Results 16 to 30 of 143
Thread: Εxtreme Game.......
-
14-11-2007, 19:15 #16
να ειχα χρηματα και εγω... :(
- 15-11-2007, 09:20 #17
Παιδιά καλημέρα. Καταρχήν το \"story\" έχει πολύ συνέχεια εξού και ο τίτλος...... Όμως θέλω να ακούσετε την ιστορία και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα κυρίως εμείς οι γυναίκες και ΌΧΙ ΜΟΝΟ....... Θα καταλαβετε στην πορεία τι εννοώ. Απλά θεωρώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία μου....... και ήθελα να την καταθέσω. Στη συνέχεια θα καταθέσουμε όλοι τις απόψεις μας. Λοιπόν σας αφήνω τώρα....... Θα γράψω τη συνέχεια σε ενα word και εντός της ημέρας θα επανέλθω. ΦΙΛΑΚΙΑ κ πανω απο όλα ευχαριστώ που συζητάμε............. :P
15-11-2007, 09:49 #18
oκ λαουρα, αναμενουμε την συνεχεια.
Μεχρι στιγμης δεν εχει φανει κανενα \"extreme game\"....
15-11-2007, 11:21 #19
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ………
Στο «ραντεβού» η συζήτηση επικεντρώθηκε για μία ακόμα φορά στο επαγγελματικό….. εγώ από τη μεριά μου του είπα….. δουλίτσα έχω,,,,, και δεν σκοπεύω να αλλάξω γιατί όντως για μένα μετράει περισσότερο το περιβάλλον και οι άνθρωποι και σε δεύτερη μοίρα έρχεται το οικονομικό. ΧΑΖΗ αντιμετώπιση ίσως, αλλά ας μη ξεχνάμε η δουλεία μας τρώει τη μισή μας ζωη……. Οσο για τα λεφτά……. Δεν μπορούν να τα αγοράσουν όλα.
Anyway…. αφού συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων κάποια στιγμή πέφτει το ΦΙΛΙ………..οκ&am p;#8230;.. το ήθελα και παραδέχομαι ότι αρχικά το κίνητρο μου ήταν ας πούμε να του τι σπάσω του τύπου.
Αφού πλήρωσε τα ποτά μας…….. δέχτηκα και είπα επιφυλάσσομαι . Μου πρότεινε να πάμε και σε άλλο μαγαζί. Πάμε και την ώρα που ήταν τουαλέτα πλήρωσα εγώ.
Ο «Τοny» με το που γύρισε , βγάζει 50 euro και μου λέει δεν δέχομαι να πληρώνει γυναίκα. Εγώ δεν τα δέχτηκα, επέμενε και στο τέλος κάνω το 50αρι κομματάκια. ΑΜΑΡΤΙΑ το ξέρω, τόσα λεφτά αλλά κάπου σπάστηκα… δεν ξέρω γιατί αντέδρασα έτσι… sometimes και εμείς τα φτωχαδάκια έχουμε μια περηφάνια. ΤΕΣΠΑ με άφησε στο σπίτι μου και αυτό ήταν όλο.
The very next day, εγώ ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Λέω ο τύπος επιχειρηματίας…… .,νέος , ωραίος ………περιμένε� � να τρέξω σαν σκυλάκι……….. ναι καλά. Εγώ μια φορά ΕΠΙΑΣΑ τον απόλυτο πάτο και φυσάω και το γιαουρτάκι πλέον. Δεν παίζει…… να γινω το σκυλάκι κανενός.. Ο τύπος λοιπόν άρχισε να στέλνει μηνυματάκια , αλλά εγώ απαντούσα μετά από 2ωρα. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε για φαγητό κλπ,,, μιλούσαμε για δουλειές πάντα γιατί το αντικείμενο της εταιρείας του έχει σχέση με το αντικείμενο της δουλείας μου.
ΤΟ WEEKEND
Αυτά συνεχίστηκαν για μία ακόμα εβδομάδα μέχρι που μου κάνει πρόταση να φύγουμε weekend……….. δέχτηκα…..είπα τόσο καιρό ( περίπου 6 μήνες είμαι μόνη) όχι γιατί δεν είχα ευκαιρίες να κάνω κάτι αλλα δεν έτυχε να μου κάνει κάποιος το κλικ. Εκτός αυτού όταν είσαι κολλημένος-η καιρό, δύσκολα προχωράς. ΤΕΣΠΑ……. είπα ας περάσω ένα όμορφο weekend……ας κάνω μια τρέλα και στην τελική ειμαι 29 χρονών και τον τύπο τον γουστάρω.!!! ΑΣΕ που μέχρι στιγμής μόνο « ΟΡΚ» συναντάω.. SORRY αλλά άντρες άνω των 30 είναι είδος υπο εξαφάνιση πλέον.
Ετσι κι έγινε. Φύγαμε Παρασκευή δεν θα αναφέρω που πήγαμε αλλά ήταν επεισοδιακό το ταξίδι μας. Μείναμε στο δρόμο από βενζίνη, ρίξαμε το τρελό γέλιο στο δρόμο και κάποιια στιγμή φτάσαμε στο ξενοδοχείο. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ……& ;#8230;.. ΣΟΥΙΤΑ, room service με σαμπάνιες και δείπνο με κερια…… πέρασαμε απίστευτα και φυσικά κάναμε έρωτα……
Την επόμενη μέρα, πηραμε πρωϊνό στο δωμάτιο και ξεκινησαμε να πάμε βόλτα για καφέ……..
Στο “κάρω του» μου δίνει ένα φάκελο που μέσα είχε το σκισμένο 50ευρο. ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ….. μου λέει αυτό είναι δικό σου, βρήκα τροπο και το μάζεψα από το μαγαζί……… πάρτο. Του λέω κι εγώ δεν το θέλω εκτός αν θές να το κάνουμε πάλι κομματάκια. ( Πάντως η κίνηση του, μου άρεσε……)
Μεχρι εδώ καλά……….. αλλα κάτι δεν μου πηγαινε καλα…….. λέω δεν μπορεί τόση τύχη πια ούτε το λόττο να είχα κερδίσει. Δεν παίζει…. Αλλά πρώτον, σχεση δεν έχω, εχω γίνει workaholic, συναίσθημα δεν έχω οπότε δεν είχα να χάσω τίποτα από αυτή την ιστορια……….κ αι αποφάσισα ότι θα ζήσω το weekend και βλέπουμε τη μας ξημερώνει η επόμενη μέρα………
15-11-2007, 11:37 #20
ειλικρινα δεν βλεπω μεχρι στιγμης κατι το οποιο ειναι προβληματικο.
Οκ ο τυπος ειναι καπως με ενα τροπο (ας μην εστιαστουμε σε αυτο) αλλα ασχετα με το τι ειναι ο τυπος,
εσυ κρατας μια πολυ καλη σταση.
Αναφερεις οτι ζησατε πολυ ομορφες στιγμες οι οποιες νομιζω αυτες εχουν την μεγαλυτερη σημασια στην ολη σου αφηγηση.
Τωρα αν ρωτας τι πρεπει να κανεις στην συνεχεια με βαση τα οσα εχεις αναφερει βλεπω καταρχην ενα σημειο.
Να καταστησεις σαφες οτι μερικα πραγματα που κανει σε θιγουν σαν προσωπικοτητα και οτι θα ηταν χρησιμο αν θελει να συνεχισετε μια τετοια επαφη να κοπουν ως εχουν.
Στο βαθμο που νιωσεις ικανοποιημενη και ισορροπεις σε αυτο μπορεις να συνεχισεις τα ομορφα weekend οπως αναφερεις εχωντας κατα νου φυσικα οτι αυτο που ειπες ισχυει... δεν μπορει να ειναι ολα τοσο ομορφα. Να εισαι ετοιμη να δεχτεις και τα ασχημα λοιπον που 101% υπαρχουν απλως δεν εχουν φανει μεχρι στιγμης.
Σε μια σχεση (οποια) θα πρεπει να εχεις δεδομενο οτι υπαρχουν και ασχημες πλευρες τις οποιες πρεπει να υποστεις και τελικα να διαχειριστεις.
Εισαι 29 χρονων, χωρις σχεση οπως αναφερεις δεν βλεπω το λογο να μην συνεχισεις να περνας ωραια δεδομενου οτι παντα θα πρεπει να εχεις σαν προμετωπιδα οτι το κυριαρχο σου ειναι να εισαι αξιοπρεπεις.
Ζησε το ομορφο οσο και αν κρατησει αυτο, ακομα και ενα δευτερολεπτο να ειναι, αξιζει το κοπο...
15-11-2007, 12:30 #21
katalaveis....
Λοιπόν,,,,,,,,,,,, περάσαμε καλα και στο δρόμο της επιστροφής μου λέει και καλά ότι θέλει να μου κάνει ενα δώρο........ ετσι........ ενα \"καρω\" συγκεκριμένη μάρκα που σε συζήτηση μας του έχω αναφέρει ότι μου αρεσει.....
Φυσικά δεν το δέχτηκα το \"ΔΩΡΟ\" και του είπα ότι είμαι σε θέση να το πάρω μόνη μου......
ΦΤΑΣΑΜΕ λοιπόν στην εδρα μας και αφού χαιρετηθήκαμε......... το αφήσαμε ετσι....... ελεύθερα. την επομενη μέρα με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε. Πηγαμε για μπάνιο, κάναμε θαλάσσιες δραστηριότητες…… .. και μετά πήγαμε και φάγαμε . Στη φάση ήταν παρόν και ενας φιλος του.
Αφού φάγαμε μου λεει , το βράδυ ντύσου, φτιάξου και θα έρθω να σε πάρω από το σπίτι σου.Οκ……. λεω εγω.
Ερχεται με παίρνει από το σπίτι, πάμε για φαγητό και ποτό και αρχίζει να μου λέει πόσο όμορφα περάσαμε και πως θα συνεχίσει το story…….και του λέω κι εγω ότι για μένα ήταν ένα Σ/Κ γιατί δεν σε ξέρω και τα πράγματα μάλλον μου φαίνονται αρκετα περίεργα. Πες μου λοιπόν τι γίνεται…….και βλέπουμε τι θα κάνουμε.
«ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΜΑ» :0)
E και εκεί έσκασε το θέματακι…..
Ο κ. ΤΟΝΥ παραδέχτηκε ότι είναι παντρεμένος οικογενειάρχης με τα παιδάκια του και εν ολίγοις να γίνω εγώ κάτι σαν « παλακίδα του ένα πράγμα» γιατι τόσο καιρό μπορουσε να έχει οποια θεα μοντέλα ήθελε, και απλά τον τράβηξα εγώ έτσι………..εντ� �λώς τυχαία…….ΝΑΙ ΚΑΛΑ……. Απλά δεν έδειξα να ενδιαφέρομαι για το χρήμα…… αυτό μαλλόν ήταν κάτι διαφορετικό για αυτόν προφανώς συγκριτικα με τις πιθανές ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ που θα είχε γνωρίσει μεχρι τώρα. Και μου εσκασε ένα παραμυθακι για «τακτοποιηση οικονομικής φύσεως» και στο τέλος όταν εγώ θα έχω φτάσει τα 35 θα μου εξασφάλισει και ΓΑΜΠΡΟ… γιατι δεν μπορεί να μου υποοσχεθεί γαμο
ΕΛΕΟΣΣΣΣ….ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕ τα πήρα σ τη ΚΡΑΝΑ./………αλλά δεν έδειξα τιποτα……. Δεν αντέδρασα σπαστικά , απλά του είπα ότι με προσβάλει με αυτά που μου λεέι και φύγαμε. Του εστειλα και ένα μήνυμα ότι δεν έχω ανάγκη ……….. και αν ήθελα να εκμεταλλευτώ καταστάσεις θα το έκανα αλλά…….. δεν λειτουργώ έτσι…….
ΑΥΤΟΣ…… προσπάθησε να με πείσει ότι δεν εννοούσε αυτό για το να μου βρεί αντρα….. αλλά ότι θα θέλω κάποια στιγμή δεσμευση κλπ,κλπ. Anyway ………. Εξαφανίστηκα…. Δεν απαντουσα σε μηνυματα και σε τηλεφωνική επικοινωνια μου μαζι του ήμουν πολύ ψυχρη…… και συνέχισε να στέλνει μέχρι που κάποια στιγμή του έστειλε ένα τραγουδακι του ΓΟΝΙΔΗ «
Ετσι γιατί περίεργα την είδα, έτσι γιατι βαρέθηκα τα ίδια, έτσι γιατι γουστάρω να με μόνη,,,,,,,, είναι ποιο καλύτερα, δεν το μετανοιώνω ναμε για την πάρτυ μου και μόνο»
…………&# 8230;……….. συνέχισε τις απαντήσεις αλλα του στελνω ένα μηνυμα μετα……… μη το ξεφτυλίζεις περισσότερο το θεματακι μικρε………. Καλη συνέχεια………
ΚΑΙ χανεται για μια εβδομάδα……. Εδώ περίμένω τα σχολια σας για να συνεχίσω ………αν μπορω γιατί ξέρω ότι είναι κουραστικό …………
15-11-2007, 12:46 #22
Originally posted by Laura_Woman
Εξαφανίστηκα
ολα καλα λοιπον....
περασες ενα ομορφο ΣΚ, ο πριγκηπας εγινε κατι αλλο και την εκανες,
νομιζα οτι το στορυ τελειωνει εδω - αφου εξαφανιστηκες.
Εχει και αλλο???
15-11-2007, 13:20 #23
EM δεν την έκανα αμέσως........
Παρενθεση........... Εδώ και 2 χρόνια εχω κατάθλιψη....... οχι κάτι φοβερό αλλα μόνιμα είμαι σε μια θλιψη παρότι απο τη φύσή μου είμαι χαρούμενος ανθρωπος. Η κατάθλιψη οφείλεται σε πολλούς λόγους αλλά ήρθε κι έδεσε μετά από ερωτική απογοήτευση…….. που με έκανε να νοιώθω…….. ελλειπής σαν γυναίκα τόσο εμφανισιακά όσο και σαν χαρακτήρας. ΦΥΣΙΚΑ δικό μου λάθος και το ξέρω….
Γνωρίζοντας τον τύπο… θέλοντας και μη και ας μην τρώω κουτόχορτο, κολακεύτηκα που ασχολήθηκε μαζι μου……. ΓΙΑΤΊ όπως είπαμε εχει τα παντα ο τύπος και μπορεί να έχει όποια θέλει.ΟΠΟΤΕ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ και τόσο καιρο χωρίς σχέση, γνωρίζοντας ότι τελος πάντων και μετράω σαν γυναίκα και καλή δουλεία έχω……….. και οικονομική άνεση έχω…… Ε δεν μπορω να δεχθώ ότι η ζωή μου θα είναι ετσι………. Το έτσι σημαίνει μόνη….. όχι από φίλους αλλά από σύντρόφο. Τοσο στο σεξουαλικό όσο και στο συντροφικό κομμάτι….ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ λεω και δόξα το θεο που έχω την υγείά μου αλλα…….. αλλά δεν είναι αχαριστία να θές έναν άνθρωπο….και εν μέρει είπα ότι θα ζήσω ένα ψεμμά περίσσοτερο γιατι φοβάμαι…..
........ ΟΤΑΝ συνέχισε να στέλνει για 1,5 εβδομάδα μηνύματα δεν απαντούσα. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ........
ΗΘΙΚΑ......... παντρεμένος......... θα μπώ στη μεση...... τριβέλιζε αυτή η σκέψη στο μυαλό μου........ τι περιμένεις ΛΑΟΥΡΑ.. ε λοιπόν ειπα.
1ον ο τύπος κάνει κρα απο μακρυα........ δεν εχω να φοβηθώ αγάπες και υποσχέσεις.,
2ον τη γυναίκα του την έχει καρακερατώσει ΄.......... και δεν ευθύνομαι εγω.........
3ον..... .......... το είδα λίγο ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ένας τρόπος να πάρω μια \"εκδίκηση....... θα μου πεις γιατι? αυτός δεν έχει να χάσει κάτι..... εσυ θα χάσεις.....
Κι όμως είπα ότι τον τύπο θα τον βάλω στη θέση του…… θα του ξυγιθώ με τέτοιο τρόπο που δεν θα ξέρει πώς να με αντιμετωπίσει……&a mp;#8230;…και πάνω από όλα……. Θα ξεφύγω από τη Ρουτινα…….
…… Αποφάσισα να παίξω…… να γίνω το « κακο κορίτσι» , να κάνω την υπέρβαση. Και………… μετά από κάποιο μηνυμα του που έλεγε « πως πας με την ηρεμία σου? Απανταω 1 μηνυμα που έλεγε « GAME OVER :”you have 2 options :
1st start new game, 2nd exit…. Και στα καπάκια μήνυμα « είναι διαταραγμένη»
Και εκει άρχισε ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ παιχνιδιού……. Για μενα πάντα extreme…….
15-11-2007, 14:35 #24
αρα το εληξες με τον τυπο....
περασες καλα, αλλα οπως ολα τα καλα εχουν ενα τελος.
Παμε για ηθικο διδαγμα η εχει και συνεχεια???
15-11-2007, 16:15 #25
Laura περιμένουμε την συνέχεια !!!!
:)
15-11-2007, 16:25 #26
Originally posted by Kleiw
Laura περιμένουμε την συνέχεια !!!!
:)
η κουτσομπολα της γειτονια σας.
:P
15-11-2007, 16:32 #27
Ορισε μου την λεξη κουτσομπόλα !
Δεν νομίζω οτι εκανα τίποτα παραπάνω απο εσένα !!!
:cool:
15-11-2007, 16:47 #28
ΧΙΧΙ.......... απλά να σας πώ ότι το story συνεχίζεται ακόμα και τώρα ........ΒΕΒΑΙΑ είναι στην τελική του ΦΑΣΗ για να μην πώ οτι έχει τελειώσει.......απλα προσπαθώ να το τελειώσω ΕΓΩ με τον τρόπο που ήθελα............ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑ ΠΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...... ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.
15-11-2007, 17:52 #29
Originally posted by Kleiw
Ορισε μου την λεξη κουτσομπόλα !
Δεν νομίζω οτι εκανα τίποτα παραπάνω απο εσένα !!!
:cool:
απλα μου αρεσε το σχολιο που εβαλες και ειπα σου ταιριαζει γαντι....
λαθος μου ε?
τι γλυκο κοριτσι....
15-11-2007, 20:41 #30
Ευτυχώς που το δικό σου σχόλιο ήταν μέσα στην γλύκα !!!!
Τα έχουμε πει Κρίνο ! Οι γλύκες μας τελείωσαν !!
Εσυ ειδικά μου έχεις κάνει σαφείς τις προθέσεις σου και δεν είναι οι γλύκες ! (θυμάσαι το τελευταίο w2w? )
Κράτα τουλάχιστον το επίπεδο σου ! Αν θες .........
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια