Να το λάβω υπόψη ή να αδιαφορήσω? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Quote Originally Posted by Margie View Post
    Η κάνω μια ξεκαθαρη συζήτηση μαζί του ..........ή παυω να τον παιρνω στα σοβαρα ......κραταω την επαφη κι οπου βγει.......αλλα δεν θα εχω στο νου μου οτι ειναι μοναδικος
    οπως το ειχα μεχρι τωρα.........θα αρχισω κι εγω να το ψαχνω το θεμα αλλιως
    Ετσι πρεπει,αφου και αυτος κοιταει τη ζωουλα του.

Senior Member
    Δεν ειναι σωστο να προδικαζουμε τοσο ευκολα. Αφου οπως βλεπεις τα σβηνει εαν του το ζητησεις και σου ειπε αν θες να εχεις τους κωδικους του. Αν ηταν κατι πονηρο δε θα σου λεγε τιποτα απ αυτα. Εφοσον οπως ειπες ειναι πολυ ωραιος αντρας με επιτυχια στις γυναικες, εχει κανει σχεσεις με celebrities, ισως να ειναι κ στη show-biz, ειναι η δουλεια του και ο τυπος του κοινωνικος κ ανοικτος δικαιολογειται να χει τοσες επαφες. Για δες τα προφιλ καποιων γυναικων με ιδια προσοντα ποσα μηνυματα δεχονται καθε μερα και που εχουνε 5000 φιλους και 10 προφιλ για να τους χωρεσουν ολους. Ειναι λογικο δηλ αν συνυπολογιεις ολα αυτα να βλεπεις τοση κινηση στο προφιλ του.

Για μενα το καλυτερο ειναι μεσα στις πολλες κοπελες που δεχεται να βαλεις και μια φιλη σου που δε την ξερει για να δεις πως της μιλαει και τι ζηταει. Δηλ μην τον βγαζουμε ενοχο ετσι ευκολα. Ειδες ενα λαικ σε μια φωτο κ το εκανες σεναριο οτι σε απαταει.

Junior Member
    Καλή Χρονιά!!!!!

Junior Member
    Καλή Χρονιά!!!!!

Senior Member
    Κάνε μία ξεκάθαρη συζήτηση, εφόσον σε αποσχολεί αυτό το ζήτημα. Είναι κρίμα αν δεν επαληθευτούν οι υποψίες σου να έχει "δηλητηριαστεί" η σχέση σου με αυτές τις σκέψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by AggelikiAngy View Post
    Κάνε μία ξεκάθαρη συζήτηση, εφόσον σε αποσχολεί αυτό το ζήτημα. Είναι κρίμα αν δεν επαληθευτούν οι υποψίες σου να έχει "δηλητηριαστεί" η σχέση σου με αυτές τις σκέψεις.
    δεν νομιζω να βγει κατι.και ν ακανει κατι αυτος δεν προκειται να το παραδεχτει.θα αρνηθει τ απαντα και θα την βγαλει και φαντασιοπληκτη κλπ κλπ.εγω πιστευω οτι το καλυτερο ειναι αυτο που λεει ο κερασης.αρκει να ειναι μια φιλη παρα μα παρα πολυ εμπιστη

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    δεν νομιζω να βγει κατι.και ν ακανει κατι αυτος δεν προκειται να το παραδεχτει.θα αρνηθει τ απαντα και θα την βγαλει και φαντασιοπληκτη κλπ κλπ.εγω πιστευω οτι το καλυτερο ειναι αυτο που λεει ο κερασης.αρκει να ειναι μια φιλη παρα μα παρα πολυ εμπιστη
    Αυτά είναι ένας φαύλος κύκλος και άπαξ και μπείς σε αυτή τη διαδικασία "ξυλώνεται" η σχέση. Εμπιστοσύνη να έχουμε, ή τουλάχιστον να συζητούμε ξεκάθαρα.

Senior Member
    Αγγελικη μου συμφωνω με αυτο που λες.ποιος ομως συζηταει ξεκαθαρα και ποσο μαλλον να χασει το σιγουρακι του?εγω δεν εχω γνωρισει πολλους ανθρωπους να μιλανε ξεκαθαρα παρολο που πολλες φορες τους τονιζω ποσο εκτιμω τετοιους ανθρωπους!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ για τις γνώμες όλων...είναι όλες σεβαστές και βοηθάνε αρκετα.....να σας πω την αληθεια δεν θα κανω αυτο με την "φιλη" που το στελνει αιτημα γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη
    οτι θα πληγωθω.....κι αν παλι σε αυτη δεν ανοιχτει για καποιο λογο , μπορει σε καποιες αλλες να εχει ανοιχτει.....μπορει παλι να κολακευτει και να πει και κατι παραπανω που σιγουρα θα πληγωσει εμενα, ενω στην ουσια μπορει να μην ειχε προθεση να κανει κατι.....πριν δυο μερες εγινε χαμος παλι γι αυτο το θεμα και ειμαστε λιγο ψυχραμενοι.....
    εχω ηδη ζητησει τη βοηθεια ειδικου για να δυναμωσω λιγο σαν προσωπικοτητα και να μπορεσω να ανταπεξελθω οτι και να γινει......ειμαι 34 ετων και θα ηθελα να κανω
    λιγο πιο προσεχτικα βηματα......οσο μπορω και με"παιρνει". Παντως μου ειπε οτι να μην στεναχωριεμαι , να μην ψαχνομαι και οτι δεν κανει τιποτα......αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη.

Junior Member
    Με αυτον τον ανθρωπο συμβαινει το εξης.....οσο τον κυνηγαω τοσο παει να μου ξεγλιστρησει.......κι οταν κανω εγω πισω , και στεκομαι στο υψος μου και σα
    να νιωθει οτι με χανει, τοτε ερχεται πολυ κοντα μου φοβουμενος μη με χασει

Junior Member
    Καλη χρονιά!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123