συμβιβαστεί με τις παράλληλες σχέσεις και να γκρινιάζει γενικά για την κατάσταση.

- μπορεί να γκρινιάζει γιατί απλά δε νιώθει ξεχωριστή για κάποιον. γιατί νιώθει ότι δεν της αξίζει κι από την άλλη φοβούμενη μη τα χάσει όλα παραμένει στην κατάσταση αλλά...γκινιάζει

- μπορεί να γκρινιάζει για αυτόν και για όλους τους άντρες που φέρονται παρόμοια, επειδή ίσως έχει κι αυτή μια κρυφή επιθυμία να φερθεί έτσι, ξέρει κατα βάθος όμως ότι αν το κάνει θα τη χαρακτηρίσουν που...να

- μπορεί να γκρινιάζει στην τελική για τον τύπο, βγάζοντας έτσι το θυμό και τη νρτοπή για τον εαυτό της που έμπλεξε εκεί που δεν ξέρει πώς να χειριστεί καταστάσεις...

Προσωπικά μιλώντας, νομίζω ότι η γκρίνια είναι ένα πάντρεμε όλων των παραπάνω αλλά για την κάθε μια, κάτι από ολα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα..Παράδειγμα εγώ, κλίνω προς το να γκρινιάζω αφενός γιατί θα ήθελα κάτι παραπάνω, να είμαι τόσο σημαντική γι\' αυτόν όσο είναι αυτός για μένα και μπλα μπλα μπλα...και αφετέρου γιατί μου τη σπάει που βρίσκομαι \"μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα\" δηλαδή ή συμβιβάζομαι ή τον χάνω...

Θα μου πεις και τι σε νοιάζει τόσο αν τον χάσεις. Έτσι που ζει, αφού δε σ\' αρέσει, σήκω και φύγε...

Όταν όμως κάποιον άνθρωπο τον αγαπάς λίγο ακόμα κάθε στιγμή, στις στενοχώριες του, στην κούραση, στα νεύρα του, ακόμη κι όταν σου μιλάει για άλλες...δυσκολεύεσαι να τον αφήσεις.
    ΣΥΝ το ότι κρατάς μέχρι το τέλος μια μικρή ελπίδα ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο...
    (μιλάω στο β\' ενικό γιατί ΕΥΤΥΧΩΣ το α\' ενικό δε μου βγαίνει, δεν απευθύνομαι όμως στη δική σου στάση)

Έτσι λοιπόν, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γκρινιάξει μια τέτοια γυναίκα. Α! Επίσης, όταν νιώθω ότι δεν είμαι καλά, θέλω να κλάψω, να ξεσπάσω, σκέφτομαι για λίγο αυτή την ιστορία και να δεις για πότε ξεσπάω! Δρα και θεραπευτικά λοιπόν...(εντάξει, είπα να αλαφρύνω λίγο το κλίμα!)

Όσο για το αν εξακολουθούμε να πέφτουμε μετά σε τέτοιους...δεν ξέρω! Όταν βρω τον επόμενο θα σου πω αν είναι από αυτούς...Πάντως, ειλικρινά, δεν έχω τέτοιες βλέψεις...

Τέλος,
    1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ! (είπα πολλά που δεν τα έδωσες σημασία.) Η στάση ζωής του ήταν άσχημη αλλά και αυτή δεν μπορώ να την κατακρίνω γιατί:
    - δεν έχω το δικαίωμα
    - είναι στάση ζωής τα τελευταία δύο χρόνια (πριν ήταν αλλιώς, και το πιστεύω ότι θα ξαναλλάξει)
    - πάντα ακόμη και οι συμπεριφορές ενός ανθρώπου που χαρακτηρίζουμε ως μη φυσιολογικές, γι\' αυτόν έχουν σημασία και νόημα...υπάρχουν γιατί εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.

2. Πίστεψέ με πήρα πολλά καλά και πολλά άσχημα...και δεν το μετανιώνω...και αυτό που έλεγε ο Νιτσε...ότι τη ζωή που ζεις τώρα θα τη ζεις αιώνια και αυτή θα επναλαμβάνεται αυτούσια...αν το ξέρεις αυτό θα πρέπει να αναλογιστείς τι αποφάσεις θα πάρεις, τι βήματα θα κάνεις ωστε τα αποτελέσματά τους να μπορείς να τα βαστάξεις για όλες τις επόμενες ζωές σου. Λοιπόν, εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη θα ξανάπαιρνα την ίδια απόφαση...Να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο να τον αγαπήσω για τα καλά του κι ας μην ξέρω ακόμα πώς θα τελειώσει...

ΥΓ.celia τα συναισθήματα δεν αλλάζουν...αλλά πήρα μια απόφαση κι αυτή τη φορά νιώθω να κρατάω γερά...σαν να πατάω πιο στέρεα στο έδαφος. αλλά και πάλι μεγάλα λόγια δε λέω

ΥΓ. όντως όλοι είμαστε \"εν δυνάμει\" καλοί και κακοί και όλοι έχουμε έναν καλό κι έναν κακό εαυτό και τους βγάζουμε νάλογα με την περίσταση

Senior Member
    Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να το ψάξω...Μόνο που τα διάβασα μ\' έπιασε σύγκρυο...Χαίρομαι πάντως που είσαι τώρα σε μια σχέση όπως την περιέγραψες πιο πριν....Είναι τουλάχιστον πιο υγιεινή...

Όσο για το σεξ...Τελικά και οι άντρες και οι γυναίκες θυσιάζουν πάρα πολλά για την πάρτη του. Και οι κοπέλες ίσως (κάποιες από αυτές έστω) ίσως σε έβλεπαν σαν αρσενικό, μόνο σεξ, no strings attached, που έλεγα κι εγώ...

Άλλες πάλι μπορεί τώρα να σε βρίζουν και να κάνουν βουντού με τριχούλες που μάζευαν όταν κοιμόσουν δίπλα τους ;)

Τί να σου πω βρε παιδί μου? Πληγώνεις όταν απορρίπτεις τον έρωτα του άλλου. Δεκτόν βέβαια. Φιλανθρωπικό ίδρυμα είμαστε? αλλά να μωρέ, είναι που με πιάνει κι εμένα ο εγωισμός ρε γμτ! Γιατί όχι? Τέσπα...

Δεν ξανακάνω περπατιστά το φαύλο κύκλο των άλυτων ερωτημάτων...

Όσο για το θείο δώρο στις γυναίκες...ναί...έχει μια βάση...΄μόνο για αυτές που θέλαν να ζήσουν μια περιπετειούλα...για τις υπόλοιπες που μπορεί να το πήραν σοβαρά, πίστεψέ με, όπως είπες το γλυκό έδεσε! :)

Θέλεις να μου πεις πώς έγινε και δεν ερωτεύτηκες ή δε σε ερωτεύτηκε κάποια από αυτές?
    Δεν ερωτεύτηκα γιατί δεν θεωρούσα εκείνες ικανές να μου προκαλέσουν αυτό το συναίσθημα (να μην συγχέεται με ζήλεια). Πάντα ήταν λειψές σε κάτι. Έτσι το έβλεπα εγώ. Δεν ήταν \"αξιόλογες αρκετά\". Εκείνες με ερωτεύτηκαν ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν τα κλάμματα κτλ κτλ. Ίσως όμως να ήταν και τσαντίλα που δεν ανταποκρινόμουν και δεν κόλλαγα.
    Έχω \"ωραίο πακέτο\" ήτοι είμαι σε καλή δουλειά και προβολής, όμορφος κτλ κτλ. Δηλαδή \"παιδί για σπίτι\". Έτσι φαίνομαι εξωτερικά. Μου έλειπε το θάρρος/θράσσος. Όταν βρέθηκε κι αυτό η μία έπεφτε πίσω από την άλλη.

Όμως εσωτερικά ήμουν κι είμαι ακόμα ως ένα βαθμό εξαιρετικά εγωιστής. Όταν περπατάς είσαι σε παρέες και έχεις το θαυμασμό των γυναικών αισθάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να κολλήσεις ή να δώσεις.
    Στις βραχύβιες σχέσεις μου ήμουν πολύ άγριος συναισθηματικά και έδινα πάρα πολλά αλλά μέσα μου παρέμενα παγερός. Οι κοπέλες ενθουσιάζονταν, αφήνονταν ολοκληρωτικά και με ερωτεύονταν. Κάτι όμως θα γινόταν που θα μου την έσπαγε και θα έφευγα ή θα τις έδιωχνα με τη συμπεριφορά μου. Υπομονή μηδέν.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι έγω δεν πόναγα. Αλλά ότι έτσι κι αλλιώς δεν \"άξιζαν\".

Ακόμα και τώρα αν με ρωτήσεις αυτό θα σου απαντούσα. Απλά ίσως τώρα να είμαι λίγο πιο τίμιος με τον εαυτό μου και να λέω ότι θα μπορούσα να είχα φερθεί διαφορετικά. Αλλά και πάλι η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυενδιαφέρει.
    Ειλικρινά μιλάω με όσες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό.

Στην παρούσα σχέση μου υπάρχει κάτι που δεν υπήρχε στις άλλες. Ένα αίσθημα σεβασμού. Σεβασμός σ\' αυτό που είναι η κοπέλα μου. Και θα συνεχίσει να είναι με ή χωρίς εμένα. Το ίδιο υπάρχει κι από την άλλη πλευρά. Αν ήταν να βρω ένα διαφορετικό με τις άλλες κοπέλες είναι αυτό. Άξια για σεβασμό επειδή είναι αυτό που είναι. Επίσης με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος. Δεν βγάζει το κακομαθημένο παιδί από μέσα μου. Με κάνει να βλέπω τον εαυτό μου ως ενήλικα αλλά χωρίς πίεση. Ίσως κι εγώ να είμαι έτοιμος τώρα. Γιατί γνωριζόμασταν αρκετό καιρό σαν φίλοι.

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast