Results 166 to 180 of 248
Thread: Πού πάω?
-
08-01-2008, 15:19 #166
Originally posted by eirineta
Άρα, αν έχουν δίκιο?
Τι καταλαβαίνεις εσύ?
Κι αν έχουν?
Τι αλλάζει για μένα ή γι\' αυτόν?
Μπορεί να έχουν αλλά εγώ δεν το βλέπω.Μάκια...
- 08-01-2008, 15:22 #167
Σοφία τα έχω σκεφτεί άπειρες φορές αυτα που γράφεις.
αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα
Μιλάμε για γονείς.Οκ?
Άνθρωποι που θα είναι εκεί ΠΑΝΤΑ
που λένε ότι θα μαζεύουν τα κομμάτια μου όταν θα χωρίσω
που \"βλέπουν\" τους κινδύνουν που εγώ δεν μπορώ να δω
Και ο μόνος τρόπος για να κάνω αυτό που θέλω (πληγώνονατς τους τρίτους) είναι να φύγω από το σπίτι
Πώς σου ακούγεται ότι η Ειρήνη, 19 χρονών κοπέλα, με τις σπουδές της, με γονείς που όλοι θα ζηλεύαν (τα ακούω κάτι τέτοια και τρελαίνομαι) ΕΦΥΓΕ από το σπίτι της και μένει μαζί με κείνον το dj, τον 33άρη, που κάθε βράδυ ήταν με άλλη...
Πώς σου ακούγεται?
Στον Αλέξη για παράδειγμα φαίνεται ΚΑΠΩΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΚ
Σε μένα φαίνεται ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Εσένα?
08-01-2008, 15:24 #168
Originally posted by Φοίβη
Άρα, αν έχουν δίκιο?
Τι καταλαβαίνεις εσύ?
Κι αν έχουν?
Τι αλλάζει για μένα ή γι\' αυτόν?
Μπορεί να έχουν αλλά εγώ δεν το βλέπω.
Και σου το λένε όλοι,έτσι?
Γονείες, φίλοι, άσχετοι.Όλοι.
Κι εσύ λες (εγώ δηλαδή) ότι δε γίνεται όλοι να έχουν άδικο
Μάλλον εγώ έχω τυφλωθεί και δε βλέπω.
Φοίβη μπορείς να μου απαντήσει κι εσύ στο παραπάνω post?
08-01-2008, 15:37 #169
Πώς σου ακούγεται ότι η Ειρήνη, 19 χρονών κοπέλα, με τις σπουδές της, με γονείς που όλοι θα ζηλεύαν (τα ακούω κάτι τέτοια και τρελαίνομαι) ΕΦΥΓΕ από το σπίτι της και μένει μαζί με κείνον το dj, τον 33άρη, που κάθε βράδυ ήταν με άλλη...
Πώς σου ακούγεται?
Στον Αλέξη για παράδειγμα φαίνεται ΚΑΠΩΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΚ
Σε μένα φαίνεται ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Εσένα?Μάκια...
08-01-2008, 15:39 #170
Απαντησε μου σε παρακαλω..τί σημασια έχει η γνωμη μου? πως μου φαινεται εμενα?εγω ζω με τον Αλέξη? προφανως κ οχι? οι γονεις σου? προφανως κ οχι!
επισης, τί σημαινει οι γονεις σου θα ειναι διπλα σου για παντα? τί παει να πει γονεις που ολοι θα ζήλευαν? εσύ τί λες για τους γονεις σου? επισης να σου υπενθυμισω οτι δεν εισαι μωρο, εισαι 19 χρονων. οσο για τον 33 αρη δεν σας χωριζει ηλικιακη αβυσσος. Τελος για το οτι καθε βραδυ ειναι με άλλη ειναι και δικη σου ευθυνη να εισαι σε μια σχεση οπου ο αλλος ειναι καθε βραδυ αλλου. Εννοω: ή το δεχεσαι αφου στο λεει-ειναι ξεκαθαρος κ ενταξει απεναντι σου- ή οχι κ συνεχιζεις...απλα!
08-01-2008, 15:44 #171
Τι θέλω ΕΓΩ να κάνω?
Να είμαι μαζί του.Να τον αγαπώ και να μ\'αγαπάει. Να είμαι εκεί γι\' αυτόν και να είναι εκεί για μένα.Να ζήσω αυτό το παραμύθι που μόνο τη μυρωδιά του πήρα για 4 μέρες.
Ποιο είναι το καλύτερο για μένα?
Τι σημαίνει αυτό?
Πώς ορίζεται το καλύτερο?
Εγώ ξέρω το καλύτερο για μένα αφού είμαι εγώ
ή οι άνθρωποι που μ\'αγαπούν και έχουν παραπάνω πείρα στη ζωή και ως τρίτοι είναι πιο αντικειμενικοί?
Ποιό είναι το καλύτερο για μένα?
Να κάτσω στ\'αυγά μου, να σφίξω τα δόντια και να προχωρήσω
Η κατάσταση ήταν αρρωστημένη
Ο ίδιος μου λέει ότι ποτέ δεν θα έχουμε μια φυσιολογική σχέση όπως όλοι.
άρα πρέπει να κάτσω στ\' αυγά μου, να βγάλω το σκασμό και να μη νιώθω και τύψεις αφού αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνω
08-01-2008, 15:48 #172
Originally posted by Sofia
Απαντησε μου σε παρακαλω..τί σημασια έχει η γνωμη μου? πως μου φαινεται εμενα?εγω ζω με τον Αλέξη? προφανως κ οχι? οι γονεις σου? προφανως κ οχι!
Έτσι κι αλλιώς δεν θα το κάνω.
Είπαμε είχα την ευκαιρία και κωλωσα.
Τώρα, οι γονείς μου δε ζουν με τον Αλέξη αλλά μαζί μου.
Αυτό σημαίνει ότι σε ένα βαθμό εξαρτώμαι από αυτούς.
Και είναι κάθετοι στο ΟΧΙ.
Δεν αλλάζουν
Εγώ πρέπει να κάνω κάτι
Επιλογές:
-φεύγω
-καθομαι στ\' αυγά μου
-κάνουμε υπομονή με τον Αλέξη 3-4 χρόνια, βλέπουμε πώς πάει......κι έχει ο Θεός
Εγώ άλλη επιλογή δε βλέπω.
08-01-2008, 15:50 #173
Τι σημαίνει αυτό?
ή οι άνθρωποι που μ\'αγαπούν και έχουν παραπάνω πείρα στη ζωή και ως τρίτοι είναι πιο αντικειμενικοί?
Ζησε τη ζωή σου με κανονες που νιωθεις πως μιλανε μεσα σου, που σε κανουν να ερχεσαι πιο κοντα σε σενα, στη δική σου αληθεια. Αυτο θα θελα να σου πω...
08-01-2008, 15:55 #174
Ειλικρινα το μονο που μπορω να σου πω Ειρήνη είναι οτι είσαι πάρα πολυ μικρη, μα παρα πολυ μικρη για σοβαρές αποφάσεις. Αυτό που εγω θα έκανα στη θέση σου ειναι να μην πάρω κάποια αποφαση που δεν θα μπορουσα να αλλαξω στο μελλον η που θα είχε σοβαρές επιπτωσεις για τη ζωη μου. Δεν μου αρεσει να ειμαι προαγγελος ασχημων πραγματων αλλα προσεξε γιατι το παραμυθι μπορει πολυ ευκολα να εξελιχθει σε εφιαλτη.
08-01-2008, 16:01 #175
Ωστόσο καμία από τις δύο δεν απαντησε πώς θα σας φαινόταν.
Έτσι κι αλλιώς δεν θα το κάνω.
Είπαμε είχα την ευκαιρία και κωλωσα.
Τώρα, οι γονείς μου δε ζουν με τον Αλέξη αλλά μαζί μου.
Αυτό σημαίνει ότι σε ένα βαθμό εξαρτώμαι από αυτούς.
Το νοημα των οσων ειπα ειναι οτι ο εαυτος μας μας μιλαει μεσα μας. Η τον ακουμε ή κανουμε οτι δεν ακουμε. Στην πρωτη περιπτωση πλησιαζουμε στο τι μας γεμιζει στη δευτερη κοροιδευομαστε. Κάπως έτσι....
Αν ρωτας (που ρώτησες) κ εμενα, μια χαρά θα μου φαινοταν. Στα 21 μου πήρα την αποφαση να μεινω με το αγαπημενο μου κ δεν το μετάνιωσα. Δεν σημαινει οτι καθε μερα ήταν ονειρικη, αλλα έκανα αυτο που ήθελα..Οσο για σενα με τις σπουδες σου κ τον Αλεξη που ειναι dj μου φαινονται ταμπελες χωρις καμια ουσια κ νοημα. Τα αναφέρεις ως στοιχεια που δεν μπορουν να συνυπαρξουν.Τί συνεπαγονται οι σπουδές κ τί το επάγγελμα του dj?
08-01-2008, 16:02 #176
Με ρώτησες πριν τι σημαίνει \"γονείς που όλοι τυος ζηλεύουν\"
Μια μαμά που πάντα ήταν εκεί και σαν φίλη
Με αγάπη, νοιάξιμο, ειλικρίνεια
Ένας μπαμπάς που όλοι θαυμάζουν κι αγαπούν
Όλοι μου οι φίλοι τον θαυμάζουν σαν άνθρωπο
σαν καθηγητη που είχαν και γνώρισαν μέσα από το σχολείο
του βγάζουν το καπέλο σαν άνθρωπο και εύχονται να είχαν κι αυτοί έναν τέτοιο
Η σκέψη του πάει παραπέρα
Μου τα λένε και ξέρεις τι απαντάω \"δεν τον ξέρετε σαν πατέρα\"
είναι σκληρός, καταπιεστικός πολλές φορές, αλλά και επαναστατικός, ακόμη και στα 50 του
Πάντα καχύποπτος με τους ανθρώπους, αντίθετα με μένα
Πάντα ζητώντας περισσότερα από μένα, εκτιμώντας όσα κάνω, αλλά ζητώντας κι άλλα, κι άλλα
Ο πρώτος μου φίλος κι αυτός ένιωθε ότι ο πατέρας μου τον αδικεί
Κι ο Αλέξης το ίδιο. Γι\' αυτό μιλήσανε.
Αλλά δεν αλλάζει. Κι είναι σκληρό γιατί νιώθω καταπίεση αλλά και τύψεις ταυτόχρονα που μου δώσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν κι εγώ τους ανταμοίβω με πόνο.
Τους απογοήτευσα και νιώθω τύψεις να το τραβήξω κι άλλο
Και αναγκαστικά πρέπει να πιστέψω αυτά που μου λένε για να μην πονάω...
Και δε θέλω.Και δεν μπορώ.
Αυτοί είναι οι γονείς μου και πάντα θα μου δυσκολεύουν τις σχέσεις μου
Δεν αλλάζουν αλλά μέχρι να μην εξαρτώμαι καθόλου από αυτούς έτσι θα είναι νομίζω
08-01-2008, 16:04 #177
Τι θέλω ΕΓΩ να κάνω?
Να είμαι μαζί του.Να τον αγαπώ και να μ\'αγαπάει. Να είμαι εκεί γι\' αυτόν και να είναι εκεί για μένα.Να ζήσω αυτό το παραμύθι που μόνο τη μυρωδιά του πήρα για 4 μέρες.
Τι σημαίνει αυτό?
Ποιό είναι το καλύτερο για μένα?
Να κάτσω στ\'αυγά μου, να σφίξω τα δόντια και να προχωρήσω
Η κατάσταση ήταν αρρωστημένη
Ο ίδιος μου λέει ότι ποτέ δεν θα έχουμε μια φυσιολογική σχέση όπως όλοι.
άρα πρέπει να κάτσω στ\' αυγά μου, να βγάλω το σκασμό και να μη νιώθω και τύψεις αφού αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνω
Απο κει και πέρα, πιστεύω οτι αυτή ακριβώς τι στιγμή που μιλάμε εσύ θέλεις και να είσαι μαζί του, αφού τον αγαπάς και να προχωρήσεις, αφού η κατάσταση ήταν αρρωστημένη. Θέλεις και τα δυο, έτσι νομίζω.Μάκια...
08-01-2008, 16:08 #178
Originally posted by Bonnie
Ειλικρινα το μονο που μπορω να σου πω Ειρήνη είναι οτι είσαι πάρα πολυ μικρη, μα παρα πολυ μικρη για σοβαρές αποφάσεις. Αυτό που εγω θα έκανα στη θέση σου ειναι να μην πάρω κάποια αποφαση που δεν θα μπορουσα να αλλαξω στο μελλον η που θα είχε σοβαρές επιπτωσεις για τη ζωη μου. Δεν μου αρεσει να ειμαι προαγγελος ασχημων πραγματων αλλα προσεξε γιατι το παραμυθι μπορει πολυ ευκολα να εξελιχθει σε εφιαλτη.
Αυτό έλεγα και τις προάλλες. Ίσως πρέπει να δείξω εμπιστοσύνη σ\' αυτά που μου λένε άνθρωποι που πραγματικά μ\'αγαπούν και δεν έχουν κανένα όφελος από την ιστορία (ο Αλέξης έχει αρά δεν μιλάω γι\' αυτόν) και να κάνω αυτό.
Γιατί τέτοιες επιλογές είναι μη αναστρέψιμες.
Ή ακόμη κι αν είναι αναστρέψιμες (όπως είπε σε κάποια φάση ο Αλέξης, \"φύγε και σε δυο βδομάδες θα σου ζητούν να γυρίσεις με τους δικούς σου όρους) πληγώνεις κόσμο ΙΣΩΣ χωρίς λόγο και αιτία.
δεν ξέρω γιατί προτιμώ να πληγώσω τον εαυτό μου παρά αυτούς αλλά πιστεύω ότι είναι λόγω των τύψεων που με κάνουν ΑΥΤΟΙ να νιώθω.
08-01-2008, 16:17 #179
Μην μπεις στο τρυπακι οτι ειναι θεμα ποιος θα κερδισει γιατι τοτε θα σου βγει αντιδραση σε καποια φαση νομιζω. Καποια ενδιαμεση λυση θα υπαρχει, εστω να τον βλεπεις κρυφα, ετσι ωστε και να το ζησεις, και να δεις τι ειναι τελικα ο Αλεξης και να μην βρεθεις σε ακραια κατασταση με το σπιτι σου.
08-01-2008, 16:30 #180
Μπόνι το ζούσα κρυφά 6 μήνες και μετά τους το είπα πέρσυ τα Χριστούγεννα
Από τότε τον ξαναέβλεπα κρυφά για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι φέτος τα Χριστούγεννα που τους το είπα και πάλι.
Φαντάζεσαι τι έγινε?
Μπορείς να φανταστείς?
Και φαντάζεσαι πόσο ψυχο΄φθόρο ήταν αυτό για μένα 1,5 χρόνο?
Και πόσο λάθος να το κάνω αυτό μέσα σε ένα σπίτι που ΠΑΝΤΑ ήμαστε ειλικρινής?
Και πόσο τους πλήγωσε αυτό?
Και στην τελική, δεν αντέχω άλλα ψέματα
Δεν είμαι ΑΥΤΗ
Είμαι ειλικρινής και το ψέμα με τρελαίνει.
Και τώρα πια χάθηκε η εμπιστοσύνη τους σε μένα
Εντελώς. Δεν ξέρω πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να την κερδίσω ξανά.
Τώρα είναι πιο δύσκολο το ψέμα
Οι γονείς που πέρσυ πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι.
Ήμουν ειλικρινής, και ντόμπρα. πάντα
Τώρα χάθηκαν αυτά. Πάνε. Και με το δίκιο τους.
και από τα ψέματα προκύπτουν κι άλλες τύψεις και δεν τις αντέχω...
Στην τελική, λες να ζήσω αυτό που θέλω...πάλι δεν θα το ζήσω...ούτε στα κρυφά...να βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς ένα τέταρτο όποτε μπορείς με το άγχος μη σε βρούνε.
Γιατί και κωλόφαρδη ήμουν που δεν με ανακάλυψαν 1,5 χρόνο και πρόλαβα να το πω εγώ.
Τώρα, πάλι ρίσκο? Και μάλιστα τέτοιο σιχαμένο ρίσκο?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....