Results 106 to 120 of 143
Thread: Εxtreme Game.......
-
19-11-2007, 13:08 #106
Λάουρα,΄
Θεωρείς τον εαυτό σου αρκετά έμπειρο για να δηλώσεις συμμετοχή σε τέτοια παιχνίδια?
Δεν διαφωνώ ότι αν δεν το ζήσουμε δεν το καταλαβαίνουμε, μέσα στη ζωή είναι όλα, και καθόλου δεν μου αρέσουν οι αποστειρωμένοι άνθρωποι.
Βλέπω μία γυναίκα που είναι μπερδεμένη, καθόλου σίγουρη για όσα λέει (κέρατο, κόλλησα, εκδίκηση, game, όχι game) και επιμένει να περνάει μία άποψη ότι ξέρει τι κάνει, ότι το πάνω χέρι το έχει αυτή, και γενικά μία τάση εξουσίας που καθόλου μα καθόλου δεν υποστηρίζει.
Εγώ οφείλω να σου υποδείξω πώς το βλέπω, και όποιος νομίζει οτι κράζω, ας το νομίζει. Και όσο στραβωμένη κι αν είσαι από το \'κράξιμο\', δεν θα σε διευκολύνω διότι πραγματικά στις απόψεις μου θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομά τους.
Κατά τα άλλα, καλό κουράγιο, και αν μπορείς μη μεταθέτεις το πρόβλημα ΄σε συμφορουμιστες.
Αλλού είναι, και θα μπορούσες να μάθεις και από τις \"σκληρές\" απόψεις.
Δεν νομίζω να θες θωπείες.. Περιμένουμε και την ουσία τώρα.
- 19-11-2007, 13:08 #107
Η προσωπικη μου αποψη και μονο, οτι δεν υπαρχει κανενας λογος καποιος να κερδισει η να χασει, ουτε λογος να βαζουμε τετοιου τυπου \'δοκιμασιες\' στον εαυτο μας. Γιατι Λαουρα να του δωσεις ενα μαθημα ή να τον κανεις να καταλαβει οτι δεν εισαι σαν τις αλλες; Οπως ειπες ο καθενας ειναι διαφορετικος και γι\' αυτο δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα παρει το μηνυμα που θες εσυ να στειλεις.
19-11-2007, 14:41 #108
Καταρχήν δεν έχω κανένα πρόβλημα για το \"ΚΡΑΞΙΜΟ\" ουτως ή άλλως ήταν αναμενόμενο......... Δεν σας έγραψα περιμένοντας να μου χαϊδέψετε τα αφτιά αντίθετα το κράξιμο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.
δεν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου, ούτε παρουσιάστηκα όσια παρθένα νομίζω.......
Εμπειρη δεν είμαι και σε πληροφορώ ότι εχω κάνει ελάχιστες σχέσεις σεξουαλικές και ......... απλά άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και σας μίλησα ευθέως . ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ……… γιατί απλά μου άρεσε ο τύπος. Από εκεί και έπειτα δεν μπηκα σε λεπτομέρειες να σου πώ τι μου έλεγε, τι μου έστελνε κλπ, κλπ. Στη θέση μου μπορεί να μην έμπαινε κανείς στη διαδικασία ή μπορεί και να το πηγαινε πολύ μακρυά δεν το ξέρω και δεν με αφορά. Είπα απλά τι έκανε η Laura. Στην αρχή ο τύπος μου παρουσιάστηκε σε διάσταση ….. ότι θα πιάσει σπίτι κλπ, κλπ ε sorry 3 μήνες τώρα δεν μπορώ να γράψω το τι μου έλεγε ή το τι έκανε……….έπρ επε να δώ πρώτα τι συμβαίνει και όταν κατάλαβα….. το παραμύθι …. Αυτά λοιπόν………. Τώρα έμαθα κάτι ακόμα……….. ήταν μια ακόμα εμπειρία για μένα και ευελπιστώ next time να είμαι ποιο τυχερή.
ΦΙΛΑΚΙΑ
Υ.Γ. : ΦΟΒΑΜΑΙ μη θελήσει να μου κάνει κακό.... οχι να χειροδικήσει απλά δεν ξέρω το φοβάμαι........
19-11-2007, 16:14 #109
Τι έμαθες απο αυτην την εμπειρία ?
Και γιατί δεν μας λες τη συνέχεια , αφού το \'\'κράξιμο\'\' το περίμενες ? Τί σε έκανε να αλλάξεις γνώμη ?
Και για να μην παρεξηγηθώ (Reina έμαθα το μαθημά μου,ε?), απαντάς αν θες ................
19-11-2007, 16:36 #110
οσο για το story σας ειπα με λίγα λόγια τι έγινε. ΤΟ τελείωσα τη Παρασκευή, αυτός είπε πολλά.......αλλά μέσω του ΚΑΝΑΔΟΥ οπλίστικα και τον έκοψα.
οσο για το μάθημα μου
Εμαθα οτι μπορώ να σταματήσω.... νόμιζα ότι δεν μπορώ.
19-11-2007, 16:46 #111
Καναδου ?
19-11-2007, 16:49 #112
Και η εκδίκηση ποια είναι ?
19-11-2007, 16:53 #113
Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί φοβάσαι οτι θα σου κάνει κακό ?
19-11-2007, 17:09 #114
einai palio story......... o kanados as poume ypirxe o erotas tis zois moy. Pleon den noiotho tipota alla afti itan e dikaiologia mou.....
η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ηταν οτι ο τύπος εσκασε απο το ΚΑΚΟ ΤΟΥ αυτο φάνηκε απο τη συμπεριφορά του. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΩΡΙΖΕΙΣ......... και άλλεσ τετοιες ατάκες......
οσο για το φοβάμαι πάει στο γεγονός οτι έδειξε τόσο τσαντισμένος, τόσο έξαλλος που του είπα τέλος.. που φοβάμαι μη με προσεγγίσει με κάποιο τροπο......... και υποκύψω γιατί οπως είπα..... τώρα μαθαίνω να κανω control.... oso apistefto kai an akougete
19-11-2007, 17:13 #115
Είναι σαν να μου λές οτι διάλεξες τον big bad wolf για να μάθεις οτι πρέπει να βάζεις όρια ή κάτι τέτοιο ?
19-11-2007, 17:15 #116
Originally posted by Kleiw
Είναι σαν να μου λές οτι διάλεξες τον big bad wolf για να μάθεις οτι πρέπει να βάζεις όρια ή κάτι τέτοιο ?
αει γεια σου..
19-11-2007, 17:17 #117
Στο φοβάμαι λίγο με μπέρδεψες ................
αφου νιώθει τσατισμένος, θα σε προσεγγίσει με θυμό και επιθετικότητα , σωστά μέχρι εδώ ?
πως λες λοιπον οτι φοβάσαι μη σε προσεγγίσει με κάποιο τρόπο και υποκύψεις ? Στους θυμωμένους και επιθετικούς υποκύπτεις ?
Κατι δεν πρέπει να κατάλαβα ............
19-11-2007, 19:47 #118
Originally posted by Kleiw
Στο φοβάμαι λίγο με μπέρδεψες ................
αφου νιώθει τσατισμένος, θα σε προσεγγίσει με θυμό και επιθετικότητα , σωστά μέχρι εδώ ?
πως λες λοιπον οτι φοβάσαι μη σε προσεγγίσει με κάποιο τρόπο και υποκύψεις ? Στους θυμωμένους και επιθετικούς υποκύπτεις ?
Κατι δεν πρέπει να κατάλαβα ............
Λάουρα, δεν ξέρω τι βιώματα είχες σαν παιδί και από που πηγάζει αυτός ο φόβος της τιμωρίας..
Μια φιλική συμβουλή: μην ανακατέψεις άλλον άνθρωπο πρακτικά σε αυτή τη φάση. Σαν σκέψη οκ, δεν διαφωνώ και καλά κάνεις κι έχεις τέτοιο αντίποδα. Αλλά κοίτα μην πανικοβληθείς και μπλέξεις τον έρωτα της ζωής σου εδώ μέσα.
Κάποτε με απείλησε ένας πρώην ότι θα έρθει στη δουλειά μου με καραμπίνα να αυτοκτονήσει. Τον έτρεφε η σημασία που του έδωσα.
Χαλάρωσε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί. Είναι νωρίς.
19-11-2007, 19:48 #119
σαν συμπλήρωμα σε οτι είπες κλειώ το quote..
19-11-2007, 19:54 #120
οκ
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....