Results 46 to 60 of 143
Thread: Εxtreme Game.......
-
17-11-2007, 07:26 #46
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 1,537
Reina αυτο που σχολιάσαμε ο keep και εγω ήταν η προσέγγιση του τυπά !!!
Και κυρίως την αρχική του προσέγγιση ! (προσφορά εργασίας)
Εσυ πως την βλέπεις αυτην την προσέγγιση ?
Μάλλον άσε, τοποθετήθηκες ήδη :
Originally posted by Reina
και που είναι ακριβώς το πρόβλημα με τον Αντώνη?
Originally posted by Reina
...μα τι έκανε ο χριστιανός?
Originally posted by Reina
..κλειώ μου, το ανέκδοτο με το γρύλλο το ξέρεις?
Γιατί να μην δούμε την πλευρά ενός ανθρώπου που ήθελε να πλησιάσει μια γυναίκα, και αυτός του φαινόταν ο πιο φυσικός τρόπος?
Αυτον τον φυσικό τρόπο σχολιάζουμε ! Κάθε φυσικός τρόπος είναι ωραίος ?
Και γιατί θα πρέπει να καταδικάσουμε έναν άντρα που έχει λεφτά? Δεν είναι μέρος της εικόνας του αυτό? Δεν δικαιούται να το πλασσάρει όπως γουστάρει? Δεν έπρεπε να στήσει ένα υπέροχο και χλιδάτο σκηνικό για μια γυναίκα που γουστάρει εφόσον έχει τη δυνατότητα να το κάνει?
Αυτο εκανε μόνο ? Εστησε ενα χλιδάτο σκηνικό ? Μακάρι απλά να την είχε καλέσει για καφέ και να είχε στήσει ένα χλιδάτο σκηνικό, χωρίς να επιμένει σε μια επαγγελματική προσφορά ! Βλέπεις ως μέρος του χλιδάτου σκηνικού την επαγγελματική προσφορά ?
Και στο κάτω κάτω τι επρεπε να έχει στο μυαλό του αν όχι το σεξ? Το γάμο?
Είπε κανείς μας οτι πρέπει να έχει το γάμο ???????????? Μήπως το σχολιο σου είναι άσχετο ? Για ειλικρινή προσέγγιση μιλήσαμε !
Και επιτέλους, μεγάλα κορίτσια είμαστε- αν δούμε κάτι πονηρό, διεφθαρμένο και παρενοχλητικό απο την αρχή και δεν μας κάνει το κόβουμε. Δεν βγαίνουμε εξω μαζί του.
Εδώ πιάνεις άλλο θέμα ! Την δική μας ευθύνη στην περίπτωση που συνεχίζουμε κάτι που δεν μας κάνει ! Αυτο δεν σημαίνει οτι ο τυπάς δεν είναι μ.........ς όμως ! Και παρεμπιπτοντως εσύ θα το συνέχιζες ή όχι ? Θα τον θεωρούσες μ.........α ή όχι ?
Nes pas?
Οσο για την Λάουρα,
προφανώς ο τυπάς δεν είναι αυτό που θέλει στην ζωή της !!! Καταλαβαίνοντας οτι αυτό που θέλει είναι σέξ και μην έχοντας και η ίδια εναλλακτική , προχώρησε , θέτοντας παράλληλα τους δικούς της όρους !!!!!!!!! Που θα το πάει δεν ξέρω ! Περιμένουμε την συνέχεια !!!! Προς το παρόν ικανοποιήσανε και οι δυο τους τις σεξουαλικές τους ανάγκες (:P) , άρα και οι δυο κερδισμένοι (????) Περιμένουμε την συνέχεια !
Εγω, όπως είπα και στην αρχή , θα θεωρούσα την υπόθεση χάσιμο χρόνου !!! Και ενας τέτοιος τυπάς θα με ξενέρωνε απο την αρχή !!! Καταλαβαίνω οτι και η Λάουρα το ίδιο θα έκανε αν της τύχαινε παλιότερα , αλλα αποφάσισε να κάνει ενα πείραμα , να παίξει ενα extreme game !
Ας δούμε λοιπον που θα το πάει , πριν το σχολιάσουμε !
- 17-11-2007, 11:50 #47
- Join Date
- Jun 2007
- Location
- Αθηνα
- Posts
- 375
Συγγνώμη,αλλά αν κατάλαβα καλά, η Laura δεν συνεχίζει το παιχνίδι με τον τύπο παρόλο το ότι αυτός της είπε ότι είναι παντρεμένος? Γιατί λοιπόν κατηγορούμε συνεχώς την ηθική του Tony και τον τρόπο προσέγγισής του και όχι την δικιά της ηθική?
17-11-2007, 12:20 #48
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 1,537
Εννοείς οτι η Λάουρα δεν έπρεπε να κάνει παιχνίδι με τον Τονυ απο τη στιγμή που είναι παντρεμένος ?
Ας πιασουμε και αυτό το θέμα αν θές !
17-11-2007, 12:59 #49
- Join Date
- Jun 2007
- Location
- Αθηνα
- Posts
- 375
Ναι κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα. Θα τον αγνοούσα τον τύπο και θα προχωρούσα παρακάτω.Τι νόημα έχει το να τον εκδικηθεί?
17-11-2007, 13:38 #50
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 1,537
Δεν ξέρω τι σκοπευει ακριβως να κάνει !
Περιμένουμε την συνέχεια !
Αν σκοπευει να τον εκδικηθεί, δεν ξέρω τι νόημα έχει ! Θα μας πει η ίδια πρώτα και μετά το συζητάμε !
17-11-2007, 19:09 #51
- Join Date
- Oct 2007
- Location
- beyond the realms
- Posts
- 482
κλειώ μου όσα quote και να μου κάνεις, η άποψή μου παραμένει¨:
η Λάουρα αντιλήφθηκε τις προθέσεις του όπως ένα δεκαπεντάχρονο από τη μιά, συνέχισε σαν γυναίκα από την άλλη, και συμπέρανε σαν δεκαπεντάχρονο τελικά : είναι game και μάλιστα extreme...
17-11-2007, 20:12 #52
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 1,537
Ναι αλλα δεν κρινεις τον τυπά !
Δεν μας λες πως σου φαίνεται η προσέγγιση του !
Η μας είπες ήδη ? ( σε καλύπτουν τα quote? )
Και ουτε μας είπες τι θα έκανες εσύ στη θέση της Λάουρα !
17-11-2007, 20:24 #53
- Join Date
- Oct 2007
- Location
- beyond the realms
- Posts
- 482
καταρχάς κλειώ νομίζω οτι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να απαντώ όπου κρίνω εγώ αναγκαίο, γι\'αυτό σταμάτα να μου υποδεικνύεις με φράσεις του στυλακίου: δεν κρίνεις, δεν μας λες, δεν απαντάς, κι ούτε μας είπες, ή μας είπες.
τον τυπά δεν τον κρίνω διότι είναι ηλίου φαεινότερον οτι έχει το ρόλο του big bad wolf, και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, ζει σε ουτοπία. Η πρόσέγγισή του μου φαίνεται αναμενόμενη και το τί θα έκανα στη θέση της το δήλωσα εμμέσως πλην σαφώς.
Το θέμα είναι γιατί εσύ επιμένεις να αναλύσουμε τον τυπά που είχε προκαθορισμένη συμπεριφορά, και όχι την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Λάουρα.
Δεν νομίζεις οτι τα extreme games είναι gia extreme players? ή επειδή δηλώθηκε ως game εξ αρχής, δικαιολογείται ως δηλωθέν?
17-11-2007, 20:41 #54
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 1,537
Ξεχασα να συμπληρώσω, αν θες απαντάς !
Απλα τον τίτλο του big bad wolf που δίνεις τώρα, δεν το συμπέραινα απο τις προήγουμενες δηλώσεις σου ! (στα quote φαίνεται κάτι τέτοιο?)
Νομιζα οτι ήθελες να διευκρινήσεις την άποψη σου ! Σε εμένα τουλάχιστον δεν ήταν σαφής ! Δεν ξέρω αν θες να είσαι σαφής ?
Ισως λοιπον να επιμένω να αναλύσουμε τον τυπά, γιατι δεν κατάλαβα την οπτική σου και την θέση σου ! Το \'\'τι έκανε ο χριστιανός\'\' και το \'\'που είναι το πρόβλημα με τον Αντώνη\'\' και το τρίτο μήνυμα σου, δεν με παραπέμπουν στoν πιο πρόσφατο χαρακτηρισμό του \'\'big bad wolf\'\'. Εσυ βρίσκεις κάποια ομοιότητα ?
Οσο για την συμπεριφορά της Λαουρα, προτιμώ να τελειώσει την αφήγηση πρώτα, για να καταλάβω ακριβώς τους σκοπούς της !
Μας χρωστάει την συνέχεια ! Δεν θα μας την δώσει λες ?
17-11-2007, 20:53 #55
- Join Date
- Nov 2007
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 56
Σε περιπτώσεις σα της Λάουρας η ενδίδεις η απορρίπτεις. Δε το συζητάς. Υποπτεύομαι αναζήτηση αλλοθι για να ενδώσει η κοπέλα. Λάουρα μια μικρή συμβουλή απο έναν ανθρωπο γεμάτο ελαττώματα.
Κάνε αυτό που σου λέει η συνειδηση σου γιατί κακοί λύκοι υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι εμείς να μην είμαστε πρόβατα εκτός αν το επιλέξουμε να είμαστε
17-11-2007, 21:04 #56
- Join Date
- Oct 2006
- Posts
- 5,668
κατά την ταπεινη μου γνωμη, Λαουρα, βρες τα με τον εαυτο σου κ αγαπησε τον πραγματικα....Για ποια εκδίκηση μιλάς κ γιατι? Ποιον εξυπηρετει αυτη η συμπεριφορά? μονο κακο βλέπω να κανει και μονο σ εσενα...Εστω οτι προχωρας σε μια σχεση μαζι του, βλεπεις να τη βγάζεις καθαρή? Και μονο που χαρακτηρίζεις την ολη φάση extreme game λεει κατι....εσυ ξέρεις καλύτερα,ακου τον εαυτο σου πιο προσεκτικα.
17-11-2007, 22:10 #57
- Join Date
- Oct 2007
- Location
- beyond the realms
- Posts
- 482
kleiw,
το \"χριστιανός\" και το \" Αντώνης\" είναι 2 όροι που ταυτίζονται με το \"big bad wolf\" αφού ακριβώς με υπερβολή ήθελα να τονίσω την λάθος προσ\'εγγιση της Λάουρα στο θέμα.
Από την πρώτη σελίδα, προσωπικά εντόπισα την διάθεση της αποποίησης των ευθυνών της.
ο αδιάφορος χριστιανός δεν είναι το θέμα μας, ο Tony που ειρωνικά έγινε φυσιολογικός Αντώνης παραπέμπουν στην ύπαρξη τέτοιων ανθρώπων στη ζωή μας. Οι λύκοι υπήρχαν και θα υπάρχουν.
Το πρόβατο επιλέγει να φωνάζει: είμαι το αθώο προβατάκι που τριγυρνάει μόνο του, κι αντί να το ρωτήσουμε τί έκανε στο δάσος, ασχολούμαστε με την ανηθικότητα του λύκου.
Δεν νομίζω να έχω αφήσει περιθώριο για παρεξηγήσεις όσον αφορά τη θέση μου τώρα? Αν υπονοείς οτι υποστήριξα τον Τόνυ αρχικά, θα σου απαντήσω ότι υποστήριξα την ύπαρξη του ρόλου του. clear?
17-11-2007, 22:36 #58
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 1,537
Τώρα clear !! (Πριν όμως δεν ήτανε ! :P)
Ο ρόλος σαφώς και υπάρχει και είμαστε και εμείς υπευθυνοι για την θέση που θα κρατήσουμε !
Θα ήταν χαζό να παίξει η Λάουρα το θύμα, απο τη στιγμή που είχε πλήρη γνώση της κατάστασης !
Και η εκδίκηση πάλι δεν ξέρω τι νόημα θα είχε ! Αλλα δεν μας έχει δώσει ακόμη στοιχεία για το πως την σκέφτεται και την σχεδιάζει !
(και μάλλον δεν θα μας δώσει , αφού την κράξαμε ! :P)
Ισως η εκδίκηση να είναι το άλλοθι για να ενδώσει , όπως λέει και η celia !
Οταν έλεγα οτι χειρίζεται την κατάσταση εννοούσα οτι βάζει τους δικούς της όρους, αλλα δεν είμαι σίγουρη αν θα της βγει σε καλό αυτή η ιστορία ! Εξαρτάται και απο τι θα της διδάξει !
Γιατι και μια λάθος κίνηση , μπορεί να είναι χρήσιμη εμπειρία , αν μας μάθει πράγματα για τον εαυτό μας !
Για παράδειγμα, μπορει να της μάθει , οτι δεν μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο της κατάστασης όπως νόμιζε ή οτι οταν παίζεις με την φωτιά θα καείς ή κάτι άλλο ! Πράγματα που δεν τα γνώριζε προφανώς !
17-11-2007, 22:44 #59
- Join Date
- Oct 2007
- Location
- beyond the realms
- Posts
- 482
Originally posted by Kleiw
Οταν έλεγα οτι χειρίζεται την κατάσταση εννοούσα οτι βάζει τους δικούς της όρους
διαφωνώ
Για παράδειγμα, μπορει να της μάθει , οτι δεν μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο της κατάστασης όπως νόμιζε ή οτι οταν παίζεις με την φωτιά θα καείς ή κάτι άλλο ! Πράγματα που δεν τα γνώριζε προφανώς !
ή ότι η ζωή δεν αξίζει, ή οτι όλοι έτσι είναι ή οτι όλοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν και τότε γίνεται μία όμορφη μανία καταδίωξης....
δυστυχώς... ας προβλέψουμε λοιπόν με όσα στοιχεία έχουμε και βάσει των εμπειριών μας, ας δούμε τι την έσπρωξε σε όλο αυτό το αυτοκαταστροφικό (η κατάσταση τη χειρίστηκε) και ας αφήσουμε τον χριστιανό τον Αντώνη:P
17-11-2007, 22:57 #60
- Join Date
- Sep 2007
- Posts
- 1,537
Μην απομονώνεις μόνο μια φράση απο αυτό που είπα !
Πρόσεχε :
Originally posted by Kleiw
Οταν έλεγα οτι χειρίζεται την κατάσταση εννοούσα οτι βάζει τους δικούς της όρους, αλλα δεν είμαι σίγουρη αν θα της βγει σε καλό αυτή η ιστορία ! Εξαρτάται και απο τι θα της διδάξει !
Γιατι και μια λάθος κίνηση , μπορεί να είναι χρήσιμη εμπειρία , αν μας μάθει πράγματα για τον εαυτό μας !
Για παράδειγμα, μπορει να της μάθει , οτι δεν μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο της κατάστασης όπως νόμιζε ή οτι οταν παίζεις με την φωτιά θα καείς ή κάτι άλλο ! Πράγματα που δεν τα γνώριζε προφανώς !
Εξαρτάται απο τι θα της διδάξει, είπα! Εφερα παραδείγματα που θα μπορούσαν να της διδάξουν κάτι καλό, αλλα δεν εννοώ οτι μπορεί να διδαχτεί κάτι καλό μονο !
Γιαυτο και είπα οτι εξαρτάται απο τι θα της διδάξει !
Σαφώς και μπορεί να της διδάξει αυτά που αναφέρεις !
Που διαφωνείς λοιπον ?
Μήπως απλά δεν πρόσεξες τα λόγια μου ?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....