Πού πάω? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 248

Thread: Πού πάω?

Senior Member
    Κοιτα να δεις πάντως, τον έφτυσες και κόλλησε . :P

Senior Member
    έχεις δίκιο σε όσα λες περί \"έρωτα που γιατρέυεται με έρωτα\" αλλά αφενός δεν βρήκα κάποιον πολλά υποσχόμενο και αφετέρου εμμένω στην άποψη περί πόνου...

Όσο για το φτύσιμο και το κόλλημα...άσε! Δεν έχει νόημα. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν 5-6 φορές ακόμη. Τον φτύνω ή του λέω να το τελειώσουμε, κολλάει, λέει ότι του λείπω κλπ κλπ, εγώ νιώθω τύψεις και ξαναγυρνάω! Ξέρει τι να κάνει για να τον \"λυπηθώ\" μου τα ρίχνει εμμέσως (πχ σήμερα -> \"δεν μπορώ να κοιμηθω\") και πάντα έχει αποτέλεσμα...Λες αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά?

Δεν ξέρω αλλά ο σημερινός ήλιος με κάνει να τραγουδώ αισιόδοξα!Καλημέρα ξανά! Με τον δεύτερο καφέ!!!

Member
    Συμφωνώ απόλυτα με την Κλειώ. Ερωτεύσου!!!
    Δώσε σε κάποιον που το αξίζει το πλούτο των συναισθημάτων που κρύβεις μέσα σου. Μη σπαταλάς σάλιο και φαιά ουσία για ανεπαρκείς τύπους σα το κύριο \"στριβειν δια του αρραβώνος\"
    Αυτό που έχεις γλυκειά μου με τον τύπο δεν είναι σχέση. Επομένως για ποια παραλληλη σχέση μιλάς? Η σχέση χρειάζεται δύο καρδιες που ακουμπάνε η μια στην αλλη και χτυπάνε μαζί για όσο αυτό κρατήσει. Δεν εξαπατας κανένα αν δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να βιώσει εναν όμορφο έρωτα.Και ξέρεις γιατί δεν εξαπατάς? Γιατί το έτερο ημισυ απλώς δεν υπάρχει.
    Είναι αλλού!!!!!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ εκεί που φαντάζεσαι. Σε καμμιά άλλη γκομενίτσα. Είναι κρυμένος στον εαυτό του και κουκουλωμένος με τις ανασφάλειες του. Το μόνο που ζητάει από σένα και από τις άλλες κοπέλες είναι να του κάνετε που και που καμμιά τονωτική ένεση εγωισμού έτσι για να πορευεται κι αυτος ο έρμος στη ζωή του

Senior Member
    ΟΧΙ ! Δεν λέω να περιμένεις καμια αλλαγή ! Αυτο είναι παραμύθιασμα . Απο την στιγμή που φοράτε διαφορετικές ταμπελίτσες και ο καθένας ψάχνει άλλου είδους σχέση, δεν εχει νόημα να τρέφεις αυταπάτες οτι μπορεί να αλλάξει .

Προσπάθησε μόνο να αλλάξεις την ταμπελίτσα σε \'\'Είμαι ελευθερη, διαθέσιμη και θέλω να γνωρίσω νέους ανθρώπους , μεχρι να βρω αυτο που μου ταιριάζει \'\'

Θα βρεθεί ο καινουργιος ερωτας.........είναι θέμα χρονου .........

Senior Member
    Στο φτύσιμο αναφερόμουν .......... και στο τι αλλαγή μπορεί να φέρει .

Senior Member
    Τι να πω?Το \"στρίβειν δια του αρραβώνος\" δεν βοήθησε ποτέ κανέναν το ξέρω!

Και επίσης, δεν αυταπατώμαι ότι αυτό που έχουμε λέγεται σχέση...Ούτε κατά προσέγγιση...Ξέρω ότι είναι τόνωση εγωισμού (με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα) και κάλυψη των ίδιων ανασφαλειών...Έχει συζητηθεί ανοιχτά αυτό μεταξύ μας...

Είναι θέμα χρόνου, ε kleiw? Τις προάλλες συζητούσα ακριβώς αυτό με έναν πολύ καλό μου φίλο...Γιατί να έχω απαίτηση να βρω τον έρωτα της ζωής μου, ή εν πάση περιπτώσει έναν΄δυνατό και όμορφο έρωτα, στα 19 μου? Άλλοι πεθαίνουν και δεν το έχουν ζήσει αυτό το συναίσθημα...Γιατί εγώ (και κάθε εγώ) να περιμένω να το ζήσω τώρα?

\"Άντρα θέλω τώρα τον θέλω\" αλλά δεν γίνεται μάλλον ε? ;Ρ

Senior Member
    μην περιμένεις ............ να ξέρεις όμως να τον καλοδεχτείς .................... πολλές φορές οι ίδιοι βάζουμε εμπόδια στη ζωή μας .
    Και αν είναι παλι μια σχέση που δεν σε καλύπτει, να τολμήσεις να την τελειώσεις . Είσαι πολύ μικρή για να συμβιβάζεσαι .

Senior Member
    Να επικεντρωθείς σε εσένα και στο να σου αρέσεις και ολα θα γίνουν . Να έχεις εμπιστοσύνη στην τυχη σου . Εσυ απλά μην την διώξεις , οταν σου χτυπήσει την πόρτα .

Senior Member
    Το είπα εγώ ότι πρέπει να γίνει ξεχωριστό topic για τους συμβιβασμούς...!

Δηλαδή όταν έρθει να μην βάλω τα χεράκια μου και βγάλω τα ματάκια μου,έτσι?Το έχω ξανασκεφτεί αυτό...Μήπως απλά πάντα νομίζουμε ότι το γρασίδι βρίσκεται από την άλλη μεριά του φράχτη. Πάντα από εκεί που δεν είμαστε εμείς?

Κι όμως...Ίσως απλά δεν είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για να δούμε ότι βρισκόμαστε κι εμείς από εκείνη την πλευρά!

Τώρα θυμήθηκα πάλι το \"μικρό πρίγκηπα\"...Τι ωραίο βιβλίο...Μάλλον ο σημερινός ήλιος έκανε τη σκέψη μου να πετάει από εδώ εκεί.

Είστε καλά σήμερα? Είστε αισιόδοξοι?Χαμογελάτε και ονειρεύεστε ακόμα?Πείτε μου ναι, να χαρώ για σας...Pleasssssssssssse!

Senior Member
    Ναι , είμαστε καλά !

:)

Και χαμογελάμε !

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Και βάζουμε και πολλά θαυμαστικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

:P

Senior Member
    Έτσι μπράβο!!!!!!!!

Kleiw με έκανες ακόμη πιο ευτυχισμένη απ\' ότι ήμουν!!!!!!!!!

Να χαμογελάτε....Και στέλνω και πολλά δικά μου χαμόγελα και αγκαλιές σε σας!!!!!!!!!

Member
    Χωρις να θελω να φανω κακος... πιστευω οτι καλα σας κανουν. Γιατι παντα λετε οτι δεν θελτε τετοιους τυπους ανδρων αλλά οι περισσοτερες εκει καταληγετε. Αφου σας αρεσουν αυτοι οι χαρακτηρες και αυτου του τυπου οι σχεσεις τοτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα γκρινιζετε, αφου παλι εκει θα γυρισετε ή ο επομενος που θα διαλεξετε παλι αυτη την συμπεριφορα θα εχει. Ο συγκεκριμενος κυριος αφου βλεπει οτι μπορει και σας εχει σηκω-κατσε και 2-3 ταυτοχρονα το κανει γιατι ετσι περναει ευχαριστα .
    Μια παρενθεση, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως απο την αλλη βριζετε τους νεαρους και ειδικα τα ατομα που ειναι κοντα στην ηλικια σας, για ανωριμοτητα, για χιλια δυο πραγματα, στην ουσια τιποτε ομως απο αυτα δεν ισχυουν.

Banned
    παγωμενε,
    αυτοι που μιλανε για σηκω και κατσε,
    στην συνεχεια οταν ενα ζευγαρι παραγνωριστει αυτα τελειωνουν.
    Οι \"καλοι\" πετανε την μασκα τους καιτους μενει η πραγματικοτητα.

Δεν μιλαω για αντρες μονο, αλλα πιστευω οτι δεν υπαρχουν καλα και κακα παιδια.
    Υπαρχουν στιγμες, χαρακτηρες και συνδιασμοι αυτων αναλογα τις συνθηκες.

Ολοι ειμαστε ανωριμοι, ανυπομονοι, εγωιστες και οτι αλλο θες.
    Θελει πολλη δυναμη για να δεις την αλλη οχθη, ποσο μαλλον να περασεις απεναντι.
    Εν ολιγεις δεν φαινεσαι κακος, απλα νομιζεις οτι εχεις περασει καπου αλλου και μας κοιτας.
    Διπλα εισαι απλα δεν το εχεις καταλαβει....

Senior Member
    Αφού εγώ άνοιξα το τόπικ και γκρίνιαξα, μάλλον εγώ πρέπει να δώσω και την εξήγηση που ζητάς παγωμένε...

Λοιπόν όχι, δε γουστάρω τους άντρες που δείχνουν την αντρίλα τους με τον αριθμό των γυναικών που έχουν πη...ει. Όπως επίσης δεν γουστάρω τους άντρες που με έχουν σήκω κάτσε. Όπως κι αυτούς που είναι ανώριμοι, εγωιστές και ό,τι άλλο θες να προσθέσεις...

>Και τότε τι έκανες μ\' αυτόν τον άνθρωπο θα με ρωτήσεις, και δικαίως...

Εδώ θα συμφωνήσω με τον krino πως η μάσκες κάποια στιγμή θα πέσουν. Και από τους δύο. Ούτε εγώ είμαι τέλεια και προφανώς έχω πληγώσει (πιο ήπια βέβαια) άλλους ανθρώπους. Όταν λοιπόν οι μάσκες θα πέσουν τότε έχω την επιλογή να μείνω ή να φύγω...Το περίεργο μ\' αυτόν ήταν πως μάσκα δεν φορούσε. Από την αρχή τα ΄\'ηξερα όλα είπαμε. Και το επέλεξα πιστεύοντας ότι δεν θα κολλήσω (κάτι σαν εξάρτηση από ηρωίνη φαντάσου το!)

>Και γιατί έμεινες αφού είδες αυτή την πλευρά του που δε σ\' άρεσε? θα ρωτήσεις...

Γιατί όταν κάποιον τον ερωτευτείς (αν το \"τον αγαπήσεις\" δεν σας πέφτει βαρύ) πλέον οι αποφάσεις τέτοιου τύπου είναι δύσκολες. Και τις έχω πάρει και μια και δυο και πέντε και έξι φορές...Αυτή δεν ξέρω ποια φορά είναι. Έχω χάσει το μέτρημα. Πάντως κάποια στιγμή δε θα ξαναγυρίσω. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...Και γιατί δεν άφησα ίσως τον εαυτό μου να γνωρίσει αυτούς τους νεαρούς που λες...Λάθος μου!

Δείτε το εξής: ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ!

Αυτό ήταν το μόνο μου επιχείρημα για να πάψω τα στόματα όλων! Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν γίνεται να έχουν όλοι άδικο κι εγώ δίκιο! Και είδα τις συμπεριφορές του με το πραγματικό τους νόημα. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Είπες παγωμένε πιο πάνω ότι αφού μπορεί να μας έχει 2-3 ταυτόχρονα και σήκω κάτσε...Εγώ ήμουν έτσι. Εγώ γκρίνιαξα. Εγώ πόνεσα και καμία άλλη από όλες αυτές. Η κάθε μια για άλλους λόγους. Η μια έχει γκόμενο εδώ και χρόνια, η άλλη βγαίνει μόνο με ματσώ και ο δικός μας, της έκανε μόνο για το κρεβάτι γιατί κατά τα άλλα δεν το φυσάει, η άλλη δούλευε κι αυτή dj και δεν έλεγε...και το καλύτερο, η άλλη ήταν ψυχολόγος, οπότε μάλλον κάποια στιγμή είπε \"η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά\"

Τώρα, εγώ που κόλλησα, και τον ερωτεύτηκα και πόνεσα και έκλαψα και του τα είπα όλα και νιώθω ακόμη πράγματα γι\' αυτόν και γκρινιάζω.....είμαι η μοναδική. Οι άλλες no problema! ΑΡΑ? Άρα οι άλλες δεν ξέρω αν θα πέσουν πάλι πάνω σε τέτοιους...

Όσο για μένα...ούτε εγώ δεν ξέρω...Μεγάλα λόγια δε λέω...Από κυκλοθυμία αλλό τίποτα και γενικά ο αυθορμητισμός μου παραπάει. Μπορεί να πέσω σε άλλον τέτοιο, ναι. Μπορεί να πέσω και σε χειρότερο, μπορεί να γυρίσω και στον ίδιο...

Το έχω ξαναπεί...Ούτε εγώ η ίδια δεν εναποθέτω τις ελπίδες μου πάνω μου. Δεν με εμπιστεύομαι...Μπορεί να είναι και θένα ανασφάλειας, ότι δεν αξίζω κατι καλύτερο. και πράγματι, ίσως δεν αξίζω...

Σε κάλυψα λοιπόν, παγωμένε? Με συγχωρείς αν το ύφος μου σου φαίνεται απότομο...δεν στοχεύει σε σένα. Απλά πονάω. Κι όταν ακούω ότι φταίω (ενώ όντως φταίω) ε, πονάει παραπάνω...

Banned
    αν και δεν απευθυνεσαι σε μενα
    εχω πραγματα να πω.

Originally posted by eirineta

Το έχω ξαναπεί...Ούτε εγώ η ίδια δεν εναποθέτω τις ελπίδες μου πάνω μου. Δεν με εμπιστεύομαι...Μπορεί να είναι και θένα ανασφάλειας, ότι δεν αξίζω κατι καλύτερο. και πράγματι, ίσως δεν αξίζω...

Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην αξιζει κατι καλο στη ζωη του.
    Ακομα και αυτος που ειναι ο χειροτερος εχθρος σου.
    Απλα εισαι ανασφαλης οπως ΟΛΟΙ μας σε αυτο πλανητη.
    Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι κατι αλλο, ειναι κατι που θα ζησεις με αυτο και σιγα σιγα θα το ξεπερνας.

Σε κάλυψα λοιπόν, παγωμένε? Με συγχωρείς αν το ύφος μου σου φαίνεται απότομο...δεν στοχεύει σε σένα. Απλά πονάω. Κι όταν ακούω ότι φταίω (ενώ όντως φταίω) ε, πονάει παραπάνω...

φταις?
    που φταις?
    Λαθος σου αυτο και απεγκλωβισου απο αυτη την λογικη.
    Εζησες κατι και απο αυτο πηρες καλες στιγμες και κακες.
    Φυσικα και δεν ηταν τα πραγματα οπως πραγματι τα ηθελες και αυτο ειναι το σωστο που εκανες.

Μην φοβασαι να χωθεις, να πληγωθεις, να σε απορριψουν.
    Απο ολα αυτα θα μαθεις να ζεις καλυτερα και θα μπεις βαθυτερα σε αυτο που λεμε το νοημα της ζωης....

Αν ειναι δυνατον να σκεφτεσαι ετσι εσυ που εχεις ολη την ζωη μπροστα σου.

Και μιας και τα συζηταμε,
    αν πληγωθηκες τωρα ετσι, ετοιμασου για πιο χειροτερα πιο μετα.
    :P

Θα ξαναπληγωθεις και αρκετες φορες μαλιστα, να μαθεις ομως απο αυτο να παιρνεις πραγματα και να γινεσαι δυνατοτερη και οχι να εχεις αυτο το μιζερο μουτρακι που φορας τωρα.
    Οσο σε πληγωνουν τοσο θα γινεσαι καλυτερη και σοφοτερη.
    Αν επιδιωξεις το αντιθετο, ετοιμαζεσαι να σκαψεις το λακο σου.
    Γιατι θα νομιζεις οτι ο κοσμος ειναι ενα υπεροχο πραγμα, κατι που δεν ισχυει φυσικα.
    Μαθε να ζεις με αυτο που μισεις και αγαπησε το οπως του πρεπει για να μπορεσεις να το αντιμετωπισεις....
    Μαθε να ζεις με αξιοπρεπεια οτι και να σου συμβαινει, σε οτι φαση και αν γινεται αυτο.

Κανε ολα τα παραπανω, και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα....
    Ολα τα εμποδια μπροστα σου θα τα μεριαζεις με απλη κινηση του χεριου σου, θα το κανεις τοσο απλα που θα σου φανει απιστευτα απλο....

Οσον με αφορα, οι καλυτερες μου φασεις στην ζωη μου ειναι οταν ειχα προβληματα, οταν με χωριζαν κλπ κλπ....
    Απο αυτες τις φασεις εγινε καλυτερος, καταλαβα τους ανθρωπους και εμαθα να περπαταω παντα με το κεφαλι ψηλα....

Φιλακια στα γλυκα σου μαγουλακια
    ;)

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast