Results 91 to 105 of 248
Thread: Πού πάω?
-
21-11-2007, 18:31 #91
Αλέξανδρε η ειλικρίνεια σου είναι εντυπωσιακή ................
Είναι σα να μιλάς για κάποιον άλλον , εναν προηγούμενο Αλέξανδρο και να τον βλέπεις καθαρά, χωρίς συναισθηματισμούς ............
Μια ερώτηση : \'\' τί σε άλλαξε ? \'\'
- 21-11-2007, 22:34 #92
Αλέξανδρε...να σε χαίρεται η κοπελιά σου!
Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πραγματικά να έβαλε κι εκείνη το χεράκι της στην αλλαγή αλλά κι εσύ μάλλον ωρίμασες όπως λες...Πάντως το ευχάριστο είναι ότι βλέπεις τα πράγματα όπως είναι χωρίς να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα...
Δεν μπορώ να σου πω...\"οκ, αφού δεν τις γούσταρες καλά έκανες λαι τους φέρθηκες έτσι...\" αλλά παρ\' όλα αυτά μπορώ να σου πω ότι για μένα μετράει που τώρα βλέπεις όλη την αλήθεια του παρελθόντος σου...τα καλά και τα στραβά σου...
Πάντως ίσως είναι μια φάση που περνούν όλοι οι άντρες κάποια στιγμή...απλά κάποιοι το περνάνε για περισσότερο απ\' ότι πρέπει ή σε λάθος φάση της ζωής τους...
- Ε, ΑΝΤΡΕΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ?
23-11-2007, 01:35 #93
Originally posted by Kleiw
Αλέξανδρε η ειλικρίνεια σου είναι εντυπωσιακή ................
Είναι σα να μιλάς για κάποιον άλλον , εναν προηγούμενο Αλέξανδρο και να τον βλέπεις καθαρά, χωρίς συναισθηματισμούς ............
Μια ερώτηση : \'\' τί σε άλλαξε ? \'\'
25-11-2007, 15:35 #94
Χμ. \'Ακυρο. Τελικά δεν δούλεψε.
25-11-2007, 15:37 #95
Εχω παρατηρήσει οτι υπάρχουν άντρες (σε νεαρές κυρίως ηλικίες) που μπλέκουν σε μια σχέση αλλα μιλούν άσχημα για την κοπέλα τους ...............
Εντάξει , έμπλεξαν για το σέξ και μόνο , ενδεχομένως το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα, αλλα απο την στιγμή που έμπλεξαν, σημαίνει οτι κατι παίρνουν απο αυτή τη σχέση και νομίζω οτι θα έπρεπε να σέβονται αυτόν που τους το δίνει ............... ακόμη και αν αυτό το κατι είναι μόνο σεξ, δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να κακοχαρακτηρίζεται η παρτενέρ τους ?
Δεν αναφέρομαι σε εσένα Αλέξανδρε, αλλα αυτό μου ήρθε στο μυαλό, και αν θέλετε το συζητάμε ...................
(Δεν ισχύει βέβαια μόνο για τους άντρες, γιατί και στην ιστορία της Λάουρα κολλάει κάπως)
25-11-2007, 18:33 #96
What should I do I\'m just a little baby
what if the lights go out and maybe
I just hate to be all alone
outside the door he followed me home
now goodnight moon I want the sun
and if it\'s not here soon
I might be done
no, it won\'t be to soon
till I say \"goodnight moon\"
Μου είχε πει ότι τα φώτ δε θα σβήσουν ποτέ αλλά και να σβήσουν θα είσαι εκεί για μένα. Τώρα τα νιώθω να σκοτεινιάζουν κι όμως είμαι μόνη μου...
Απόψε φοβάμαι τόσο πολύ. Φοβάμαι αυτή την ηρεμία που υπάρχει έξω στο δρόμο, μέσα στο σπίτι, μέσα στο κεφάλι μου. Απόλυτη ησυχία. Σαν πάγος είναι. Μ’ αυτό το ύπουλο κάψιμο…Θα ήθελα να βγω έξω, να έρθω στο μαγαζί και να γίνω κομμάτια από το ποτό. Η μουσική να τρυπάει τ’ αφτιά και να χύνεται μέσα στο άδειο μου κεφάλι.
Είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο άδεια όσο σήμερα. Άδεια από λέξεις και από σκέψεις. Άδεια από συναισθήματα. Άδεια από εικόνες μας κοινές, δικές μας, ταυτόχρονες…Δεν έχουμε τίποτα στον κόσμο,παρά όσα έχουμε ζήσει. Κι αυτά δεν είναι κανενός άλλου. Όσα ζήσαμε, όσα νιώσαμε ο ένας για τον άλλον και όταν ήμαστε μαζί, αυτά είναι τα δικά μας, τα μόνα κοινά μας…Τα άλλα νομίζω είναι μόνο δικά μου.
You never gave me your word for anything. You owe me nothing. “Tonight, are you trying to fall in love again?” Νιώθω πως θέλω να σε ερωτευτώ ξανά από την αρχή, κι ούτε αν ήξερα πως η πορεία θα είναι η ίδια θα φοβόμουν το κάνω. Δε μετανιώνω τίποτα, δεν αλλάζω τίποτα. Σ’ αγαπώ. Όπως είσαι. Δεν μπορώ να σε αλλάξω. Κι ούτε θέλω. Γιατί αγαπώ εσένα. Αυτό που είσαι, το είναι σου. Τα καλά σου και τα στραβά σου. Το να με χώνεις όταν είναι για το καλό μου. Στις χαρές και στις λύπες σου.Το να μου μιλάς αγγλικά πάνω στα νεύρα και στην κούρασή σου.Να γινόμαστε κομμάτια από τα σφινάκια και να κάνουμε λάθη…μαζί. Δεν ήμουν μόνη τότε,δεν τα έζησα μόνη μου όλα αυτά. Μαζί ήμαστε. Τώρα είμαι μόνη. Τώρα που τα σκέφτομαι. Τώρα που σιγά σιγά γεμίζει με εικόνες και στιγμές μας το άδειο μου κεφάλι.
Σ\' ευχαριστώ για όσα μου είπες χθες. Σ\' ευχαριστώ που μου έδειξες στ\' αλήθεια ότι μ\' αγαπάς. Έκανες το καλύτερο για μένα. Το ξέρω ότι το πάλεψες για να πεις τα λόγια που άκουσα.κι εσύ ήθελες το ξέρω.Ξέρω πως τα πράγματα είναι και για σένα δύσκολα. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και το δικό σου πόνο, να σηκώσω διπλό φορτίο.
\"Μη μου το κάνεις αυτό ρε ψυχούλα μου. σε ήθελα αγκαλιά. σούρωσα, μη μ\' ακούς. και μην ξανακλάψεις για μένα ποτέ. δεν το αξίζω.δε θα καταλάβεις ποτέ πόσο μόνος νιώθω κάθε σάββατο βράδυ.αλλά εσύ είσαι πρώτα!για σένα το κάνω ρε μωράκι μου...Σ\' αγαπάω τιγράκι.τέρμα γιατί θα αρχίσω να σε παρακαλάω σε λίγο.καλή σου μέρα.κούθκια\"
(*συγγνώμη αν το post είναι άσχετο, άχρηστο και ασήμαντο αλλά έπρεπε να υπάρχει και το τέλος της ιστορίας γραμμένο σ\' αυτό το θέμα νομίζω. Και πάλι με συγχωρείτε...)
25-11-2007, 18:42 #97
Είναι λίγο μπερδεμένο το μήνυμα σου Ειρήνη .......... όπως μπερδεμένα είναι τα συναισθήματα μας πολλές φορές ...........
Δεν ξέρω αν θες κάτι να συζητήσεις ..........
25-11-2007, 19:06 #98
Το μήνυμα είναι μπερδεμένο γιατί είναι ό,τι βγαίνει από μέσα μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Τεχνική του ελεύθερου συνειρμού.
Είναι το τι νιώθω σήμερα. Είναι και η χαρά γι\' αυτά που άκουσα και το κλάμα που μετά από τόσες μέρες ανέβηκε από το στομάχι στα μάτια κι επιτέλους βρήκε έξοδο. Είναι κι ο δικός του πόνος που με κάνει κομμάτια. Αυτή τη φορά δεν ήταν τρόπος να με γυρίσει κοντά του. Έκανε ό,τι ήταν καλύτερο για μένα. Αντιστάθηκε στα δικά του \"θέλω\", και στα δικά μου πισωγυρίσματα, για να μην με ξαναπάρει η κατηφόρα.
\"και μη ξανακλάψεις για μένα ποτέ.δεν το αξίζω.\" Δεν είναι έτσι. Εγώ ξέρω τι αξίζει. Μου λέγατε να αγαπήσω τον εαυτό μου.Κι είχατε δίκιο, δεν τον αγαπάω αρκετά. Κι εκείνος πρέπει να αγαπήσει τον δικό του. Αν ήταν άλλος θα έλεγε ότι τον αγαπάει υπερβολικά. Ούτε αυτός όμως ξέρει τι αξίζει. Και είναι κρίμα.Κι όμως εγώ το βλέπω.
Και δεν είναι μέσα απ τα μάτια του έρωτα. Είναι που βλέπω ότι απ\' τη μια μου έκανε όλα τα \"χατήρια\" που περνούσαν από το χέρι του και από την άλλη μου έβαζε φρένα όπου ήξερε ότι με παίρνει σβάρνα το απόλυτο συναίσθημα. Όταν έβλεπε ότι πρέπει να πάρει θέση και να κάνει αυτό που είναι καλύτερο για μένα. Όπως χθες. Όπως άλλες δυο τρεις φορές στο παρελθόν που χρειάστηκε...
Κι αν αυτό δεν είναι αγάπη τί είναι? Έστω με τον τρόπο του. Αν βάζεις κάτω τα δικά σου θέλω για να είναι καλά αυτός που αγαπάς τότε τι? Αυτό δεν είναι αγάπη? ΚΑΙ αυτό...Χθες με σκότωσε και με ξαναγέννησε μέσα σε ένα βράδυ. Με έριξε στη φωτιά και με ανέβασε στα σύννεφα.Χαίρομαι που τελικά δεν τον είδα. Τώρα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο...
Χαίρομαι που μου είπε τι νιώθει ξεκάθαρα.Χαίρομαι που μου έδειξε ότι δεν είναι βράχος. Που μου έδειξε ότι με χρειάζεται. Που κατάλαβε ότι τον χρειάζομαι αλλά θα είναι καλύτερα να πούμε όχι. Χαίρμαι που μου δείχνει ότι θέλει να είμαι καλά. Που δεν κοιτάει μόνο την πάρτη του. Που ξέρει να λέει όχι στα θέλω του ακόμη κι αν αυτό πονάει.
Κι εκείνος τα περνάει δύσκολα. Κι ήμουν διατεθειμένη να είμαι εκεί γι\' αυτόν. Κι εγώ δυσκολεύτηκα να κρατηθώ. Αυτό που λέει ο aexandros στο \"χωρισμός\". κάθε φορά που δεν παίρνει τηλ την κοπέλα νιώθει ότι είναι μια μικρή νίκη στον εαυτό του. Έτσι νιώθω κι εγώ .όσο κι αν πονάει. κι ας τα περνάμε κι οι δυο δύσκολα.ο ένας δεν θα είναι εκεί για τον άλλον αυτή τη φορά.
Ερωτήσεις?
25-11-2007, 19:17 #99
Ειρήνη , ο κάθε άνθρωπος αξίζει .................. δεν είναι όμως αυτό το θέμα ................ το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας απο μια σχέση ...........................
25-11-2007, 19:20 #100
Και σίγουρα ο άνθρωπος αυτός νιώθει συναισθήματα για εσένα, αλλα δεν είναι αναγκαστικά αυτά που νομίζεις ....................
Εσυ θέλεις να αγαπάει εσένα και μόνο, σωστά ? Αυτο νομίζεις οτι συμβαίνει ? Αν σας αγαπάει όλες, με τον τρόπο του , σε ικανοποιεί μια τέτοια αγάπη ?
25-11-2007, 19:23 #101
Αυτο που πρέπει να σε απασχολεί είναι αν αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σου δώσει τη σχέση που θέλεις ....................
οχι αν σε αγαπάει ......................... δεν αρκεί .........................
25-11-2007, 19:27 #102
Ναι Κλειώ μου. τι ζητάει ο κάθε άνθρωπος από τη σχέση του. Εγώ αυτά ζητάω. Κι αν ήμουν λίγο μεγαλύτερη θα μου τα έδινε.
Μου έχει πει ότι δίνομαι ολοκληρωτικά. Κι αυτό μ\' αφήνει μισή. Αλλά εγώ άκουσα ότι η πιο δυνατή αγάπη είναι αυτή χωρίς ανταπόκριση. Και δεν είναι στο χέρι μου. Τα συναισθήματα δεν φεύγουν. Δεν αλλάζουν. και δεν θέλω να αλλάξουν. Μ\' αρέσει να αγαπάω. Όχι μόνο αυτούς που μου αξίζουν.
Μπορεί να φάνηκα εγωίστρια χθες. Στην αρχή μου έβαλε αυτός φρένο να μην βρεθούμε και μετά εγώ. Μήπως κοίταξα μόνο την πάρτη μου. Έκανα ό,τι ήταν καλύτερο για μένα? Κι αυτός το έκανε επίσης για μένα? Μήπως τελικά είμαι τόσο εγωίστρια που θέλω να κάνουν οι άλλοι το καλύτερο για μένα?
Αυτά που γράφω πάλι δεν έχουν νόημα. Δεν είναι μάλλον εγωιστικό. Αλλά γιατί νιώθω ότι έπρεπε να είμαι εκεί όταν μου το ζήτησε? Γιατί τα έχω τόσο χαμένα. Νιώθω πως δεν πατάω πια πουθενά. Απλά αιωρούμε. Χορεύω πάνω στο φτερό του καρχαρία....
25-11-2007, 20:12 #103
Και σίγουρα ο άνθρωπος αυτός νιώθει συναισθήματα για εσένα, αλλα δεν είναι αναγκαστικά αυτά που νομίζεις ....................
εννοείς ότι δεν είναι αγάπη? μπορεί και να μην είναι έτσι όπως την εννοούμε όλοι οι άλλοι που και καλά ξέρουμε να αγαπάμε. αλλά τουλάχιστον είναι ειλικρινής σ\'αυτά που λέει. Του είπα παλιότερα σ\' αγαπώ και μου είπε \"κι εγώ σ\' αγαπώ αλλά διαφορετικά.\" και μετά μου είπε να μην το δέχομαι από κανέναν αυτό.
Είναι ειλικρινής κι αυτό μου φτάνει με τα τωρινά δεδομένα. Δεν μπορώ να έχω κάτι παραπάνω και γι\' αυτό που έχουμε, που είχαμε, κι αυτά που μου έλεγε ήταν αρκετά και δεν είχε καμιά υποχρέωση.
Εσυ θέλεις να αγαπάει εσένα και μόνο, σωστά ? Αυτο νομίζεις οτι συμβαίνει ? Αν σας αγαπάει όλες, με τον τρόπο του , σε ικανοποιεί μια τέτοια αγάπη ?
Δε θέλω να αγαπάει εμένα και μόνο, όχι. Αυτό είναι εγωιστικό και δεν έχει νόημα να αγαπάει μόνο εμένα εφόσον δεν είμαστε μαζί, δεν ήμασταν και δεν πρόκειται ποτέ να είμαστε. Θέλω να μ\' αγαπάει, όχι να αγαπάει μόνο εμένα. Οι άλλες δε με ενδιαφέρουν. Η σχέση που έχει μαζί τους δε με αφορά. Όσον αφορά εμένα όμως, ναι, θέλω να μ\' αγαπάει.Ή τουλάχιστον να με νοιάζεται.
25-11-2007, 20:59 #104
Originally posted by eirineta
Δε θέλω να αγαπάει εμένα και μόνο, όχι. Αυτό είναι εγωιστικό και δεν έχει νόημα να αγαπάει μόνο εμένα εφόσον δεν είμαστε μαζί, δεν ήμασταν και δεν πρόκειται ποτέ να είμαστε. Θέλω να μ\' αγαπάει, όχι να αγαπάει μόνο εμένα. Οι άλλες δε με ενδιαφέρουν. Η σχέση που έχει μαζί τους δε με αφορά. Όσον αφορά εμένα όμως, ναι, θέλω να μ\' αγαπάει.Ή τουλάχιστον να με νοιάζεται.
Τι σε σταματάει ? Μηπως ο εγωισμός σου ?
Μήπως όλοι οι άνθρωποι είμαστε σε ένα βαθμό εγωιστές και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ?
25-11-2007, 21:05 #105
Αν δεν θέλεις να αγαπάει μόνο εσένα και αφού αυτό συμβαίνει , γιατί δεν είστε αυτή τη στιγμή μαζί ?
Τι σε σταματάει ? Μηπως ο εγωισμός σου ?
Μήπως όλοι οι άνθρωποι είμαστε σε ένα βαθμό εγωιστές και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ?
\"Αν δε θέλω να αγαπάει μόνο εμένα και αφού αυτό συμβαίνει?\" Ποιος είπε ότι μόνο αυτό συμβαίνει? Ότι αγαπάει μόνο εμένα? Και βέβαια δεν αγαπάει μόνο εμένα.
Αν το έκανε, πίστεψε με, θα τα παρατούσα όλα και θα ήμουν μαζί του.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....