Πού πάω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 248

Thread: Πού πάω?

Senior Member
    Μου λες δηλαδή να μην κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια?
    Μεγαλή σοφία κατά τη γνώμη μου krino! Πάντως ακριβώς αυτό που τονίζεις νομίζω ότι είναι και το δυσκολότερο κομμάτι για μένα. Όχι τόσο το να απελευθερωθώ από όλες μου τις εμπειρίες, όσο από το να απελευθεωθώ απ\' όλα μου τα συναισθήματα γι\' αυτόν και να τον ΚΡΙΝΩ σαν έναν άνγωστο.

ΥΓ. Νομίζω ότι ανάμεσα στο \"συγχώρεσε, κατηγόρησε\" που γράφεις, σου ξέφυγε το πολύ σημαντικό ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ. Γιατί τελικά είναι δύσκολο να κατανοούμε κάτι ακόμα κι όταν δεν το αποδεχόμαστε ή δεν το συγχωρούμε...

Banned
    Originally posted by eirineta
    ΥΓ. Νομίζω ότι ανάμεσα στο \"συγχώρεσε, κατηγόρησε\" που γράφεις, σου ξέφυγε το πολύ σημαντικό ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ. Γιατί τελικά είναι δύσκολο να κατανοούμε κάτι ακόμα κι όταν δεν το αποδεχόμαστε ή δεν το συγχωρούμε...

τα ρηματα στην ελληνικη γλωσσα ειναι χιλιαδες και σταματησα με ενα \"οτι αλλο θες\".
    Δεκτη η σημειωση σου λοιπον.

Κατα τα αλλα συμφωνουμε.

Senior Member
    No offense λοιπόν, :P

Banned
    jamais...
    ;)

Member
    Ax θα ξαναπώ βρε παιδιά πως όλοι μα όλοι αξιζουμε το καλύτερο!!! Ας εκτιμήσουμε λοιπόν τον εαυτό μας για να διεκδηκήσουμε αυτό που αξίζουμε

Banned
    Originally posted by celia

Ας εκτιμήσουμε λοιπόν τον εαυτό μας για να διεκδηκήσουμε αυτό που αξίζουμε

εμμμ δεν ειναι τοσο απλο σελια...
    αμα ηταν 100 τονοι βιβλια και χιλιαδες ανθρωποι πανω σε αυτο το θεμα θα ηταν αχρηστα σημερα....
    Οχι οτι ειναι και ιδιαιτερα χρησιμα εδω που τα λεμε, αλλα υπαρχει ενας κυκλος συζητησης ας πουμε.

Senior Member
    [quote]Originally posted by celia
    Ας εκτιμήσουμε λοιπόν τον εαυτό μας

αν το \"εκτιμήσουμε\" το βάλουμε σε εφαρμογή υπό την έννοιαν του \"υπολογίζουμε, αναλύουμε, σχεδιάζουμε\", ίσως να έχουμε και πολλές πιθανότητες να το επιτύχουμε.

;)

Senior Member
    Και ίσως αν το να \"εκτιμήσουμε τον εαυτό μας\" σημαίνει ζυγίζουμε τους συμβιβασμούς που κάνουμε και δεν γατζωνόμαστε/γραπωνόμαστε πάνω από άλλους ανθρώπους θεωρόντας ότι αυτοί θα μας φέρουν την ευτυχία, θα είναι πιο εύκολο...

Γιατί τελικά μόνο αν αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας και ευτυχήσουμε μέσα μας, πάει κι η υπόλοιπη (και κατά συνέπεια και η ερωτική) ζωή μας καλά, έτσι δεν είναι?

Senior Member
    ...έτσι.

(κι αλλιώς - σε πρόλαβα κρίνο) :P

κι αλλιώτικα..:D

Senior Member
    ετσι κ
    αλλιως κ
    αλλιωτικα κ
    ζουζουνοαλλιωτερώτικα!

Member
    eirineta μου εισαι σε καλό δρόμο μου φαίνεται. Αγάπησε λοιπον αυτόν τον καημενούλη τον εαυτό σου πολύ για να μπορέσεις να προσφέρεις αγάπη σε κάποιον που το αξίζει. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει διάθεση να αγαπήσει κάποιον που δε νοιώθει καλά μέσα του και πιστεψέ με αυτό ειναι κάτι που φαίνεται. Οι κακομοίρες καλές κοπελίτσες κάνουν για κάτι 32αρηδες σαν τον κύριο που περιέγραψες μόνο για snack στο κύριο μενου τους.
    Εισαι πολυ σημαντική κοπέλα μου για να αποτελείς ενα πεταχτό διαλειμματάκι.
    Εκτίμησε την αξία σου για να βρείς οταν θα ρθει η ωρα τον κατάλληλο που θα είσαι γι αυτόν η βασίλισσα του και για τον οποίο θ αξίζει το κόπο(αν χρειαστεί) και να κλαψεις και να ξενυχτήσεις

Senior Member
    Originally posted by eirineta
    Και ίσως αν το να \"εκτιμήσουμε τον εαυτό μας\" σημαίνει ζυγίζουμε τους συμβιβασμούς που κάνουμε και δεν γατζωνόμαστε/γραπωνόμαστε πάνω από άλλους ανθρώπους θεωρόντας ότι αυτοί θα μας φέρουν την ευτυχία, θα είναι πιο εύκολο...

Γιατί τελικά μόνο αν αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας και ευτυχήσουμε μέσα μας, πάει κι η υπόλοιπη (και κατά συνέπεια και η ερωτική) ζωή μας καλά, έτσι δεν είναι?
    Έτσι... και τότε έρχονται οι άλλοι σε μας :)

Δικαιολογώ από το γεγονός ότι είσαι 19 και μάλλον λίγο άπειρη σε σπασοκαρδίσματα. Εν πάση περιπτώσει, καταλαβαίνεις και \'συ τη θέση που βρίσκεσαι, εφιστώ απλώς την προσοχή ότι το συναίσθημα περνάει τη λογική συχνά πυκνά γι\' αυτό και μερικές σχέσεις διαλύονται οικιοθελώς και με πρόθεση από την αρχή τους ακριβώς για να μην \"κολλήσεις\" σε κάτι που ξέρεις ότι δεν.

Απλά να συνεχίσω ωστόσο και να πω ότι η ελευθερία ενός ανθρώπου όπως του εν λόγω DJ είναι άκρως θελκτική. Όσο πιο ελεύθερος είναι κάποιος /κάποια τόσο πιο τραβηκτικός....

Και δεύτερον τι σπουδαίο είναι το γεγονός του πως μας φέρονται. Σε μας. Ο εν λόγω έχει άλλες δυο τρεις αλλά το θέμα είναι πως φέρεται στην μία, πως την κάνει να αισθάνεται.

Βέβαια το τελευταίο δεν έχει τρομερή βαρύτητα από τη στιγμή που η αλήθεια για τις παράλληλες σχέσεις είναι γνωστή και η κοπέλα είναι μικρή. (λίγο μεγαλύτερη νομίζω ότι απλώς δεν θα το δέχονταν τόσο εύκολα - αν και αυτό σχετικό είναι. )

Senior Member
    Όταν αγαπάς πρέπει να τα δίνεις όλα. Όπως λέω θέλω μια κοπέλα για να αναπνέω από την αναπνοή της. Μη συμβιβαστείς στο θέμα της σχέσης με κάποιον ο οποίος δεν θα σε λατρεύει. Τέτοιους θα βρεις πολλούς. Άτομα όμως που να αγαπάνε πραγματικά θα είναι λίγα. Όταν βρεις τον κατάλληλο απλά κοίταξε να μην τον χάσεις

Senior Member
    Και η συνέχεια...

Ξέρετε΄σε πόσο καλό δρόμο ημουν αυτήν την εβδομάδα? Λιγότερες ώρες σκέψης, περισσότερος ύπνος...γιατί? Γιατί δεν είχαμε καμία επαφή, ούτε καν ένα μήνυμα.

Αλλά ο άνθρωπος αν θέλει, ξέρει τι πρέπει να πει για να σε ρίξει. Και όλα όσα μπορούσε να πει τα είπε μαζεμένα χθες.

Γιατί τελικά όταν νιώθουμε ότι χάνουμε κάποιον ΑΚΟΜΗ κι αν δεν τον θέλουμε πραγματικά, κάνουμε τα πάμτα για να τον ξαναφέρουμε κοντά μας?

Δεν ξέρω γιατί το έκανε αλλά ξέρω τι περίμενε να βρει απέναντι του...Την Ειρήνη που θα έλιωνε στις πρώτες γλυκές του κουβέντες...Τι βρήκε όμως? Έναν τοίχο. Και δεν ντρέπομαι καθόλου που με παρομοιάζω με τοίχο!!!(δέχομαι συγχαρητήρια:cool:)

Μάλλον δεν το περίμενε. Είχε καιρό βλέπεις να με δει κάπως αλλιώς από μια γλυκιά μπέμπα/ υποταγμένο σκυλάκι!Οι μέγάλες κουβέντες δεν μ\' αρέσουν και προτιμώ να πω ότι δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Πάντως στο τελευταίο μου μήνυμα δεν απάντησε...Σε καμιά βδομάδα, θα ξανακάνει την προσπάθειά του!

Να \'ναι καλά οι δυο μου φίλοι που με βγάλαν έξω για να μην μελαγχολήσω!

ΥΓ. Έχετε όλοι απόλυτο δίκιο (είμαι ένα μικρό σνακ πχ -> πολύ μ\' άρεσε! ειλικρινά! δεν θίγμαι, don\'t worry!;))Έτσι είναι η ζωή! Κάποιοι μας πονάνε, κάποιους πονάμε εμείς και τελικά όλοι κάποτε θα βρούμε το δρόμο μας. Κάποιον που θα αναπνέουμε την αναπνοή τους.

ΜΑΝΤΗΕS μου θύμισες το παρακάτω αγαπημένο άσμα:

From the start I hang on every word you said
    oh tonight are you trying to fall in love again
    does it make it alright
    are you trying to fall in love again

Every breath you blew I was around to inhale...

Δεν είναι καταπληκτικό? Ήμουν εκεί για να αναπνέω κάθε ανάσα που εξέπνεες...Να ξέρετε, είναι των Tindersticks...Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΥΓ.Σήμερα παρά το ότι με αποσυντόνισε η χθεσινή συνομιλία μου μαζί του...νιώθω μια απίστευτη αισιοδοξία!

Να είστε καλά...Χαμογελάστε!:)

Member
    Ειρήνη μου(έτσι δε σε λένε?) υπάρχει η σοφή παροιμία πως τα γραμματοσημα όσο τα φτύνεις τοσο κολάνε.
    Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό. Θα θελες να αναλώσεις τα ευωδιαστά 19 σου χρόνια κάνοντας απο καιρού εις καιρόν τον αποστολέα σε κάτι ανασφαλείς 32αρηδες σαν τον κύριο με τον οποίο τη πάτησες (εύχομαι προσωρινά)?
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Πήγαινε λοιπόν παρακάτω σε κάποιον αρκετά ΑΝΤΡΑ που θα σε σέβεται οσο το αξίζεις.
    Μη κάνεις ερωτικά παιχνιδάκια με καραγκιόζηδες που δε διστάζουν να σου μιλούν για πρώην νύν και επόμενες μόνο και μόνο για να ψηλώσουν λίγο μια και οι έρμοι όταν ο καλός Θεούλης μοιραζε προσωπικότητα, αυτοί κρατούσαν ομπρελα.
    ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ για το σκληρό υφάκι αλλα έχω θυμώσει πολύ με τον κύριο LOSER

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast