ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Banned
    Το οτι εχουν καταστησει τα νεα παιδια χωρις δουλεια,χωρις ιδανικα , χωρις ελπιδα σας λεει κατι??Ναι οκ υπαρχουν και χαραμοφαηδες σε οικογενειες , ομως το μεγαλυτερο ποσοστο ενηλικων και βαθια ενηλικων (ειναι δικη μου κατηγορια αυτη ανω των 30 λολ ) που μενουν με τους γονεις δεν απαιτουν , οι περισσοτεροι εχουν ενα πιατο φαι και ενα πακετο τσιγαρα!Και δεν θεωρουν τους γονεις τους μαλακες , αλλα εχουν παλεψει και εχουν προσφερει σε αυτους , ειτε σε οικογενειακες δουλειες , ειτε προσφεροντας οτι ειχαν οταν ειχαν!!
    Δεν φταινε για ολα τα παιδια..εκαναν την ελλαδα μπουρδελο χωρις τσατσα!Το ξερω που το πηγα εντελως αλλου το θεμα , αλλα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν ειναι ολα τα παιδια κωλοπαιδα και τεμπεληδες.

E προφανώς και δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι, αλλά όπως λες κι εσύ, και είπα κι εγώ, και είπε και ο Ανδρέας, και ξαναλές εσύ και τώρα θα το ξαναπώ κι εγώ..
    Αυτοι ούτε θεωρούν τους γονείς τους μαλάκες, τουλάχιστον όχι επειδή τους πιάνουν χώρο και τους στερούν ελευθερίες στο σπίτι... ούτε έχουν απαιτήσεις τρελές ή ακόμα και παραπάνω από το πακέτο τσιγάρα που προσφέρεται, απαιτήσεις του τύπου θέλω να βγαίνω τα Σάββατα και να πληρώνει ο γονιός... και βέβαια ούτε γκρινιάζουν... βρίσκουν μια δουλειά με 500 και φεύγουν ή γκρινιάζουν που δεν βρίσκουν δουλειά... όχι που μένουν με τους γονείς... υπάρχουν διαφορές

Banned
    Ακομα και για τις περιπτωσεις του κλαμπινγκ , του i phone , της αεργιας και της δηθεν διανοητικης σπουδαιοτητας που πρεπει να εχουν τα παιδια (διοτι αν το παιδι μου δεν βγει δικηγορος , καλυτερα να πινει καφεδες κατα την ελληνικη φαμιλι νοοτροπια) φταινει οι γονεις και η πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστει απο το κοινωνικο συστημα..Μιλαω για νεοτερες ηλικιες πιο πολυ.

Senior Member
    Δύσκολο να είσαι στη πιο παραγωγική ηλικία, να μένεις με γονείς,να μην έχεις λεφτά λόγω ανεργίας, αμάξι να μην έχεις, σχεση γιοκ,να ακούς τους γονείς όλοι μερα να γκρινιαζουν,να φεύγεις απο το σπίτι για να ηρεμεις,και μετά όταν γυρνας,παλι τα ίδια,να κανουν κατάληψη στο δωμάτιο σου για να κάτσουν στο pc,με την πρωτη ευκαιρεια που σηκώνεσαι... Κι αλλά πολλα...
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

καλη χρονια αλανια. η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη. για να τακτοποιησουμε λιγο τα πραγματα. δεν ειπα οτι φταινε οι γονεις που υπαρχουν και ειναι σπιτι τους. εκτιμαμε οσα εχουν κανει. λεω οτι ειναι τοσο χαλια η κατασταση που αναγκαζονται οι νεοι να μενουν σπιτι τους. επισης δεν αναφερομαι στους τυπους πεσε πιτα να σε φαω αλλα σε εκεινους που εχουν ενα στοχο προσπαθουν αλλα τα αποτελεσματα ειναι ανεπαρκη οχι απο δικη τους ευθυνη. και εγω εχω προσφερει στο σπιτι μου και οσο για τη παραμονη μου στο πατρικο δεν εχω αξιωσεις απο εκεινους παρα μονο στα βασικα (φαι κλπ) τα οποια ετσι κ αλλιως θα πληρωναν για τον εαυτο τους. οι γονεις δεν φταινε γι αυτο αλλα αυτη η ελεεινη κατασταση. χρηματα απο γονεις πολυ σπανια ζηταω. εννοειται για βολτα ουτε λογος. επισης εχω εργαστει κατα καιρους σε αρκετες δουλειες αλλα.. και παλι. γκρινια γκρινια ρε παιδια.. χωρις τελος.

σκατα εχουμε κολλησει.

Senior Member
    Λογικό δεν είναι να υπάρχει γκρίνια,ειδικά αυτή την εποχή...?
    Σε τρώνε στην μάπα 18 χρονια,ενώ βάζουν την δικη τους ζωή σε stand by.
    Μετά σου πληρώνουν και σπουδές,και άλλο stand by.
    Και μετά,είσαι πάλι εκεί...
    E...
    Άνθρωποι είναι.
    Mετά από 20+ χρονια stand by,θέλουν και αυτοί των χώρο τους...
    Ότι σου "χρώσταγαν" στο έδωσαν και με το παραπάνω...
    Τα βασικά,άντε να τα ζητήσεις από το κράτος,και άμα τα πάρεις μοιράσου την εμπειρία...
    Ελάχιστοι την βγάζουν τα τελευταία χρονια οικονομικά,και ακόμα λιγότεροι εργάζονται πάνω σε κάτι το οποιο έχει την παραμικρή σχέση με ότι σπούδασαν...
    Οποτε,όπως είπαμε,λύσεις υπάρχουν.
    Κόψε εσύ την γκρίνια καταρχάς,και άντε να κανεις τίποτα παραγωγικό.
    Aνήκεις στο 1 dis που γκρινιάζει ενώ 5 dis τρώνε ανά 4 μέρες,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ...
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

ειπα και λεω και παλι δεν εχω αξιωσεις απο εκεινους αλλα απο τη χωρα μου. επισης τη γκρινια που την ειδες? αν αυτο ειναι γκρινια τοτε τι ειναι επικοινωνια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chaos60 View Post
    Που ειναι η ελευθερια, πως να λειτουργησεις σε σχεση??

Quote Originally Posted by Chaos60 View Post
    δεν εχω κανεναν. θα με φαει η μοναξια.
    εχω παει εξωτερικο (αγγλια) και απ το λιγο που εζησα δεν ειναι ο, τι καλυτερο ο τροπος ζωης.
    Εάν ήταν παντού όπα-όπα,ξύσιμο,και δημοσιοϋπαλληλική,e θα ζούσαμε στην γη κατακτημένη από των νέο έλληνα,με την μανούλα να του τα φυσάει από πίσω μην του ιδρώσουν και πάθει έγκαυμα...
    Δεν είσαι δημοτικό,ούτε σε λειτουργικό κράτος,ούτε σε αμερικανικη παραγωγή,όπου όλοι μεγαλώνουν με χαμόγελο τρώγοντας από κουβάδες,ενώ κάνουν την δουλειά που ονειρεύονταν ενώ εκτοξεύονταν από τους όρχεις του μπαμπά,με τα ίδια άτομα για 70 χρονια...
    Οποτε επιλεγεις:
    1)παρέα,ανεργία,γκρίνια,έλλ� �ιψη μέλλοντος,γκάζι και ψειρή.
    2)η εργασία,λίγη μοναξιά στην αρχή,κάποια ζόρια,ανεξαρτησία,κλπ.
    Όλα έχουν υπέρ και κατά.
    Επιλεγεις και παίρνεις.

Εχεις καποιο δικιο αλλα νομιζω υπερβαλλεις καπως. ζηταω πολλα δλδ? :):mad:

Senior Member
    Δεν ξέρω ποσο χρονων είσαι,αλλα μάλλον μικρός και δεν έχεις φάει αρκετά σκατά ακόμα για να μάθεις,τι παίζει.
    Βγάλε της παρωπίδες.
    Δες λίγο τι παίζει γύρο σου,και μετά απάντησε στην ερώτηση σου.

εσυ δλδ με θεωρεις λαθος?

Senior Member
    Έχεις ένα κωλόχαρτο που σου ανοίγει κάποιες πόρτες?
    Έχεις την δυνατότητα να φύγεις από δω?
    Αυτά τα δυο στα πρόσφεραν,έμμεσα,οι δικοί σου?
    Μην το ζωγραφίσουμε και όλας...

ανεπτυξε το λιγο αν θες.

Senior Member

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast