ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Δυστυχώς η κατάσταση είναι δύσκολη.Πολλοί νέοι σήμερα είτε εργάζονται για ψίχουλα,είτε δεν πληρώνονται κάθε μήνα,είτε δεν εργάζονται καθόλου και αναγκάζονται να ζήσουν με τους γονείς τους.Κάπως πιο τυχερούς θεωρώ όσους είμαστε 30+ χρονών που είχαμε την τύχη να βρούμε δουλειά με αξιοπρεπή μισθό πριν ξεσπάσει η κρίση και καταφέραμε να αποκτήσουμε μια ανεξαρτησία.Για να παει κάποιος σήμερα νεοπροσλαμβάνομενος σε κάποιον επιχειρηματία και να υπογράψει σύμβαση με καθαρό μισθό +-800€ συν ένσημα πρέπει να είναι πολύ τυχερός και με πολλές γνώσεις.

δεν εχεις κ αδικο.

Senior Member
    Και τι να κάνουν οι γονείς ρε παιδιά? Να εξαφανιστούν για να σας αφήσουν το σπίτι ελεύθερο? Ξέρετε τι άσχημο που είναι να σου θυμώνουν τα παιδιά σου επειδή υπάρχεις κ δεν σε κληρονόμησαν ακόμα? Ήμαρτον!!

Δεκτόν ότι είναι δύσκολο...όσες μέρες αναγκάζομαι να συγκατοικήσω με τη μανούλα (π.χ. καλοκαίρι στο εξοχικό) τα έχω παίξει!! Δεν θα το άντεχα πάνω απο 20 ημέρες το χρόνο. Δείτε όμως κ την άλλη πλευρά. Φταίνε οι γονείς που υπάρχουν???

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Και τι να κάνουν οι γονείς ρε παιδιά? Να εξαφανιστούν για να σας αφήσουν το σπίτι ελεύθερο? Ξέρετε τι άσχημο που είναι να σου θυμώνουν τα παιδιά σου επειδή υπάρχεις κ δεν σε κληρονόμησαν ακόμα? Ήμαρτον!!
    Αυτο ειναι σωστο

Φταίνε οι γονείς που υπάρχουν???
    Οχι,αλλα φταινε που ειναι μαλακες (οσοι ειναι).

Senior Member
    Και εγώ μένω με τους γονείς μου και σε πληροφορώ ότι είναι η καλύτερη παρέα.:rolleyes:

Banned
    Και για εμενα ειναι η καλυτερη παρεα..Τυφλα να εχει ο Κοκκινος κυκλος ή η 10η εντολη.

Senior Member
    Υπάρχει λύση,νοικιάζεις μια τρυπα,trws ελάχιστα μια φορα την μέρα,κόβεις την frapedoumpa,κόβεις το clubing,κόβεις τα ψώνια,και έχεις ανεξαρτησία...
    Αλλιώς,αν θες το ιντερνετακι σου,το ζεστό δωματιάκι σου,την βολτίτσα σου,κλπ πολυτέλειες,βγάλε σκασμό,και πες ένα ευχαριστώ στους μαλακες που στα πληρώνουν...
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Banned
    Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμενα Antreas γιατι καθε περιπτωση και διαφορετικη..

Senior Member
    Στο τυπάκη που ξεκίνησε το θέμα πήγαινε η συμβουλή...
    Εσύ που κολλας ρε τύπισσα?
    Δεν σε είδα να κλαίγεσαι για την ανυπαρξία ελευθερίας σου,κλπ σοβαρά θέματα,του ατόμου που ξεκίνησε το θέμα...
    Οποτε,για πιο λόγο να αναφερόμουν σε εσένα...?

Banned
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Στο τυπάκη που ξεκίνησε το θέμα πήγαινε η συμβουλή...
    Εσύ που κολλας ρε τύπισσα?
    Δεν σε είδα να κλαίγεσαι για την ανυπαρξία ελευθερίας σου,κλπ σοβαρά θέματα,του ατόμου που ξεκίνησε το θέμα...
    Οποτε,για πιο λόγο να αναφερόμουν σε εσένα...?
    Εγω παραειμαι σιτεμενη για να εχω τετοια θεματα , τελος παντων με συγχωρεις για την αναφορα στο ονομα σου , δεν θα ξαναγινει, λαθος μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω παραειμαι σιτεμενη για να εχω τετοια θεματα , τελος παντων με συγχωρεις για την αναφορα στο ονομα σου , δεν θα ξαναγινει, λαθος μου.
    Καλά,μην βάλεις τα κλάματα και όλας,είμαι απότομος γιατί μου την σπάνε τα αχάριστα μαλακισμένα.
    Εξάλλου εσένα σε είχα για χιουμοριστικό τυπάκΗ που δεν τρώει φλασιές εύκολα,γιατί να σε έκραζα?
    Μην σκαλώνεις ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...

Το κάπνισμα το έκοψες τελικά?

Banned

Το κάπνισμα το έκοψες τελικά?
    οσο εκοψε η ******* το ****** :) καλη χρονια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    οσο εκοψε η ******* το ****** :) καλη χρονια!
    Παράτησες την προσπάθεια εντελώς?
    Κρίμα.
    Tespa.
    Καλή χρονια.

Senior Member
    Υπάρχει λύση,νοικιάζεις μια τρυπα,trws ελάχιστα μια φορα την μέρα,κόβεις την frapedoumpa,κόβεις το clubing,κόβεις τα ψώνια,και έχεις ανεξαρτησία...
    Αλλιώς,αν θες το ιντερνετακι σου,το ζεστό δωματιάκι σου,την βολτίτσα σου,κλπ πολυτέλειες,βγάλε σκασμό,και πες ένα ευχαριστώ στους μαλακες που στα πληρώνουν...
    E , οχι και να ξεβολευτουνε για να ειναι ελευθεροι. Απαπαπαπα.

Σωστός!!!

Και εκτός αυτού σκεφτείτε τώρα να πάτε 60... να έχετε φάει την ζωή σας να μεγαλώσετε το καμάρι σας.. να έχετε στερηθεί για να το σπουδάσετε... να έχετε κόψει τις διακοπές σας για να πληρώνετε και τις δικές του όταν άρχισε να πάει μόνος του... να... να... να... και όλα αυτά βέβαια γιατί το θέλατε.. γιατί το χαιρόσασταν... και δεν περιμένατε αντάλαγμα... και τώρα στα 60 σας... αντί να ξεκουμπηστεί και να σας αφήσει επιτέλους να ησυχάσετε και να έρχεται τις Κυριακές που θα του έχετε φτιαξει το αγαπημένο του φαγητό να το έχετε μέσα στο σπίτι συνέχεια και να απαιτεί και συνέχεια το μαλακισμένο...

Γιατί αν είναι ο ένας μαλάκας (και πρέπει να είναι λιγότερο) σιγουρα θα είναι και ο άλλος (και θα πρέπει επίσης να γίνει λιγότερο).
    Ας μην είμαστε και τόσο κακομαθημένοι πια... και φαντάζομαι βέβαια πως όσοι μεγαλώσατε με τις περισσότερες παροχές (υλικές και συναισθηματικές) θα είστε και αυτοί που θα έχετε τις μεγαλύτερες απαιτήσεις και θα θεωρείτε και τους γονεις σας πιο μαλάκες

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast