Results 31 to 37 of 37
Thread: Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
-
09-01-2015, 22:43 #31
εχω διαβασει το μισο βιβλιο του allen carr "o ευκολος τροπος να κοψετε το καπνισμα "
εσυ μνιμονιο καπνιζες και το κοψες αφου το διαβασες?
δεν ξερω παντως ειναι μεγαλος εθισμος και ειναι κ πολυ ωραιο το ατιμο... δεν μπορω να με φανταστω να ξυπναω πρωι να πινω την καφεδαρα και να μην καπνιζω.. μου φαινεται αδιανοητο.. και οτι αντικαταστατα και να παρεις σαν το κανονικο..... δεν ειναι μονο να καλυψεις την αναγκη του οργανισμου για νικοτινη οπως κανουν τα αντικαταστατα π.χ τσιχλες, αυτοκολλητα, σπρει αλλα και την αναγκη του μυαλου.. να καπνισεις ρε παιδι μου.. μεγαλη μ@@@κια οποιος το αρχιζει!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
- 09-01-2015, 22:52 #32
Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα πλιζ..Οχι δεν το εκοψα ακομα , εκανα μια αποτυχημενη προσπαθεια με αποτυχημενο τροπο..Το βιβλιο δεν το διαβασα ολο και δεν το διαβασα και οπως του πρεπει , εεε ας δικαιολογηθω και εγω λιγο σαν καπνιστικο πρεζακι τωρα , ετυχαν 2 καταστασεις που δεν με αφηνουν να εχω καθαρο μυαλο!Η ενοχη εννοειται βρισκεται σφηνωμενη μεσα μου ακομα και τωρα αυτη την στιγμη που σου γραφω. Θα τελειωσω μαζι του πολυ συντομα ..
10-01-2015, 01:15 #33
ωραίο δεν είναι ρε συ 66, εθισμός είναι.. δηλαδή το τσιγάρο που κάνεις πραγματικά το απολαμβάνεις? το ότι η κατάσταση χωρίς τσιγάρο είναι δυσάρεστη, δεν συνεπάγεται πως με τσιγάρο είναι ευχάριστη... αδιάφορη και δεδομένη θα την χαρακτήριζα εγώ...
Μνημόνιο μακάρι να σου ρθει γρήγορα η πραγματική σιχασια... και αν πιασει μπορεί να πάρω κι εγώ το βιβλίο τελικά τι να πω...αν και τώρα έχω φάει το παραμύθι του ηλεκτρονικού, που είδα τεράστια βελτίωση... πάντως η νικοτίνη είναι δηλήτηριο κανονικό... μία σταγόνα καθαρής νικοτίνης σε στόμα, μάτι, μύτη μπορεί να είναι μοιραία... ακόμα και τα καπνικά υγρά που φτιάχνουν κάποιοι μόνοι τους έχω διαβάσει πως πρέπει να τα φτιάχνεις με γυαλιά και γάντια γιατί απορροφάται και από το δέρμα με παρενέργειες... (μιλάω για καθαρή νικοτίνη, όχι για το τελικό υγρό που αγοράζουμε έτοιμο οι περισσότεροι)
10-01-2015, 17:16 #34
Ατμίζω εδώ και μερικούς μήνες με μια ego μπαταρία 1600mah, μου αρέσουν οι καπνικές γεύσεις (κυρίως της HALO, αν και λίγο ακριβές) και το συστήνω σε όλους όσους ψάχνουν τρόπο να κόψουν αυτή την κακιά συνήθεια!
Ξεκίνησα με 12mg νικοτίνη και τώρα κάνω 6mg, για έναν θεριακλή όμως όπως εσύ θα πρότεινα να ξεκινήσεις τουλάχιστον με 18mg. Τα θετικά; ΠΟΛΛΑ! Τα πνευμόνια μου έχουν καθαρίσει, αναπνέω καλύτερα, τέλεια υγιεινή στόματος,
περισσότερη σωματική αντοχή και άλλα πολλά! Το μόνο αρνητικό του ηλεκτρονικού τσιγάρο είναι οτι εύκολα γίνεται πιπίλα.. :p Σταματήστε να δηλητηριαζετε τον οργανισμό σας, με το Η.Τ σας δίνεται ένας πιο εύκολος τρόπος για να το καταφέρετε.
10-01-2015, 23:13 #35
Πάνο εγώ πιπίλα είχα και το κανονικό τσιγάρο, δεν ξέρω αν έκλεινα 10λεπτο μέσα στην ημέρα χωρίς να κρατάω τσιγάρο... μέχρι και το βράδυ θα ξύπναγα τουλάχιστον μία φορά για να καπνίσω...
Εγώ ατμίζω, χωρίς να καπνίζω καθόλου, από τις 31/12 και έχω δει μεγάλη διαφορά... Μόνο για το στόμα έχω μία ένσταση... έχω την εντύπωση πως είναι χειρότερο για το στόμα... δεν μιλάω για την μυρωδιά και για αυτήν την "ταγκίλα" που είχαμε, κυρίως τις πρωινές ώρες η "ταγκίλα".. αυτά έχουν φύγει... Έχω όμως την αμυδρά εντύπωση πως τα ούλα βάλλονται περισσότερο απο τον ατμό απ' ότι με τον καπνό...
Από υγρά έχω δοκιμάσει μόνο 2 καπνικά μέχρι στιγμής, 18άρια. ElGreco, είναι τα πιο φτηνά νομίζω, 8 ευρώ/20ml. Τα Halo πόσο έχουν? Επίσης κάθε πόσα ml αλλάζεις αντίσταση? Εγώ τελείωσα το μπουκαλάκι για αν αλλάξω... Έχω ατμιστή 1,5 και τον γεμίζω 3-4 φορές και όταν τον αλλάξω θα πάρω μεγαλύτερο σίγουρα καθώς και μπαταρία, η δικιά μου είναι 1000αρα μου βγάζει ολόκληρη μέρα... αλλά απ' την μέση και μετά η απόδοση της πέφτει πολύ...
Τη δευτέρα (ελπίζω) που θα πάω να πάρω υγρό, ελπιζω να έχω χρήματα για δύο (έχω δύο ατμιστές), γιατί θέλω να πάρω ένα 18αρι και ένα 12άρι ή 6άρι... Τις ώρες που ατμίζω από συνήθεια και όχι από ανάγκη να κάνω τον λίγο... Και τα αρώματα βέβαια βλάπτουν, αλλά το δηλητήριο στην κυριολεξία είναι η νικοτίνη... Απαλλάχτηκα από τον καπνό όμως και ΔΕΝ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν λαχανιάζω...
11-01-2015, 14:47 #36
Μα καλά δεν μπούχτιζες με τόσα τσιγάρα; Αλλα θα μου πείς η νικοτίνη είναι που εθίζει.. Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα πάντως, απλά μου άρεζε και μου αρέσει ακόμα να φουμάρω, ακόμα και αν είναι ατμός. Με τα ούλα δεν έχω κανένα
πρόβλημα, ίσα ίσα παλιά με τον καπνό ήταν πιο ευαίσθητα, μου το έλεγε και η οδοντίατρος μου.
Όσον αφορά τα υγρά, τα HALO έχουν 18 ευρώ τα 30ml. Μάλλον θα τα αλλάξω γιατί δεν τα σηκώνει η τσέπη μου και πολύ πλέον..
Με τις αντιστάσεις αντιμετωπίζω πρόβλημα εδώ και καιρό, μια θα μου κρατήσει πολλά ml (15-20) μια πολύ λιγότερα (μπορεί και 5 με 10 το πολύ). Χρησιμοποιώ τον Aspire ET-S ατμοποιητή. Εσύ ποιον έχεις; Επίσης να ξέρεις οτι μετά απο μερικούς μήνες η αυτονομία οποιαδήποτε μπαταρίας πέφτει τουλάχιστον κατα 30%. Εγώ με την 1600άρα βγάζω μισή μέρα σε σχέση με παλιά που μου κρατούσε μια μέρα χαλαρά.
Α και να ξέρεις οτι η νικοτίνη στον ατμό απορροφάτε διαφορετικά και λιγότερο σε σχέση με τον καπνό. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλα μπορείς να κάνεις μια έρευνα σε γνωστά site όπως το e-kapnisma.
12-01-2015, 03:12 #37
Δεν το ήξερα πως υπάρχει αυτό το φόρουμ.
Ο ατμοποιητής γράφει επάνω aspire BDC και alter ego A5c, και είναι 1,5ml... στο πάνω μήνυμα που σου έγραψα ατμιστής ατμοποιητής εννοούσα...
Βασικά είμαι πολύ άσχετη με το θέμα και με τα προιόντα που υπάρχουν... Δηλαδη εμένα κάτι μου φταίει... μάλλον η μπαταρία... ο ατμοποιητής δεν έχω καταλάβει τι κάνει ακριβώς... τι διαφορά έχει ο ένας από τον άλλον δηλαδή γιατί "ποια είναι η δουλειά του" το έχω καταλάβει... Αυριο θα πάω να πάρω ζουμιά όμως και θα ρωτήσω και τον μαγαζάτορα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα...
Όντως τα δικά σου υγρά είναι πανάκριβα... εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θελω να αρχίσω να δοκίμαζω ακριβότερα, νομίζω πως αυτό που παίρνω είναι το πιο φτηνό που έχει, είμαι ικανοποιημένη από αυτά... αν όμως δοκιμάσω άλλα μπορεί να μην είμαι πια ικανοποιημένη και δεν θέλω να δίνω τόσα λεφτά... άλλωστε ο λόγος που άρχισα ήταν καθαρά οικονομικός... μετά είδα και τα άλλα οφέλη... και δεν πιστεύω ακόμα πως δεν λαχανιάζω... έχω αρχίσει να ανεβαίνω τρέχοντας τις σκάλες του μετρό και να γουστάρω... λίγο λαχανιάζω εκεί, αλλά τις ανεβαίνω όλες σερί και δεν παθαίνω κοκομπλόκο, ίσα ίσα λίγο λαχάνιασμα