Results 16 to 30 of 41
-
30-12-2014, 18:28 #16
Γενικα νομίζω ότι με θέλει και με βλέπει σοβαρά. Με έχει καλέσει χωρίς να του πω εγώ κατι στο σπίτι του εκει που μένει να γνωρίσω την οικογενεια του.
Το θέμα ειναι αν ειναι γυναικάς ή οχι και κατα ποσο το αποδεχομαι και το χειριζομαι.
- 30-12-2014, 18:37 #17
Τοτε δε θα κανεις πισω, απλα θα εχεις κ ανοικτα τα ματια σου. Καθε ποτε μιλατε οταν ειστε μακρια?
30-12-2014, 18:39 #18
Δεν θα ηθελα να μπω σε αυτη την διαδικασία να κανω το ίδιο. Πιστεύω ότι είναι καλό που το κάνει ανοιχτά αυτό γιατί το ξέρει οτι τα παρακολουθώ και μάλλον δεν τον νοιάζει.
Μου εχει πει να μου δωσει και τους κωδικους του να μπαινω στο προφιλ του. Φυσικα δεν το δεχτηκα γιατι θα ηταν μεγαλη κατινιά εκ μερους μου αυτο. Ειναι ομως και λιγο πονηρος
, μπορει να το λεει να μου δωσει τους κωδικους του και να ειναι σιγουρος οτι θα αρνηθω , γι αυτο να το λεει ετσι ανετα......ειναι κοινωνικός γενικα και ψαχνεται απεγνωσμένα
και για δουλεια.......γενικά ειναι και πολυ εμφανισιμος και γοητευτικός και το ξερει............ειναι και καλος μαζι μου ομως......
παντως μου εχει δηλωσει εξαρχης ότι δεν κανει παραλληλες σχεσεις και τετοια και οτι ειναι ξεκαθαρος.....
30-12-2014, 18:43 #19
Καθε μερα μιλαμε , συνεχεια......κι οταν δεν ακουγομαι εγω καλα γιατι κατι με ενοχλει παντα αναρωτιεται και ψαχνεται.........
Γενικα πιστευω οτι με βλεπει σοβαρα.....αλλα δεν ξερω γιατι ειναι και πολυ εμφανισιμος και γενικως οι γυναικες παθαινουν κατι οταν τον βλεπουν.
Τα ειχε και με καποιες επωνυμες στο παρελθον....τελος παντων θα το σκεφτω πολυ καλα γιατι ειμαι και λιγο ερωτευμενη.
30-12-2014, 18:49 #20
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να εξαλειψεις την αποσταση. Σ αυτο τι πλανο υπαρχει? Το να περνανε τα χρονια και ο ενας απο δω κι ο αλλος απο κει δεν εχει νοημα κ φθορα φερνει.
30-12-2014, 19:00 #21
Ποσο δίκιο έχεις...υπάρχει πλάνο....θέλει να έρθει να εργαστει στην Αθηνα και να μείνει εδω....οποτε τον βοηθαω με οποιον τροπο μπορω και με οποιον γνωστο εχω
για να του βρω δουλεια. κι εκεινος κάνει ότι μπορει με γνωστους και βιογραφικα. Παντως πριν απο τρεις μηνες που του ειχαν κανει μια προταση να δουλεψει σε ενα μακρινο νησι
μου ειχε προτεινει να παμε μαζι και να δουλεψουμε μαζι.....γενικως η μεταξυ μας σχεση ειναι αρκετα καλη.....το μονο "δηλητηριο" ειναι οι φιλιες του στο facebook που με το που κανω
ενα παραπονο τις διαγραφει την αλλη μερα και κανει αλλες φυσικα....και συνεχεια γινεται αυτο.......δε νομιζω οτι βγαινει με καποια ή οτι εχει κανει κάτι πονηρο....αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει μεσα απο τις τοσες υποτιθεμενες φιλιες...αυτο με "τρωει" και ειναι αδικο.....γιατι κανω αγωνα να τον βοηθησω να βρει δουλεια και να ειμαστε μαζι.....και εκεινος βεβαια
τρεχει γι αυτο
30-12-2014, 20:21 #22
30-12-2014, 23:10 #23
Τι να πω...θα το ψαξω λιγο περισσοτερο...Σ'ευχαριστω.... ...
30-12-2014, 23:38 #24
Φλερτ είναι μαρτζι... αλλά και να πει σε μια γνωστή του στο δρόμο πως της παει το κούρεμα φλερτ είναι. Δεν είναι κακό να φλερτάρουμε και ούτε σημαίνει και κάτι... αν κρατιούνται τα όρια βέβαια
30-12-2014, 23:57 #25
Εάν έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη θα το καταλάβει, θα γίνεις ρεζίλι και θα σου ρίξει στάχτη στα μάτια.
Δεν έχω δει πολλούς άντρες να ανταλλάσσουν likes με άντρες. Αν το δεις, να σε ανησυχήσει! Το fb μπορεί να σημαίνει από πολλά ως τίποτα. Το ότι κάνει likes πάντως δεν έχει να λέει κάτι, ωστόσο εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός.
31-12-2014, 11:02 #26
Να προσθεσω και οτι,το οτι θελει να μεινει μαζι σου,δεν αποκλειει το να ξενοκοιταει.Πολλοι θελουν το σιγουρακι τους και απο κει και περα,να εχουν τα ''τυχερα'' τους που και που.
''Απο δω,η γυναικα μου,απο κει,το αισθημα μου''.
Και αν κανει ετσι στο εξαμηνο,φαντασου πως θα κανει στο χρονο,τα 2 χρονια κλπ (αφου το βλεπεις μακροπροθεσμα)
31-12-2014, 14:26 #27
Ναι, το θεμα ειναι πως θα το χειριστω αυτο.....σήμερα έγινε παλι το ίδιο....συνέχεια σβήνει...κάνει...σβήνει.....κά� �ει.......κι όταν ρώτησα τι της σβήνεις.....μου ειπε αφού δε μιλάμε....
δηλαδή μου το λεει ξεκαθαρα οτι θελει να πιανει και την κουβέντα......βέβαια ισχυριζεται οτι εκεινες του ζητανε φιλια......δεν βγάζω άκρη.......θα παψω να ασχολουμαι με οτι συνεπαγεται αυτο
31-12-2014, 14:27 #28
Ναι, το θεμα ειναι πως θα το χειριστω αυτο.....σήμερα έγινε παλι το ίδιο....συνέχεια σβήνει...κάνει...σβήνει.....κά� �ει.......κι όταν ρώτησα τι της σβήνεις.....μου ειπε αφού δε μιλάμε....
δηλαδή μου το λεει ξεκαθαρα οτι θελει να πιανει και την κουβέντα......βέβαια ισχυριζεται οτι εκεινες του ζητανε φιλια......δεν βγάζω άκρη.......θα παψω να ασχολουμαι με οτι συνεπαγεται αυτο
31-12-2014, 14:29 #29
Ναι το σκεφτομαι....αν κανει ετσι στο εξαμηνο που υποτιθεται οτι ειναι και αρχη πως θα κανει μετα.......θα κανω μια ξεκαθαρη κουβεντα μαζι του και οτι γινει.....
ειμαι και λιγο μεγαλυτερη απο αυτον δεν μπορω να χανω το χρόνο μου με βλακείες.....
31-12-2014, 14:32 #30
Η κάνω μια ξεκαθαρη συζήτηση μαζί του ..........ή παυω να τον παιρνω στα σοβαρα ......κραταω την επαφη κι οπου βγει.......αλλα δεν θα εχω στο νου μου οτι ειναι μοναδικος
οπως το ειχα μεχρι τωρα.........θα αρχισω κι εγω να το ψαχνω το θεμα αλλιως
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια